شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام من چند وقت بود درباره اینکه شیاطین از چه رنگی خوششان میآید بررسی کردم و به چندین رنگ رسیدم دوست داشتم شما هم بدونید. البته بگم این رنگها به بررسی من مربوطه و هیچ سندیتی نداره.
رنگ اول مشکی یا سیاه: دلیل علاقه سیاهی و ظلمت و نشانه اون است. شما میتونید این رنگ را به وفور توی شیطان پرستها ببینید. که در ظاهر از این رنگ استفاده میکنند. مثل آرایشهای مشکلی و پررنگ.
رنگ دوم بنفش تیره و مایل به آبیه بیان رنگش کمی سخته: جاهای دیده شده زیر شنلهای اونهاست یعنی روی شنل با رنگ مشکلی و داخلش بنفش تیره.
رنگ سومی که همیشه به اون اختصاص دادند و فقط یک سمبل است رنگ قرمز است که میگن نشانه ذات شیطان یعنی آتشه و این رنگ فقط بعنوان سمبل ازش یاد شده.
رنگهای آبی و سبز هم هست که بیشتر توی کارتونها از اون استفاده شده و برای خوب جلوه دادن اونها برای بچه ها استفاده شده.
من شنیدم اجنه به رنگ آبی هستن .
توی اکثر فیلم ها هم اونها رو به رنگ آبی نشون میدن .
(۷/شهریور/۹۰ ۲:۰۹)ghalesari نوشته است: [ -> ]من شنیدم اجنه به رنگ آبی هستن .
توی اکثر فیلم ها هم اونها رو به رنگ آبی نشون میدن .
راستشو بخواهی آبی نیست خاکستریه، مثل دود ماشینی که روغن سوزی داره!
عجب!
ممکنه. ولی در کارتون ها بیشتر از رنگ آبی استفاده میشه.
شما می خواهید این بحث را ایجاد کنید
که رنگ مورد پسند شیطان ، مشکی هست
که رنگ چادر مشکی هم هست
لابد آخرش رو هم می خواهید این نتیجه بگیرید
باید رنگ دیگری رو به جایش انتخاب کرد بله؟
اصلا شما چرا متوجه نمی شید؟؟
میان ماه من تا ماه گردون
تفاوت از زمین تا آسمان است
واقعا تعجب می کنم .
چرا به این نپرداختید که رنگ
مورد پسند هر یک از ائمه اطهار چه رنگیست؟؟
رنگ دیگه ای نمونده بود که مثال بزنید!!
شنیدین میگن مشکی رنگه عشقه؟
واسه هرکی یطوریه بستگی به اعتقادات داره.
اعداد و رنگ همه آفریده خدا هستند خدا که برای شیاطین رنگ و عدد نساخته!
خنده داره اعتقاد جدیدتون
ببخشیدا
نمیخواید بگید کلا همه ی رنگا؟
شما که همه رو گفتید
ولی من کلا باسبز مخالفم
رنگ چشم های داداش کاداجم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ابی رنگ چشمای منه!!!!!!!!!!
میشه بگید اینارو از کجا میارین؟
همسنگران این دوستمون قصد بدی نداشته!
بله کاملاً درسته و واقعیتی بود که گفتند و خود بنده هم درباره ی
این رنگ ها شنیده ام (از استاد رائفی پور)حالا دلیل نیست چون مدرک های بیشتری ارائه
نداده اینگونه رفتار بشه!
بله دقت کنید این همان بحث نماد گرایی است که بادی ببینیم توسط چه کسی استفاده میشود
به طور مثال اگر ما در ساعت 11:33 دقیقه در روز قدس ابلسک آتش زدیم و چون ساعت 11:33 دقیقه
بود فراماسونیم! حال رنگ آبی که دوستمون گفته ما می گیم رنگ آرامشه ولی حالا ...
سلام
دوست گرامی
این مطلبی که شما اشاره کردید از دیدن نوع ارایش یک سری مدل الهام گرفته شده . بهتر بود مینوشتید در ارایش نوعی از مدل ها به نام شیطان پرست (که من قبول ندارم شیطان پرستی بشه بهش گفت ) از رنگ سیاه که در زیبا شدن نقش مهمی داره استفاده شده .
اما رنگ هیچ تاثیری در این مورد نداره . مثلا حجر الاسود به رنگ سیاه است . کشیدن سرمه در چشم مستحب است و ...
در هر فرهنگ نیز رنگ ها معانی متفاوتی میدهند . مثلا همین مشکی در افریقا نشان شادی است و در بعضی مناطق اروپا و ژاپن در عزاداری ها از رنگ سفید استفاده میکنند .
رنگ اجنه هم بستگی به نژاد انها متفاوت است . و درست است شیاطین از اجنه هستند اما اجنه خوب نیز وجود دارند . مثل داستان همان جنی که به کمک امام حسین (علیه السلام) رفت و ...
رنگها به ذات خود همه زیبا هستند و افریده خدا
نقل قول:بله کاملاً درسته و واقعیتی بود که گفتند و خود بنده هم درباره ی
این رنگ ها شنیده ام (از استاد رائفی پور)حالا دلیل نیست چون مدرک های بیشتری ارائه
نداده اینگونه رفتار بشه!
ببخشید ممکنه بفرمایید اقای رائفی در مورد رنگها چی گفتند!!
استفاده عده ای انشان شرور و گمراه از یک نماد قدیمی و چند رنگ به معنی بد بودن اونها (رنگ و نماد)نیست . اون تفکر پشت ماجراست که زشته . وگر نه هیچ گاه استفاده یک عده گمراه از یک رنگ اون رو شیطانی نمیکنه!
یا حق
استاد رائفی پور ازتمام رنگهای فوق به عنوان رنگ هایی که کابالایست ها
به آن ها علاقه ی وافری دارند و بیشتر استفاده می کنند نام برده