تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چین یا چین!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم

چین یا چین!!

چین کشوری که دارای بیش از ۱.۳ میلیارد نفر سکنه‌است. این کشور که در شرق قاره آسیا واقع شده توسط حزب کمونیست چین در قالب نظام تک‌حزبی اداره می‌شود.

زبانی چینی را می توان اولین زبان دنیا نام برد چون به طور متوسط از هر 4 نفر یک نفر به زبان چینی حرف می زنند! نیروی کار بسیار فراوانی دارد جمعیت آنقدر زیاد است که کارگران برای پیدا کردن کار سختی های فراوانی می کشند حتی کارگرها با دستمزد 20 هزار تومان در ماه تمام وقت(صبح تا شب) هم کار می کنند!

چین کشوری که مدعی است غیر ممکن است در هر خانه یک وسیله ی چینی نباشد!! من این یکی رو قبول دارم چون اکثر خونه ها و مهمونی هاییی که میرم دقت می کنم و جنس های چینی هم می بینم!!

حتی این روزها افرادی که به مکه می روند و با خود تسبیح و مهر می آورند!! تا کنون سوغات مکه مهر و تسبح نبوده ولی به لطف عزیزان چینی! در مکه هم مهر و تسبیح چینی یافت می شود حتی به عنوان سوغاتی هم موجود است!

چین کشوری که این روزها سرمایه داران یهودی پول خود را در آنجا سرمایه گذاری می کنند!! و پول های خود را از بانک ها و کشور های اروپایی خارج کرده اند خلاصه این روز ها چین شده پاتوق صهیونیستها!!

در فیلم 2012 هم اشاره هایی از کوچ به چین شد!
تازگی ها چین سیاه بازی هم می کند نمونه اش پرونده ی هسته ای ایران که چین مخالف تحریم و این جور چیزاست!!

نمی دانم چرا هر روز اخبار می گوید ایران با چین توافقنامه جدید امضا کرد!!
یک روز واردات - یک روز صادرات - یک روز ساخت و ساز و...

کلاً صهیون ها می خواهند با کشور چین ایران عزیز اسلامی را دور بزنند به گونه ای که تمام کارخانه ها
به لطف کشور دوست چین !! در حال ورشکست شدن هستند یا جوانان با غیرتی که به لطف کارگران
ارزان قیمت چینی بیکار می شوند یا از کارخانه های ورشکست شده اخراج می شوندو...

حال ما باید هرروز با چین یک قرارداد همکاری ان هم از نوع بلند مدت!! امضا کنیم!
تا خودمان ریشه انقلاب و کشورمان را بخشکانیم!!
واقعن جای تاسف داره الان توی راه روی اتاق خونه ما یه آویز الله هست وقتی زیرش رو میخونی چینیه نوشته! ساخت چینه! صدا و سیما هم جدیدن چند سالیه به این چشم بادمی ها گیر داده و ازشون فیلم میخره!به خدا مزخرف ترین فیلمها رو تولید میکنن من هیچ وقت فیلمهای کره ای رو نگاه نمیکنم!
در برابر اجناس چینی ما هیچ چاره ای نداریم بجز عدم خرید این اجناس در بازار
اگر من جنس چینی نخرم ، اگر تو جنس چینی نخری ، چه کسی جنس چینی خواهد خرید
اگر مقدار تقاضای محصولات چینی در داخل کاهش یابد واردات هم کمتر خواهد شد
بیاییم جنس چینی نخریم
حد اقل اجناس جینی که همتای ایرانی دارد را نخریم
البته اینها همش حرف است
باید در نظر بگیریم که آیا مردم حاضرند به خاطر وطن
جای محصولات ارزان چینی محصولات ایرانی بخرند یا نه
-------------------------------
یک مطلبی هم در مورد چین بگویم
جامعه ی پر جمعیت چینی
یک ماکت و مدل آزمایشی از حکومتی است
که یهودیان صهیونیست می خواهند ایجاد کنند
طبق این مدل زندگی
مردم
برای زنده ماندن و رفع نیاز های جسمی و اولیه
باید بردگی کنند ، کارگری کنند و..
یعنی
یک نظام و حکومت فئودالی بزرگ
این اصطلاح را به خاطر داشته باشید
حکومت فئودالی
یا بردگی جدید
محصول دیگه ای به جز چینی در کشور ما نیست!الان تمام قطعات بازار چینی هستن!بالای 80% گوشیهای تلفن چینی هستن،پوشاک همه چینی هستن(الکی مارک ترک و فلان میزنن بهش)
این کار برنامه ریزی شده هست یه استاد داشتیم فک کنم رشته تحصیلی خودش جامعه شناسی بود(دقیق یادم نیست)گفت دولت چین به شرکتها یارانه میداد که محصولاتش رو ارزون تولید کنن و به کشورهایی مثل ایران صادر کنن بعد از چند سال دیگه کارخونه های کشورهای هدف مثل ایران قدرت رقابتی نداشتن چونکه مشتری ها جنس ارزونتر میخریدن وقتی رقیبها از مرحله حذف شدن قیمتها به حالت عادی برمیگشت و سودهای کلانی به شرکتهای چینی و دولتش میرسه
چند روز پیش خانه ی یکی از اقوام بودیم بر روی دیوار خانه یک چهار قل نصب کرده بودند
زیبا و خوش رنگ بود رفتم جلو با دقت نگاه کنم که متوجه اشتباه در نوشتن چهار قل شدم!!
بیشتر دقت کردم بله درست می دیدم اصطلاح معروفی پای این تابلو زده شده بود:

ساخت کشور چین!
به نظر بنده خدا پدر چین رو بیامرزه که ما جنس میفروشه !
جون ما الان تو تحریم هستیم و اقتصاد دولتها خواه و یا ناخواه بهم وابسته هستن و اگه این رابطه کاملا قطع بشه حرکت رو به پیشرفتمون خیلی کندتر میشه ! برای اینکه وقتی میخوایم یه وسیله ای تولید کنیم باید اول بگردیم یه تکنولوژی براش تعریف کنیم و بعد از شیر مرغش تا جونششو خودمون تولید کنیم و این زمان میبره ، زیاد !
الان به نظرشما دلیلی به جز تحریم سنگین ایران وجود داره که ما هنوزم نتونستیم اوج اقتصادی رو که قبل از انقلاب داشتیم رو داشته باشیم ؟!

- بهتره منطقی تر فکر کنیم !
چین دوباره ...

معاون نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم سازمان دارالقرآن کریم :

ارزان بودن هزینه چاپ در چین موجب شده تا برخی ناشران مسلمان
اقدام به چاپ قرآن کریم در این کشور کنند، اما این مصحف‌ها عمدتا
دارای اشکالات چاپی است و مورد تایید نیست.
رئیس‌جمهور چین گفته بود در آینده منتظر مرگ بر چین ایرانی‌هاست
آقای رائفی‌پور در گفتگو با فارس یادآور شد :یکی از نمایندگان مجلس در گذشته که به چین سفر داشته است، نقل می‌کرد که با رئیس جمهور چین دیداری داشتند؛ او از نماینده ما پرسید شما برای چه مرگ بر استکبار و آمریکا می‌گویید؟ نماینده ما گفت برای اینکه آنها ظالم هستند و حقوق مستضعفان را پایمال می‌کنند و انسان‌ها را استعمار می‌کنند.
رئیس‌جمهور چین با تعجب گفت: خود را برای مرگ بر چین نیز آماده کنید.
آدرس های مرجع