به این می گن دموکراسی.در کشور آمریکا بر علیه دولتشون فیلم میسازند و بازداشت نمیشن.اگه همچین کاری در ایران انجام میشد بهشون اتهام جاسوسی، ارتباط با اجانب، لواط ، اقدام علیه امنیت ملی و خیلی اتحامات دیگه زده میشد.!!!
این فیلم را دانلود کردم و با دقت دیدم.
استدلالها منطقی بود و نشون داده میشه که ذهن جستجو گر دنبال واقعیتهاست.
صحنه ای که در دقایق آخر فیلم نشون میده که فردی داره با تلفن وقایع را شرح میده و ناگهان میگه "My god" و ساختمان فرو میریزه .صحنه درداوریه.شکه شدم از دیدن این صحنه.
خوب این صحنه سازی ها برای توجیه نفوذ قدرت در همه دنیا دیده میشه و بعد حکومتها کاری را میکنند که در اون تبهر خاصی دارند "ماستمالی" . در این رویداد تاریخی شاید بیش از 2 هزار نفر کشته شدند.و بعد اونو به القاعده نسبت دادند.
یک سوال :آیا بعد از این واقعه القاعده مسئولیت این حادثه را بر عهده گرفت؟ و یا رد کرد؟
این خیلی مهمه.

با عرض سلام و خسته نباشید حدمت کاربران سایت
لطفا در نظر داشته باشید احتمالا این مستند فروشی است.فلذا لینک دانلود را بردارید و فقط مشخصات مستند را در معرض نمایش قرار دهید.این که می گویم شاید به دلیل این این است که قبل از دانلود حدس زدم شاید فروشی باشد به همین دلیل سعی شد تا وبسایت اصلی سازندگان این محصول را پیدا کنم ببینم ایا کاملا رایگان و قابل دانلود است یا انکه فروشی است؟!
در کمال تعجب دیدم فروشی است!اگر وبسایت اصلی ان سایت اشاره شده در زیر باشد فروشی است:
http://www.911weknow.com
شک به این دلیل است که ایا وبسایت فوق وبسایت سازنده است یا خیر؟اگر اری که دانلود ان از نظر سازندگان درست نیست و اگر من اشتباه می کنم و وبسایت سازنده ان سایت نبود به بنده اطلاع دهید صحت یا اشتباه این موضوع را.
با سپاس فراوان از شما
من بلد نیستم وقتی که دانلود کردم چطور باید extractکنم میزنه volumeرو وارد کن.......اگه میشه اینو یاد بدید......یا حتی اگه شده کسی حاضره برام ایمیل کنه بدون zip...
لطفا سریع جواب بدید ..این مستندو این چند روز نیاز دارم.
سلام دوست عزیز.
اگر منظورتون مستند اسرار 11 سپتامبر هست وقتی همه پارتها رو دانلود کردین که میشه پارت 1 تا پارت 7. برای استخراج فایل ویدئویی باید همه پارتها کنار هم بوده و فرمت نامهاشون یکسان باشن و فقط تفاوت اونها توی عدد انتهای اونها باشه یعنی فایلهای شما باید اینطوری باشه:
Demolitions (Farsi Subtitled).part1.rar
Demolitions (Farsi Subtitled).part2.rar
Demolitions (Farsi Subtitled).part3.rar
Demolitions (Farsi Subtitled).part4.rar
Demolitions (Farsi Subtitled).part5.rar
Demolitions (Farsi Subtitled).part6.rar
Demolitions (Farsi Subtitled).part7.rar
اگر فایلها یکجا نیستن یا فایلها اسمهاشون فرمت نامگذاری یکسانی ندارن اونها رو تغییر نام بدین به یه فرمت یکسان مثل بالا.
حالا کافیه روی هر کدوم از 7 فایل کلیک راست کنین و گزینه extract here رو بزنین.
لینک 150 مگابایتی خرابه،اینارو توی آپارات هم بذارید که کسانی که گذرشون به این تالار نمیخوره،بتونن از این مستد ها استفاده کنند....
سلام
تشکر میکنم و خسته نباشید عرض میکنم. اجرتان با مولا علی (علیه السلام).
موفق باشید
با احترام
لینک زیرنویس ها کار نمیکنه!لطفا سریعا رسیدگی کنین!