تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: انتقاد از ایجاد بعضی تاپیک ها
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۸/شهریور/۹۰ ۱۸:۳۹)wakeup2012 نوشته است: [ -> ]
(۸/شهریور/۹۰ ۱۸:۲۴)خادمة الزهرا نوشته است: [ -> ]سلام به همه دوستان

ببخشید ، چرا تاسف ؟!!

مگه ماها که داریم توی این حوزه کار میکنیم ، یه ساعت تفریح یا استراحت نمیخوایم ؟؟

بله، خب . نباید زیاد به این مسائل پرداخته بشه و دائما توو این تایپیکا باشیم ولی این دلیل نمیشه این موضوع ، موضوع اشتباهی باشه ...

منم نگفتم که موضوع اشتباهه . مشاعره خوبه ولی نه دراینجا

چرا در اینجا نه ؟!!

مگه کسایی که اینجا فعالیت میکنن ، عیبی داره تفریح داشته باشن ؟؟ ( البته در حد درستش )

ماشالا بچه های اینجا همه فعالن و توی تمام تایپیک ها در حال مطلب گذاشتن هستن . حالا گاهی هم برای استراحت میان یه شعر میذارن . این اشکالی داره ؟؟
(۸/شهریور/۹۰ ۱۸:۲۴)Havbb نوشته است: [ -> ]به نظر من کلیه ی تاپیک هایی که اینطور هستند باید بسته بشن ، چون برای سرگرمی و مشاعره و این جور صحبتها تا دلت بخواد تو اینترنت پره ، حد اقل این یه تالار پر محتوا باشه
ببخشید به این تایپک ربطی نداره
دوست عزیز میشه این عکس آواتار رو برداری هیچ میدونی این آدم که اسمشم بلند نیستم شیطان پرست
ببینم اگر شاید دوستان کمتر به تاپیک های ارزشمند سر میزنند ، به خاطر اینه که تاپیک مشاعره ایجاد شده !!!؟؟؟

این تالار برای من خیلی جای ارزشمندیه ، ولی از نظر من جای این تاپیک ها در تالار کم بود و فکر نمی کنم این طور تاپیکها ارزش تالار رو کم کنه

چون افرادی بودند که اولین پستشون توی اون تاپیکها بود !!

همه که سلایقشون مثل هم نیست

البته هر طوری که مدیران تالار صلاح بدونن ما هم تابعیم

برات دعا می کنم که همه چیزها رو انقدر مطلق نبینی Angel
به نام خدا

سلام
دوستان نه تند بریم نه کند.
خوب جناب wakeup2012 به نکته خوبی اشاره کردند ولی به نظر حقیر کامل نیست.این یه حقیقته که بعضی تاپیک ها مورد کم لطفی قرار میگیرن و بعضی بیش از حد بازدید دارند.اما دلیل نمیشه که تاپیک ها رو حذف کنیم.این جور صورت مسئله رو پاک کردیم.مشاعره و خنده حلال و ... که بد نیست ولی نباید باعث کنار رفتن دیگر تاپیک ها بشوند.از طرفی نبود این تاپیک ها هم باعث بی روح شدن تالار میشه.تالار باید هم جاذبه داشته باشه و هم دافعه.به هر حال نکته خوبی اشاره شد فقط اسم تاپیک رو عوض کنید بهتره.
موفق باشید.
من هم با شما موافقم ولی من به یکی از این پستها یک تذکر دوستانه دادم که مطلب شما که روش کار کردید خیلی روشن هست و دیگه نیاز به کار و تحقیق نداره که بعدش من در کمال ناباوری دیدم پست من پاک شده من از مدیران میخوام نگذارند مطالب بی محتوا وارد سایت بشه وقتی یک شخص در روز چندین پست ارسال میکنه واضح و روشن هست که روی اونها کار نکرده حتی خودش وقت نکرده اونها رو بخونه
با سلام به همه ی دوستان و عزیزان!

البته من در حدی نیستم که بخواهم در مورد سیاست های کلی تالار و . . . صحبت کنم.

ولی هر تالاری یک سری اهدافی برای تاسیسش در نظر گرفته شده و با توجه به اون اهداف یک نقشه ی راه

برایش کشیده شده! و این در مورد همه ی تالارها صادقه! و هر تالاری به صورت تخصصی روی یک موضوع کار میکنه!

و لازم نیست که یک تالار همه ی نیازهای کاربرا رو برطرف کنه!

من به عنوان عضو کوچیکی از تالار از همه ی دوستان تقاضا دارم که هدفشون رو از اومدن به تالارمشخص کنن!

این تالار نباید هدف ما باشد! بلکه باید وسیله باشد تا ما رو به اهداف بزرگتر برسونه!

والسلام
خیلی از تاپیک ها هستند که اینجوری می باشند
مثلا همین خنده ی حلال درسته هدفش کاملا مشخصه ولی بتازگی ها من شاهد هتاکی های به بعضی اقوام ایران زمین بوده ام و در آینده خواهم بود .
مشاعره بد نیست ولی اگر رنگ و بوی خدایی هم بهش می دادیم متعالی تر می شد.
در کل همچین چیز هایی بد نیست ولی افراط و تفریط در هیچ چیزی جایز نیست. من خودم هم با صاحب تاپیک موافقم . خیلی از تاپیک های پر محتوا و ارزشی هستند که دارند خاک می خورند در این حال بعضی از تاپیک های بی ارزش و ... خیلی طرفدار پیدا می کنند . ما هدفمان مشخص است راه را گم نکنیم.Exclamation
سلام .... متاسفانه حرف شما کاملا درسته .... چیزی که من این روزا بیشتر میبینم فقط کامنت های جدید روی مطالب قدیمی یا برداشتهای بعضا ناصواب عده ای از بچه ها ست ( که البته حتما سهویه )
مثلا موضوع انحراف عبدالله هاشم ؟؟؟ که کاملا به نظر بنده غلطه و اما احمدبن الحسن که اونا نوشتن همون منظورشون آقامون حجه بن الحسن العسکریه ( ارواحنا له الفدا ) به نظر من کسی که حرفشو به این واضحی و به این قدرت و صلابت تو سریالش زده ( کاری که ما شیعه ها فقط ادعاشو داریم ) و به این واضحی امامان شیعه و شجره نامه رسول الله (ص ) رو نشون داده و از اون همه حجمه و انتقاد هم نترسیده رو نباید این جوری خراب کنیم .
برای پاکی بیشتر دلهامون و سلامتی آقا ولی عصر صلوات .
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .
بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان عزیز خیلی ممنون از اینکه نظرات خودتون رو گفتید . من تنها قصدم از نوشتن این مطلب زننده ایجاد یک تلنگر به بعضی ها بود که تاپیک های پر محتوا رو ول کردن و چسبیدن به سرگرمی!!!!!!!!!!!

من بازم میگم که با مشاعره و چیزهای دیگه مخالف نیستم .. ( این برای بارهزارم)
دوستان سلام

نقل قول:دوستان عزیز خیلی ممنون از اینکه نظرات خودتون رو گفتید . من تنها قصدم از نوشتن این مطلب زننده ایجاد یک تلنگر به بعضی ها بود که تاپیک های پر محتوا رو ول کردن و چسبیدن به سرگرمی!!!!!!!!!!!
دوست عزیز حرفت کاملا درست ولی به این نکته هم بد نیست توجه کنی
بسیاری از اعضای تالار خیلی از نوشته ها و گفته های تاپیک های مختلف رو نخونده می دونن یا حداقل اطلاعات کلی دارن و به همین خاطر میشه گفت مطالب زیادی هستن که برای دوستان یه جورایی تکراری هستن
دوستان دنبال مطلب و چیز جدید و ناب می گردند و دوست هم دارند که فعالیت فرهنگی بکنند ولی یا دقیقا نمی دانند چه جایگاهی دارند و چه باید بکنند و یا اینکه حقیقتا توانش رو ندارند
نتیجتا به جای اینکه وقتشون رو به پای مسائل خسته کننده یا بیخود یا حتی مبتذل هدر بدن میان اینجا که حتی شده یک مطلبی که بدردشون بخوره و چیزی بتونه بهشون اضافه کنه بخونن و ببینن که کمتر پیدا میکنن
شخصا فقط به خاطر این تالار میام که از محیط دور و برم دور بشم و در این فضا باشم و آرامشی هر چند کم بهم بده و حقیقتا مطالب خاصی نیست که به درد من بخوره و من بتونم ازش استفاده و حظ وافر رو ببرم
این که فرهنگ مشکل داره، صدا و سیما کار خرابی میکنه، فلان سیاست مدار و فلان سیاست این طور شده، فلانی توی لیبی به این قضیه دچار شده، توصیه بزرگان اینه و اونه و غیره چیزهایی نیستن که اکثریت دوستان حقیقتا ندونن

علی علی
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع