سلام
روزی شخصی نزد پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آمد و عرض کرد:ای رسول خدا،برای من شرایط ازدواج مهیا نیست و زیاد وسوسه میشوم.چه کنم؟
پیامبر فرمودند:روزه بگیر و موهای بدن خود را اصلاح نکن.
راستی ورزش هم خیلی تاثیر داره به شرطی که کاملا پایبند باشید.
(۴/شهریور/۹۰ ۱۲:۲۰)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]
راستی ورزش هم خیلی تاثیر داره به شرطی که کاملا پایبند باشید.
به نکته خیلی خوبی اشاره کردید.
ورزش در طولانی مدت تاثیر خیلی زیادی داره.
از موثر ترین ورزش ها هم دو میدانی و کوهنوردی استقامتی و شنا می تونم اسم ببرم.
یه راه کار دیگر هم وجود داره.
انجامش کمی سخته ولی ممکنه.
اینکه کلا تلویزیون ,سینما ,ماهواره و مسایلی از این قبیل رو یا حذف کنید یا به حداقل برسونید.
تمام این راهکارهایی که دوستان ارائه میدهند همه نسبی هست و شما باید با توجه به روحیات خودتون راه مناسب رو انتخاب کنید.
(۴/شهریور/۹۰ ۱۰:۴۰)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]یکی از بزرگان می گفت ریشه تمام شهوات، شکم هست. اگر شکم پر نشه شهوات هم کم میشن. در ماه رمضان به دلیل خالی بودن شکم میزان شهوات کم میشه.
بنابراین توصیه فرمودن طوری سر سفره شکم خودتون رو پر نکنید که سنگینی غذا خوردن رو حس کنید. اینطوری ضمن اینکه آداب غذا خوردن در اسلام رو رعایت کردین، از شهوات هم کم کردین. حتی بزرگان چند روز روزه گرفتن در ماه رو توصیه کردن.
من دچار تناقض شدم . من یه جایی خوندم که گفته بود افراد لاغر و دچارسوتغذیه چون کمبود یه نوع پروتئین خاص تو بدن دارن میل جنسیشون به مراتب زیادتره .
خودشم تحقیق علمی بود .
من فکر کنم چرا روزه باعٍث فروکش شدن این طوفانه اینه که یه نوع روزه یه نوع صبر در برابر خواسته هاست نه تنها غذا بلکه بیشتر چیز های دیگه از جمله همین شهوت.
البته اگر شما دلایل علمی دارین رو کنید . مشتاقم که بخونم.
نقل قول:راستی ورزش هم خیلی تاثیر داره به شرطی که کاملا پایبند باشید.
البته همونطور که اوندفعه گفتم اینها روی بدن آدمهای مختلف فرق داره مثلا این روش روی بدن من جواب نمیده
نقل قول:یکی از بزرگان می گفت ریشه تمام شهوات، شکم هست
البته من قبول ندارم. شاید یکی از عوامل باشه ولی ریشه ی همه ی شهوات نیست.
نقل قول:من دچار تناقض شدم . من یه جایی خوندم که گفته بود افراد لاغر و دچارسوتغذیه چون کمبود یه نوع پروتئین خاص تو بدن دارن میل جنسیشون به مراتب زیادتره
بله درسته. این در واقع یه نوع بیماری و اختلال تو بدن هستش که این افراد اگه موقع افطاز و سحر پروتئین کافی به بدنشون نرسونن با مشکل مواجه میشن. ولی این افراد در صورت پر بودن شکم ، بیشتر از افراد سالم تحریک میشن. فکر میکنم متوجه شدید.
(۵/شهریور/۹۰ ۰:۱۶)Sms4815 نوشته است: [ -> ] (۴/شهریور/۹۰ ۱۰:۴۰)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]یکی از بزرگان می گفت ریشه تمام شهوات، شکم هست. اگر شکم پر نشه شهوات هم کم میشن. در ماه رمضان به دلیل خالی بودن شکم میزان شهوات کم میشه.
بنابراین توصیه فرمودن طوری سر سفره شکم خودتون رو پر نکنید که سنگینی غذا خوردن رو حس کنید. اینطوری ضمن اینکه آداب غذا خوردن در اسلام رو رعایت کردین، از شهوات هم کم کردین. حتی بزرگان چند روز روزه گرفتن در ماه رو توصیه کردن.
من دچار تناقض شدم . من یه جایی خوندم که گفته بود افراد لاغر و دچارسوتغذیه چون کمبود یه نوع پروتئین خاص تو بدن دارن میل جنسیشون به مراتب زیادتره .
خودشم تحقیق علمی بود .
من فکر کنم چرا روزه باعٍث فروکش شدن این طوفانه اینه که یه نوع روزه یه نوع صبر در برابر خواسته هاست نه تنها غذا بلکه بیشتر چیز های دیگه از جمله همین شهوت.
کاملا واضحه وقتی که انسان غذای زیادی می خوره این غذا باعث تولید انرژی می شه که اگر از راه درست تخلیه نشه مثل ورزش باعث افزایش شهوت می شه که ممکنه از این راه تخلیه بشه
فکرت رو مشغول کن و گرنه فکرت تو رو مشغول میکنه
حضرت علی(علیه السلام)
گفتگو با خداوند هم در این رابطه خیلی تاثیر
گذاره در نماز در این رابطه با خدا حرف بزنید آروم میکنه آدم رو و البته و خدا خودش شهوت تون رو لجام میزنه انشاالله .
یکی از عناصر مهم افزایش صبر وتحمل و تعلیم دادن صبر در مقابل آن است
صبر در کنار دیگر مواردی که دوستان ذکر کردند یکی از م=اصلی ترین ستون مقابله با این مشکل است
به قول صفایی میگه:تا یک درخت ریشه دار نباشه حالا هر چقدرم زیباش کنی و حرصش کنی با کوچکترین باد برگاش میریزه و نابود میشه یا یه مثال قشنگ ترش اینه یه آهن هر چقدرم که داغش کنی با یکم آب سرد میشه!!حالا شما هر چقدرم که سوره ی ناس بخونی یا مثلا موهای بدنت را نزنی تا وقتی به این باور نرسی که شهوت انتها نداره به نتیجه ای نمیرسی حالا بیا روزی یه دور قرانو ختم کن وقتی شیطان وسوست میکنه اونقدر ماشالله ماشالله ذهنمون خلاقه که خودش یه دلیل برای خودش میاره که این کار خوبه!!اما خوب به چند تا راه اشاره میکنم!!
1)متاسفانه بزرگ ترین مشکل ما اینه که تویه جامعموم ازدواج موقت چیز بدیه!(که به نظر من این امر پروژه ای برنامه ریزی شده بوده!!)اسلام برای هر چیزی یه راه حل گذاشته بود و برای این امر نیز ازدواج موقت بسیار خوب شمرده شه احادیث بسیاری در این زمینه از پیغمبر داریم جالبه بدونین در لبنان پدر ها به فرزندان پسرشون برای ازدواج موقت پول میدن یعنی هر هفته مقداری پول برای این کار میدن!!(نه برای جایزه ها

)
2)تفکر تفکر تفکر
3)کتاب مشکلات جنسی در حوانان از اقای مکارم شیرازی واقعا کتاب خوبیه
(۵/شهریور/۹۰ ۲:۰۴)akhevi نوشته است: [ -> ] (۵/شهریور/۹۰ ۰:۱۶)Sms4815 نوشته است: [ -> ] (۴/شهریور/۹۰ ۱۰:۴۰)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]یکی از بزرگان می گفت ریشه تمام شهوات، شکم هست. اگر شکم پر نشه شهوات هم کم میشن. در ماه رمضان به دلیل خالی بودن شکم میزان شهوات کم میشه.
خودشم تحقیق علمی بود .
کاملا واضحه وقتی که انسان غذای زیادی می خوره این غذا باعث تولید انرژی می شه که اگر از راه درست تخلیه نشه مثل ورزش باعث افزایش شهوت می شه که ممکنه از این راه تخلیه بشه
کی گفته داداش اینو .
پس باید افراد چاق و ... از همه بیشتر میل جنسی و شهوتشون بیشتر باشه .
اینطوریا هم نیست .
لطفا فرصت بدید من ببینم می تونم این مدارک تحقیق پیدا کنم. مستند بریم جلو بهتره.