تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آخرین اخبار از امام موسی صــــدر
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
با سلام و احترام
جدای از بحث؛
عزیزان لطفاً در معرفی این شخصیت گرانقدر ایرانی و افتخار جهان تشیع معاصر دقت بفرمایند!
امام موسي صدر در روز 14 خرداد سال 1307 هجري شمسي در شهر مقدس قم ديده به جهان گشود.
پدر ايشان مرحوم آيت الله سيد صدرالدين صدر، جانشين مرحوم آيت الله شيخ عبدالكريم حائري مؤسس حوزه علميه قم و از مراجع بزرگ زمان خود بود.
امام موسي صدر پس از اتمام سيكل اول و بخش مقدمات علوم حوزوي، در خرداد سال 1322 رسما به حوزه علميه قم پيوست، و طي مدتي كوتاه، ضمن بهره گيري از محضر حضرات آيات سيد محمد باقر سلطاني طباطبايي، شيخ عبدالجواد جبل عاملي، امام خميني و سيد محمد محقق داماد، دروس دوره سطح را به پايان رسانيد.
وي از ابتداي بهار سال 1326 وارد مرحله درس خارج گرديد، و تا اواخر پاييز سال 1338، يعني قريب سيزده سال تمام، از مدرسين بزرگ حوزه هاي علميه قم و نجف كسب فيض نمود.
امام موسي صدر دروس فلسفي را نزد حضرات آيات سيد رضا صدر و علامه سيد محمد حسين طباطبايي در قم، و نزد آيت الله شيخ صدرا بادكوبه اي در نجف فرا گرفت.وستان اصلي هم بحث امام موسي صدر را در قم، حضرات آيات سيد موسي شبيري زنجاني، شهيد دكتر بهشتي، سيد عبدالكريم موسوي اردبيلي و شيخ ناصر مكارم شيرازي، و در نجف آيت الله شهيد سيد محمد باقر صدر تشكيل مي دادند.
امام موسي صدر در كنار تحصيلات حوزوي، دروس دبيرستان خود را به اتمام رساند، و در سال 1329 به عنوان اولين دانشجوي روحاني در رشته «حقوق در اقتصاد» به دانشگاه تهران وارد، و در سال 1332 از آن فارغ التحصيل گرديد.

امام موسي صدر قبل از عزيمت به نجف اشرف، از سوي علامه طباطبايي مسئوليت نظارت بر نشريه «انجمن تعليمات ديني» را بر عهده گرفت. وي همزمان با تحصيل در حوزه علميه نجف، به عضويت هيئت امناء جمعيت «منتدي النشر» در آمد، و پس از بازگشت به قم ضمن اداره يكي از مدارس ملي اين شهر، مسئوليت سردبيري مجله تازه تاسيس «مكتب اسلام» را عهده دار گرديد. از مهمترين اقدامات امام موسي صدر در آخرين سال اقامت در شهر قم، تدوين طرحي گسترده جهت اصلاح نظام آموزشي حوزه هاي علميه بود، كه با همفكري حضرات آيات دكتر بهشتي و مكارم شيرازي صورت گرفت.

امام موسي صدر در اواخر سال 1338 و به دنبال توصيه هاي حضرات آيات بروجردي، حكيم و شيخ مرتضي آل ياسين، وصيت مرحوم آيت الله سيد عبدالحسين شرف الدين رهبر متوفي شيعيان لبنان را لبيك گفت و به عنوان جانشين آن مرحوم، سرزمين مادري خود ايران را به سوي لبنان ترك نمود. اصلاح امور فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي و سياسي جامعه شيعيان لبنان از يكسو، و استفاده از ظرفيتهاي منحصر به فرد لبنان جهت نماياندن چهره عاقل، عادل، انساندوست و با زمان مكتب اهل بيت به جهانيان از سوي ديگر، اهداف اصلي اين هجرت را تشكيل مي داد.....
امام موسي صدر اگرچه لبنان را محل اصلي فعاليتهاي خود قرار داده بود، اما هيچگاه از ديگر مسائل جهان اسلام غافل نبود. انقلاب اسلامي ايران، امنيت حوزه هاي علميه، اتحادي عربي اسلامي جهت مبارزه با اسرائيل و گسترش تشيع در آفريقاي سياه، مهمترين دغدغه هاي خارج از لبنان ايشان را تشكيل مي دادند.
در پي دستگيري امام خميني و در اوايل تابستان 1342، امام موسي صدر راهي اروپا و شمال آفريقا گرديد، تا از طريق واتيكان و الازهر، شاه ايران را براي آزادسازي امام تحت فشار قرار دهد.
با آزاد گشتن امام در پايان اين سفر، آيت الله خويي تصريح نمود كه اين آزادي، بيش از هر چيز مرهون سفر آقاي صدر بوده است.

در پي تبعيد امام به تركيه در پاييز سال 1343، امام موسي صدر اقدامات مشابهي را به انجام رساند، تا ضمن تامين امنيت آن بزرگوار، ترتيبات انتقال ايشان به عتبات عاليات را فراهم سازد. در نيمه دوم دهه چهل و پس از آماده شدن اولين كادرهاي نظامي مقاومت لبنان، دهها تن از جوانان مبارز ايراني به لبنان آمدند، و زير نظر آنان فنون نظامي را فرا گرفتند.
در اواخر دهه چهل و مقارن با تاسيس مجلس اعلاي اسلامي شيعیان، امام خميني در پاسخ برخي فضلاي ايراني مقيم نجف، امام صدر را اميد خود براي اداره حكومت پس از شاه ناميد.
امام موسي صدر در بهار سال 1357 لوسين ژرژ نماينده روزنامه لوموند در بيروت را به نجف فرستاد، تا با انجام اولين مصاحبه بين المللي با امام خميني، افكار عمومي جهانيان را با انقلاب اسلامي ايران آشنا سازد.
امام موسي صدر در ديدارهاي مكرر سال 1357 خود با رهبران سوريه، عربستان سعودي و برخي ديگر از كشورهاي جهان عرب، اهميت انقلاب اسلامي ايران، پيروزي قريب الوقوع آن، و ضرورت همپيماني آنان با اين انقلاب را به آنها گوشزد نمود.
وي در شهريور 1357 و يك هفته پيش از ربودن شدن خود، با انتشارمقاله «نداي پيامبران» در روزنامه لوموند، امام خميني را به عنوان تنها رهبر انقلاب اسلامي ايران معرفي نمود.....
دوست عزیز مگه ایشون ایرانی نیستن؟

نوشتید یک رهبر لبنانی عرب.خانوادشون هم ایرانن.فکر کنم ایرانی هستن و به لبنان رفتن
(۱۹/آبان/۹۰ ۱۱:۳۰)aminrafael3 نوشته است: [ -> ]دوست عزیز مگه ایشون ایرانی نیستن؟

نوشتید یک رهبر لبنانی عرب.خانوادشون هم ایرانن.فکر کنم ایرانی هستن و به لبنان رفتن
نمیدونستم ایرانی اصل هستن
Big GrinBig GrinBig Grin
این شجره نامه هم برای اینکه اطلاعات دوستان بالا بره(فقط بحث سیاسی نکنید)

[تصویر: i117684_i33336-shajarenameh.jpg]
روزنامه ایران نوشت : مدیر دفتر قذافی در گفت‌وگو با یکی از شبکه‌های تلویزیونی لیبی گفته: من شاهد بودم امام موسی صدر و همراهانش به لیبی آمدند و معمر قذافی از آنها در دفتر خود استقبال کرد.

احمد رمضان با بیان اینکه این دیدار دو ساعت و نیم طول کشید، افزوده: سپس طه شریف (منشی قذافی در بخش اطلاع‌رسانی) و فرج ابوغامی و بشیر حمید (منشی و رئیس اداره) با مهمانان رفتند. وی با بیان اینکه شنیدم که گفته شده بود امام موسی صدر را باید ناپدید کرد، خاطرنشان کرده: بشیر حمید و فرج ابوغامی نیز در حال حاضر زنده هستند و گفته می‌شود که امام موسی صدر را به یک منطقه‌ای خاص برده‌اند!

[b][تصویر: xdlvk8v639qzavqkmje.jpg]
"امام موسی صدر زنده است"


[تصویر: 7b28d66bbc01.jpg]
مهر:"عدنان منصور" که اخیرا از لیبی بازگشته در گفتگو با شبکه NBN لبنان گفت: معتقدیم که امام موسی صدر و به همراه شیخ محمد یعقوب و عباس بدرالدین در قید حیات هستند.
عدنان منصور تاکید کرد: رهبران لیبی با قاطعیت آمادگی خود را برای پاسخگویی و پیگیری سرنوشت امام موسی صدر اعلام کردند. البته در لیبی زندانهایی وجود دارد که وابستگان به رژیم معمر قذافی همچنان در آنها وجود دارند، این زندانها دور از طرابلس پایتخت لیبی هستند و نمی توان زمان دقیقی را برای یافتن این حقیقت (سرنوشت امام موسی صدر) اعلام کرد.
وزیر امور خارجه لبنان با اشاره به تماس مستقیم مقامات لبنان تاکید کرد: البته زمان رسیدن به این حقیقت بسیار نزدیک است.
عدنان منصور خاطر نشان کرد : "نبیه بری" رئیس پارلمان لبنان نیز بر کشف این حقیقت و آزادی امام موسی صدر و دو نفر از همراهانش از چنگال رژیم قذافی اصرار دارد و مقامات لیبی نیز بر این مسئله صحه گذاشتند.
عدنان منصور تاکید کرد: هم اکنون وارد مرحله جدیدی از کشف سرنوشت امام موسی صدر شده ایم که تکیه برهمکاری مشترک بین لبنان و لیبی در آن اهمیت زیادی دارد.
وی افزود: "مصطفی عبدالجلیل" رئیس شورای انتقالی لیبی تاکید کرد در حال حاضر ما مشکلات زیاد و اولویتهای زیادی داریم ولی مسئله امام موسی صدر از اولویتهای اصلی لیبی است.
وزیر امور خارجه لبنان تاکید کرد: تحقیقات سری به صورت محرمانه تکمیل خواهد شد و لبنان از محققین لیبیایی که این مسئله را دنبال می کنند، در آینده نزدیک استقبال خواهد کرد.

[تصویر: %D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D9%85%D9%88%D8...8%B3%D8%AA] لینک مطلب
السفیر: امام موسی صدر در زمان حمله ناتو به لیبی زنده بوده است
خبرگزاری فارس: روزنامه السفیر لبنان به اشاره به دیدارهای دو قاضی لیبیایی در لبنان نوشت که بر اساس اطلاعات قطعی امام موسی صدر تا سال 1994 زنده یوده و برخی دیگر از شواهد نشان می دهد که وی در جریان حمله ناتو به لیبی برای براندازی رژیم قذافی نیز زنده بوده است.



[تصویر: 105808_PhotoA.jpg]

به گزارش فارس، روزنامه السفیر لبنان به نقل از منابع مطلع نوشت که هیئت قضایی لیبی در سفر به لبنان تمایل خود را برای دریافت ادله مربوط به مسایل مهم در پرونده ربایش امام موسی صدر و دو همراه وی اعلام کرده و تاکید نموده اند که برخی از ادله ای که در لیبی وجود داشته، در جریان انقلاب از بین رفته یا دچار سوختگی شده اند.
این منابع تاکید کردند که برخی از متهمان این پرونده به خارج از لیبی فرار کرده اند، وی البته به نام این افراد اشاره نکرده و گفت که برای سهولت در تعقیب این افراد با استفاد نیروهای اینترپل نام این فراد مخفی خواهد ماند، این منابع گفتند که آنها اطلاعات موکدی در مورد امام موسی صدر دارند.

* مانع تراشی برخی کشورهای عربی در روند تحقیقات

السفیر به نقل از این منابع می افزاید که برخی از این افراد به کشورهای عربی فرار کرده اند و از یک کشور به کشوری دیگر منتقل می شوند، محل های اقامت خوبی نیز برای آنان فراهم می شود، اما مسأله تردید برانگیز این است که در پی اقداماتی که برخی از دولت های عربی در این راه برای حفاظت از آنها انجام می دهند، دستیابی به آنها بسیار سخت شده است و این مایه تعجب است.

* امام موسی صدر در سال 2011 زنده بوده است

این منابع می افزایند که طرف لیبیایی اطلاعات بسیار با اهمیتی داشته که نشان میدهد امام موسی صدر تا سال 1994 زنده بوده است، این در حالی است که در این تاریخ 16 سال از ربایش وی به دست رژیم معمر القذافی گذشته بود، اما بعد از این تاریخ دیگر اطلاعاتی از وی وجود ندارد و معلوم نیست که وی زنده است یا از دنیا رفته است.
البته لبنان اطلاعات دیگری نیز در دست دارد که در مورد آنها باید تحقیقات بیشتری صورت گیرد، این اطلاعات نشان میدهد که وی در جریان عمیات نظامی ناتو در لیبی در سال 2011 نیز زنده بوده است.

* نباید در بررسی پرونده امام موسی صدر وقت تلف کرد

طرف لبنانی در این دیدارها اعلام کرده که امیدوار است اقدامات در این زمینه تسریع شود و دیگر نباید وقت تلف کرد، چرا که بیش از 33 سال در این مورد وقت تلف شده است.
طرف لبنانی تاکید کرده است که اگر امام موسی صدر و دو همراه وی زنده باشند، عامل زمان در این مورد خیلی با اهمیت است و هر تاخیری می تواند به این مسأله ضربه بزند، اما اگر زند نباشند نیز باید تحقیقات در این مورد به پایان برسد و حقیقت اعلام شود.
سلام
5 ماه از سقوط طرابلس گذشته و هیچ خبری هم از امام موسی صدر در دست نیست Sad به نظرتون ایشون دست اسرائیلیها نیفتاده؟
الان که دیگه حکومت قذافی هیچ اثری ازش نیست و اگر ایشون زنده بود باید تا حالا پیدا میشد......

واقعا چقدر این ماجرا پیچیده شده Huh
سلام دوستان از اینوبسایت تخصصی در مورد امام موسی صدر میتوانید به صورت روزانه بازدید به عمل اورید تا از اخرین پی گیری وضعیت این شخصیت برزگ اطلاع پیدا کنیدBig GrinBlush
ما همچنان منتظریم یوسف گمگشته بازآید به کنعان...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع