نه من که عکس ها رو کامل میبینم
آره واقعا ما هم که اصلا بلد نیستیم یه فیلم بسازیم

اونها الان همه ی نمادهاشونو میشناسن در صورتی که ما به جز نماد خود اسلام که ماه و ستاره است دیگه هیچ نمادی نداریم

که تازه همون یکی هم من ندیدم تا حالا توی فیلم هامون استفاده کنیم
حالا استفاده کردن پیش کش ما دینمونو مسخره نکنیم بسه والا
ایران دیگه شورشو در آورده با این فیلم هاش سینمایی هاشم که دیگه هیچی من الان 15 سالمه ولی با همین سن کمم موقعی که میشینم فیلم های سینماییمونو نگاه میکنم گریه ام میگیره اون وقت توقع هم داریم ما هم نماد داشته باشیم به خدا
یه حسی بهم میگه همه ی علاقه هامو ول کنم برم فیلمسازی بخونم تا حداقل بتونم یه کاری بکنم

یادم رفت یه چیزی راجع به فیلم سازی اونها بگم :
یکی از فامیل های ما تصمیم گرفته بود که یه فیلم نامه بنویسه که به طور نا خود آگاه موجب تبلیغ اسلام و یا بیدار کردن ذهن مردم بشه
بعد تصمیم گرفت اول شرکت و فیلمسازو پیدا کنه و بعد بنویسه که زحمتش از بین نره تصمیم گرفت که بره توی کشور های خارجی فیلمساز پیدا کنه که تاثیر بیشتری داشته باشه اون وقت خلاصه ی فیلمو به چند تا شرکت فیلم سازی آماتور داد چونکه موضوعش خیلی جالب بود و از آماتور ها انتظار بیشتری میرفت تا این فیلمو بسازن خودش میگفت که من کاملا غیر ملموس نوشتم جوری که اصلا معلوم نباشه که به این هدفه ولی میگفت هیچ فیلمسازی قبول نکرده میگفت بعضیا میگفتن که ما اجازه ی گرفتن موضوع رو از مسلمونا نداریم بعضیا هم میگفتن که به دلایلی که نمیخوایم بگیم اینو قبول نمیکنیم بعضیا هم میگفتن چون کار تخصصیتون فیلمنامه نویسی نیست ما نمیتونیم قبول کنیم

:s:s

فیلم brave heart مل گیبسون رو ببنید .اونا چطوری قهرمانای افسانه ای وطنشون رو نشون میدن(انقدر شخصیتش بزرگه که بلا تشبیه آدم یاد سیدالشهدا میوفته) ما چطوری قهرمانای واقعیمونو نشون میدیم(اخراجیها،نا برده رنج-آدم میمونه با این شهدا که اینا نشون میدن چطور عراقو شکست دادیم)!
نقل قول:فیلم brave heart مل گیبسون رو ببنید .اونا چطوری قهرمانای افسانه ای وطنشون رو نشون میدن(انقدر شخصیتش بزرگه که بلا تشبیه آدم یاد سیدالشهدا میوفته) ما چطوری قهرمانای واقعیمونو نشون میدیم(اخراجیها،نا برده رنج-آدم میمونه با این شهدا که اینا نشون میدن چطور عراقو شکست دادیم)!
ای کاش برنامه ی راز رو چند شب پیش تماشا میکردید که داخل برنامه راجع به طنز در جبهه هم پرداخت و کار به جایی رسید که نادر طالب زاده میگفت : دو سه سال اخر جنگ عروسی شده بود
جنگ را درست نشون بدیم نه درشت !!!
(۱۵/مرداد/۹۰ ۱۷:۱۹)Reza_Jackman نوشته است: [ -> ]نقل قول:فیلم brave heart مل گیبسون رو ببنید .اونا چطوری قهرمانای افسانه ای وطنشون رو نشون میدن(انقدر شخصیتش بزرگه که بلا تشبیه آدم یاد سیدالشهدا میوفته) ما چطوری قهرمانای واقعیمونو نشون میدیم(اخراجیها،نا برده رنج-آدم میمونه با این شهدا که اینا نشون میدن چطور عراقو شکست دادیم)!
ای کاش برنامه ی راز رو چند شب پیش تماشا میکردید که داخل برنامه راجع به طنز در جبهه هم پرداخت و کار به جایی رسید که نادر طالب زاده میگفت : دو سه سال اخر جنگ عروسی شده بود 
جنگ را درست نشون بدیم نه درشت !!!
درسته.یکی از آشناهای ما هم زیاد آدم درست و حسابی ای نیست خودش گفت رزمنده ها توشون اینطوری بود ولی سال آخر جنگ که امثال ماها رفتیم.اینطور که اینا نشون میدن در نظر نسل امروز میاد که کل 8 سال جنگ عروسی بوده و کل رزمنده هام دزد و دیوونه بودن.وقتی از یه موضوعی فیلم میسازن ،مخاطب نمیگه خوب چند مورد محدود اینطوری بوده،در نظر ش جامع سازی میشه.خود ده نمکی گفت اخراجی ها رو برای اونور آبیها گذاشتیم اونایی که بعد از انقلاب رفته بودن با طاغوتیهای زمان شاه همه در کنار هم نشستن به این فیلم خندیدن.خوب به ریش انقلاب و دفاع مقدس خندیدن دیگه.مگه میشه دشمن آدم ارزشهاش با آدم یکی باشه و به ضررش شاد نشه؟!!!
ببینید دوست عزیز طنزی که در اخراجیها نشون داده شد هنوز یه انگشت طنز جبهه هم نبود ...حتی در برنامه ی راز اشاره شد کتابی جمع اوری شده از شوخی های رزمنده ها با هم که هیچ جا بهش مجوز چاپ ندادند اخر سر کتاب رو بردند خدمت امام خامنه ای ایشون گفتن اشکالی نداره چاپش کنید !!!
طنزی که نشون داده شده بیشتر روی سربازها تمرکز داره ولی فرمانده ها خیلی جدی هستند به نظرم این خوبه !!!
سربازهای ما هم که عارف نبودند از مردم معمولی بودند
نقل قول:خود ده نمکی گفت اخراجی ها رو برای اونور آبیها گذاشتیم اونایی که بعد از انقلاب رفته بودن با طاغوتیهای زمان شاه همه در کنار هم نشستن به این فیلم خندیدن.
لطفا سند این حرفتون رو نشون بدین .
(۱۶/مرداد/۹۰ ۱:۳۵)Reza_Jackman نوشته است: [ -> ]لطفا سند این حرفتون رو نشون بدین .
متاسفانه ضبط شده ش رو ندارم ولی همون زمانی که اخراجیهای 1 اومده بود در مصاحبه ی تلویزینیش با افتخار اینو گفت و ما از ناراحتی نزدیک بود اشکمون سرازیر شه.
ولی من مخالفم Reza_Jackman جان
ببین اول از همه اینکه توی جبهه کی این کارا بوده که اخراجی ها میکنن؟؟!! توی فیلم اخراجی ها اون چندتا سربازه میزدن میرقصیدن!! ولی کی توی جبهه این کارها انجام میشده بعدشم درسته که رزمنده ها از بین مردم عادی بودن ولی از بین مردم سرخوش که نبودن!!این از سربازای سرخوش اونم از فرمانده های خشن همه چیز بزرگ نمایی شده خود دایی من جبهه بوده خیلی هم آدم شوخیه ولی با این فیلمه به طور کامل مخالف بود سربازایی که میرفتن جبهه با عشق و علاقه بوده توی دلشون پر از عشق به میهن و خدا بوده نه این که به خاطر عشق به یه دختر پاشی بری جبهه اونم این همه بزدل باشی اینها داره جبهه رو به مسخره میکشونه داییم میگفت که اگه دشمن میخواست بر علیه جبهه فیلم بسازه به این قشنگی نمیتونست !! میگفت واقعا نمیتونست به این نرمی روی ذهن مردم تاثیر بذاره

نمیخوام زیادی رو این موضوع مانور بدم فقط آخرین حرفم اینه که توهینی که هالیوود با ساختن" بی تو هرگز دخترم" به ایران کرد ،ده نمکی به جبهه و جنگ ما کرد.خود آمریکا حالا یا جرات نکرده بود یا هرچی ،سراغ این موضوع نرفت!!!قبلا" هم طنز در مورد جبهه ساخته بودن و رزمنده ها رو مردم عادی نشون داده بودن مثل "لیلی با من است"ولی به لجن نکشیده بودن.
ده نمکی با اینکار به دروازه ی خودمون گل زد و مثل گل محمدی بهش افتخار کرد!!!
سلام بسيار خوب و مفيد بود البته اين مطالب فقط حجت رو بر ما تمام ميكند و وظيفه ما را سنگينتر يا علي
(۱۵/مرداد/۹۰ ۱۳:۲۸)melanie2222 نوشته است: [ -> ]فیلم brave heart مل گیبسون رو ببنید .اونا چطوری قهرمانای افسانه ای وطنشون رو نشون میدن(انقدر شخصیتش بزرگه که بلا تشبیه آدم یاد سیدالشهدا میوفته) ما چطوری قهرمانای واقعیمونو نشون میدیم(اخراجیها،نا برده رنج-آدم میمونه با این شهدا که اینا نشون میدن چطور عراقو شکست دادیم)!
سلام
چون اینجا صحبت مل گیبسون شد بگم که تنها بازیگر و کارگردانه حقیقت جو هست که من تو هالی وود میشناسم.