تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آمار قابل تامل/ ۸۰ درصد دختران دبیرستانی دوست پسر دارند!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آمار تکان دهنده ، مسئولیت این وضعیت با چه کسی است؟

آیا اینجا مملکت اسلامی است

در هفته ای که گذشت، دکتر محمود گلزاری عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در همایشی آمار قابل تاملی را از دوستی دختران دبیرستانی اعلام کرد و گفت: در ایران ۸۰ درصد دختران دبیرستانی با یک پسر دوست هستند و حتی ممکن است ارتباط جنسی هم داشته باشند که خانواده‌ها و مسئولین مدارس از این موضوع بی‌اطلاع هستند.

این درحالی است که نوجوانان آگاهی کافی نسبت به این مسئله ندارند و ارتباطاتشان به ازدواج منجر نمی‌شود که این امر مطمئنا پیامدهای ناگواری را برای آنها به همراه خواهد داشت.

وی همچنین به نتایج به دست آمده در تحقیقات و پژوهش‌هایی که در این زمینه در ایران صورت گرفته است اشاره کرد و گفت: در حدود ۲۰ سالی که من در این زمینه تحقیق و پژوهش انجام داده‌ام، در نامه‌هایی که از سوی ۸۵ درصد از دختران در خصوص ارتباط‌های عاشقانه دریافت کرده‌ام مربوط به سن ۱۲ تا ۲۵ سالگی بوده و ۱۵ درصد از نامه‌ها مربوط به پسران بین ۱۴ تا ۱۷ ساله است. در این میان دختران بیش از پسران آسیب پذیر بوده و با پیامدهای بیشتری در این خصوص مواجه خواهند شد.

منبع پارسینه
این خبر به نظر من کذب محضه و این آمار منبع موثقی نداره و احتمالا از چند دبیرستان دخترانه بالای شهر تهران تهیه شده است و اصلا به نظر من بعید به نظر میرسه که کسی بتونه به راحتی تمام دبیرستان های دخترانه مراجعه کنند و همه هم به راحتی نظرشون رو اعلام کنند!

به نظر من این اخبار برای ایجاد جنگ روانی و در راستای طرح ناامیدی و سیاه نمایی است که متاسفانه با وجود هشدارهای مقام معظم رهبری در این قضیه باز هم شاهد هستیم بعضی سایتها و خبرگزاری ها دائما به دنبال القای چنین فضایی در جامه هستند.

از استارتر تاپیک هم درخواست میکنم در ارسال چنین مطالبی که صحتش مشخص نیست کمی دقت کنند.
منم اولش یه کم شکه شدم ولی نمی دونم دیگه راسته یا دروغ
ولی با دور از انتظار نیست برادر یا خواهر گرامی
با این شدت حمله ی جنگ فرهنگی از طریق اینترنت و فیلم و ... سن بلوغ خیلی پایین اومده و اینم خودش باعث مشکلاتی می تونه بشه
سلام.
شما اشتباه میکنیداین آمار اشتباهه!چون شما اون افراد با عفافی رو که سعی میکنن کمتر تو جامعه باشن تا گرفتار این چیزا نشن رو حساب نمی کنین.
موفق باشید.
دکتر محمود گلزاری ،زمانی که به دبیرستان ما آمده بودند، فرم هایی را توسط چند نفر از دانشجویانشان پخش کردند و در آن فرم ها از این دست سوال ها مطرح شده بود.مثلا:آیا عاشق هستید؟آیا با پسری ارتباط دارید و ... و برای ما سخنرانی هم کردند.
ایشان محقق برجسته ای هستند.
یک نشریه هم دارند که به صورت تخصصی به موارد روانشناسی می پردازد.
شخصی نیست که از روی چند مورد ساده حرف بزند.
ایشان تحقیقات زیادی داشته اند.
ازشخص مطمئن باشید اما آمار تا چه حد صحییح هست،نمیدانم..
1- تحقیقات جناب آقای دکتر محمود گلزاری که از استادان متدین هم هستند، در مجامع علمی دانشگاهی از ارزش بالایی برخوردار است.برای ارزیابی رزومه پژوهشی این استاد محترم،دوستان عزیز، جستجویی بفرمایند.
2- باید اذعان کرد که با مطالعه اصل مقاله،میشود با دقت بیشتری اظهار نظر کرد.خصوصاً در این مورد که آیا "طرح ملی" بوده یا نه!؟
3- آمار انواع "بزه" در کشور متاسفانه در اکثر موارد، کمتر عمق فاجعه رفتاری جاری و ساری در کشور را نشان میدهد و لذا اگر آماری اینگونه منتشر شود،عده ای به "انکار" دست می زنند! ویا شدیداً متعجب می شوند!

واما چند نکته مهم بعنوان کارشناس درگیر اینچنین موضوعاتی:
الف)
این درصدها شاید کاملا دقیق نباشد ولی انحراف آن مطمئن باشید آنقدر نیست که اصل موضوع زیر سوال برود!
عزیزان؛
واقع بین باشید و به دور و برتان نگاهی کوتاه و منصفانه داشته باشید!

ب)
شکاف فرهنگی،عاطفی،شناختی،رفتاری،عقیدتی،اجتماعی و... بین والدین و فرزندان،و نبود "همدلی" در بین آنان،بعنوان مهمترین عامل این "ناهنجاری" بشدت دامنگیر جامعه ماست!
در افزایش این "جدایی نامبارک" شکی نیست!

ج)
باید اذعان کرد که مساله جامعه ما،تنها دختر پسرهای دبیرستانی نیست!
بلکه متاهلین و بخصوص زنهای شوهردار هم هستند که دوست پسر دارند!
گاهی حتی یک مورد از این دست ارتباطات برای انحطاط یک منطقه شهری و روستایی کافی است!
وزیر آموزش و پرورش می گوید هیچ گاه آموزش و پرورش اعتیاد دانش آموزان را تکذیب نکرده ام، ولی نباید این آمار را اعلام کرد.

حاجی بابایی در ادامه گفت: "درباره اعتیاد دانش آموزان، یکی از مدیران کل ما، تحقیقاتی را برای یک دستگاه انجام داده و خبر از آمار و ارقامش ندارم."

وی در ادامه گفت: "در حال حاضر نیز درباره این مسایل، تحقیقات انجام می شود و در وزارت کشور و شورای امنیت، اخبار را به روز دارند و جایی که نیاز باشد، بیان می کنند."

وزیر آموزش و پرورش گفت: "اگر دانش آموزی سرما خورده باشد چه می کنیم؟ به بیمارستان می فرستیم، اگر دانش آموزی نیز نشان داده شد که اعتیاد دارد، باید بلافاصله به بیمارستان و نظام درمان ارجاع شود. کار مطالعاتی درباره مسایل اعتیاد نیز دستگاه ها و اعتبارات خود را دارد و تحقیقات ما، زیر مجموعه آنها تلقی می شود."

حاجی بابایی گفت: "از زمانی که آمده ام، در استانها، کارشناس هایی دراین باره تشکیل داده ایم و این کارشناس، عضو شورای تصمیم گیری درباره این موضوع است. نظام تعلیم و تربیت یک جایگاهی دارد که مامن و جایگاه خانواده هاست. کدام خانواده ای را سراغ دارید که بگوید من چند فرزند معتاد دارم؟ مگر آنکه این خانواده آب از سرش گذشته باشد. هیچ خانواده ای این موضوع را نمی گوید. هیچ کارشناسی هم در این کور پیدا نمی شود و اعلام نمی کند اگر بچه ای معتاد شد، مدرسه عاملش است. مسایل زیادی از جمله اقتصادی، اجنماعی و فردی وجود دارد که باعث این موضوع می شود. ما هیچ گاه اعتیاد را تکذیب نکرده ایم. ولی آمار را باید با دلیل ارائه کرد."

وی در ادامه گفت: "من نمی توانم با اعلام این مسایل، کار آموزش و پرورش را زیر سئوال ببرم. سابق بر این نیز از این نگاه می گفتند. من از کیان خانواده بزرگ آموزش و پرورش دفاع می کنم که بگویم مدرسه امن است. اگر بگویم امن نیست، چه چیزی دیگر برای آموزش و پرورش می ماند؟ مدرسه، امن است، یکی از نهادهای اجتماعی امن است، ولی کدام نهاد اجتماعی هست که مشکل ندارد؟ ولی نوع بیان و گفتار را باید دقت کرد. اگر کسی می گوید فلان میزان کجی وجود دارد، استدلال بیاورد."

عقلم نمی رسد چرا این حرفها را می زنند
حاجی بابایی همچنین درباره خبرهایی که از روابط بالای دوستی دختران و پسران دبیرستانی حکایت می کند، اظهار نظر کرد.

او گفت: "نمی دانم چطور عده ای می توانند این آمار را ارائه کنند؟ من فکر می کنم اگر خودم این حرف را زده بودم، گناهش برای تمام عمرم، کافی بود. 70 درصد دانش آموزان دختر ما در شهرها و 30 درصد در روستا هستند. وقتی گفته می شود 80 درصد دختران، دوست پسر دارند، یعنی تمام دختران شهری و یک سوم دختران روستایی، چنین روابطی دارند. من عقلم نمی رسد چرا عده ای این حرفها را می زنند."

وزیر آموزش و پرورش در پایان گفت: "فکر می کنم مراجع ذی صلاح در این مورد تحقیقات خواهند کرد، ولی ما خودمان را در مقام پاسخگویی به این سخنان نمی بینیم."
سلام
به نظرم این امار کاملا اشتباست.امار دقیق اینه که99درصد دوست پسر و البته پسراهم 99درصد دوست دختر دارن.نیازی نیست برید امار بگیرید.به دوربریاتون یه نگاه بندازید واقعیت چی میگه.منو بعضی از دوستانم که اهل این حرفا نیستیم انقدر هو میشم میگن طرف استرلیزه است طرف ضعف داره....اقا منکه کسی رو ندیدم ازین دوستی ها نداشته باشم اصلا اقتضای زمانه شده .بابا چی بگم
شايد بهتر باشه عنوان عوض شه چون درمقابل نيز 80 درصد پسران هم دوست دختر دارند.
[/quote]در ایران ۸۰ درصد دختران دبیرستانی با یک پسر دوست هستند و حتی ممکن است ارتباط جنسی هم داشته باشند که خانواده‌ها و مسئولین مدارس از این موضوع بی‌اطلاع هستند. [quote]

سلام

آماری که دادی درست (گرچه که من به اونم شک دارم) ولی این چیزی رو که در ادامه اش نوشتی غیر ممکنه یا اگه باشه
خیلی نادره.
مگه میشه یه نفر(اونم دختر) تو این مملکت اسلامی, با اون فضای بسته و ایزوله ای که براش ایجاد شده این کارها رو
انجام بده؟/ به نظرم غیر ممکنه...!!!
حالا بماند اون خانواده هایی که دارای پدر و مادر خشک و مذهبی مآب هستند خودتون دیگه حساب کار رو بکنید...

یا علی مدد
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع