۶/شهریور/۹۰, ۱۹:۳۶
تميز کردن مسجد براي آمدن امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
آقاي سيد حسن زرگر نتاج، پيرمرد با صفائي که مدتي خادم مسجد مقدس محدثين بود، از کرامت مسجد پرسيديم و او هنگام نقل يک کرامت با حالت، گريه گفت: دو سال قبل من ميخواستم خادم اين مسجد شوم، عدهاي به من ميگفتند: تو نميتواني در اين مسجد دوام بياوري و اين کار تو نيست و مرا دچار ترديد کرده بودند.
يک شب در عالم رؤيا مادرم فاطمه «منظور حضرت زهرا (سلام الله علیها)» به همراه پنج تن (پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وامام علي و حسن و حسين (علیه السلام)) خود، به منزل ما تشريف آوردند و رو به من کرد و فرمودند: «ما با تو کار داريم دنبالم بيا». آن حضرت مرا آوردند به مسجد و فرمودند: اين آبدار خانه را ميشويي، و آن نردبان را بگذار و ديوارها را تميز کن. من به حضرت زهرا (سلام الله علیها) عرض کردم: نردبان خيلي سنگين است، آن حضرت فرمودند: «من و فرزندانم کمکت مي کنيم و تو تمام آشپزخانه را تميز کن. پسرم امروز ميخواهد اينجا بيايد!»، از خواب بيدار شدم، آن روز مصادف با سه شنبه بود و شب برنامه دعاي توسل برقرار ميشد. رفتم مسجد مشغول نظافت شدم، جالب اينکه، هنگاميکه آن نردبان را بر ميداشتم، خود به خود از زمين بلند ميشد، و سنگيني نردبان را احساس نميکردم گويا کسي مرا کمک ميکند.
من آن روز به شخصي از دوستانم گفتم: آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) امشب به مسجد تشريف ميآورند. آن شب مجلس دعاي توسل حال و هواي خاص ديگري داشت و در بين همه مردم حاضر در مسجد، يکپارچه شور و گريه حاکم بود.