تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پیوستن اعضای گروه به googleplus
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۲۹/مرداد/۹۰ ۴:۰۹)mohades نوشته است: [ -> ]
(۲۹/مرداد/۹۰ ۴:۰۲)منتظر 14 نوشته است: [ -> ]من که به شخصه به google اطمینان ندارم !!!Huh

از هر امکاناتی بر ضدشون باید استفاده کرده
تو اینترنت که کلا اعتماد معنا نداره
صد در صد با نظر شما موافقم
ما باید علاوه بر این که از ضعف هاشون برای ضربه به خودشون استفاده کنیم
از امکاناتشئن هم بر علیه خودشون استفاده کنیم و گرنه اینترنت که برای اونا و ابزار اوناست
به این میگن یگ مبارزه ی جانانهExclamation
(۳۰/مرداد/۹۰ ۲۰:۰۰)ghadimi2 نوشته است: [ -> ]من میگویم فعالیت در سایت فی*ل*تر شده غیر قانونیست،پس اگر در آن فعالیت کنید قانون را نقض کرده اید،این مطلب اشتباه است؟

[/quote]

قانون ؟؟؟

تنها قانونی که باید ازش پیروی کرد اسلامه
نکنه فکر کردی چون فلان مدیر وزارت ارشاد طبق دستور جریان انحرافی یه سایتیو فی*ل*تر کرد باید بگی چشم؟دیگه نمیرم؟؟؟
شوخی نکن من هیچ وقت این کارو نمیکنم .

3 ملیون کاربر ایرانی تو فیسبوکه گوگل پلاسم به زودی پر میشه
اگه همه مذهبی ها بزنن کنار معلومه جو این سایت ها ضد دین میشه
نقل قول:قانون ؟؟؟

تنها قانونی که باید ازش پیروی کرد اسلامه
نکنه فکر کردی چون فلان مدیر وزارت ارشاد طبق دستور جریان انحرافی یه سایتیو فی*ل*تر کرد باید بگی چشم؟دیگه نمیرم؟؟؟
شوخی نکن من هیچ وقت این کارو نمیکنم .

3 ملیون کاربر ایرانی تو فیسبوکه گوگل پلاسم به زودی پر میشه
اگه همه مذهبی ها بزنن کنار معلومه جو این سایت ها ضد دین میشه

پس شما رسما اعلام قانون شکنی میکنید؟دوست عزیز شما در هر کشوری که زندگی میکنید باید به یک سری قوانین و هنجار پایبند باشید،قانون مصوب این است که فعالیت در سایت فی*ل*تر شده غیر قانونی است...

البته قانون را رعایت بکنید یا نکنید اصلا به من ربطی ندارد،اما فردا هم نیایید یقه ما را بگیرید که چرا قانون را در جایی رعایت نکردید،به هر حال قانون شکنی قانون شکنیست دیگر Smile
به نام خدا

سلام
خداوند بهترین مکر کنندگان است
نمونه اش هم همین قرار های فیس بوکی که انگلیس رو داره اذیت میکنه
در کل بنده با این حرف موافق ام که سایت فی*ل*تر شده نباید بریم و این که این گوگل ام الخبائث هست و خیلی از فیس بوک و یوتیوب و ... خطرناک تره.خدا میدونه که این ابزار های گوگل مثل گوگل دسکتاپ و ... چه هدفی رو دنبال میکنن.این هم یه چیز دیگه است که بعدا گندش در میاد.
موفق باشید.
سلام
بعضی از دوستان خیلی خنده دار صحبت می کنند
سرشون رو زیر برف کردند و نمیخواند واقعیت رو ببینند
شما اومدید تو یه فروم که کلا جمعیت 4,054 داره و مطالبی رو مطرح میکنید و کلی هم خوشحال میشید که با نظر مثبت دیگران روبرو میشید
تورو به خدا به عموم مردم نگاه کنید
عموم جوونا از فیس بوک استفاده میکنند و همون طور که هممون میدونیم خط حمله دشمن همون جاست
خوب پس طبق حرف بعضی ها به درک که جوونا میرند تو فیس بوک. ما باید ما بیخیال باشیم و خودمون تو سایتی که حداکثر تعداد افراد آنلاینش 200 نفر هم نمیشه فعالیت کنیم!!!
اگر اینجوریه توصیه میکنم شما فقط بشینید و کتاب بخونید که اطلاعات خودتونو بالا ببرید و اصلا به کسایی که اطلاعاتشون کمه و از سایت هایی مثل فیس بوک استفاده میکنند نزدیک نشید، چون جیزه!!!
اون دوستی که میگفت ما هنوز آدم نشدیم، به نظر من این حرف درست نیست. چون شما همین که تصمیم برای اصلاح خودت و جامعه داری خیلی آدمی و کافیه که فقط اطلاعاتتو با دیگران در میان بذاری و این یک وظیفه است.
در جواب اون دوستی که میگفت چون فیس بوک ف ی ل ت ر شده استفاده از اون غیر قانونیه توصیه میکنم خبر زیر رو مطالعه کنه:
معاون مبارزه با جرایم پلیس فتا با اعلام شناسایی بیش از ۱۰۰ هکر در کشور گفت: هکرها بیشتر به دنبال شناساندن نقاط ضعف امنیتی در سایت‌ها برای نشان دادن توانایی‌های حرفه‌ای خود هستند.

"به گزارش ایتنا به نقل از خبرگزاری دانشجویان، سرهنگ تورج کاظمی گفت: موضوع هکرها یک موضوع جدید در دنیا مجازی نیست اما با توجه به راه‌اندازی پلیس فتا یک گروه خاص اقدامات هکرها را پیگیری می‌کند.

وی با اعلام اینکه شناسایی هکرها از سوی پلیس در حال انجام است، گفت: تاکنون بیش از ۱۰۰ هکر در کشور شناسایی شدند و در مجموع میانگین سنی هکرها بین ۱۸ تا ۲۵ سال است.

کاظمی اضافه‌کرد: اخاذی از جمله جرایمی است که از سوی هکرها مورد توجه قرار می‌گیرد به طور مثال هکرها با هک کردن برخی از سایت‌ها اقدام به اخاذی از صاحبان آن می‌کنند که البته این‌گونه جرایم در کل دنیا متداول است.

معاون مبارزه با جرایم پلیس فتا درباره عضویت در سایت فیسبوک نیز اظهارکرد: براساس قانون جرایم رایانه‌ای موضوعی به اسم مجازات افراد به دلیل عضویت در فیس‌بوک وجود ندارد و حتی اگر افراد از طریق فیس‌بوک اطلاعاتشان مورد سوء استفاده قرار گیرد و به دادسرای جرایم یارانه‌ای مراجعه کنند، شکایت آنان مورد پیگیری قرار می‌گیرد اما هیچ‌گاه با این افراد به عنوان متهم برخورد نمی‌شود و بر این اساس عضویت در فیس‌بوک جرم نیست مگر آنکه افراد بخواهند از این فضا سوءاستفاده کنند.

معاون مبارزه با جرایم پلیس فتا گفت: هر اقدامی که موجب هک حرمت و حیثیت افراد در فضای فیس‌بوک شود جرم محسوب می‌شود و افراد اگر در فیس‌بوک اقدام به توهین و افترا به مقامات دولتی یا افراد خاص و هر شخصی که خسارت و توهینی به فرد دیگر وارد کرده باشد، مرتکب جرم شده است.

کاظمی افزود: بیشترین جرایمی که در فیس‌بوک رخ می‌دهد سوء استفاده از اطلاعات شخصی افراد است."
منبع:http://www.itna.ir/vdcb9zb8.rhbwzpiuur.html
البته من این خبر رو قبلا توی فارس نیوز خونده بودم ولی چون فارس خراب شده نتونستم منبع خبری رو از فارس که مطمئن تره بزارم. ولی اگه دوست داشتی میتونی بری بخونی.

همین طور که مشاهده میکنید استفاده از سایت فیس بوک به هیچ عنوان جرم تلقی نمیشود و تنها به این علت فی*ل*تر شده که افرادی که اطلاعات کمی دارند گمراه نشوند، ولی برای شمایی که سرباز جنگ نرم هستی این حرف ها خیلی خنده داره.
شما باید بتونید آسیب شناسی کنید تا با دشمن مبارزه کنید.
شما باید توی مکانی تبلیغات کنید که بیشترین مخاطب رو داشته باشه.
بیداری اندیشه بیشتر حکم اتاق فکر و هماهنگی فکری و گسترش اطلاعات رو داره نه اینکه مکانی برای تبلیغات باشه.
من به عنوان دوست کوچیکتر شما و کسی که سالها توی این محیط ها فعالیت کردم توصیه میکنم که از این سه سایت به هیچ عنوان غافل نشید:
facebook
cloob
google plus

التماس دعا
(۳۱/مرداد/۹۰ ۱۴:۵۰)semnani نوشته است: [ -> ]
(۳۰/مرداد/۹۰ ۱۰:۰۳)Mosi34 نوشته است: [ -> ]با توجه به تحقیقاتی که گروه ما روی بحث مهدویت انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم که امام زمان با آخرین تکنولوژی روز با افرادش ارتباط برقرار میکنن و در برخی مثال ها جنگ رو با صلاح های پیشرفه انجام میدن نه با شمشیر و اسبو ...

بزودی (بعد از تکمیل تحقیقات) مقالشو واستون میذارم
ببخشید برادر(پیشاپیش از شما بابت شوخی هام معذرت می خواهم)
شما تو کدوم انسیتو به این تحقیقات بسیار مهم دست یافتید ؟ ماساچست یا آکسورد؟!!!!!!!
اینکه می خواهید چنین اطلاعاتی رو در اینترنت (سلاح اساسی دشمن) قرار بدهید هراسان نیستید ؟ بالاخره اینترنت وسیله ی جاسوسی دشمنه و.......
یا خودتو ترور می کنند یا .....
دو مرتبه از مزاحی که کردم عذر می خواهم.
مجدانه منتظر مقالتون هستم و خوشحالم که امام زمان رو دارید درست معرفی (درشت نه) می کنید .

داداش نوکرتم . اصلا من به همین شوخیها و مزاح هاست که زنده ام . دمت گرم با بچه ها کلی خندیدیم کلی حال کردیم . به این میگن یه تعویض فصای مناسب . دلم نیومد فقط دکمه تشکر رو بزنم
البته معلومه دلت از دست بعضیا پر بوده به در گفتی دیوار بشنوه
فقط من نمیدونم این در بدبخت چه گناهی کرده که باید پیشمرگ دیوار بشه؟ :دی

مخلص داش گلم . چشم مقاله رو هم آماده میکنیم بزودی (خیلی دیر) میذاریم :دی

[ بدون شرح ]:آقا الان دارم این آهنگ جدید سامی یوسفو گوش میدم خیلی زیباست گذاشتم رو ریپید تا حالا 2ساعت شده دارم همین یه آهنگو گوش میدم تووصیه میکنم حتما دانلود کنید یا اگه میتونید از iTunes بخریدش - اسم آهنگ هم هست : The Source

آها راستی یکی واسه من دعوت نامه گوگل پلاس بفرسته شدیدا نیاز دارم
چند شب پیش در برنامه راز که از شبکه چهارم سیما پخش میشد، یک روحانی حضور داشت که فعال عرصه جنگ در فضای مجازی بالخصوص فیس بوک بود.
دو نکته از صحبت های ایشان را به یاد دارم که بصورت نقل به مضمون مطرح میکنم.

ایشان اذعان داشتند که دو قشر عمده بشدت مرا شماتت میکنن

یه عده در جایگاه دیانت و با دل سوزی اذعان دارند که:
"بر طبق فتاوای عمده مراجع عظام تقلید استفاده از فعلی که در جمهوری اسلامی غیرقانونی است، حرام است"
ایشان در جواب این گروه اذعان داشتند که:
"بنده در فضای فیس بوکی قصد تفریح و وقت گذرانی را ندارم، من در فضای فیس بوک، جهاد میکنم. بنده شناخت کامل به فتاوای مقام معظم رهبری دارم و هرگز ایشان چنین فعالیت هایی را در فضای مجازی حرام اعلام نکرده اند"

و قشر دوم در جایگاه تمسخر اذعان دارند که:
"آخوندو چه به فضای خراب فیس بوک"
ایشان در جواب این گروه اذعان داشتند که
"ما آن قدر از فیس بوک خوب استفاده میکنیم که دیگه کسی نتونه استفاده سوئی از اون بکنه".

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
پس من و تویی که ادعای دیانت و اسلام را داریم وظیفه داریم که به جنگ دشمن (مجازی) برویم.

ای مسلمان، جهاد وظیفه هر مسلمان است

دشمن تا درون خانه های ما نفوذ کرده پس نتنها ما در زمین دشمن بازی نمیکنیم بلکه در پاسخ به این تجاوز خصمانه از خود دفاع میکنیم
در مقابل تجاوزشان به حریم اسلامی، جهاد میکنیم
این وظیفه ماست که به جنگ دشمن برویم

جهاد اصغر عموماً بشکل سخت افزاری دیگر وجود ندارد. جنگ امروز جنگ نرم است پس جهاد ما نیز ضرورتاً نرم افزاری است
پس باید خود را تجهیز کنیم
باید ساز و برگ کنیم و به جنگ متجاوزین رویم

بر طبق آموزه های قرآنی آنچنان ساز و برگ میکنیم تا دشمن را بترسانیم.

و آن قدر از شبکه های اجتماعی خوب استفاده میکنیم تا نتنها دیگر ابزار جنگ دشمن نباشد، تا بلکه ابزار تبلیغ اسلام باشد.

و از لحاظ شرعی چنین غنیمتی حلال است چون ما برای رضای خدا میجنگیم.

جهاد وظیفه هر مسلمان است---جنگ امروز جنگ نرم است---مسلمانان جهاد را آغاز کنید
برادر ها و خواهر های عزیز اولا که با همدیگر دشمن پسند حرف نزنید 1
دوم اینکه همه ما می دانیم الان ما در حال جنگ هستیم
و اسمش هست جنگ نرم
و بلاشک یک میدان مبازه آن از فیس* بوک تشکیل شده.
الحمدالله این میدان مبارزه در خاک دشمن هست!
بنده نه قصد تبلیغ برای فی*لتر*شکن رو دارم و نه هیچ چیز دیگر!
آیا می دونید که سایت فیس*بوک بعد از سایت پیوندها در ایران بیشترین مراجعه رو داره؟
آیا ما می تونیم بی توجه بشیم به این میدان به این بهانه که ورود به اون از مرز قانون گذشتیم
مگر وقتی که ما با عراق در جنگ بودیم
جوونهای ما برای اطلاع*ات و عملیات وارد خاک دشمن نمی شدند
تا خبر کسب کنند؟ اون غیر قانونی بود یا نبود؟؟؟!!!
ما باید اتفاقا خدا رو شکر کنیم که داریم در این مرحله در زمین اونها بازی می کنیم!
اگر بخواهیم این فکر رو داشته باشیم که اینها ابزار جاسوسی هستند که
مطمئن و بدون شک هم هستند
پس به اونها دست نزنیم
پس تمام اینترنت که جاسوسی هست چرا از اون استفاده می کنیم؟
ابزار مال اونهاست
ما با چاقوی اونها باید بجنگیم!

فقط اینجا یک مسئله هست !
همه نباید در یک جبهه بجنگند
یک نفر اینجا
یک نفر اونجا می جنگه
هر کس بسته به موقعیت خودش.
فقط یک کسئله اگر وارد اون میدان می خواهید بشید
1 ) با هویت غیر واقعی
منافقین برای اهداف ترور قبل از انقلاب خودشون به صورت کور عمل می کردند .
اما خدای ناکرده خدای ناکرده
اگر اون وضع بخواد پیش بیاد
دیگه هیچی ! می دونن فرد چه رویایی داره!
بنابراین خودتون رو طعمه نکنید
هویت مخفی باشه کاملا
2) دنبال هدف باشید
نه دنبال پیدا کردن اسم فلان همکلاسی!

هر کس می تونه بیاد اونجا بجنگه بسم الله
اگر نمی تونید شرایط رو برای خودتون درست پیش بیارید
بالاخره هر کس خودش رو بیشتر می شناسه

یک جای دیگه بجنگید.
به هر حال تمام ملت اونجا فعالند ما نمی تونییم رها کنیم!
منتظر نظرات شما هستم Smile
اگر پستم پاک بشه اصلا ناراحت نمی شم!
آره تمام بچه های با بصیرت و مطلع وظیفه دارن فیس بوک رو دریابند !
چون الان اینجور جاها هست که برا عوام ذهنیت میسازه و اگه ما نتونیم این جوی که اونا درست کردن رو بهم بزنیم باعث میشه بعد از چندسال یک دو دستگی شدید بین مردم بوجود میاد (همانطور که الانم هست ! ولی هنوز شعله ور نیست !)
به نظر من اگه کسی میخواد بسیجی باشه باشه باید یه بسیجی 2011 باشه ! اگه کسی میخواد دانشجو باشه باید دانشجو 2011 باشه !!

چشم هارو باید شست و طور دیگر نگریست !
آقا من هنوز هیچ دعوتنامه گوگل پلاسی رو دریافت نکردماااااااااااااااااا . یکی واسم بفرسته

اینم ایمیلم : mostafa.mirvakili@yahoo.com
جیمیلمم اینه : mostafa.mirvakili@gmail.com
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع