ما در رابطه بین محرم و نامحرم تقوای ستیز نداریم و تقوای گریز داریم
همون کاری که حضرت یوسف انجام میده و همونکاری که مولا علی به خاطرش به زنان جوان سلام نمیدادن
ببینید ما باید تکلیف خودمون رو روشن کنیم
از خودتون در مورد دین خدا نظر ندید، دستور خدا این هست که در جایی که پای این غریزه در میون هست برید که شما رو توان مقابله با این نیست و سنت انبیا و ائمه هم مأید همین مطلب هست
شما میای صواب کنی کباب میشی
مولا علی میگه من نمیتونم در این مورد در مقابل نفسم مطمئن باشم من و شما که تکلیفمون مشخصه!!!!!!!!!!
برای کی میخواید کار کنید؟
امام زمان توهم و تخیل خودتون یا امام زمان واقعی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امام زمان واقعی رضایتش منحصر در رضایت خداست و اگه خدا نهی کرده باشه از کاری و شما اون رو انجام بدید به اسم کار برای امام زمان در حقیقت دارید برای دشمن امام زمان یعنی شیطان کار میکنید
شیطان به 99 صواب امر میکنه که در صدمی تیرش رو رها کنه و
این بهترین بستر برای فتنه هایی شیطان هست طبق آیات قرآن و روایات
آدم خودشو که دیگه نباید گول بزنه
ببینید خدا توی قرآن قصه برای سرگرمی که تعریف نمیکنه نعوذاً بالله
میخواد الگوی بندگی یاد بده
در قصه برخورد حضرت موسی علیه السلام با دختران شعیب خوب مدل بندگی رو در این مورد بیان فرموده خدا
در اون برخورد موسی جلو جلو حرکت میکرده که حتی نگاهش به پشت دختران شعیب هم نیافته تازه دخترانی که بی اندازه محجوبانه لباس بر تن دارند
و دختران شعیب برای نشان دادن آدرس حتی با موسی علیه السلام صحبت هم نیمکنند و با سنگ ریزه هایی که از پشت می اندازند راه رو به موسی نشان میدند
قویترین غریزه رو که بیشترین کمینگاه شیطان هست به واسطه انجام یه مستحب دستکم میگیرید
در حدیث داریم که اهل ورع میتونند برای امام زمان کار کنند و منتظران واقعی حضرت هستند!!!!!!!!!!
ورع بالاتر از تقواست، در تقوا شخص از حرام الهی پرهیز میکنه اما در ورع شخص از شبهات هم پرهیز میکنه
حالا طبق آیات و روایات رابطه ی غیر اضطرار زن و مرد نامحرم (که غالباً هم مجرد هستند) حرام هست ، شما قبول نداری (که البته کلی حرف در این قبول نداشتن هست) بی شک شبهه ناک که هست
در ضمن آیا معنای عدم کار مختلط زن و مرد حبس کردن در خونه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما باید ببینید ریشه ی این اصرار ما برای انجام همکاری بین زن مرد نا محرم در صورت نهی مبرهن خدا و 14 معصوم از اینکار واقعاً چیه آیا بندگی خدا یا .......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آدم هر کاری میکنه باید توی زندگیش با خودش صادق باشه حداقل
میگن در جنگ بدر بعد از پایان جنگ که داشتند کشته هارو جمع آوری و شناسایی و خاکسپاری میکردند به یکی برخوردند مردم گفتند خوشا به احوال فلانی که فی سبیل الله جان خود رو فدا کرد ،
رسول خدا فرمود نه فی سبیل حمار بود!!!!!!
مسلمین گفتند یا رسول الله یعنی چی ؟
رسول خدا گفت درسته که باشروع جنگ نیت این شخص فی سبیل الله بود اما بعد از اینکه کم کم جنگ به ضرر کفار داشت مغلوبه میشد و آثار پیروزی مسلمین داشت ظاهر میشد این شخص به طمع به دست آوردن غنائم مسیرش رو به سمت الاغی که در پالونش بار ارزشمندی بود کچ کرد و در همین راه مرد
حالا شما هم ممکنه واقعاً با نیت خیر این همکاری رو شروع بکنید اما فکر میکنید شیطان بیکار میشینه
مگه دست خودش آدم ، یه نگاه ، یه لهن سخن ، یه... دل مولا علی رو میتونه بلرزونه به گفته ی خودشون منو شما که ....
بزرگترین مشکل دینداری ما همونطور که در پست
اندرحکایت رژیم لاغری و دین داری ما هم گفتم این هست که ما اصول دینمون تقلیدی شده و در فروع دین هر کدوم ماشالله اجتهاد میکنیم
دین داری بسیاریمون هم شده مصداق این آیه که نتیجه ی اینجور دین داری هم خود خدا گفته چیه
أَ فَتُؤْمِنُونَ بِبَعْضِ الْكِتابِ وَ تَكْفُرُونَ بِبَعْضٍ فَما جَزاءُ مَنْ يَفْعَلُ ذلِكَ مِنْكُمْ إِلاَّ خِزْيٌ فِي الْحَياةِ الدُّنْيا... (85) البقره
. آيا شما به پارهاى از كتاب ايمان مىآوريد، و به پارهاى كفر مىورزيد؟ پس جزاى هر كس از شما كه چنين كند، جز خوارى در زندگى دنيا چيزى نخواهد بود...(85)
در ضمن یه نکته بسیار ظریف و بسیار مهم
یه روز یکی میاد پیش مولا علی میگه یا علی من فقیر شدم
مولا میگه استغفار کن
اون شخص میگه استغفار میکنم یا علی اما وضعم این هست
مولا میگه علت این هست که تو یه سری گناه انجام میدی که اونا رو به گناه قبول نداری و وقتی هم توبه و استغقفار میکنی اون گناهان برات باقی میمونه و باعث حبس شدن دعا و کم شدن روزی و برکت زندگیت شده
نکته چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بی اندازه بترسید از انیکه بگید من قبول ندارم این حکم خدا رو چرا که اگه یه روزی هم توبه کنید اون گناهی رو که مرتکب شدید اما اون رو گناه قبول نداشتید بخشیده نمیشه و این یکی از مظاهر استکبار ورزیدن در برابر خداست