تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کلیپ های سکته را در این جا قرار دهید+نقد این کار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۴/فروردین/۹۱ ۱۸:۰۶)AllahoAkbar نوشته است: [ -> ]
سلام دوستان.
یه خواهشی داشتم!!!
و اونم اینه که: اگه لینک های کیفیت بالاشو دارید واسه دانلود قرار بدید.
کیفیت این لینکای که شما در تاپیک قرار دادین خیلی پایینه، آدم به سختی صدای گوینده رو متوجه میشه.

آقا امکانات کمه Big Grin
توی آپارات باید بگردی تا با کیفیت پیدا کنی
بنده هم که سایت دیگه ای سراغ ندارم
از این سایت میتونید دانلود کنید ولی حجمش بالاست
http://ansarclip.ir/component/search/?se...Itemid=101
نمیشه فایل ها رو تو یه زیپ قرار بدید ؟ اینطوری دانلود زمان بر است
سکته قسمت ۲۸

موضوعات این قسمت:سلام بر کسانی که صدقه سر آنان، عید نوروز داریم…/سال جهاد اقتصادی تمام شد/سال ۱۳۹۰ در یک نگاه و شکایت مهدی هاشمی/خانه نشینی احمدی نژاد و کشف پیکر شهید برونسی و فوت ناصر حجازی وکشته شدن قوی ترین مرد ایران و …/نحوه رای گیری در آمریکا و مقایسه با ایران/توهین به هاشمی رفسنجانی در اوج احساسات دختر ایرانی!!/اوباما: اقدام علیه ایران بلوف نیست/ جیغ و داد مجری تلویزیون از دیدن سوسک/اعتراض به جنگ با ایران/اعلام عدم شرکت در انتخابات مجلس…

دریافت با فرمت flv

دریافت با فرمت

كلیپ سكته قسمت 27

دادگاه ۳ هزار میلیاردی برگزار شد و ال م پ ش پ پ ش چ و … همه محکوم شدند!/امیر قطر: خلیج عربی! / بر باد رفتن امیر قطر با باد مردم قزوین!!/هاشمی رفسنجانی و انتخابات مجلس و نوشته های مردم/ سوتی آماری میزان مشارکت مردم در انتخابات/حضور بازیگران در انتخابات و تلاش رسانه های بیگانه برای جلوگیری از حضور مردم در آن و بدنام کردن شرکت کنندگان/حضور خاتمی در انتخابات و اظهارات نوری زاد در مورد او/شعر کامران و هومن برای انتخابات و حضور خاتمی در آن…/قاتل های شرکت کننده در انتخابات/پلنگ صورتی جنبش سبز!/ تفریحات ساندیس خورها…

دریافت با فرمت flv
دریافت با فرمت
سکته قسمت 29

موضوعات سکته قسمت ۲۹:/سال تولید ملی – حمایت از کار و سرمایه ایرانی/ مذاکرات هسته ای ایران / مذاکره ۵+۱ / سعید جلیلی و اشتون/اردوغان به ایران آمد/درخواست برای اجرای نشست/از تو به یک اشاره از من به سر دویدن/ اطلاعات ۳ میلیون کارت عابربانک منتشر شد / بهار و سبزی و باران و آبگرفتگی . سیل در مترو/ به جای قطار در مترو، آب می آید/ قایق به جای مترو / چمران هم ساندیس خور شد / الهام: رهبر انقلاب برای جلوگیری از بیکاری، برخی از چهره های سیاسی را عضو تشخیص مصلحت نظام کرده/ خاطره ی نامه ی ۷ بندی هاشمی به امام که یکی از آن ها مذاکره با آمریکا بود/ اسرائیل و انگلیس هم از اوباما یاد گرفتند و پیام نوروزی دادند/تبلیغات انتخاباتی مجلس به شیوه ی بزن برقص!

دریافت با فرمت flv
لینك دانلود (3gp)
سکته قسمت 31

سلام به همه مادران ایران و مادرانی که سال هاست فرزندانشان را ندیده اند… و سلام به اون کسانی که صفحه هتاکین به امام هادی (علیه السلام) را هک کردند و سلام به آقای مرتضوی که محکم به صندلی چسبیده / شعار بای بای سارکوزی در مترو بعد از شکست او در انتخابات ریاست جمهوری/کروبی: ما دعوایی هستیم ولی بلدیم کجا دعا کنیم: کف خیابان!/ بنزین ۲۰۰۰ تومانی، بهانه ای دست دشمنان/اخلاق برای آقایون هم چیز بدی نیست…/معنی قانون هم فهمیدیم با حکمی که برای کاریکاتوریست بریدند/ویدئوی تنبیه پرسپولیسی ها در رختکن توسط دنیزلی/ تفاهم نامه نظامی اوباما و افغانستان که شبانه انجام شد/شیرین کاری اوباما برای معرفی خود بعد از چهارسال/وسط اومدن هیلاری کلینتون!/زهرا امیر ابراهیمی (زهره) و سید محمد حسینی و حروم زاده ای که نمک خوردن و نمکدون شکستن…

+ دریافت با فرمت flv
سلام
اول از همه باید تشکر کنم برای دیدن برنامم و اینکه وقت میزارید نظر میدین و بازم ممنون که براتون مهم بود .
من حسام الدین شریفی سازنده نویسنده گوینده مجموعه کلیپ‌های سکته هستم .
باید اعتراف کنم امروز با یه سرچ گوگل اینجا رو پیدا کردم و عضو شدم و همه نظرات شما دوستان خوبو خوندم .
امید ورم با همکاری هم و نظرات راهنمایی‌هاتون این برنامه بهتر بشه .
و یه شکایت از همه شما دارم . همتون این برنامه‌رو دیدین یه ایمیل میزدین منو از یه حمصهین صاف خوبی‌ که نقد می‌کنه مطلع می‌کردین .
بازم ممنون از همتون .
سلام اقا حسام کارت خیلی درسته خدائیش که من خیلی از کلیپ هات خوشم میاد و برای اومدن سری جدیدش لحظه شماری میکنم
در ضمن خوش اومدی به تالار ،تالار متعلق به خودته (از کیسه مدیریت میبخشمBig Grin)
اجرت با امام زمان
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع