تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: یو بی 313 یا ستاره ی طارق؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام به همه منتظران و دوستان خوب
از اینکه در بین شما هستم خوشحالم

راستش مدتیه بصورت خواننده خاموش مطالب سایت رو دنبال میکنم و ازش خیلی چیزها یاد گرفتم.
در مورد این موضوع من شک دارم UB313 نقشی در ظهور (که عقیده بر نزدیک بودن اون وجود داره) داشته باشه. بعد از خوندن این بحث و یه جستجو به لینک زیر رسیدم

http://neo.jpl.nasa.gov/orbits/2003ub313.html
برای مشاهده اون باید جاوا روی سیستمتون نصب شده باشه.

به نوعی شبیه ساز اجسام فضائی هست و این یکی مربوط به UB313 میشه. کار کردن باهاش سادست.

[تصویر: jmf2oc5y8n39gkge79.jpg]

1- مرکز روی خورشید (SUN) قرار داشته باشه
2- فواصل زمانی رو برای شبیه سازی میشه تعریف کرد : 1ساعت، 1 روز، 3روز و .... تا 1 سال
3- میشه تاریخ خاصی رو بهش داد که پنجره پائین عکس جداگانه باز میشه و میشه تاریخ رو وارد و تائید کرد.
4- برای بزرگنمائی از این قسمت باید استفاده کرد

همونطور که مشخصه در پائین صفحه سمت راست تاریخ وضعیت نشون داده شده و در سمت چپ صفحه میشه فاصله سیاره با زمین و خورشید رو دید که به واحد AU یا واحد فضائی بیان شده و در زیر اشاره کرده که هر AU برابر با 149,597,871 کیلومتر هست. (ماه با زمین حدود 384000 کیلومتر فاصله داره که حدوداً 0.0025 واحد فضائی میشه)

با استفاده از دکمه های [تصویر: zotlkbkeso746l80te4.jpg] میشه شبیه سازی رو بصورت متحرک دید. برای مثال اگر فاصله زمانی روی 1سال یا 6ماه باشه و تاریخ رو به سالها قبل ببریم و بعد از تائیدش دکمه سمت راست رو بزنیم شبیه سازی متحرک رو میبینیم که تا سال 2200 میلادی پیش میره.

طبق چیزایی که من فهمیدم UB313 هر 557 سال یکبار بدور خورشید میگرده. اینکه هر 3600 سال نزدیک کره زمین میشه رو من جایی با مطلب مستند ندیدم.
درسته که خود شبیه ساز هم نوشته نباید اطلاعاتش رو برای استناد ارائه داد و خطا هم باید درنظر گرفته بشه اما فکر نکنم با توجه به موقعیتی که از این سیاره نشون میده در سالهای آتی این سیاره به زمین نزدیک بشه مگر به اراده خدا.

قدیمی ترین زمانی هم که شبیه ساز نشون میده این سیاره به زمین نزدیک شده به 1 آوریل 1700میلادی و فاصله 36865 واحد فضائی برمیگرده (با توجه به فاصله ماه و زمین که در بالا عرض کردم حدوداً 14 میلیون برابر فاصله ماه و زمین میشه این مقدار) که من در مورد اتفاقات رخ داده در اون تاریخ چیزی آیدم نشد جز در ویکی پدیا که در آوریل 1700 آتشسوزی در شهر Gondar در Ethiopia (انگلیسی نوشتم تا متوجه شباهتشون با Gondor و Ethopia بشید، شاید (تاکید میکنم شاید) مطلبی در مورد این شهر وجود داشته باشه. دوتا سند در مورد تاریخ اتیوپی و یهودیان اونجا گیر آوردم که دارم میخونمش شاید چیزی دستم بیاد، که البته بعید میدونم.)

نکته جالبی در مورد این شهر هم اینه که شهرهای خواهر خوانده Gondar یکی از آمریکا و دیگری از اسرائیل عنوان شدند. منبع

من باز هم دنبال این ماجرای 3600 سال رو میگیرم شاید چیزی پیدا کردم
احساس میکنم با این حرفا داریم کمی از اصل ماجرا دور میشیم (وظیفه)ولی با این حال امیدوارم کسانی که خیلی سخت به باور میرسن زودتر با امید به خدا به قدرت لایتناهی اون و اینکه هیچ چیزی در درگاه خدا غیر ممکن نیست و فقط او دستور میدهد باش و آن چیز هست میشود برسن
خیلی نگرانم :s
نمیدونم حرفی که میزنم ربطی به این مبحث داره یا نه ولی به نظر جالب میاد شاید هم بی ربط نباشه!
تلاش برای اثبات یک عامل مشترک برای تمامی انقراضات گروهی مدیون تحقیقات دو دانشمند به نام های راپ و سپکاسکی(Raup and Sepkoski ,1984) بوده است که نشان داده اند در خلال 250 میلیون سال گذشته در هر 26 میلیون سال یک انقراض گروهی بر روی کره زمین به وقوع پیوسته است انها معتقدند که متناوب بودن انقراض گروهی دلیلی سماوی یا غیر زمینی داشته و 3 عامل را در ایجاد آن پیشنهاد نموده اند:
1- وجود ستاره ای خارج از مدار خورشید به نام Nemesis یا الهه انتقام.
2- کج شددگی سطح کهکشانی.
3- تاثیر سیاره ناشناخته X که در ماورای پلوتو و در حاشیه منظومه شمسی واقع شده است این تحقیقات در سال 1984 صورت گرفته است.
بر اساس این فرضیه ، مغشوش نمودن دوره ای ابرهای ستاره دنباله دار اواورت( Oort ) باعث ریزشی از شهاب سنگها در هر 26 میلیون سال بر روی منظومه شمسی میشود.
تجزیه و تحلیل های اماری نظریه سپکاسکی و راپ (1984) تایید میکنند.
بررسی علمی سال 2012 توسط ناسا
هرگونه سرنوشت مرگبار برای زمین در 21 دسمبر 2012 میلادی دروغ و بی اساس می باشد [تصویر: news200911_102_3.jpg]
بعد از این همه گمانه زنی و بحث در مورد سال 2012 حالا ناسا هم تصمیم گرفته تا با این دروغ و ادعای پوچ بجنگند. آقای دون یومانس مدیر دفتر اجرام مجاور زمین ناسا یک فلم ویدیویی و یک مقاله ارایه نموده که حاوی واقعیت های علمی در مورد اتفاقات آسمانی سال 2012 می باشد.
آقای یومانس با این کار خود توضیح میدهد که در سال 2012 هیچ اتفاقی نمی افتد. حالا ما هم خوشحالیم که این مقاله را جزو مطالب علمی برای رد پیش گویی های شوم سال 2012 برای شما ارایه میدهیم.

آقای دون یومانس پژوهشگر ارشد علمی ناسا
[تصویر: who_0505.jpg]

مصاحبه آقای یومانس را در یوتوپ ببینید

ماه و زمین از نظر سفینه فضایی گالیله در 16 دسمبر 1992، یعنی 8 روز بعد از رویارویی این سفینه با زمان. در آن زمان سفینه فضایی گالیله از فاصله حدود 6.2 میلیون کیلومتر به عقب نگاه کرد تا این تصویر زیبا را از ماه در مدار زمین بگیرد. تصویر از ناسا.
ظاهرأ در پایان سال 2012 علاقمندی خاصی به اجرام آسمانی، موقعیت و مدار آنها وجود دارد. من هم مثل شما علاقمند کتاب یا فلم خوبی در مورد اتفاقات فضایی اما فلم یا برنامه های تلویزیونی در مورد سال 2012 اساس علمی ندارد. حتی خبر های تقلبی و دروغ به نقل از ناسا نشر شده که گویا در سال 2012 یک اتفاق فضایی رخ میدهد و این اتفاق واقعیت علمی دارد.
[تصویر: nibiru_plantet_x_collision.jpg]

نیبیرو نام یک سیاره تخیلی است که در مسیر برخورد با زمین قرار دارد، اما به سادگی می گویم که چنین چیزی اصلأ وجود ندارد. هیچ شواهد معتبری بخصوص هیچگاه تلسکوپی یا دیگر ابزار نجومی وجود چنین جسمی را ندیده و وجود آن را رد می کند. حتی هیچ شواهدی دال بر اثرات گرانشی یا جاذبه ایی این جسم بر هیچ یک از اعضای منظومه شمسی ما دیده نشده.
بناء هیچ پیشگویی معتبری برای اتفاقات نجومی در سال 2012 میلادی وجود ندارد. فعالیت خورشید همیشه بصورت یک دوره 11 ساله بوده که دوره بعدی اوج فعالیت های خورشیدی بین سالهای 2010 تا 2012 می باشد. اما زمین بطور منظم این دوره های افزایش فعالیت خورشیدی را بدون هیچگونه اثرات قابل نگرانی تجربه نموده. میدان مغناطیسی زمین به مثابه یک سپر خوب ذرات شارژ دار خورشید را همیشه دفع میکند. اما بر اساس یک دوره زمانی حدود 400 هزار ساله این قطب ها جابجا می شوند. ولی هیچ شواهدی بر تکرار این گونه جابجایی در سال 2012 وجود ندارد. حتی اگر قرار باشد این جابجایی چند صد هزار ساله میدان های قطبی آغاز شود، هیچگاه بر گردش زمین و یا بر جهت گردش محور زمین تأثیر نمی گذارد و چنین تغییر و جابجایی فقط در توان رستم دستان یا همان سوپر من فلم های تخیلی است که زمین را از جا می کند.
یگانه کشش گرانشی یا جاذبه ایی مهمی را که زمین تا هنوز تجربه کرده و همیشه تحت تأثیر آن قرار دارد، نیروی جذر و مد میان زمین و ماه است. در چند دهه آینده هم هیچگونه هم خط شدن میان سیارات پیش بینی نشده و زمین هم در سال 2012 از میان صفحه کهکشانی عبور نمی کند. در ضمن حتی اگر این گونه هم خط شدن اتفاق بی افتد، اثرات آن بر زمین بسیار کم و قابل چشم پوشی است. هر ماه دسمبر زمین و خورشید تقریبأ با مرکز کهکشان راه شیری هم خط میشوند، اما این یک اتفاق سالانه است و هیچ پیامدی هم به دنبال ندارد.
بنابرین پیش بینی تغییرات شوم یا سرنوشت مرگباری برای زمین در 21 دسمبر 2012 میلادی همه دروغ و بی اساس می باشد. در قرن های گذشته هم بار ها سرنوشت شومی برای زمین پیش بینی شده بود. خوانندگان این مقاله کاش همه فلم های دانشمند مهم نجومی آقای کارل ساگان را دیده بودند. اما برای کسانی که با کار های آقای سگان آشنا نیستند می گویم که آقای ساگان چندین سال قبل گفته بود " ادعا های بزرگ و خارق العاده نیازمند شواهد خارق العاده اند" و باور چنین سرنوشت شوم برای زمین در سه سال بعد دور از تصور است. از سوی دیگر اگر قرار باشد چنین اتفاقی بی افتد چرا جهانیان بی تفاوت نشسته اند.
کسانی که ادعای چنین اتفاقات شوم و جدی را برای 21 دسمبر 2012 می کنند، باید ثبوت ادعای خود را هم برای مردم پیش کش کنند. کجاست شواهد این اشخاص؟ دانش این افراد برای این ادعا بر مبنای چیست؟
در واقع این افراد هیچ ثبوتی در دست ندارند و تمام ادعا ها، پیش بینی یا هر گونه اسراری که در قالب کتب، فلم های مستند و یا مقالات انترنتی در این مورد نمی تواند هیچ واقعیتی را تغییر دهد. در اخیر می گویم که هیچ ثبوت معتبری برای این ادعا ها وجود ندارد و نمی تواند هیچگونه اتفاق غیر طبیعی را برای دسمبر 2012 را ثابت بسازد.
دوستان مصداق سازی و تعیین وقت نشه یک موقع.
من این ماجرا رو بیش از 1 سال پیش خوندم و اونموقع خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم.
اما بعد از فهمیدن ماجرای 2012 و اهدافی که صهیونیست ها پشت سر این قضیه دارن به نظر من بیشتر در جهت راهبرد تلقین به ذهن افراد است.
با توجه به اینکه منبع آن ناسا است، نمیتوان بطور قطع نظر داد.

مراقب باشید.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع