تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: لینک تمام اخبار مهم مربوط به فعالیت های مرتبط با وهابیت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
بسم الله الرحمن الرحیم

هر گونه لینک خبری که به هر نحو ارتباطی با وهابیت داره رو در اینجا قرار دهید

با ذکر عنوان و منبع خبر

مثال:

در خواست ضد وهابیتی یک مبلغ سودانی از ایران...
شیعه آنلاین

این برای بخش تهیه محتوای ما بسیار گره گشاست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ببینم چه مکنید رفقای همسنگرم
خوشحالی وهابیون از اظهارات ياسر الحبيب

اگرچه این سخنان سخیف مفتی اعظم عربستان بسیار تلخ است و باید مورد عبرت افراطیون قرار گیرد، اما در درون خود شامل اعتراف جالبی نیز هست ؛ اعتراف به اینکه مذهب تشیع علیرغم تبلیغات فراوان و پرحجم وهابیت بیشترین انتشار را دارد. مفتیان وهابی تاکنون رشد روزافزون پیروان مکتب اهل بیت(علیه السلام) در جهان را انکار می کردند.

به گزارش خبرگزاری اهل بیت(علیه السلام) ـ ابنا ـ به نقل از سایت خبری شیعیان عربستان (راصد)، «شیخ عبدالعزیز آل الشیخ» مفتی اول سعودی گفت: «بعد از اسائه ی ادب یاسر الحبیب به ام المؤمنین عایشه، انتشار مذهب تشیع در کشورهای عربی و اسلامی متوقف شده است».

وی در دیدار امروز خود با ائمه جمعه و جماعات مساجد عربستان سعودی گفت: «سخنان یاسر الحبیب روحانی شیعه کویتی باعث شد تا بسیاری از اهل سنت که تمایلی به تشیع داشتند، از مسیر انحرافی(!) خود برگشته و راه مستقیم را برگزینند»!

آل الشیخ ادامه داد: «مخبرین ما در کشورهای عربی به من اطلاع دادند عده زیادی از اهل سنتی که شیعه شده بودند، به خصوص در شمال آفریقا پس از گفته های یاسر الحبیب متوجه شده اند که تشیع مذهبی باطل است و به مذهب حق(!) برگشته اند»!

آل الشیخ در کنایه و تعریضی توهین آمیز اضافه کرد: «شیعیان که خود را پشت دیوار مظلوم نمایی و شهادت(!) پنهان کرده بودند، دستشان رو شده و مشخص گردیده که اینها قومي خبیث(!) هستند. سخنان الحبيب، نعمت و عنایتی از سوی خداوند بود تا باطن واقعی شيعيان روشن شود».

اگرچه این سخنان سخیف مفتی اعظم عربستان بسیار تلخ است و باید مورد توجه و عبرت حامیان انگشت شمار یاسر الحبیب روحانی نمای مقیم لندن قرار گیرد، اما در درون خود شامل اعتراف جالبی نیز هست ؛ اعتراف به اینکه مذهب تشیع علیرغم تبلیغات فراوان و پرحجم وهابیت، بیشترین انتشار را دارد. مفتیان وهابی تاکنون رشد روزافزون پیروان مکتب اهل بیت(علیه السلام) در جهان را انکار می کردند.

شایان ذکر است شخصی به نام «یاسر الحبیب» که صلاحیت پوشیدن لباس روحانیت را ندارد و مورد تأیید حوزه های علمیه و مراجع عظام نیست در ماه مبارک رمضان گذشته، در مراسمی که در سالروز مرگ عایشه همسر پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) برگزار کرد سخنان موهن و خلافی را بر زبان آورد که موجب ایجاد مشکلات زیادی برای شیعیان کویت و عربستان شد. علمای شیعه ی این دو کشور ـ از جمله «شیخ عَمری»، «شیخ حسین معتوق»، «شیخ حسن صفار»، «شيخ علي آل محسن»، «شیخ عبدالجليل السمين»، «شیخ نمر» و «سيد هاشم السلمان» ـ مواضع سختی در برابر وی گرفته و او را از خود طرد کرده اند.

جالب اینکه در پی ایجاد برخی فشارهای حقوقی بر وی، دولت انگلستان و سازمان های به اصطلاح حقوق بشری این کشور، از او حمایت می کنند!
دوستان مراقب باشید در این راه به جاده خاکی نزنید که نتیجه ی عکس ندهد .
این لینک خیلی کامله
فکر میکنم همه اخبار وهابیت این تو باشه
مخصوصا فتاوای ارزشمند! مفتیان فیلسوف وهابی!

فتنه وهابیت

یا علی
مفتی وهابی باز هم دسته گل به آب داد!

شیخ "محمد العریفی" چهره جنجالی و سرشناس وهابیت در عربستان سعودی در فتوایی كه اخیرا صادر كرد، صحبت كردن دختر با پدرش را تنها در صورتی حلال دانست كه مادرش نیز حضور داشته باشد.

به گزارش شیعه آنلاین، این مفتی وهابی در ادامه گفت: نشستن دختر نزد پدر و صحبت كردن با وی اگر در حضور مادرش نباشد، شیطان را به میان می كشاند و ممكن است به گناه منجر شود، به ویژه اگر آن دختر لباس های نامناسب پوشیده باشد.

این مفتی وهابی تاكنون چندین بار شیعیان و مراجع تقلید شیعه را مورد اهانت های وقیحانه قرار داده است.

http://rajanews.com/detail.asp?id=99108
الان میفهمم چرا مولایمان علی (علیه السلام) اینقدر از جهالت مردم زجر میکشید
انگار گذشت هزاره ها هم جهالت این قوم را از بین نبرده .
باید به وهابیت لقب جاهلیت باقی رو داد
یا حق
(۲۵/مرداد/۹۰ ۱۱:۲۵)وحید110 نوشته است: [ -> ]الان میفهمم چرا مولایمان علی (علیه السلام) اینقدر از جهالت مردم زجر میکشید
انگار گذشت هزاره ها هم جهالت این قوم را از بین نبرده .
باید به وهابیت لقب جاهلیت باقی رو داد
یا حق
بزودی قصد دارم تایپیکی با عنوان جاهلیت دوم بزنم
در این تایپیک میخوام ابعاد این جاهلیت رو با استفاده از مقالات استادانی
چون شفیعی سروستانی بررسی کنم

اینام فعلا باشه تا بعد

من بین دو جاهلیت که دومین آن مخرب تر از اولی است،بر انگیخته شدم.

رسول اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)

العقل و الجهل فی کتاب و السنته ص273

همانا قائم(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ما با جاهلان سر سخت تری نسبت به جاهلانی که رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در دوران جاهلیت با آنها برخورد داشت،روبرو می شود و متحمل رنج و سختی بیشتری خواهد شد!!!
پرسیدند:چگونه چنین چیزی ممکن است؟
فرمودند: رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در حالی به پیامبری بر انگیخته شد که مردم سنگ و صخره و مجسمه های چوبی را می پرستیدند. اما قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ماهنگامی قیام می کند که همه ی مردم برای مقابله با او به تاویل کتاب خدا و احتجاج به آن متوسل می شوند.

امام صادق(علیه السلام)

نعمانی ،کتاب الغیبه،ترجمه علی اکبر غفاری، ص414،باب 17

ای مردم به علم یقین بدانید،آن کس که با جاهلیت مرسوم در میان شما به استقبال قائم(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ما برود،با آن کس که با جاهلیت اول به استقبال رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رفت ،تفاوتی ندارد و دلیل آن این است که در آن روز همه بر رسم و روش جاهلیت زندگی خواهند کرد، مگر آن کسی که مورد رحمت خداوند قرار گیرد.

امام علی(علیه السلام)

بحار الانوار ج51 ص120

آیا شما را آگاه ننمایم که بعد از من مرتد و کافر گشته و برخی از شما گردن بعضی دیگر را خواهید زد؟!

رسول اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)

کنز الفواد ج1 ص145

در ضمن در مورد تایپیک جاهلیت دوم به کمک نیاز دارم اگر کسی مایل به همکاری هستش

یاعلی

بهم پ.م بزنه
خوردن گوشت جن و شیطان حلال است!
به گزارش مشرق به نقل از شیعه، گفته می شود این مفتی وهابی که شیخ "محمد الزغبی" نام دارد، در فتوای جدید خود خوردن گوشت "جن" را حلال اعلام کرد.

این مفتی وهابی با هدف اثبات ادعای خود گفت: دلیل بنده برای حلال اعلام کردن خوردن گوشت جن این است که أجنه در شکل شتر و چارپایان ظاهر می شوند. بر همین اساس نماز خواندن در جایی که شتر وجود دارد نیز نماز خواندن جایز نیست زیرا محل تجمع عفریت ها است!

این چهره افراطی در ادامه افزود: خوردن گوشت شتر که جن زده باشد نیز جایز است زیرا به صورت همیشگی و دائمی درون بدن انسان یا حیوانات نمی ماند.

قابل ذکر است "محمد الزغبی" در ماه رمضان سال گذشته نیز در برنامه ای تلویزیونی که هر شب از یکی از شبکه های ماهواره ای پخش می شد، مطالبی قابل توجه و عجیبی را مطرح می کرد که چندین بار نیز موجب ایجاد جنجال شده بود. موضوع بحث وی در سخنرانی های سال گذشته اش، مرگ و قبر بود.
منبع
------------------------------
خدا به داد جنیان برسه شانس بیارند که گوشت خوشمزه نداشته باشند وگرنه نسلشون منقرض میشه
همون بلایی که سر سوسمارها اومد سرشون میاد
اینجا رو ببینید تا بدونید چه بلایی سر سوسمار ها اوردن. وهابیت دیگه توصیه میکنم حتماً ببینید.
موسسه ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
این موسسه رو که میشناسید بحث های خیلی خوبی در مورد وهابیت کرده توصیه میکنم استفاده کنید و لذت ببرید.
بسم الله الرحمن الرحیم
افشای ماهیت وهابیت در گفت و گو با عصام العماد (وهابی ای که به مذهب تشیع گرویده است)

http://www.shiayan.ir/entry/000209.php

قسمت های مهمش رو براتون میذارم که خیلی طولانی نشه:

دكتر عصام العماد، شيعه‌شناس، متخصص در علم رجال و حديث و تاريخ، مدرس مجمع جهاني اهل بیت علیهم السلام

و فارغ‌التحصيل دانشگاه‌هاي مذاهب عربستان سعودي است. وي که خود زماني پيرو وهابيت بوده و به مذهب تشيع

گرويده است، در گفت‌وگوي تفصيلي به تشريح شكل‌گيري فرقه وهابيت و افشاي ماهيت آن پرداخته است.......

مبناي فقهي وهابيون بسيار مصلحتي است،

العماد، بزرگ‌ترين مشكل دنياي اسلام را حركت وهابيت دانست

فتواي وهابيون ناشي از تاثيرات عناصر اسراييلي در ميان آنان است،

وي گفت: گمان نمي‌كنم هيچ مذهبي همانند وهابيت در فضاي تكفيري تبلور يافته باشد

شيخ محمد عبدالوهاب مؤسس مذهب وهابيت متاسفانه انحرافات بزرگ فكري داشته است.او اطلاع كاملي از علوم

اسلامي چون منطق و اصول و لغت و... نداشته است.وي داراي روحيه تندرويي بود.مشكل اساسي و بزرگ وي، مشكل

فكري بوده است كه نمونه چنين مسأله‌اي درميان خوارج در زمان امام علي عليه‌السلام وجود داشته است.

موسس وهابيت مي‌خواست توحيد ساختگي خويش را بر ديگران تحميل كند

وي معتقد بود جان و مال و زنان مخالفش براي طرفدارانش مباح است

وهابيون هرگز در انفجار حرمين عسگريين و كربلا و نجف متوقف نخواهند شد بلكه اگر فرصت يابند، حرم ديگر ائمه اطهار

را نيز منفجر خواهند كرد.

متاسفانه در تمام دانشگاه‌هاي عربستان كتاب‌هاي شيخ محمد عبدالوهاب جزو متون درسي است و از همان ابتدا

افكار اين شخصيت در وجود دانشجويان مستقر مي‌شود

ابن‌جويري» فتوي بر حرمت خوردن غذاي شيعه داده است؛

دكتر عصام العماد، شيعه شدنش را هديه‌ي آسماني برشمرد

پس از مطالعات تخصصي، دريافتم كه تمام كارهاي امام علي علیه السلام بر طبق عقل و منطق بود
وي در پايان خاطر نشان كرد: بنده به دليل شيعه شدنم هم‌اكنون مورد تكفير وهابيون هستم.
به دوستانی که می خواهند به گروه های مستند سازی تالار کمک کنند پیشنهاد می کنم
با استفاده از مطالب گرد آوری شده
متن هایی را برای ساختن یک سری مستند کوتاه آماده کنند

برای مثال : نوشته ها و متن سریال مستند ظهور که یادتون میاد
چیزی تو اون مایه ها

---------------------------------------------------------------
شروع مستند سازی با مینی بمب های یوتیوبی http://forum.bidari-andishe.ir/thread-6290.html
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع