تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی کتاب در رابطه با دفاع مقدس
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
[تصویر: IMAGE634807121087034541.jpg][تصویر: 1.png]

کتاب -
کتاب «خاطرات ایران» مجموعه خاطرات ایران ترابی از دوران دفاع مقدس با تدوین شیوا سجادی از سوی سوره مهر به چاپ رسید.

مهر گزارش داد: ایران ترابی در اسفندماه سال 1334 در شهرستان تویسرکان از توابع استان همدان به دنیا آمد. علاقه او به تحصیل باعث شد در برابر مشکلات پیش رویش بایستد و با وجود چند سال ترک تحصیل با هدف خدمت به مردم، وارد کار درمان شود. این انگیزه در دوره انقلاب و سال‌های دفاع، صورت ایثارگرانه به خود گرفت. در روزهای آغازین جنگ تحمیلی، ایران ترابی که حدوداً 24 ساله بود داوطلب رفتن به مناطق مورد هجوم می‌شود؛ روزهایی که هنوز برنامه دفاعی منسجمی برای مقابله با این حمله ددمنشانه نبوده است.

او در این کتاب از حوادثی که به چشم خود دیده، از ماجراهایی که در آنها قدم گذاشته و از چگونگی دفاع از دین و سرزمینمان برای ما سخن می‌گوید.

به گفته شیوا سجادی تدوینگر کتاب، شروع به کار مصاحبه و تحقیق پیرامون روایت‌های ترابی به سال‌های 83 و 84 برمی‌گردد. حدود 50 ساعت مصاحبه ضبط شده در دست بود، با این حال تا آخرین مراحل قبل از سپردن کار به دست نشر که انتخاب و گویا کردن عکس‌ها بود، فرصت پرسش و واکاوی محفوظات ذهنی راوی از دست داده نشد تا اطلاعات تازه‌افزوده و مستند وی فضای روشن‌تری را پیش‌روی مخاطب بگشاید.

مصاحبه تکمیلی، ایجاد فاصله زمانی برای درگیر شدن ذهن راوی با گذشته‌های به نسبت دور، مرور چندباره بر موضوعات مطرح شده و تلاش برای یافتن برخی شخصیت‌های ذکر شده در حوادث، گفتگو با برخی رزمندگان و کادر درمان هم‌دوره با ترابی و بهره‌مندی از کتاب‌هایی مانند دشت آزادگان در جنگ و کارنامه توصیفی عملیات‌های هشت سال دفاع مقدس کمک موثری در روشن شدن حوادث آن دوره بود.

کتاب حاضر در 22 فصل تنظیم شده و یکی دیگر از آثار سوره مهر در حوزه خاطره‌نگاری دفاع مقدس است.
در بخشی از کتاب می‌خوانیم: در ماشین را باز کردم و بالا رفتم، تمام صندلی‌ها را برداشته و مجروحین کف اتوبوس نشسته بودند. هنوز لباس منطقه را به تن داشتند. روی هر کدام یک پتو انداخته بودند که سرما نخورند. تمام تنشان تاول زده بود و صورت‌هایشان باد کرده بود طوری که چشم‌شان جایی را نمی‌دید. هیچ‌کدام از آنها بالای 30 سال سن نداشتند. دست اولین نفر را که گرفتم تا پیاده‌اش کنم با صدای خفه و گرفته‌ای که به زحمت شنیده می‌شد، گفت: دست مرا نگیرید.
گفتم: باشد. من گوشه‌ این پتو را می گیرم. شما هم گوشه پتوهای همدیگر را بگیرید و آهسته پشت سر هم بیایید.

این کتاب در شمارگان 2500 نسخه و قیمت 11 هزارتومان به چاپ رسیده است.

ساکنان تهران برای تهیه این کتاب کافی است با شماره 20- 88557016 سامانه اشتراک محصولات فرهنگی؛ سام تماس بگیرند و آن را در محل کار یا منزل _ بدون هزینه ارسال _ دریافت کنند. سایر هموطنان نیز با پرداخت هزینه پستی می توانند این کتاب را تلفنی سفارش بدهند.

باسمه تعالی
[تصویر: article-big-120919001753-139010072951.jpg]
با عرض سلا م به تازگی کتابی خواندم تحت عنوان " پایی که جا ماند "که بسیار جالب است و خاطرات آزاده ای قهرمان و در عین حال کم سن و سال از سلسله جلیل القدر سادات می باشد که حماسه ی مقاومت و مردانگی در مقابل زجر ها یی که خودش و دیگر دوستانش کشیده اند را با هنر مندی و با قلمی زیبا و روان به تصویر کشیده توصیه می کنم کتاب را بخوانید با خاطرات روز به روزش همراه شوید و در آخر شیرینی آزاد شدن خودش و دوستانش را با تمام وجود حس کنید .
بعد از خواندن این کتاب و اینکه چقدر این بچه ها سخت به قرآن و ادعیه دسترسی داشتند و اینکه تا چه اندازه قدر این کلمات گرانقدر را می دانستند انگیزه حفظ دعای عهد و زیارت آل یاسین و زیارت عاشورا در من به وجود آمد .که الحمدلله دعای عهد و زیارت آل یاسین را حفظ کردم و در حافظه ام گذاشتم برای روز مبادا .انشا ءلله بتونم زیارت عاشورا رو هم حفظ کنم.
این هم متن تقریظیه مقام معظم رهبری بر این کتاب :
[تصویر: 13910613_0120915.jpg]

بسمه تعالی

تاکنون هیچ کتابی نخوانده و هیچ سخنی نشنیده‌ام که صحنه‌های اسارت مردان ما در چنگال نامردمان بعثی عراق را، آنچنان که در این کتاب است به تصویر کشیده باشد. این یک روایت استثنایی از حوادث تکان دهنده ئی است که از سویی صبر و پایداری و عظمت روحی جوانمردان ما را، و از سویی دیگر پستی و خباثت و قساوت نظامیان و گماشتگان صدام را، جزء به جزء و کلمه به کلمه در برابر چشم و دل خواننده می گذارد و او را مبهوت می کند. احساس خواننده از یک سو: شگفتی و تحسین و احساس عزت است، و از سوی دیگر: غم و خشم و نفرت. …۲/۶/۹۱
کارهای لازم : ترجمه سلیس به زبان های عربی و انگلیسی .
درود و سلام به خانواده‌های مجاهد و مقاوم حسینی
سیدعلی خامنه ای

این هم وبلاگ اقای سید ناصر حسینی نویسنده کتاب "پایی که جا ماند"
سلام
اتفاقا دیشب آخرین قسمت زندگی نامه این بنده خدا رو رادیو معارف پخش می کرد
دوستان اگر علاقه به نمایشنامه تصویری دارند، می تونند اون رو از سایت رادیو معارف دانلود کنند
ببینم اگر لینکش بود براتون بگذارم.

قسمت اول
قسمت دوم
قسمت سوم
قسمت چهارم
قسمت پنجم
قسمت ششم
قسمت هفتم
قسمت هشتم
قسمت نهم
قسمت دهم
قسمت یازدهم
قسمت دوازدهم
سلام
من به دوستان عزیزی که دوستدار کتابهای دفاع مقدس هستند پیشنهاد میکنم حتما کتاب نورالدین پسر ایران را مطالعه کنند.
البته برای آشنایی کلی با دفاع مقدس ابتدا کتاب آشنایی با مقدس که چاپ باغ موزه دفاع مقدس تهران می باشد رو مررو کنید.
من خیلی وقت بود دنبال چند کتاب طنز دفاع مقدس می گشتم در راه رفتن دیدم یکی کتابی را بیرون انداخته(من هر وقت ببینم کتابی گوشه ی خیابان افتاده میارمش خونه مطالعه اش می کنم چون مفتکیهBig Grin مطالعه اش خیلی بهم می چسبه) کتاب هم معرفی آثار انتشارات سوره ی مهر بود دیدم چند تا کتاب نوشته: اکثرشون را خریدم ولی دو تاشون رو نتونستم بخرم:1- مگیل 2- رفاقت به سبک تانک .
دوشنبه رفتیم نمایشگاه قرآن اتفاقی چشمم خورد به غرفه ی کوچک سوره ی مهر خوشحال رفتم تویش کتاب های مورد علاقه ام همه توی آنجا بود از ضربت متقابل تا نورالدین پسر ایران و بابا نظر و ... دنبال مگیل می گشتم. کلی ناامید شدم تا اومدم خارج شوم چشمم خورد به مگیل قیمتش هم مناسب(20000 ریال) به غرفه دار گفتم تخفیف نمیدی(خسیسم آخه) میگه: آخه مگه چه قدر قیمت داره بخواهم تخفیف هم بدهم.

ولی واقعا طنز باحالیه مگیل من همون شب کلش رو خواندم از خنده روده بر شده بودم . حتما بخرید بخوانیدش
داستانش هم در مورد یک استر خوش شانس است که باید یک رزمنده ی نابینا و ناشنوای خوش شانس را که در کوه های کردستان عراق گیر افتاده به عقب برساند.
درود بر شما
مجموعه ی 5 جلدی گزارش روزانه ی جنگ
به کوشش احمد دهقان
کتاب نیک و ارزشمندی است .
کتاب پرواز تا بی نهایت درباره شهید بابایی
کتاب نورالدین پسر ایران که فوق العاده اس...Wink
[تصویر: url?sa=i&rct=j&q=&am...3791702936]سلام دوستان
سعی کنید شناسنامه کاملی از کتاب رو قرار بدید
تا همه ی عزیزان بتونن بدونن چجور کتابیه
منم چند تا کتاب خوندم میذارم و تکراری بودنش رو به بزرگیتون ببخشید
یا علیBig Grin

کتاب کالک های خاکی زندگی سردار سرلشکر محمد علی(عزیز) جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
به قلم گلعلی بابایی نویسنده کهنه کار دفاع مقدس
جلد اول از دوران کودکی تا پایان عملیات بیت المقدس
صفحات 638
انتشارات سوره مهر
به همراه ضمیمه نقشه ها و تصاویر
این کتاب رو پیشنهاد میکنم حتما بخونید
البته قیمت وحشتناکی داره
29000 تومان

کتاب سفر سرخ زندگانی شهید سید حسین علم الهدی
به قلم نصرت الله محمود زاده
نشر هویزه
صفحات 395 به همراه ضمیمه تصاویر و اسناد
یا علی
[تصویر: url?sa=i&source=images&c...4160118636]

کتاب من مادر مصطفی
زندگانی شهید علم مصطفی احمدی روشن از زبان مادر شهید
با قلم استاد رحیم مخدومی
نشر شاهد
صفحات 136 به همراه ضمیمه تصاویر
[تصویر: 598427_krgdctKk.jpg]

کتاب در کمین گل سرخ زندگانی شهید امیر سپهبد علی صیاد شیرازی با استفاده از یادداشت های شهید عزیز
به قلم محسن مومنی
انتشارات سوره مهر
صفحات 380 به همراه ضمیمه نقشه ها ٰ تصاویر و اسناد
[تصویر: siqxn5_265.jpg]

کتاب شهید علم زندگی نامه دانشمند بسیجی شهید مجید شهریاری
در ایینه خاطرات دوستان و نزدیکان
دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
صفحات 106 به همراه ضمیمه تصاویر
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTgJ3sjYwvn8CUJFMWBzR7...1asWMlTeZJ]

کتاب چزابه
خاطرات سردار فتح الله جعفری فرمانده وقت زرهی سپاه پاسداران
خاطرات عملیات طریق القدس و ازادی تنگه چزابه
انتشارات سوره مهر
220 صفحه
به همراه تصاویر
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcQLqVg3ul4Aw0nwRhZqYXD...3rfh1THPDj]

کتاب پایی که جاماند
خاطرات ازاده سر افراز سید ناصر حسینی(همشهریمونه ها)
انتشارات سوره مهر
از دوران کودکی تا ازاد شدن
روایت کانال خندق و اسارت تا ازادی و مشاهده برگه ترحیم خویش
روایتی دردناک به قلم خود ازاده
با تقریض رهبری و اسناد و تصاویر
بسمه تعالی

تاکنون هیچ کتابی نخوانده و هیچ سخنی نشنیده‌ام که صحنه‌های اسارت مردان ما در چنگال نامردمان بعثی عراق را، آنچنان که در این کتاب است به تصویر کشیده باشد. این یک روایت استثنایی از حوادث تکان دهنده ئی است که از سویی صبر و پایداری و عظمت روحی جوانمردان ما را، و از سویی دیگر پستی و خباثت و قساوت نظامیان و گماشتگان صدام را، جزء به جزء و کلمه به کلمه در برابر چشم و دل خواننده می گذارد و او را مبهوت می کند. احساس خواننده از یک سو: شگفتی و تحسین و احساس عزت است، و از سوی دیگر: غم و خشم و نفرت. …۲/۶/۹۱
کارهای لازم : ترجمه سلیس به زبان های عربی و انگلیسی .
درود و سلام به خانواده‌های مجاهد و مقاوم حسینی
[تصویر: url?sa=i&rct=j&q=&am...5118242857]

کتاب هلی سه گانه همپای صاعقهٰ ضربت متقابل ٰ زمین های مسلح
کارنامه عملیاتی لشکر 27 محمد رسول الله
به قلم شگفت افرین گلعلی بابایی
از ابتدای تشکیل تا انتهای جنگ
به سودای از دست دادن فرماندهانی چون حاج احمد متوسلیان و شهید محمد ابراهیم همت
کتابی پژوهشی در حیطه دفاع مقدس
انتشارات سوره مهر
بهترین کتاب برای اینکه ببینیم باباهامون چطوری و با کیا میجنگیدن
[تصویر: url?sa=i&rct=j&q=&am...5118242857]
[تصویر: url?sa=i&rct=j&q=&am...5436423488]

کتاب بابانظر خاطرات شهید
محمد حسن نظر نژاد
به قلم مصطفی رحیمی و سید حسین بیضایی
خاطرات جودو کار مشهدی که وقتی محاصره بود با موتور زد به خط دشمن و حقه فرمانده دشمن رو گرفت و گفت به نیروهات بگو عقب نشینی کنن
این شهید سال های بعد در کردستان به علت شیمیایی بودن و رقیق بودن هوا شهید میشه
انتشارات سوره مهر
به همراه تصاویر و اسناد
[تصویر: url?sa=i&rct=j&q=&am...5969015049]

کتاب خاطرات عزت شاهی
مبارز انقلابی
به قلم نویسنده انقلاب محسن کاظمی
انتشارات سوره مهر
اسناد و تصاویر
صفحات 862

کتاب لشکر خوبان
خاطرات مهدی قلی رضایی
به قلم نویسنده
نورالدین پسر ایران
معصومه سپهری
خاطرات یکی از اعضای اطلاعات و عملیات
با تقریض رهبری
[تصویر: url?sa=i&rct=j&q=&am...6162623678]

نورالدین پسر ایران هم بالا نوشتن
در ضمن کتابایی بودن که در دسترس نیستن الان کهع بنویسمشون
ولی خیلیشون رو خوندم
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
مگه زمین های مسلح کتابش آمده؟ من نشنیده ام آمده باشه اگر آمده ما را هم بیشتر توجیه کنید
بله اومده
درمورد سردار کوثری هستش
بعد از شهادت شهید همت
عکس جلدشم دشت هایی هست که مین والمری داره
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع