تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قانونی به اسم حجاب
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
جاده های بدون علامت:
اصلا چه ربطی داره به قانون حجاب
تین نیوز: سالیان سال است که كارشناسان امور مدیریت ترافیك و حمل و نقل شهری در کشورهای اروپایی در تلاشند تا با ایجاد فرهنگ مناسب زمینه خلق شرایطی را فراهم کنند که شهروندان بدون نیاز به هشدارها و علائم اخطار دهنده به حقوق شهروندی یکدیگر احترام بگذارند و حد و حدود قانون و مقررات را در همه ابعاد زندگی خود رعایت کنند.
پدید آوردن شهری که برای مدیریتش نیازی به علائم راهنمایی و رانندگی و ناظران اجرای قانون در خیابان‌ها نباشد، از آرزوهایی به شمار می‌آید که مدیران شهری و نیروهای پلیس راهنمایی و رانندگی به خصوص در کشورهای اروپایی تلاش زیادی برای تحقق آن می‌کنند.
آنچه در این رویکرد از اهمیت زیادی برخوردار است و بخش عمده‌ای از تلاش شهرداری‌ها، شوراهای شهر و پلیس راهنمایی و رانندگی بر آن متمرکز شده، جایگزین کردن روابط انسانی و دوستانه میان افراد جامعه و افزایش سطح شعور اجتماعی شهروندان به جای قوانین دست و پاگیر، خالی از احساس و عاطفه و ناظران اجرای قانون و مقررات حاکم بر کوچه و خیابان و جاده است.
[b]جاده‌های بدون علامت

بر همین اساس از سال 2003 میلادی طرحی موسوم به "جاده‌های بدون علامت" در اتحادیه اروپا به تصویب رسید تا به موجب آن شرایط و پیامدهای اجرای چنین ایده‌ای (جایگزین کردن روابط انسانی به جای علائم راهنمایی و رانندگی و ناظران اجرای قانون) بررسی و ارزیابی شود.
قرار بر این شد تا برای شرح کامل مزایا و معایب طرح "جاده‌های بدون علامت"، در شهرهای ایجبی (دانمارك)، ایبسویچ (انگلستان) و دراخن (هلند) به صورت پایلوت طرح آزمایشی خیابان‌های بدون علائم راهنمایی و رانندگی را اجرا کنند و سپس نتیجه را برای بررسی‌های دقیق‌تر و کامل‌تر به اتحادیه اروپا ابلاغ كنند.
منتقدان سنتی
مانند بسیاری از نوآوری‌های دیگر، طرح "جاده‌های بدون علامت" که با اعمال نظر مستقیم بازرسان اتحادیه اروپا در كشورهای داوطلب به اجرا درآمده بود با آماج انتقادهای فراوان و مخالفت‌های شدید مواجه شد. به طوری که بسیاری از منتقدان در برابر این هنجار شکنی مقاومت کرده و حتی شهروندان را به نقض قانون تشویق کردند.
شعور بالای اجتماعی
با وجود مقاومت‌های متعدد و کارشکنی‌های کوچک و بزرگ رفتار شهروندان دانماركی، انگلیسی و هلندی شهرهایی که طرح مذکور در آن اجرا شده بود، ثابت کرد که ساکنان شهرهای پایلوت طرح "جاده‌های بدون علامت" می‌توانند الگوی خوبی برای به نمایش گذاشتن شعور، درك اجتماعی و قانونمندی در اروپا باشند. نتایج به دست آمده نشان داد که امکان جایگزین کردن اصول اخلاقی و مراودات انسانی به جای اعمال قانون و مقررات خشك و غیرقابل انعطاف برای حكمرانی و تسلط هر چه بیشتر بر افراد جامعه در راستای اجرای قانون، وجود دارد.
نگاه واقع بینانه
با این که نتایج به دست آمده بسیار مطلوب و اثر گذار بود؛ اما کارشناسان، طراحان قوانین شهری، بازرسان اتحادیه اروپا و مدیران شهری شهرهای پایلوت اعلام کردند که برای رهایی از قوانین خشک و دست و پا گیر حاکم بر خیابان‌ها و جایگزین کردن اصول اخلاقی در راستای خلق شهری كه در آن نه خبری از خط كشی عابر پیاده و خطوط ممتد میان خیابان است و نه چراغ قرمز و تابلوهای توقف ممنوع و هزاران علایم رانندگی دیگر راه بسیار طولانی در پیش است. آنها اعلام کردند قبل از هر اقدامی مشارکت مردم در کنترل ترافیک و پذیرفتن قوانین نانوشته باید تبدیل به یک باور شود تا بتوان از این طرح به عنوان رویایی که به حقیقت تبدیل شده است، یاد کرد.
میدان مثال زدنی لادیپلن
نتایج به دست آمده از اجرای طرح جاده‌های بدون علامت در میدان لادیپلن واقع در شهر دراخن، به قدری شگفت انگیز بود که با به پایان رسیدن مدت زمان آزمایشی اجرای این طرح، شهردار و رییس پلیس راهنمایی و رانندگی دراخن شرایط ادامه طرح را در این شهر فراهم کردند.
آمار نشان می‌دهد روزانه دست کم 22 هزار وسیله نقلیه از میدان لادیپلن می‌گذرند که اغلب آنها را اتوبوس‌ها و وسایل نقلیه عمومی تشکیل می‌دهد. تا پیش از سال 2003 میلادی و جمع شدن همه تابلوها و علائم راهنمایی و رانندگی از این میدان متوسط توقف وسایل نقلیه پشت چهارراه‌های میدان لادیپلن 53 ثانیه بود؛ اما با خالی شدن میدان و محوطه اطراف آن از تابلوها و علائم راهنمایی و رانندگی زمان انتظار سر چهارراه با حدود 20 تا 30 ثانیه تغییر بهینه به 24 تا 36 ثانیه كاهش یافته است. این در حالی است که تعداد تصادف‌های ثبت شده در این میدان در سال‌های 2004 و 2005میلادی، دو فقره بود كه در مقایسه با سال‌های گذشته رقم بسیار خیره کننده‌ای به شمار می‌آید. جالب‌تر این که حذف علائم راهنمایی و رانندگی از این میدان موجب شده است تا وضعیت عبور و مرور و ترافیك شهری در دراخن 80 درصد بهبود یابد.
موانع خودهوشیاری
گروهی كارشناسان امور ترافیك هلند با تکیه بر نتایج به دست آمده از وضعیت ترافیک میدان لادیپلن، به این نتیجه رسیده‌اند که وجود بسیاری از علائم راهنمایی و رانندگی، تابلوها و ماموران اجرای قوانین در بخش‌های مختلف شهر مانع از خودهوشیاری و آگاهی درونی افراد نسبت به رفتارهای اجتماعی و مسوولیت پذیری آنها می‌شود.
این گروه كه از مدافعان سرسخت اعمال قانون جاده‌های بدون علامت هستند، صدور هر فرمان و قانون در جامعه را مساوی از دست رفتن روحیه مشاركت جمعی افراد عنوان می‌كنند و خواستار اجرای گسترده‌تر طرح جاده‌ها بدون علامت برای نجات ارزش‌های انسانی و ارتقاء روحیه زندگی اجتماعی هستند.
شاید به همین دلیل است که در شهر دراخن فقط دو چراغ قرمز از انبوه فراوان آنها باقی مانده است و از میان تعداد بسیار علائم راهنمایی و رانندگی، فقط می توان دو علامت خاص را مشاهده كرد: "گردش به راست" و "توقف ممنوع".
جنگل علائم راهنمایی و رانندگی
آلمان از جمله کشورهای اروپایی است که بیشترین علائم راهنمایی و رانندگی را در جاده‌ها و خیابان‌هایش دارد. در این کشور 648 نوع علامت راهنمایی و رانندگی وجود دارد كه نصب هر كدام از آنها در سطح شهر، آن هم به فاصله معین 28 متر از یكدیگر، سبب پدید آمدن جنگلی از علائم راهنمایی و رانندگی شده است كه در درازمدت بازتاب اصلی خود را از دست می‌دهند و به اشكالی تزئینی و نمادین تبدیل می‌شوند. دلیل این مدعا هم چیزی نیست جز این که 20 میلیون تابلوی راهنمایی و رانندگی که در حال حاضر در شهرهای آلمان خود نمایی می‌کند، نتوانسته است صد در صد قانونمندی و رعایت حقوق شهروندی را برای آلمانی ها به ارمغان بیاورد.
منبع

به نظرتون ربط داشت یا نداشت؟
نقل قول:قانونی به اسم حجاب؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟

حجاب: پوشش اسلامی که فقط گردی صورت و دستها تا مچ باید مشخص باشه همچنین برجستگی های بدن هم نباید مشخص بشه!!(اگه درست گفته باشم!)
و هرکی اینطوری پوشش نداشته باشه میشه بدحجاب!!! و براساس قانون حجاب باید مجازات بشه[تصویر: huh.gif]
خیلی عذر میخوام ولی من نمیتونم متوجه این موضوع بشم...این قانون حجاب شده یه علامت سوال بزرگ واسه من!!

سلام دوست عزیز - به دلیل آیات و روایات

حجاب یا پوشش یکی از احکام اسلامی است که برای پوشش مردان و زنان وضع شده‌است. بخشی از این احکام در آیات ۳۰ و ۳۱ سوره نور و ۵۹ سوره احزاب در قرآن مورد اشاره قرار گرفته‌اند.
به موجب ماده ۱۰۲ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۱/۸/۱۳۶۲ هر کس علناً در انظار و اماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی نماید، علاوه بر کیفر عمل تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌گردد و درصورتی که مرتکب عملی شود که نفس عمل دارای کیفر نمی‌باشد ولی عفت عمومی راجریحه دار نماید، فقط تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌گردد
تبصره - زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند، به تعزیر تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهند شد
نقل قول:چرا فکر میکنین باید اینطوری با مردم رفتار بشه؟؟ نمیگم این نوع پوشش عیبه ولی به ماهایی هم که به این نوع پوشش اعتقادی نداریم باید اجازه نفس کشیدن داده بشه!(شاید بپرسین که اگه اعتقاد ندارم پس اینجا چیکار میکنم؟ ولی باید بگم من برای اینکه متوجه حقایق زندگی بشم هرجا میرم...میخوام بیشتر واقعیت ها رو ببینم و بشناسم به همین خاطر به این مکان هم اومدم تا با عقاید بیشتر آشنا بشم) باور کنین منم به لزوم عفت یه خانوم معتقدم و مطمئنا ازینکه به پوشش اسلامی اعتقاد ندارم دلیل نمیشه که برای جامعه مضر باشم یا مجرم محسوب بشم!!!!

کدامیک از این قوانین اجرا شده است ؟

مسلمانان ادعا دارند حجاب وسیله‌ای برای محدود کردن زن به خانه نیست بلکه حجاب وسیله‌ای برای حضور سالم زن در اجتماع است
ضرورت دیگر وجود حجاب از دیدگاه مسلمانان محدود کردن ارضای میل جنسی به محیط خانواده برای جلوگیری از فساد و بی بند و باری در جامعه است

نقل قول:البته میدونم به قول خودتون ظاهر یه جامعه از بیرون مهمه ولی به چه قیمتی؟؟؟ قانون حجاب چیو حل میکنه؟؟؟

چرا در مورد دیدگاه من پیش داوری می کنید ؟ مطمئن باشید 5 انگشت شبیه هم نیست !

نقل قول:باید اینو در نظر بگیرین که باید به حق انتخاب انسان ها احترام گذاشت...باید خودشون بخوان...

چه کسی می تواند ادعا کند که با نبود حجاب بی بندوباری افزایش پیدا نکرده و فحشا در جامعه گسترده نمی شود ؟ حجاب مانع 100% فحشا نیست بلکه سدیست در مقابل این قضیه !

نقل قول:برای مثال در مورد فرانسه که زنان رو مجبور کرده که موها رو نپوشونن...مورد اعتراض قرار نگرفت؟؟ قانونش درست بود؟؟ کی اینکارو تایید میکنه؟؟؟ خودتون حس نمیکنین حق انتخاب رو نادیده گرفتن؟؟؟

اگر ایران اسلامی حجاب را قانون کرده بر اساس قرآنی صحبت می کند که فرموده خداوند است و در این کتاب می خوانیم اگر می توانید آیه همانند این کتاب بیاورید .
آن ها چگونه بی حجابی را قانون و مصوب می کنند ؟ بر اساس چه دیدگاهی ؟

نقل قول:من هم میدونم اگه مردم آزاد گذاشته بشن ممکنه خیلی ها از حد بگذرونن و این میتونه موجب هرج و مرج بشه

خوشحالم که در این مورد هم عقیده هستیم
آیا عاقلانه و منطقی است که سدی را خراب کرده و سیل عظیمی موجب از هم پاشیدگی جامعه ای شود ؟

نقل قول: من به شخصه فکر میکنم این یه جور انتخاب آسونترین راهه!! که هیچ بازخورد مناسبی هم نداره...جز اینکه چهره اسلام رو به دینی دیکتاتور مآب تبدیل کنه...

اگر اسلام چهره ای دیکتاتور مآب داشت مطمئنا تا امروز به مرز 1/5 میلیارد مسلمان نمی رسیدیم

من منتظر پاسخ های شما هستم
موفق و موید باشید
کسی جرات نداره اجرا کنه.

اصلا قانونش اشتباهه. باور کنید اگه حجاب ازاد باشه ، پوشش جوونای امروزی اینقدر تحریک کننده نیست
(۲۵/دی/۹۰ ۲۲:۰۸)انصارالمهدی نوشته است: [ -> ]کدامیک از این قوانین اجرا شده است ؟
مسلمانان ادعا دارند حجاب وسیله‌ای برای محدود کردن زن به خانه نیست بلکه حجاب وسیله‌ای برای حضور سالم زن در اجتماع است
ضرورت دیگر وجود حجاب از دیدگاه مسلمانان محدود کردن ارضای میل جنسی به محیط خانواده برای جلوگیری از فساد و بی بند و باری در جامعه است
کاملا درک میکنم ولی با اعمال زور که نمیشه میشه!!!؟ در ضمن گفتم که من هم معتقد به داشتن پوشش مناسب هستم و میدونم با داشتن عفت محدود نشده بلکه اعتماد به نفس بیشتری کسب می کنیم...ولی مسئله اینجاس که گستره فکری متفاوته..نباید انتظار داشته باشیم همه مثل ما فکر کنن...در ضمن ما داریم در مورد پوشش حرف میزنیم...که نماد روحیات و حس زیبا دوستی انسان هاس...پس باید اینو درک کنیم خیلی ها پوشش اسلامی رو نمیتونن به عنوان پوشش ایده آل قبول کنن...و اینکه این قانون عملی نشده(!) باید بگم به هر حال این قانون به تصویب رسیده پس باید به نتیجه درست رسید..

(۲۵/دی/۹۰ ۲۲:۰۸)انصارالمهدی نوشته است: [ -> ]چه کسی می تواند ادعا کند که با نبود حجاب بی بندوباری افزایش پیدا نکرده و فحشا در جامعه گسترده نمی شود ؟ حجاب مانع 100% فحشا نیست بلکه سدیست در مقابل این قضیه !
و چه کسی میتواند ادعا کند با بودن حجاب اجباری در صورتی که مردم آنرا هنوز باور نکرده اند وضعیت بدتر نخواهد شد!!! در ضمن بنده هم گفتم که واقعا باور دارم که اگه مردم آزاد باشن ممکنه هر چیزی رواج پیدا کنه و این مسئله برای من هم یه دغدغه فکریه...!

(۲۵/دی/۹۰ ۲۲:۰۸)انصارالمهدی نوشته است: [ -> ]اگر ایران اسلامی حجاب را قانون کرده بر اساس قرآنی صحبت می کند که فرموده خداوند است و در این کتاب می خوانیم اگر می توانید آیه همانند این کتاب بیاورید .

(۲۵/دی/۹۰ ۱۸:۱۶)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]کاربر گرامی
قوانین راهنمایی رانندگی رو در نظر بگیرید.
آیا اگر کشوری بر قوانین راهنمایی و رانندگی پافشاری کنه، برای نقض اون جریمه در نظر بگیره، دیکتاتور محسوب میشه؟!
حجاب هم در کشور ما اینگونه هست ، قانون هست . نمی دانم چرا این روزها هر جا که می خواهد قانون واقعی اجرا شود متهم می شود به دیکتاتوری!

خوب...به نظر خود شما عزیزان گرامی این حرفها با هم تناقض ندارد؟! یکی میگوید اگر ایران قانونی کرده براساس قرآن بوده برای همین کارش درسته...و یکی دیگه با قوانین راهنمایی و رانندگی مقایسه ش میکند...آخر کدام درست است؟؟؟ در ضمن در مورد قوانین راهنمایی و رانندگی من یه چیزی باید بگم اونم اینه که اشتباه ما همین جاس که ما پوشش رو با همچین قوانینی مقایسه می کنیم! ببینید قوانین رانندگی فقط در مورد کسانی صدق می کند که صاحب ماشین هستند! پس اگه کسی قوانین رو قبول نداشته باشه میتونه رانندگی رو کنار بزاره درسته؟ ولی در مورد قانون حجاب در نظر بگیرین مردم اگه این اجبار رو دوست نداشته باشن که نمیتونن از خونه بیرون نیان ... به هر حال مجبورن در اجتماع قرار بگیرن...پس اینکه بخوایم حجاب رو در لوای قانون به مردم القا کنیم(فرض میکنیم همان پوشش مدنظر شما پوشش درست باشد) مثل این میمونه که به زور از کسی بخوایم غیبت نکنه...غیبت هم یه گناه بزرگه که باعث آسیب به دیگران میشه! ولی آیا میشه بخاطر این موضوع قانون تعیین کرد و مردم را به زور از این عمل بازداشت!!؟؟ ما میتونیم نصیحت کنیم یا در مکانی که غیبت میشه قرار نگیریم ولی آیا میتونیم طرف رو تحویل قانون بدیم؟؟؟!!!! به نظر خودتون اینکار منطقیه!!؟

(۲۵/دی/۹۰ ۱۸:۱۶)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]اجازه نفس کشیدن!!!!! بی حجابی اجازه نفس کشیدن را سلب می کند یا حجاب!!!

ببخشید مثل اینکه منظور منو خوب متوجه نشدین...اصلا منظورم این نبود که حجاب اجازه نفس کشیدنو سلب میکنه!!!! بلکه اگه دقت کنین داشتم میگفتم خیلیا هم هستن که درکش نکردن و نمیتونن به عنوان پوشش ایده آل قبولش کنن...پس با اعمال زور و قانونی کردن قضیه علنا داریم چیزیو که خودمون به ایده آل بودنش رسیدیم و باهاش احساس آرامش می کنیم به دیگری تحمیل میکنیم و فکر می کنیم اون هم باید همین احساسو داشته باشه...که مطمئنا اینطور نیس!

(۲۵/دی/۹۰ ۲۲:۰۸)انصارالمهدی نوشته است: [ -> ]اگر اسلام چهره ای دیکتاتور مآب داشت مطمئنا تا امروز به مرز 1/5 میلیارد مسلمان نمی رسیدیم

خواهش میکنم بد برداشت نکنید بنده اصلا جسارت نکردم من خودم اگه قرار باشه ادیان رو ارزش گذاری کنم مطمئنا برای اسلام جایگاه ویژه ای قائلم...چون مطالب آموزنده زیادی رو یاد گرفتم از این دین! و در زندگی من تاثیر ویژه گذاشته...! اگه حرفی میزنم برای اینه که میخوام بگم حتی اگه من ایرانی به همه معیارهای شما پایبند نباشم...ولی به عنوان هموطنتون میتونم در کنار شما باشم...و جدای از این کشمکش ها بتونیم در آرامش برای پیشرفت کشورمون تلاش کنیم. و نگذاریم این اختلاف نظرها به یه شکاف بزرگ بینمون تبدیل بشه...
نقل قول:
خوب...به نظر خود شما عزیزان گرامی این حرفها با هم تناقض ندارد؟! یکی میگوید اگر ایران قانونی کرده براساس قرآن بوده برای همین کارش درسته...و یکی دیگه با قوانین راهنمایی و رانندگی مقایسه ش میکند...آخر کدام درست است؟؟؟

حجاب هم قانون هست و هم در دین ما یک قانون هست مشکلش کجاست؟!
نقل قول:
در ضمن در مورد قوانین راهنمایی و رانندگی من یه چیزی باید بگم اونم اینه که اشتباه ما همین جاس که ما پوشش رو با همچین قوانینی مقایسه می کنیم! ببینید قوانین رانندگی فقط در مورد کسانی صدق می کند که صاحب ماشین هستند! پس اگه کسی قوانین رو قبول نداشته باشه میتونه رانندگی رو کنار بزاره درسته؟ ولی در مورد قانون حجاب در نظر بگیرین مردم اگه این اجبار رو دوست نداشته باشن که نمیتونن از خونه بیرون نیان ...

ببیند کاربر گرامی قوانین برای همه هست . بنده هم قوانین راهنمایی رو مثال خدمت شما عرض کردم .
باشه مثال می زنم اشکال نداره . عابر پیاده باید از قوانین راهنمایی اطاعت کند یا نه!؟ آیا باید چراغ راهنمایی را رعایت کند یا نه؟!
آیا عابر پیاده وسیله نقلیه است؟! خیر طبیعتا!ولی دارد از قوانین راهنمایی رانندگی اطاعت می کند .
حالا ربطش را با قانون حجاب توضیح بدهم؟؟؟؟؟ قانون برای همه هست. برای همه.
چطور باید برای ورود به کشور ها پاسپورت و ویزا داشته باشید و این یک قانون هست هیچ اشکالی هم ندارد که اجرا بشود ، دیکتاتوری هم نیست! ولی وقتی حجاب ، قانون بشود مشکل دارد؟
(۲۴/دی/۹۰ ۲۳:۱۳)katayun نوشته است: [ -> ]نمیگم این نوع پوشش عیبه ولی به ماهایی هم که به این نوع پوشش اعتقادی نداریم باید اجازه نفس کشیدن داده بشه!ببخشید مثل اینکه منظور منو خوب متوجه نشدین...اصلا منظورم این نبود که حجاب اجازه نفس کشیدنو سلب میکنه!!!! بلکه اگه دقت کنین داشتم میگفتم خیلیا هم هستن که درکش نکردن و نمیتونن به عنوان پوشش ایده آل قبولش کنن...پس با اعمال زور و قانونی کردن قضیه علنا داریم چیزیو که خودمون به ایده آل بودنش رسیدیم و باهاش احساس آرامش می کنیم به دیگری تحمیل میکنیم و فکر می کنیم اون هم باید همین احساسو داشته باشه...که مطمئنا اینطور نیس!

کسایی که ضرورت حجاب رو درک کرده باشند قبولش می کنند . دقیقا مثل کودکی که از طعم دارو بدش می آید ولی مصرف آن برایش ضروری هست .ولی درک این مسئله برایش چندان ممکن نیست .
به هر حال کسی از کسی اجازه نفس کشیدن رو سلب نکرده . حجاب اتفاقا اجازه نفس کشیدن به انسان می دهد.
سوال منصفانه مطرح بفرمایید جواب خدمت شما عرض کنم . این طور زیاد مورد پسند نیست.
سوال دارید یکی یکی مطرح بفرمایی لطفا !
نقل قول:در ضمن گفتم که من هم معتقد به داشتن پوشش مناسب هستم و میدونم با داشتن عفت محدود نشده بلکه اعتماد به نفس بیشتری کسب می کنیم

نقل قول:و چه کسی میتواند ادعا کند با بودن حجاب اجباری در صورتی که مردم آنرا هنوز باور نکرده اند وضعیت بدتر نخواهد شد!!! در ضمن بنده هم گفتم که واقعا باور دارم که اگه مردم آزاد باشن ممکنه هر چیزی رواج پیدا کنه و این مسئله برای من هم یه دغدغه فکریه...!

اول اینکه بین صحبت های شما تناقض وجود دارد ! اول حجاب را موجب اعتماد به نفس سپس وجود حجاب را سبب بحرانی تر کردن جامعه میدانید . بالاخره کدامیک از تعاریف حجاب شما را قبول کنیم ؟

نقل قول:انصارالمهدی نوشته است: اگر ایران اسلامی حجاب را قانون کرده بر اساس قرآنی صحبت می کند که فرموده خداوند است و در این کتاب می خوانیم اگر می توانید آیه همانند این کتاب بیاورید .

شما فقط نقل قول بنده را قرار دادید و با صحبت های یکی از دوستان مقایسه کردید . بنده انتظار دارم همان طور که من برای صحبت های شما وقت می گذارم شما هم برای جواب های بنده وقت گذاشته و در مورد صحبت های بنده صرفا به بنده پاسخ دهید .
شما به دوستی که حجاب را پیرامون قوانین راهنمایی و رانندگی به بحث گذاشته بودند به تفصیل پاسخ دادید ولی صحبت های بنده بدون پاسخ رها کردید !

شما گفتید که
نقل قول:نباید انتظار داشته باشیم همه مثل ما فکر کنن

حال سوال من این است که "ما" منظور کیست ؟
آیا "ما" منظور من و شماییم و تفکرات شخصی ما .
حکومت اسلامی و قوانین آن بر پایه قرآن است و در این قوانین خدای تبارک و تعالی حجاب را امری واجب تلقی کرده و رعایت این دستورات الهی بر مسلمین واجب می باشد و چون ما هم در حکومت اسلامی به سر می بریم و زیر پرچم اسلام زندگی می کنیم باید قوانین را رعایت کنیم .
حال امکان دارد کسی به اسلام اعتقاد نداشته باشد و این مسئله تا زمانی که در جامعه حضور پیدا نکرده امری شخصی و زمانی که در جامعه می باشد باید بر اساس قوانین حکومت اسلامی رفتار نماید .
نمی شود دستورات خداوند را بر طبق خواسته های بشر تغییر داد . سنت , سنت الهی است. حرف من نیست نظر من نیست سلیقه بنده هم نیست
در اسلام حکومت الله بر مردم در جریان است ( همین قوانین که وضع شده و از طرف پروردگار است ) و قوانین را نمی توان با دموکراسی و سلیقه افراد تغییر داد .بنده در پست های پیشین توضیحی پیرامون دموکراسی داشتم الان نقل قول می کنم

نقل قول:دموکراسی = حکومت عوام مردم
عوام = توده جامعه (همین اصطلاح عامه جامعه که به کار میره ) یعنی بیشترین قشر یک جامعه یعنی همون اکثریت
هر جامعه ای تشکیل شده از = عوام + خواص
که
عوام + خواص = جامعه (عموم)
جامعه تشکیلی از عموم مردم هست .
خوب پس دموکراسی شد حکومت عوام مردم چرا که همیشه رای با اکثریت است .

نقل قول:ببخشید مثل اینکه منظور منو خوب متوجه نشدین...اصلا منظورم این نبود که حجاب اجازه نفس کشیدنو سلب میکنه!!!! بلکه اگه دقت کنین داشتم میگفتم خیلیا هم هستن که درکش نکردن و نمیتونن به عنوان پوشش ایده آل قبولش کنن...پس با اعمال زور و قانونی کردن قضیه علنا داریم چیزیو که خودمون به ایده آل بودنش رسیدیم و باهاش احساس آرامش می کنیم به دیگری تحمیل میکنیم و فکر می کنیم اون هم باید همین احساسو داشته باشه...که مطمئنا اینطور نیس!

خوب در این که ما حجاب را قانون نکرده ایم که صحبت شد . پس نتیجه گیری می کنیم که
حجاب = یک قانون
قانون = هم باید اجرا شود

نقل قول:اگه حرفی میزنم برای اینه که میخوام بگم حتی اگه من ایرانی به همه معیارهای شما پایبند نباشم

معیار من نیست معیار الله است .

سوال بنده را جواب ندادید که در غرب که دموکراسی حاکم است چرا بی حجابی را قانونی کرده و بر چه اساسی به آزادی دیگران تعرض می کنند ؟
نکند دنیا شامل 2 خدای خیر و شر هست که خیرش نصیب ما و شر نصیب دوستان غربی شده ؟
هر کدام از دوستان که تمایل به پاسخ دادن دارند لطفا پاسخ های بنده را ابتدا کامل کرده سپس به مقایسه و جواب دادن به دیگر دوستان بپردازید

اسلام چیز شخصی نیست . نظر پیامبر نبود . اختراع پیامبر نبود . بلکه از جانب خدای بزرگ مامور به هدایت بشر شدند . دستورات را هم از همان خدای بزرگ گرفتند . همین قوانینی که من و شما در مورد آن به بحث نشسته ایم . رعایت حجاب در قرآن که کلام الهی است تذکر داده شده .
اما حقوق بشر . حقوق بشری که ایران را محکوم کرده و می گوید شما قوانین حقوق بشر را نقض کرده و زنان را مجبور به حفظ حجاب می کنید .
آیا این حقوق بشر را چه کسی نوشته ؟ الهی است ؟ مسلما نیست
پس می تواند با کلام خدا رقابت کند ؟
در حال حاضر که حقوق بشر را در مقابل قرآن قرار داده و می گویند اجبار حجاب نقض قوانین حقوق بشر است و ما می گوییم قرآن که کلام الهی است گفته حجاب واجب است .
حقوق بشر سعی در محکومیت چه کسی دارد ؟آیا اینطور نیست که قوانین الهی را به سخره گرفته ؟

و من الله توفیق
(۲۶/دی/۹۰ ۱:۳۷)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]حجاب هم قانون هست و هم در دین ما یک قانون هست مشکلش کجاست؟!

مشکلش کجاست؟!! اگر قرار باشد بگوییم قوانین چه غلط چه درست باید اجرا شود پس کاری که فرانسه انجام میدهد و قانونی که وضع کرده است در مورد پوشش باید کاملا درست باشد؟!!! ولی آیا درست است؟؟؟ شما جواب بنده را ندادید!!!؟ اگر کمی تامل کنید متوجه می شوید شما هم قانون فرانسه را زیر سوال برده اید پس زیر سوال رفتن قانون خودتان امری طبیعی است..!
(۲۶/دی/۹۰ ۱:۳۷)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]ببیند کاربر گرامی قوانین برای همه هست . بنده هم قوانین راهنمایی رو مثال خدمت شما عرض کردم .
باشه مثال می زنم اشکال نداره . عابر پیاده باید از قوانین راهنمایی اطاعت کند یا نه!؟ آیا باید چراغ راهنمایی را رعایت کند یا نه؟!
آیا عابر پیاده وسیله نقلیه است؟! خیر طبیعتا!ولی دارد از قوانین راهنمایی رانندگی اطاعت می کند .
حالا ربطش را با قانون حجاب توضیح بدهم؟؟؟؟؟ قانون برای همه هست. برای همه.
چطور باید برای ورود به کشور ها پاسپورت و ویزا داشته باشید و این یک قانون هست هیچ اشکالی هم ندارد که اجرا بشود ، دیکتاتوری هم نیست! ولی وقتی حجاب ، قانون بشود مشکل دارد؟

اینکه بخوایم حجاب رو در لوای قانون به مردم القا کنیم(فرض میکنیم همان پوشش مدنظر شما پوشش درست باشد) مثل این میمونه که به زور از کسی بخوایم غیبت نکنه...غیبت هم یه گناه بزرگه که باعث آسیب به دیگران میشه! ولی آیا میشه بخاطر این موضوع قانون تعیین کرد و مردم را به زور از این عمل بازداشت!!؟؟ ما میتونیم نصیحت کنیم یا در مکانی که غیبت میشه قرار نگیریم ولی آیا میتونیم طرف رو تحویل قانون بدیم؟؟؟!!!! به نظر خودتون اینکار منطقیه!!؟
دوست عزیز شما جمله منو کامل نخوندین...در ضمن گفتم اگه قوانین چیزیه که به هر حال باید اجرا بشه پس یعنی نباید به قوانین حاکم بر فرانسه مبنی بر جلوگیری از پوشش اسلامی ایراد گرفت؟! و در مورد قوانین راهنمایی و رانندگی هم بله حرف شما درسته اگر کسی صاحب ماشین هم نباشد به هر حال درگیر این موضوع میشود ولی به هیچ وجه گستردگی پوشش را ندارد و این دو اصلا قابل مقایسه نیستن! پس فکر نمی کنم قوانین راهنمایی و رانندگی بتواند معیار و مبنای درستی برای سنجش قانون حجاب باشد!
(۲۶/دی/۹۰ ۱:۳۷)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]کسایی که ضرورت حجاب رو درک کرده باشند قبولش می کنند . دقیقا مثل کودکی که از طعم دارو بدش می آید ولی مصرف آن برایش ضروری هست .ولی درک این مسئله برایش چندان ممکن نیست .
به هر حال کسی از کسی اجازه نفس کشیدن رو سلب نکرده . حجاب اتفاقا اجازه نفس کشیدن به انسان می دهد.
سوال منصفانه مطرح بفرمایید جواب خدمت شما عرض کنم . این طور زیاد مورد پسند نیست.
سوال دارید یکی یکی مطرح بفرمایی لطفا !

خودتون می فرمایید کسانی که ضروریت حجاب رو درک کرده باشند!!!! چرا همش از دید خودتون به جامعه و باید ها و نبایدها نگاه می کنید! به دیگران هم باید فرصت دیدن داده بشه! وقتی شما به کودکی می گویید که باید دارو بخورد او با اینکه دارو بد مزه س آنرا میخورد چون حرف شما را مبنی بر اینکه این دارو مفید است باور کرده و به این حرف ایمان دارد...و مطمئنا اگر آنرا باور نداشت هرگز لب به دارو نمیزد!! درست است؟؟ باز هم خواهش می کنم شما دید منصفانه ای به گفته های من داشته باشید...سوال من کاملا واضح است من دلیل قانع کننده ای برای وضع قانون حجاب نمی بینم! فقط همین...البته هرگز اصل حجاب رو زیر سوال نمی برم...
(۲۶/دی/۹۰ ۱۳:۱۷)katayun نوشته است: [ -> ][quote در مورد قوانین راهنمایی و رانندگی هم بله حرف شما درسته اگر کسی صاحب ماشین هم نباشد به هر حال درگیر این موضوع میشود ولی به هیچ وجه گستردگی پوشش را ندارد و این دو اصلا قابل مقایسه نیستن! پس فکر نمی کنم قوانین راهنمایی و رانندگی بتواند معیار و مبنای درستی برای سنجش قانون حجاب باشد!

با شما موافقم.
پستی هم که زدم (جاده های بدون علامت) برای کسایی بود که هی میگن "همونطور که قوانین راهنمایی و رانندگی لازمه قانون حجاب هم لازمه".
ولی انگار فقط شما خوندیش و بقیه دیدن طولانیه نخوندنش.Dodgy
(۲۶/دی/۹۰ ۱۱:۴۵)انصارالمهدی نوشته است: [ -> ]
اول اینکه بین صحبت های شما تناقض وجود دارد ! اول حجاب را موجب اعتماد به نفس سپس وجود حجاب را سبب بحرانی تر کردن جامعه میدانید . بالاخره کدامیک از تعاریف حجاب شما را قبول کنیم ؟

باز هم سوءتفاهم باز هم دقت نکردین دوست عزیز...بنده نگفتم وجود حجاب!!!! من تمام بحثم بر سر قانون حجاب است دوست محترم...خواهش میکنم متوجه منظور من باشید...بنده گفتم پوشش مناسب...هیچ وقت نگفتم صرفا حجاب!

(۲۶/دی/۹۰ ۱۱:۴۵)انصارالمهدی نوشته است: [ -> ]انصارالمهدی نوشته است: اگر ایران اسلامی حجاب را قانون کرده بر اساس قرآنی صحبت می کند که فرموده خداوند است و در این کتاب می خوانیم اگر می توانید آیه همانند این کتاب بیاورید .

(۲۶/دی/۹۰ ۱۱:۴۵)انصارالمهدی نوشته است: [ -> ]شما فقط نقل قول بنده را قرار دادید و با صحبت های یکی از دوستان مقایسه کردید . بنده انتظار دارم همان طور که من برای صحبت های شما وقت می گذارم شما هم برای جواب های بنده وقت گذاشته و در مورد صحبت های بنده صرفا به بنده پاسخ دهید .
شما به دوستی که حجاب را پیرامون قوانین راهنمایی و رانندگی به بحث گذاشته بودند به تفصیل پاسخ دادید ولی صحبت های بنده بدون پاسخ رها کردید !

واقعا عذر میخوام درسته...حق با شماس! من برای این نقل قول شما و دوست دیگر رو با هم گذاشتم که میخواستم بگویم که اگر قانون حجاب با قوانین راهنمایی و رانندگی مقایسه شود پس فرانسه قانونش درست است! ولی اگر بر اساس گفته ها ی شما بررسی کنیم..گفته شده دقیقا آیه ای دال بر اینکه گفته باشد باید جامعه اسلامی قانونی وضع کند و مردم را به پیروی از حجاب اجبار کند وجود ندارد. درست است؟ در ضمن آیا قرآن صراحتا گفته است که باید گردی صورت و دستها تا مچ مشخص شود یا اینکه تفسیر مراجع تقلید بوده است؟...و در ضمن برای نگاه زن و مرد به همدیگر هم توصیه شده است ولی اینکه نمی شود کسی را بخاطر نگاه مجازات کرد می شود؟؟؟؟

(۲۶/دی/۹۰ ۱۱:۴۵)انصارالمهدی نوشته است: [ -> ]حال سوال من این است که "ما" منظور کیست ؟
آیا "ما" منظور من و شماییم و تفکرات شخصی ما .
حکومت اسلامی و قوانین آن بر پایه قرآن است و در این قوانین خدای تبارک و تعالی حجاب را امری واجب تلقی کرده و رعایت این دستورات الهی بر مسلمین واجب می باشد و چون ما هم در حکومت اسلامی به سر می بریم و زیر پرچم اسلام زندگی می کنیم باید قوانین را رعایت کنیم .
حال امکان دارد کسی به اسلام اعتقاد نداشته باشد و این مسئله تا زمانی که در جامعه حضور پیدا نکرده امری شخصی و زمانی که در جامعه می باشد باید بر اساس قوانین حکومت اسلامی رفتار نماید .
نمی شود دستورات خداوند را بر طبق خواسته های بشر تغییر داد . سنت , سنت الهی است. حرف من نیست نظر من نیست سلیقه بنده هم نیست
در اسلام حکومت الله بر مردم در جریان است ( همین قوانین که وضع شده و از طرف پروردگار است ) و قوانین را نمی توان با دموکراسی و سلیقه افراد تغییر داد .بنده در پست های پیشین توضیحی پیرامون دموکراسی داشتم الان نقل قول می کنم

نقل قول:دموکراسی = حکومت عوام مردم
عوام = توده جامعه (همین اصطلاح عامه جامعه که به کار میره ) یعنی بیشترین قشر یک جامعه یعنی همون اکثریت
هر جامعه ای تشکیل شده از = عوام + خواص
که
عوام + خواص = جامعه (عموم)
جامعه تشکیلی از عموم مردم هست .
خوب پس دموکراسی شد حکومت عوام مردم چرا که همیشه رای با اکثریت است .

پس نتیجه میگیریم چون اکثریت مسلمان هستن باید این قانون درست باشد! ولی یک سوال پیش میاد! بحث ما بر سر این است که اکثریت جوانان ما بینش متفاوتی دارند..و باید قبول کنیم اکثریت ما بدون اینکه واقعا بدانیم اسلام چیست شناسنامه هایمان مهر مسلمان بودن خورده است! پس باید این انتظار را داشته باشیم که همه باورهای آنرا کاملا درک نکنند! ولی آیا برای درک این باورها توسط مردم باید به زور متوسل شویم؟ فقط به این بهانه که حکومتمان جمهوری اسلامی است؟؟ و باید قوانین طبق آیین اسلام برقرار باشد! مگر می شود به زور تعلیمات دینی را به مردم خوراند؟؟؟ و انتظار داشت هضم شود!!!!

(۲۶/دی/۹۰ ۱۱:۴۵)انصارالمهدی نوشته است: [ -> ]خوب در این که ما حجاب را قانون نکرده ایم که صحبت شد . پس نتیجه گیری می کنیم که
حجاب = یک قانون
قانون = هم باید اجرا شود

حجاب=قانون!!! ولی ببخشید هنوز این تساوی مورد قبول من نیس!!!

(۲۶/دی/۹۰ ۱۱:۴۵)انصارالمهدی نوشته است: [ -> ]معیار من نیست معیار الله است .

سوال بنده را جواب ندادید که در غرب که دموکراسی حاکم است چرا بی حجابی را قانونی کرده و بر چه اساسی به آزادی دیگران تعرض می کنند ؟
نکند دنیا شامل 2 خدای خیر و شر هست که خیرش نصیب ما و شر نصیب دوستان غربی شده ؟
هر کدام از دوستان که تمایل به پاسخ دادن دارند لطفا پاسخ های بنده را ابتدا کامل کرده سپس به مقایسه و جواب دادن به دیگر دوستان بپردازید

اسلام چیز شخصی نیست . نظر پیامبر نبود . اختراع پیامبر نبود . بلکه از جانب خدای بزرگ مامور به هدایت بشر شدند . دستورات را هم از همان خدای بزرگ گرفتند . همین قوانینی که من و شما در مورد آن به بحث نشسته ایم . رعایت حجاب در قرآن که کلام الهی است تذکر داده شده .
اما حقوق بشر . حقوق بشری که ایران را محکوم کرده و می گوید شما قوانین حقوق بشر را نقض کرده و زنان را مجبور به حفظ حجاب می کنید .
آیا این حقوق بشر را چه کسی نوشته ؟ الهی است ؟ مسلما نیست
پس می تواند با کلام خدا رقابت کند ؟
در حال حاضر که حقوق بشر را در مقابل قرآن قرار داده و می گویند اجبار حجاب نقض قوانین حقوق بشر است و ما می گوییم قرآن که کلام الهی است گفته حجاب واجب است .
حقوق بشر سعی در محکومیت چه کسی دارد ؟آیا اینطور نیست که قوانین الهی را به سخره گرفته ؟

بنده مطمئنم خداوند در قرآن نگفته که باید مردم را بخاطر نوع پوششان تنبیه کنید! یا مجازات کنید! یا مثلا ضربه شلاق تعیین کرده باشد...قانون حجاب باید قابل پذیرش باشد فقط بر این اساس که بگویند معیار الله است که نمی شود قانون اجتماعی شود! باید قابل پذیرش توسط مردم باشد! دین خدا با زور حکمرانی نمی کند بلکه در قلبها نفوذ میکند و آنها را تسخیر میکند! حقوق بشر در اصل چیز بدی نگفته! حقوق بشر اولین بار توسط کوروش کبیر بیان شد و خواهان آزادی انتخاب و بیان برای همه انسانها بود..درست است اسلام چیز شخصی نیست و اختراع پیامبر هم نبوده ولی زور منش هم نبوده! به قول خودتان برای هدایت بشر آمده پس راه را نشانمان میدهد! و پناهگاه هر انسان رنجیده از بی عدالتی و نا آگاهی است! در مورد غرب هم که بله ادعای حقوق بشر میکند ولی به وضوح آنرا نادیده میگیرد!! ما همه شاهد هستیم که حقیقت از ادعا چقدر فاصله دارد!!

با تشکر از توجهتان
(۲۶/دی/۹۰ ۱۳:۱۷)katayun نوشته است: [ -> ]مشکلش کجاست؟!! اگر قرار باشد بگوییم قوانین چه غلط چه درست باید اجرا شود پس کاری که فرانسه انجام میدهد و قانونی که وضع کرده است در مورد پوشش باید کاملا درست باشد؟!!! ولی آیا درست است؟؟؟ شما جواب بنده را ندادید!!!؟ اگر کمی تامل کنید متوجه می شوید شما هم قانون فرانسه را زیر سوال برده اید پس زیر سوال رفتن قانون خودتان امری طبیعی است..!

قانون های ما از دینمان نشات می گیرد کابر گرامی!
تا جایی که بنده درک کردم کلیت حرف شما این هست که حجاب خوب هست!ولی نباید قانون باشد!
خوب برطبق دین ما ( آیات حجاب را مطالعه بفرمایید ) حجاب واجب هست . و این به نفع خود ما هست . نمی دونم این را قبول دارید یا نه! در قرآن هم هر مسئله که یک بار بهش امر شده واجب هست . غیبت هم همینطور فرقی ندارد . فقط غیبت رو یک جمع چند نفری می شنوند ولی بی حجابی رو عده بسیار زیادی می بینند وگرنه هر دو گناه است .
پس حجاب قانون باید باشد .
و اگر قانون هم باشد لازم به ضمانت اجرایی دارد!

(۲۶/دی/۹۰ ۱۳:۱۷)katayun نوشته است: [ -> ]خودتون می فرمایید کسانی که ضروریت حجاب رو درک کرده باشند!!!! چرا همش از دید خودتون به جامعه و باید ها و نبایدها نگاه می کنید! به دیگران هم باید فرصت دیدن داده بشه! وقتی شما به کودکی می گویید که باید دارو بخورد او با اینکه دارو بد مزه س آنرا میخورد چون حرف شما را مبنی بر اینکه این دارو مفید است باور کرده و به این حرف ایمان دارد..

چه کودک با فهم و شعوری Smile
منظور بنده از کودک یک بی خبر از درک موضوع بوده نه یک کودک با فهم و شعور و فهمیده که ضرورت مسئله را درک کرده باشد!!!
در پناه خداوند
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع