تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چگونه با مستند ظهور آشنا شدید؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
یه روز که داشتم از سر کار میرفتم خونه یه دفعه یه خانم بهم گفت یک لحظه صبر کن!
بعد سی دی ظهور رو بهم داد.
خیلی ازش خوشم اومد
فکر می کنم اینم یه نوع توفیق اجباری از طرف خدا بودWink
واسه منم یکی از آشناها همه قسمتاشو رایت کرد و آورد ولی تا الان نگاش نکردم[تصویر: sad.gif]
از وقتی اومدم اینجا زیاد در مورد این مستند صحبت شده...کنجکاو شدم ببینم چیه؟
انشاالله ماه آینده همه قسمتاشو میبینم
[تصویر: blush.gif]
منم این مجموعه ارزشمند رو از دختر داییم گرفتم . میدونست من به این مسائل علاقمندم یه روز گفت بگیر این سی دی رو نگاه کن اصلاً نپرسیدم اینو از کجا آوردی همینکه گفت دررابطه با دجال بحث میکنه. ثانیه شماری می کردم ببینم چه تحلیلی راجع به دجال داره آخه تو روایات ما زیاد راجع بهش شرح ندادن . خلاصه توفیق خدا شامل حالمون شد به سایت بیداری اندیشه سری بزنیم و حالا هم در خدمتیم . یا حق Smile
منم یه روز تو پایگاه بسیج دانشگاه طبق معمول پای سیستم بودم خیلی اتفاقی این مستند رو دیدم از بچه ها پرسیدم کی این مستند رو آورده گفتن یه بنده خدا که دانشجوی دانشگاه ماهم نبوده !! آورده کلی هم تعریفش رو کرده ! با این حال فکر نمی کنم هیشکی جز من دیده باشه تو کل دانشگاه !!!Blush

متاسفانه دوستان و اطرافیان من اصلا پیگیر و مشتاق این نوع اطلاعات نیستن!Huh
فقط برای یکی از دوستانم سی دی رو ارسال کردم که فک نمی کنم اونم دیده باشه!
منم از سایت ایران بلوتوث دانلودش کردم !
اولش 4قسمتشو دیدم و خوشم اومد و . . .
البته اونم دانشگاه شریف تو یه سی دی برای ورودی ها زده بود ( 4 قسمتشو ) و من دیده بودم
معلم زبانمون راجع به این مسائل تو کلاس گهگاهی حرف میزد و بعد از یه مدت مستند ظهور رو به ما معرفی کرد.
یکی از دوستام هم دانلودش کرد و به من هم داد.
من که هیمنطوری رفته بودم نمایشگاه
دیدم نوشته فرماسونری

گفتم منو با اینا چیکار.

ولی نمیدونم چرا رفتم دی وی دی شو خریدم.
اصلانم نگاش نکرده بودم، همینطوری توی کشو بود.

بعد یه سال فکر کنم گفتم بیا بذارش ببین چی گرفتی.
همون روز اول 12 قسمت دیدم ازش.

کلا چیز جابی بود.
البته هنوز اون موقع نمیدونستم فراماسونی چیه و دجال کیه و از این حرفا. الان نگاهم 400 گراد فرق کردهBig GrinBig Grin

قبلا روزی 6 ساعت تلویزین نگاه میکردم ، الان شده روی 30 دقیقه.
من این مستند حین بحث های سیاسی شناختم که رسیده بود به آمریکا بعد من به طرف گفتم مدارکت رو کن اونم یه دی وی دی برام زد تو دانشگاه بهم داد ولی این مستند ظهور کرده رو چه کار کنم رفیقام میگن بیا ببین همینم تو زرد از اب در اومد AngryAngryAngryAngryAngry
مستند ظهور کرده ربطی به مستند ظهور نداره عزیز.
این مستند ساخته عبدالله هاشمه که حسابش از سازندگان مستند ظهور جداست.
سلام.من از طریق سایت خودمونBlush(بیداری اندیشه)که دخترخاله ی گلم معرفی کرد با این مستند آشنا شدم.

البته تاثیری که ایشون روی من گذاشت(و میذاره) از این مستند بیشتره...
Heart

با تشکر از نظرسنجی جالبتون و جوابهای جالبتر دوستان!
Smile

صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع