شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
نقل قول:دوست عزیز من به شما توصیه میکنم که اسم خودتونو از مطلبی که نوشتید حذف کنید چرا که یک مسلمان حق بی آبرو کردن خود را نداره . یک زمانی شما دچاره کج روی هایی بوده اید و حالا پی به اشتباه خود بردید. به دیگران چه ربطی داره که شما چه کسی هستید مهم درسی هستش که داستان زندگی شما به دیگران میده.
سلام
کمی گمان میکنم دارید تند میرید . اولا اسم فرد نشان هویت او نیست میتونه اسم مجازی باشه . در ثانی شما کل ماجرا رو ول کردین چسبیدین به این موضوع

و این که اگر فردی اومده این جا داره زندگی خودش رو میگه که چی بود ه چی شده بهتره ما اون رو الگوی خودمون قرار بدیم تا شاید اگر هم ما نیز دچار چنین مشکلاتی هستیم خودمون رو اصلاح کنیم .

من نمی دونم چه طور باید همکاری کنم و فکر کنم هم نتونم )چون تقریبا هیچ چیزی از مستند سازی و کار دیجیتال بلد نیستم
اگر کاری از دستم بر میاد بگید لطفا
بنده عاشق کار و فوق العاده موافق تبلیغ دیجیتال و صوتی و تصویری هستم
ممنون از همه شما عزیزان
إن شاء الله موفق باشید
راستی آقای آهنگساز ، شما در چه زمینه هایی کار کردید؟
شما چه راهی را برای درک آسان تر ولی خوب موسیقی و آشنایی با اون پیشنهاد می کنید
بنده با اینکه ممکنه فکر کنید چون طلبه هستم نباید چنین چیزی بخوام ولی شدیدا علاقه مند به دانستن و کسب اطلاعات از رشته های مختلف (مخصوصا موسیقی و موسیقی سازی و مبانی آن) هستم.
ممنون
سلام. این اولین پستیه که من می ذارم.
من دارم یک مستند درست می کنم به نام " حقیقت راز"
قسمت یک و دو رو ساختم. به مدیریت تالار پیام زدم که می خوام این مستند رو آپلود کنم اما جوابی ندادن.
دوستمون "جهاد" شما یه چیزایی بساز برام بفرست تا استفاده کنم. آدرس میل من "Ronakproject1988@yahoomail.com"
دوستان هم نظر بدین که از کجا و چطوری مستندم رو آپلود کنم؟
با تشکر...
(۳۰/مرداد/۹۰ ۲۳:۰۵)Ronak نوشته است: [ -> ]سلام. این اولین پستیه که من می ذارم.
من دارم یک مستند درست می کنم به نام " حقیقت راز"
قسمت یک و دو رو ساختم. به مدیریت تالار پیام زدم که می خوام این مستند رو آپلود کنم اما جوابی ندادن.
دوستمون "جهاد" شما یه چیزایی بساز برام بفرست تا استفاده کنم. آدرس میل من "Ronakproject1988@yahoomail.com"
دوستان هم نظر بدین که از کجا و چطوری مستندم رو آپلود کنم؟
با تشکر...
موضوعش عین همین مستند ظهوره
فراماسونری و شیطانپرستی ؟؟؟
بهت تبریک می گم از همین الان
سلام جهاد عزیز
صحبت مجله کردی دانستنی ها یه چیز سرگرم کنندس که 60/70 درصد مطالبش باید برسه میدونی چی میگم.
من مجله ی ((سینمارسانه)) رو بت پیشنهاد میکنم حتما یه نگاه بندازید دوستان.
دوست عزیز من اگه جای شما بودم
تمام سرود هایی که در زمان جبهه و زمان انقلاب خوانده می شد را
به صورت ریتمیک و تکنو بی کلام در می آوردم
مثلا چه اشکالی دارد آهنگ " ای لشکر صاحب زمان " را به صورت تکنو در آورد ؟
می توانید اینطوری شروع کنید
و آهنگ ساز شیعه باشید
این کار روحیه ی حماسی مردم را بالا می برد
فرض کنید آهنگ تکنو " ای لشکر صاحب زمان " در باشگاه های بدنسازی پخش بشود .
کار های قوی ارائه کنید
و در این تالار هم آنها را ارائه دهید و بازخورد و بازتاب از کارتان بگیرید
در مورد مستند سازی هم باید بگویم
یواش یواش اتفاقات خوبی دارد در این حوضه در تالار می افتد
احتمال زیاد در آینده نیاز مند افراد حرفه ای و متعهد مثل شما خواهیم بود.
موفق باشید ....
مرسی از تبریکت...
نه اون همه نمی شه اما اگه بتونیم خیلی پخشش کنیم یه عالمه آدم رو از شر یکی از مکاتب شیطانی آزاد می کنیم. مممنون میشم دوستان در مورد آپلودش راهنماییم کنن. چون هیچ سررشته ای تو این زمینه ندارم.

(۱/شهریور/۹۰ ۲:۰۴)Ronak نوشته است: [ -> ]مرسی از تبریکت...
نه اون همه نمی شه اما اگه بتونیم خیلی پخشش کنیم یه عالمه آدم رو از شر یکی از مکاتب شیطانی آزاد می کنیم. مممنون میشم دوستان در مورد آپلودش راهنماییم کنن. چون هیچ سررشته ای تو این زمینه ندارم.
سلام دوست عزیز.فکر کنم بهتر باشه تو سایتهای ویدئوئی آپلودشون کنید
بعد از ثبت نام ویدئوی خودتون رو آپلود میکنید
aparat.com
fars.tv
vatantube.com
یا اگر دارای حجم زیر 20 مگن توی سایت picofile.com.البته بعد از ثبت نام با حجم بالاتر هم میتونید آپلود کنید
در بیشتر مستند های ما از آهنگهای هالیوود استفاده می کنن و بعد میشینن از سیقیه ایران دم می زنن