شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
من با امیر حسن موافقم همین الان تکنولوژی است که واسه ما راه گشا شده
و از طرفی هم می تونه با ترکیب کردن دروغ و واقعیت ما رو از رسیدن به وعده ی الهی دور کند
پس به رسول باطنی رجوع کنید (عقل) و نهایت استفاده رو از تکنولوژی بر ضد دشمنان بکنین
اگر به واسطه ی همین تکنولوژی بشه یک نفر رو بیدار کرد ، رشته های آنها پنبه میشه
به نظر من هر انسانی در این دنیا رسالتی داره و رسالت ما در عصر حاضر حمایت از مهدویت است
یاعلی مدد
دوستان مقاله ای رو به ادامه این بحث منتقل میکنم که خوندن و فهمیدنش واقعا به تفکر من کمک کرد
پیشنهاد میکنم حتما این مقاله رو بخوانید
متن روان هست و تقریبا هم زیاد بلند نیست...
پست شماره 9 رو مطالعه کنید.
مقاله مطالب خوبی را بیان می کرد اما نگاهی منفی به تکنولوژی دارد که البته با توجه به نگاه غرب به
تکنولوژی تا حدودی قابل درک است...
نکته این است که در نگاه و اندیشه غربی تکنولوژی آنچنان در جهت تامین امیال انسان اهمیت می یابد
که خود به یک هدف مبدل می شود..
اما در نگاه اسلامی تکنولوژی ابزار است. ابزاری که کارکردهای چندگونه دارد. می توان از تکنولوژی در جهت
حق و عدالت بهره برد یا بر عکس... در این دیدگاه تکنولوژی ذاتا منفی و مطرود نیست...
مثلا من از همین اینترنت و کامپیوتر استفاده می کنم.. می تونم به سایتهای غیر اخلاقی و بیهوده برم
یا می تونم بیام تالار بیداری اندیشه و نگاه و اندیشم رو رشد و تعالی بدم!
با مبایلم می تونم اس ام اس های چرت و پرت بدم یا نه می تونم حدیث یا جمله ای حکیمانه بفرستم!
اما نکته قابل توجه اینجاست که غرب با استفاده از تکنولوژی توانسته است مدیریت اذهان بشری را
در دست بگیرد و به القاء و ترویج مبانی خود بپردازد.
در واقع در نبرد بین حق و باطل در استفاده از ابزار یا به اصطلاح شمشیر تکنولوژی،
این جبهه غرب بوده که
توانسته است استفاده موثرتر و گسترده تری از این ابزار ببرد
و پیشتازی او را نمی توان به همین راحتی گرفت وجبران کرد.
آنها به خوبی به اهمیت این ابزار پی برده اند.
در نگاه توحیدی هر ابزاری می تواند وسیله ای باشد در جهت نیل به محبوب، مهم نیات و طرز استفاده ماست.
در پایان مطالعه کتاب زیر را به دوستان پیشنهاد میدم :
کتاب رو میتونید سرچ و دانلود کنید.
کتاب گزینش تکنولوژی از نگاه توحیدی
مولف بحث رو با توحید شروع می کنه و در ادامه اون به وهم و قوه وهمیه پرداخته
و توانسته به خوبی به شرح و توضیح این مفهوم و قوای انسانی بپردازد
مولف ارتباطی منطقی و زیرکانه بین مفهوم وهم و آمال آرزوها و دنیای غرب برقرار کرده است.
در واقع بر اساس بینشی توحیدی ریشه غرب زدگان و نگاه غربی را هدف قرار می دهد
و در نهایت راه حل ها و اصولی را با توجه به مسائل مطروحه ارائه می دهد
نكتهاي كه در اين كتاب مورد تأكيد فراوان قرار گرفته،
نقش نگاه توحيدي در گزينش تكنولوژي نوين و توجه به اين مطلب است كه تكنولوژي نوين در جهان امروزبعنوان معبود بشر مدرن مد نظر قرار گرفته و به همين جهت او را نسبت به حقيقت محجوب كرده است. يكي از دغدغههاي هر انسان موحدّي اين است كه چگونه نگاه توحيدي را بايد در زندگي كاربردي كرد و از آن بهره گرفت. در اين كتاب روشن ميشود كه تا انسان متوّجه افق يگانة عالم هستي نشود، نميتواند ضعفهاي انتخابهاي خود را بشناسد و از هلاكت حاصل از آن رهايي يابد.
موضوع «نگاه غربي به عالم و آدم» كه روشنفكران غرب زده را تحت تأثير خود قرار داده و آنها را از فهم نظامي كه بايد خداوند بر آن ولايت داشته باشد، محروم كرده، مسأله مهمي است كه بدان پرداخته شده تا هركس خود را ارزيابي كرده و مراقب باشد با چه نگاهي بايد به سرمايههاي معنوي و ملّي خود بنگرد تا به راحتي آنها را از دست ندهد.
به طور كلي ميتوان گفت مؤلف درصدد پاسخ به پرسشهاي ذيل است: آيا از هر تكنيكي ميتوان در هر فرهنگي استفاده كرد؟ اگر نميتوان پس در شرايطي كه فعلاً خودمان نميتوانيم تكنولوژي موجود در جهان را براساس فرهنگ ملّي و ديني خود بسازيم و بايد گزينش كنيم، ملاك اين گزينشها چيست؟
و چه اهدافي بايد مدّ نظر قرار گيرد؟ حساسيت ما در استفاده از تكنولوژيهايي كه به محيط زيست آسيب ميرساند چه اندازه بايد باشد؟ در تعامل بين انسان و تكنيك، رعايت جايگاه تعادل روح و روان انسان كجاست؟ رابطة توليد انبوه با ماشيني شدن روح و قلب انسان چگونه و به چه قيمت بايد باشد؟
اينها سؤالاتي است كه يك ملّت بايد از خود داشته باشد تا در مواجهه با تكنولوژي موجود جهان مدرن بهترين گزينش را انجام دهد.
همچنين در اين اثر روشن ميشود كه اگر توسعة تكنولوژي همراه با حكمت و فضليت نباشد، جامعه را به گمراهي و ويراني و انهدام ميكشاند.
من بانظر نویسنده ی مقاله موافقم
اما تنها آگاهی دادن بدون برنامه ریزی و عدم ارائه راهکار مشکل رو حل نمیکنه

راه حل چیه؟
دوست گلم تکنولوژی به خودی خود بد نیست اما هر ابزار جدیدی که تولید میشه ، باید یه فرهنگ جدیدی هم باهاش ارائه بشه که فعلا غیر ممکنه
معلممون می گفت علم و عرفان دو بال برای پروازن . غربیا فقط علم شرقیا فقط عرفان که درستش اینه که مکمل هم باشن
این که همه ارزش ریاضی رو بیشتر از تاریخ تا جامعه شناسی و .... می دونن حرف دل منم بود و از این بابت آزرده خاطرم
متشکر
تکنولوژی مثل یک سلاحی هست که به دست نا اهل افتاده سلاحی که میتونست در دست آدمهای خوب باشه مثلا ادیسون چون آدم خوبی بود از این تکنولوژی استفاده کرد و به لطف خدا شب دنیا رو روشن کرد چون روشنایی به دست مردان خدا ممکنه.
(۱۳/شهریور/۹۰ ۲۲:۱۳)zarati313 نوشته است: [ -> ]
کتاب گزینش تکنولوژی از نگاه توحیدی
مولف بحث رو با توحید شروع می کنه و در ادامه اون به وهم و قوه وهمیه پرداخته
و توانسته به خوبی به شرح و توضیح این مفهوم و قوای انسانی بپردازد
مولف ارتباطی منطقی و زیرکانه بین مفهوم وهم و آمال آرزوها و دنیای غرب برقرار کرده است.
در واقع بر اساس بینشی توحیدی ریشه غرب زدگان و نگاه غربی را هدف قرار می دهد
و در نهایت راه حل ها و اصولی را با توجه به مسائل مطروحه ارائه می دهد
......................................
همچنين در اين اثر روشن ميشود كه اگر توسعة تكنولوژي همراه با حكمت و فضليت نباشد، جامعه را به گمراهي و ويراني و انهدام ميكشاند.
با تشکر که از استاد طاهرزاده(فدای این مرد بزرگ بشوم) ، معلم فرزانه و بی بدیل حال حاضر ایران اسلامی یادی شد.(اینکه بنده ی بی چیز, تشکر می کنم به خاطر ناراحتی است که در دلم مانده و متاسفانه سعه ی وجودی فضای مجازی نمی تواند شرح این دردها را بدهد که این فضا هم با خلق و خوی غربی و شیطانی که همان سطحی گذشتن از امورات می باشد، سازگار است؛ واقعا امثال ایشان که گنجینه ی حکمت و تفکرند بی نام مانده اند و متاسفانه عده ای غرب را برای ما در مفاهیم ظاهری مثل فراماسونری و نمادشناسی خلاصه کرده اند.
)
بنده حقیر هم یک توصیه کوچک در خواندن این کتاب داشته باشم و آن این است که قبل از خواندن چنین اثری بهتر است کتاب فرهنگ مدرنیته و توهم استاد(حفظه الله) با سخنرانی های مکمل آن کار شود(حتما سخنرانی لازم است) و آنگاه با دیدی جامع نسبت به جهان بینی مولف به سراغ این اثر رفت.در غیر این صورت با کمال اطمینان عرض می کنم آنچه که باید یافت شود به هدر می رود.



التماس دعا
تکنولوی امروزه داره به جنبه مادی زندگی انسان توجه میکنه وزندگی دنیا را براش راحت میکنه وتوجهات را از اینکه دنیا فانیه برمی گردونه البته این باور اسلام است ونمیدونم ادیان دیگه این دیدگاه را دارند یا نه
در انديشه مدرن، پس از حذف خدا از انديشه ها و قرار دادن انسان در جايگاه خدايي و شكل گرفتن تمدن بر اساس انديشه انسان محوري، جهان آخرت و قيامت نيز از دايره ي موضوعات فكري خارج مي گردد و همه چيز در «اين دنيا» خلاصه مي شود. اهداف و غاياتي كه به اين ترتيب بر انسان مترتب مي گردد آرمانهايي لاجرم اين دنيايي خواهند بود، و از آنجا كه انسان موجودي نامتناهي است و محدوديت را برنمي تابد غايت خويش را هم عنصري بي انتها بر مي گزيند: «قدرت»