شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به گزارش خبرنگار "شیعه نیوز" از ورامین یکشنبه گذشته چند فرد ناشناس با مراجعه به منزل حجت الاسلام والمسلمین "شیخ مهدی اسناوندی" از روحانیون سر شناس و ولایی منطقه ورامین در استان تهران از وی تقاضا میکنند برای اقامه نماز میت بر جنازه یک شخص بی بضاعت با انان همراه شود .
حجت الاسلام" اسناوندی" دعوت انان را پذیرفته و با انان به طرف محل اقامه نماز حرکت میکند . جنایت کاران در مسیر حرکت وی را ربوده و به امامزاده هاجر واقع در جاده چرمشهر به ورامین منتقل نموده و ایشان را با طناب به ضریح امامزاده بسته و با ریختن بنزین به اتش میکشند و از محل متواری میشوند . با شعله ور شدن اتش و دود ناشی از ان چند فرد که از نزدیکی امامزاده عبور میکردند متوجه اتش سوزی داخل امامزاده شده و پس از مراجعه ا صحنه دلخراش و بدن نیمه جان این روحانی مواجه میگردند .
پزشکی قانونی اعلام نموده است این روحانی پیش از به اتش کشیده شدن مورد ضرب و شتم شدید قرار گرفته است .
پیکر این شهید مدافع مکتب حقه تشیع روز دوشنبه گذشته با حضور پرشور علاقمندان به خاندان عصمت و طهارت طی مراسم باشکوهی به خاک سپرده شد .
برخی از افراد محلی از دست داشتن وهابیون در این جنایت هولناک خبر میدهند .
بچه ها کیا اهل کتاب های دکتر علی شریعتی هستن؟؟
من می خوام یه کارایی بکنم. کمک می خوام. مترجم (فارسی به انگلیسی)، دوبلر خوب که از روی متون بخونه و صدای ضبط شدش رو بفرسته برام و آهنگ ساز و حتی جمع کننده تصویر و عکس
در ضمن اگه مشهدی باشین که گاهی بشه همو ببینیم خیلی بهتره اما شرط ضروری نیست!!
اونایی که آماده ان و می خوان کار کنن به من پیام خصوصی بدن...
منتظرم شدید!!
نقل قول:بچه ها کیا اهل کتاب های دکتر علی شریعتی هستن؟؟
من می خوام یه کارایی بکنم. کمک می خوام. مترجم (فارسی به انگلیسی)، دوبلر خوب که از روی متون بخونه و صدای ضبط شدش رو بفرسته برام و آهنگ ساز و حتی جمع کننده تصویر و عکس
در ضمن اگه مشهدی باشین که گاهی بشه همو ببینیم خیلی بهتره اما شرط ضروری نیست!!
اونایی که آماده ان و می خوان کار کنن به من پیام خصوصی بدن...
منتظرم شدید!!
بهتره برای ابتدای کار از پروژه های کوچک شروع کنید
می توانید از سخنرانی های دکتر استفاده کنید
و کلیپ های کوتاه به صورت موضوعی تهیه کنید و در سایت هایی مثل یوتیوب یا آپارات بارگذاری کنید
تنهایی هم میشه کار های بزرگی انجام داد
خوب اره s-eyvazi-sa
اما چه بهتر که این کارا کمی پرورده بشه و بعد بیاد تو اینترنت!
کاری که میگم خیلی گسترده نیست فقط من تواناییشوندارم که هم دوبله کنم، هم صدای خوبی ندارم و هم آهنگ زیادی ندارم.
پایه هاش یا علی..............!

یکی نیست به این حرومزاده ها بگه که اخه شما که این همه فتوا علیه مسلمونا میدین
تا حالا شده یک بار امریکا یا اسرائیل رو و یا شیطان پرستا و ... محکوم کنید یا فتوایی علیه این حیوونا بدید...
اینا اصلا نمیدونند دین چی هست.
کجای کار هستم
دوستان
تقریبا مواد و متریال و منابع تصویریم و صوتی من تکمیل شده
و به زودی متن هم آماده میشه
امیدوارم بتونم فیلم دشمنان اسلام را که شاخه ای از پروژه ی وهابی ها مسلمان نیستند هست به آخر برسانم
------------------------------------
-------------------------------------
شما کجای کار هستید ؟
این لینک ها مربوط به ملک عبد الله - رقص شمشیر با بوش - اعطای نشان به اوباما - و ..... می باشد
(۲۴/مرداد/۹۰ ۲۰:۱۴)MiladYLH نوشته است: [ -> ]آره ولی این مستند ساختن یک ذره کار سختیه ولی می تونیم همین سخنرانی های استاد رائفی پور و حسن عباسی را زیرنویس کنیم آپلود کنیم...
البته من امتحان کردم تعداد بازدیدش از هزار اصلا بالا نمی ره!!! چون یک سخنرانی را گوش نمی کنند (حتی در ایران ، مگر اون هایی که کاملا طالب باشند)
ولی این مستند های کوتاه قسمتی ، خیلی تاثیر گذاره.
باسلام
میتونیم همین سخنرانی ها رو کات کنیم و به صورت مستند کوتاه با عکس ها و تصاویر و آهنگ های مناسب ترکیب کنیم.