تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شب اول قبر به روایت یک دختر شاهد زنده
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
علامه سید محمد حسین طباطبائی صاحب تفسیر المیزان (صاحب عکس پروفایلم) نقل كردند كه: استاد ما عارف برجسته «حاج میرزا علی آقا قاضی» می‏گفت:

در نجف اشرف در نزدیكی منزل ما، مادر یكی از دخترهای اَفَنْدی‏ها (سنی‏های دولت عثمانی) فوت كرد.
این دختر در مرگ مادر، بسیار ضجه و گریه می‏كرد و جداً ناراحت بود، و با تشییع كنندگان تا كنار قبر مادر آمد و آنقدر گریه و ناله كرد كه همه حاضران به گریه افتادند.
هنگامی كه جنازه مادر را در میان قبر گذاشتند، دختر فریاد می‏زد: من از مادرم جدا نمی‏شوم هر چه خواستند او را آرام كنند، مفید واقع نشد؛ دیدند اگر بخواهند با اجبار دختر را از مادر جدا كنند، ممكن است جانش به خطر بیفتد. سرانجام بنا شد دختر را در قبر مادرش بخوابانند، و دختر هم پهلوی بدن مادر در قبر بماند، ولی روی قبر را از خاك انباشته نكنند، و فقط روی قبر را با تخته‏ای بپوشانند و دریچه‏ای هم بگذارند تا دختر نمیرد و هر وقت خواست از آن دریچه بیرون آید.
دختر در شب اول قبر، كنار مادر خوابید، فردا آمدند و سرپوش را برداشتند تا ببینند بر سر دختر چه آمده است، دیدند تمام موهای سرش سفیده شده است.
پرسیدند چرا این طور شده‏ای؟
در پاسخ گفت: شب كنار جنازه مادرم در قبر خوابیدم، ناگاه دیدم دو نفر از فرشتگان آمدند و در دو طرف ایستادند و شخص محترمی هم آمد و در وسط ایستاد، آن دو فرشته مشغول سؤال از عقائد مادرم شدند و او جواب می‏داد، سؤال از توحید نمودند، جواب درست داد، سؤال از نبوت نمودند، جواب درست داد كه پیامبر من محمد بن عبدالله(صلی الله علیه و آله و سلم)است.

تا این كه پرسیدند: امام تو كیست؟
آن مرد محترم كه در وسط ایستاده بود گفت: «لَسْتُ لَها بِاِمامِ؛ من امام او نیستم».
در این هنگام آن دو فرشته چنان گرز بر سر مادرم زدند كه آتش آن به سوی آسمان زبانه می‏كشید.
من بر اثر وحشت و ترس زیاد به این وضع كه می‏بینید كه همه موهای سرم سفید شده در آمدم.
مرحوم قاضی می‏فرمود: چون تمام طایفه آن دختر، در مذهب اهل تسنن بودند، تحت تأثیر این واقعه قرار گرفته و شیعه شدند (زیرا این واقعه با مذهب تشیع، تطبیق می‏كرد و آن شخصی كه همراه با فرشتگان بوده و گفته بود من امام آن زن نیستم، حضرت علی (علیه السلام) بوده‏اند) و خود آن دختر، جلوتر از آنها به مذهب تشیع، اعتقاد پیدا كرد.

گروه دین و اندیشه تبیان
علامه سید محمد حسین حسینی تهرانی، معادشناسی، ج 3، ص 110.
سلام.ممنون از مطالب مفیدتون.
دوستان ما آدم ها خیلی عجیبیم!
میدونیم ممکنه نیم ساعت دیگه زنده نباشیم،ولی اصلا انگار نه انگار.یکی از چیزهایی که خیلی در اسلام به اون اشاره شده،شب اول قبره.یه نکته بگم و التماس دعا.
حضرت فاطمه (علیه السلام)با تمام عظمتش
به امام علی میفرماید:
یاعلی،مرا در شب اول قبرتنها مگذار.
التماس دعا.
فقط خود حضرت علی(علیه السلام)مگر در شب اول قبر به کمک ما بیاد،
کاشکی یکی شب اول قبر بقل دست صدام بود تا ببینم وقتی از امامش سوال میکنن چی داره جواب بده؟!
سلام دوستان
نقل قول:در این هنگام آن دو فرشته چنان گرز بر سر مادرم زدند كه آتش آن به سوی آسمان زبانه می‏كشید.

نه نه این طور نگید دوستان
فکر کردید شب اول قبر دو نفر چماق به دست میان و از عقایدمون سوال میکنن؟؟؟(نعوذ بالله)
ته اینجوری نیست همه چیز درون قلب ماست و در عین حال تمام اعتقادات ما در آن عالم معنوی هویدا و آشکار است
نیازی به پرسش وپاسخ دنیوی نیست که برادر من!Exclamation

عذاب و ناآرامی و چموشی شب اول قبر دست خودمونه
هر اندازه وابستگی ما به این دنیا و تعلقاتش بیشتر باشه عذاب ماهم برای کنده شدن از این دنیا بیشتر میشه

به هر حال تا کسی نره و نبینه به هیچ وجه براش قابل باور نیست(حلوای تن تنانی /تا نخوری ندانی)

رجوع شود به برنامه ی سمت خدا----یکشنبه ها---- حاج آقای عالی حتما نگاه کنید

باسپاس
یاعلی مدد
(۲۰/مرداد/۹۰ ۲۲:۴۸)Braveheart نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
نقل قول:در این هنگام آن دو فرشته چنان گرز بر سر مادرم زدند كه آتش آن به سوی آسمان زبانه می‏كشید.

نه نه این طور نگید دوستان
فکر کردید شب اول قبر دو نفر چماق به دست میان و از عقایدمون سوال میکنن؟؟؟(نعوذ بالله)
ته اینجوری نیست همه چیز درون قلب ماست و در عین حال تمام اعتقادات ما در آن عالم معنوی هویدا و آشکار است
نیازی به پرسش وپاسخ دنیوی نیست که برادر من!Exclamation

عذاب و ناآرامی و چموشی شب اول قبر دست خودمونه
هر اندازه وابستگی ما به این دنیا و تعلقاتش بیشتر باشه عذاب ماهم برای کنده شدن از این دنیا بیشتر میشه

به هر حال تا کسی نره و نبینه به هیچ وجه براش قابل باور نیست(حلوای تن تنانی /تا نخوری ندانی)

رجوع شود به برنامه ی سمت خدا----یکشنبه ها---- حاج آقای عالی حتما نگاه کنید

باسپاس
یاعلی مدد

فرمایشات شما درسته و میپذیرم!
اما نمیشه گفت که شب اول قبرمون فشارقبر یا نکر و نکیر سراغ ما نمیان ... اگه دقت کنید و تاریخ بزرگان اسلام و داستان های مربوطه به این جور صحبت ها رو بررسی کنید میبین همه اینها حتمی و 100% اند(کار به استثناء نداریم..) و نکته مهم اینجاست که این برنامه ی شب قبر بسته به صاحب قبر داره که براش سبک و راحت بگذره یا با مشقت و درد همراه باشه!

امیدوارم که ان شاء الله بحق حضرت زهرا (سلام الله علیها) همه مسلمانان جهان خصوصا شعیان و محبان اهل بیت (علیه السلام) در دنیا و خصوصا شب اول قبر و قیامت همگی عاقبت بخیر شویم.
آمین یا رب العالمین
ببخشید اصلا نمی خواهم کسی که راوی نامیده شده است زیر سوال ببرم ولی فکر می کنم به اسم ایشان

این داستان نقل شده است به چند دلیل این داستان صحت ندارد .

یک دختر شب را در قبر رو باز مانده است این امکان ندارد قبر حتما پوشانده می شود

دختر اگر شب را در قبرستان تنها بماند مطمئن باش قالب تهی می کند به صلاحش این بوده که برود و
اعضای خانواده این قدر ابله نیستند که دختری را تنها در قبرستان تنها بگذارند

اتفاقات شب اول قبر در عالم معنا می افتد نه در قبرستان ها ان وقت هر شب در قبرستانها اتش بازی به راه است

چرا ننه علی که بیست سال است مقیم بهشت زهراست چنین ادعایی نمیکند یا متولیان مقبره ها

برای حقانیت مولایم علی نیازی به داستان پردازی های ضعیف نیست که بسیار شبیه داستانهای ترکیه است

که ولایت او به جاودانگی ابدیت قد قام الصلوه بسته است

در کتابی خواندم که پسری برای مادر مرده اش نذر میکند که چند سال نماز بخرد که کل هزینه 18 تومن می شد وهدیه به حضرت عباس میکند اما فراموش می کند چند سال بعددر خواب می بیند که مادرش را دو نفر به درخت بسته اند وبه شدت می زنند

میگویند ما مامور حضرت عباس هستیم امدیم پول را بگیریم وگرنه هم چنان باید کتک بخورد
(ان هم مادری که تمام نمازش را خوانده وفقط به خاطر نذر پسرش در عذاب است) پسر بیدار می شود
وپول را می دهد وشب می بیند ان دو نفر مادرش را رها کرده پول را میگیرند می روند

به خدا خجالت اور است

این حرفها مال عوام الناس است که قدرت درک وبحث نداشتند ولی جای این حکایت ها در اندیشه های بیداری جای بسی
تعجب دارد

در رساله اضحویه ابوعلی سینا امده است
چگونه است که دو فرشته در یک زمان از هزاران نفر سوال وجواب میکند عمل نیک نکیر و عمل بد تو منکراست
نقل قول:در رساله اضحویه ابوعلی سینا امده است
چگونه است که دو فرشته در یک زمان از هزاران نفر سوال وجواب میکندعمل نیک نکیر و عمل بد تو منکراست
خداوند قادر و توانا بر هر چیزی است
چگونه است که حضرت ازرائل در هر لحظه جان چند نفر را در جای جای گیتی می گرد 100% خدا به او این قدرت رو داده دوست من پس نیکر و منکر هم می توانند در یک لحظه از هزاران نفرجواب و سوال کنند
حرف حق رو جناب
bagheri4
فرمودند.
ساخت و پرداخت داستانهای ضعیف بیشتر باعث ضرر و زیان هست تا فایده
بسم الله

جنا ب باقری یکمی تند روی کردند و البته داستان هم کمی مشکل توضیحاتی دارد... کم توضیح داده شده در داستان ... من کمی مسئله را باز میکنم.

انسان عالم معنا را با چشم سر نمیتواند ببیند... برزخ عالمی جدای از مادیات و عالم ماست...

اصولا این جور اتفاقات ومشاهدات برای زندگان در عالم رویا می افتد یا اینکه به اذن خدا چشم دل کسی بینا میشود...

حال اینکه کسی را شب اول قبر در قبر بگذارند بماند بعید است جناب باقری... ولی خب استثنا هم وجود دارد ... دخترک دل نمیکنده... چاره نبوده... مرده راهم که نمیشود به امان خدا ول کرد... سرپوشی موقت قرار داده اند تا دختر در قبر بماند...

دختر هم اینقدر غم عزیز سنگین بوده که وحشت قبرستان را فراموش کرده... چه بسا کسی از اقوام در بیرون قبر بوده...

به اذن خدا چشم دل دختر هم بینا شده و جریانات قبر را دیده... عالم برزخ بر او هویدا شده...

در عالم برزخ هم جسم وجود دارد ... ما انجا در جسم قرار میگیریم به صورت همین جسمی که اکنون داریم فقط دیگر عالم ماده نیست...... ما توان درک آن را نداریم....

گرز و عذاب و اینها همه حقیقت است ... مگر نخواندید در قرآن که غل هایی از آتش بر گردن گنه کاران است و زنجیر های آتشین هفتاد ذراعی آنها را بسته است؟

فرشتگان عذاب اند نکیر و منکر. نه اعمال نیک و بد.

لطفا حرفی بزنید که روایات و قرآن تاییدش کنند.

یا الله
در ضمن علامه سید محمد حسین حسینی تهرانی و عارف برجسته «حاج میرزا علی آقا قاضی» کسانی نیستند که حرف غیر مستند بزنند...
شما حتما این دو بزرگوار را نمیشناسید که اینطور جبهه میگیرید...
من عربی بلد نیستم و همیشه در دوران تحصیل از این درس بدم می اومد اگر از من عربی پرسیدند چه کنم ؟
مثل اون جریانی میشه که طرف تمام جواب ها رو میدونه اما سوال رو نمیفهمه.
ولی جدی من که نمیتونم تصور کنم عذابی رو که قراره به خاطر گناهانم تحمل کنم.شب اول قبرش که شروعه اگر قبول نشم.
فقط ملتمسانه به مولامون باید امید داشته باشیم شفاعت کنه.البته پرونده شخص هم مهمه
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع