تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پس از ظهورحضرت مهدی (علیه السلام)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
دوست من
اگر درست خوانده باشید نوشتم 2 چیز اصلی. 2 چیزی که همه پیامبران برای اون اومدند. همه انسانها چه مسلمان باشند و چه نباشند قلبا به اون ایمان دارند.
توحید از نظر من یعنی ایمان بیاری که خدا هست. ایمان بیاری یعنی وقتی اسمش را میشنوی پاها بلرزه. خیلی بیشتر عاشق باشی. 1000 ران مرتبه از عشق مادر به فرزند بیشتر. این نظر من درباره توحید است و از هیچ جا هم کپی پیست نمیکنم.
درباره عدالت. یعنی عادل بودن. یعنی دزدی نکردن، یعنی به ناموس مردم نگاه نکردن. یعنی دروغ نگفتن یعتی ریا نکردن یعنی بهتان نبستن و ..... این هم عدالت از نظر من.
حالا وقتی به خدا ایمان داشته باشی و عادل هم بشی بقیه چیزها را قبول میکنی. وقتی چشم بینا پیدا کنی میفهمی چی درسته چی نیست. کی حق است کی حق نیست.
وقتی توحید داشته باشی سراسر گوش میشی و گوش میدی که فرستاده او چی میگه. حرفش حجته همانند سخنان پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم).
این نظر منه. ولی من کلا به این مقولاتی که گفته میشه بعد از ظهور آی فلان میشه آی بیسار میشه هیچ اعتقادی ندارم. اگر هم اتفاقی میافته همه چیز برا اساس انسانیت و عدالت انجام میشه. به نظر من بعد از ظهور مشکل طبقاتی (منزلت اجتماعی) باز هم حل نمیشه چون اگر قرار به این باشه. دیگه زندگی اجتماعی بی معنی میشه. یعنی باز هم کارگر داریم. تاجر داریم. دکتر داریم. مهندس داریم و ....
ولی یک اتفاق عالی برای همه می افته. و اون اینه دیگه مردم سر عقایدشون تو سر هم نمیزنند. دیگه بخاطر اینکه این چی داره و چی نداره مشکل ندارند دیگه با هم سر ناسازگاری نمیزارند.
نقل قول:توحید از نظر من یعنی ایمان بیاری که خدا هست. ایمان بیاری یعنی وقتی اسمش را میشنوی پاها بلرزه. خیلی بیشتر عاشق باشی. 1000 ران مرتبه از عشق مادر به فرزند بیشتر. این نظر من درباره توحید است و از هیچ جا هم کپی پیست نمیکنم.

فکر کنم سوال رو متوجه نشدید گفتم معنی کلمه ی توحید در اسلام چیست ؟
برداشت شخصی شما از کلمه توحید که به هیچ وجه معنی کلمه ی توحید نمیدهد حاکی از این است که باید اول مبانی دین را در کلام بزرگان جست و جو کنید

نقل قول:درباره عدالت. یعنی عادل بودن. یعنی دزدی نکردن، یعنی به ناموس مردم نگاه نکردن. یعنی دروغ نگفتن یعتی ریا نکردن یعنی بهتان نبستن و ..... این هم عدالت از نظر من.

باز هم تعریف شما از عدل هیچ ربطی به کلمه ی عدل ندارد .اینهایی که گفتید تنها توضیح چند عمل منکر است و هیچ ربطی به عدالت ندارد .

در قسمتی از گفتار خود فرمودید :

نقل قول:حالا وقتی به خدا ایمان داشته باشی و عادل هم بشی بقیه چیزها را قبول میکنی

و سپس به طرز عجیبی میگویید :

نقل قول: ولی من کلا به این مقولاتی که گفته میشه بعد از ظهور آی فلان میشه آی بیسار میشه هیچ اعتقادی ندارم

حالا این پرسش ایجاد میشود که اگر شما خدا و دیگر مقولات را قبول دارید مثل امامت معاد و نبوت چرا احادیثی که از انها منقول است را قبول ندارید ؟

نقل قول:اگر هم اتفاقی میافته همه چیز برا اساس انسانیت و عدالت انجام میشه

همه چیز بر معیار حق و باطل است .
اما درباره ی اینکه فرمودید بر اساس انسانیت انجام خواهد شد میشود بفرمائید کدام یک از ائمه و بزرگان و قران اعلام کردند که بر اساس انسانیت تصمیم خواهند گرفت ؟

نقل قول: به نظر من بعد از ظهور مشکل طبقاتی (منزلت اجتماعی) باز هم حل نمیشه چون اگر قرار به این باشه. دیگه زندگی اجتماعی بی معنی میشه. یعنی باز هم کارگر داریم. تاجر داریم. دکتر داریم. مهندس داریم و ....

مشکل طبقات اجتماعی از اقتصاد جرمی بنتام بر اساس سود می اید . مارکس میخواست این مشکل را حل کند ولی بزرگترین مشکلش این بود که او هم میخواست بر اساس سود اقتصاد را اسمان دهد .
لطفا بفرمائید منظور شما از زندگی اجتماعی چیست؟ چرا که همین الان هم چیزی به اسم زندگی اجتماعی وجود ندارد البته در کشور های اسلامی رگه هایی از ان مشاهده میشود .

نقل قول: ولی یک اتفاق عالی برای همه می افته. و اون اینه دیگه مردم سر عقایدشون تو سر هم نمیزنند. دیگه بخاطر اینکه این چی داره و چی نداره مشکل ندارند دیگه با هم سر ناسازگاری نمیزارند.

به نظر میرسد شما از ساختار مهدویت هیچ خبری ندارید چرا که اساس مهدویت در شناخت حق و از بین بردن تمامی باطل در دنیاست .

برداشت های شخصی شما هر چند محترم ولی جایی در تالار برای ان قائل نیستیم بر اساس قانون شماره ی 2 "

2-با احترام به آرا و نظرات همه کاربران، تالار محیطی برای تبلیغ عقاید شما یا ابراز مسائل غیر مرتبط با تالار نیست. مباحث مطرح شده در تالار محدود و تابع قوانین خاصی است که به اطلاع شما خواهد رسید.
6- این تالار محل پاسخگویی به شبهات اعتقادی و دینی نیست و مدیران چنین ادعا و توانایی را ندارند. برای رفع شبهات دینی خود از طریق شماره 09640 با (مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني) تماس حاصل نمایید.
8- در صورت رعایت نشدن قوانین مصوب کشور و قوانین داخلی تالار توسط هر کاربری، مسئولان تالار حق تشخیص مطالب نادرست و خلاف قانون را دارند و می توانند نظرات و مطالب شما را ویرایش یا حذف نمایند. همچنین نخست به فرد خاطی تذکر داده خواهد شد و راهنمایی های لازم صورت می گیرد و در صورت اصرار بر عدم رعایت قوانین، برخورد مقتضی در دستور کار قرار می گیرد.
شما ما ها چقدر باحالید Big Grin
میگید از خودت بنویس کپی پست نکن. بعد متن منو با کپی که تو ذهنت داری مقایسه میکنی میبینی با هم مساوی نیستند بعد میگی من غلط گفتم؟؟ عزیز من دانش شما کپی پیست است. یک چیزی از خودت بگو.
چون علاقه وافر به کپی پیست داری برات کپی پیست میکنم بعد مفهومی برات توضیح میدم شاید کمکت کنی بتونی تعقل و تفکر در مطالب را یاد بگیری.
توحید از نظر کپی پیست!
توحید به معنای یکتاپرستی مهم‌ترین اصل از اصول دین اسلام است.
قرآن انسان را به طور ذاتی و از ابتدا یکتاپرست می داند:
پس روى خود را با گرايش تمام به حق، به سوى اين دين كن، با همان سرشتى كه خدا مردم را بر آن سرشته است. آفرينش خداى تغييرپذير نيست. اين است همان دين پايدار، ولى بيشتر مردم نمى‌دانند. (روم 30)[۱]
آمده است گروهی نزد پیامبر اسلام آمدند و از او خواستند خداوند را برای ایشان توصیف نماید. در پاسخ سوال کنندگان سوره توحید نازل شد
بگو او خداوند يگانه است‌ (1) خداوند صمد (٢) نه فرزند آرد و نه از كسى زاده است‌ (٣) و او را هيچ كس همتا نيست‌ (٤) (توحید)
از دیدگاه قرآن، یکتاپرستی شرط لازم برای بخشیده شدن در روز قیامت است:
مسلماً خدا، اين را كه به او شرك ورزيده شود نمى‌بخشايد و غير از آن را براى هر كه بخواهد مى‌بخشايد، و هر كس به خدا شرك ورزد، به يقين گناهى بزرگ بربافته است. (نسا 48)
حالا من چی گفتم؟ همون قسمتی که شما آوردید و متن اصلی را پاک کردید.
توحید از نظر من یعنی ایمان بیاری که خدا هست. ایمان بیاری یعنی وقتی اسمش را میشنوی پاها بلرزه. خیلی بیشتر عاشق باشی. 1000 ران مرتبه از عشق مادر به فرزند بیشتر. این نظر من درباره توحید است و از هیچ جا هم کپی پیست نمیکنم.
توی این مقایسه نمیدونم آیا شما معنی ایمان آوردن را میدانید؟
عدالت از نظر کپی پیست!
عدالت را در فلسفه «هر چیز در جای خود» معنی کرده‌اند. عدل، یکی از اصول پنج‌گانه‌ی تشیع می‌باشد.
عدالت در اصطلاح فقهی صفت کسی‌ست که گناه کبیره نکند و بر گناه صغیره اصرار نورزد. عدالت در اخلاق یونانی صفت کسی‌ست که هر سه صفت حکمت، شجاعت و عفّت را داشته باشد.
حالا من چی گفتم؟ همون قسمتی که شما آوردید و متن اصلی را پاک کردید.
درباره عدالت. یعنی عادل بودن. یعنی دزدی نکردن، یعنی به ناموس مردم نگاه نکردن. یعنی دروغ نگفتن یعتی ریا نکردن یعنی بهتان نبستن و ..... این هم عدالت از نظر من
حالا من نمیدونم مثالهایی که زدم گناه کبیره و صغیره نیستند؟
از شما خواهش میکنم ذهنتنو آزاد کنید از قید و بند یکسری مطالب تکراری آزاد کنید سعی کنید فکر کنید قبل از اینکه به کسی چیزی ببندید. که عین بی عدالتی است.
در مورد احادیث ها باید بگم اون حدیث نسبت به شعور اون زمان مردم بوده حالا این وظیفه من و شما است که باید رمزگشایی کند. وقتی حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرمایند:
مهدي ، در امت من خواهد بود. در آن روزگار، آسمان ، باران فراوان ببارد و زمين هيچ روييدني را در دل نگاه ندارد.
یعنی چی؟ آیا نمیشه توی عصر خودمون نسبت به فهم و شعور امروزی اینطور تفسیر کرد که:
آنقدر رشد اقتصادی بالا میره که هر کس هر چیزی بخواهد میتواند به راحتی بدست آورد؟ آیا اگر اون زمان حضرت میفرمودند که پول نفت را به راحتی بین مردم تفسیم میشه و برای تولید برق دیگه منابع فسیلی سوخته نمیشه و از انرژی اتمی استفاده میشه و ... اونوقت مردم آن زمان میفهمیدند؟
بله باز هم میگم به اون صورت احادیث هیچ اعتقادی ندارم. باید رمزگشایی بشه. اونوقته که میتونه با ذهن افراد آشنا بشه. مثلا یعنی چی اگر امام زمان ظهور کنه هیچ کس نیازمند نیست؟ نیاز به چی؟ یعنی شما نون نمیخواهید بخورید؟؟ یعنی فیزولوژی بدن انسان تغییر میکنه؟
درباره انسانیت شما انسانیت را چی تفسیر میکنی؟ ایا انسانیت غیر از اجرای حد و مرزهایی است که خدواند دستور فرموده؟ اگر غیر این است بفرمایید فرق انسانیت با حیوانیت چیه؟
درباره طبقات اجتماعی واضح گفتم که از بین نمیره یعنی اگر از بین بره تعادل جامعه بهم میخوره. طبقات اجتماعی تعریفی مشخص داره.
چون به کپی پیست علاقه داری برات میارم.
«طبقه » به گروهی از انسان ها اطلاق می شود که دارای منزلت اجتماعی معین و امتیازات مثبت یامنفی ومنافع مشترک و مشابهی هستند که برای دفاع ازاین منافع، واکنش گروهی یاعکس العمل واحدی نشان می دهند و می توان براساس ویژگی های آنان، این واکنش را از آنها پیش بینی کرد، مانند طبقه نجبا، شاهزادگان، تجار، روحانیان و کشاورزان .
مردم ابتدا امتي واحد بوده و بدون اختلاف مي‌زيسته‌اند؛ ولي اين امر ديري نپایيد و به دليل طبع مدني و اجتماعي انسانها و وجود تفاوت‌هايي كه مستند به خلقت انسان و قريحه استخدام در تصرف طبيعت و اوصاف و ويژگي‌هاي اوست، اختلاف در امت واحد شكل گرفته، طبقات اجتماعي به وجود مي‌آيد؛ در حقيقت تشريع دين و فلسفه بعثت انبيا نيز براي تعديل و رفع اختلافات و هدايت قوا و استعدادهاي انسان براي انتخاب مسيري است كه به رشد و تعالي انسان و عدالت و انصاف اجتماعي بينجامد.
انسان با داشتن فطرت الهي و وجود اهوا و غرايز و اميال گوناگون و با به دست آوردن امكانات مادي و اقتصادي، وجود طبقات را رقم مي‌‌زند. شناخت اين طبقات براي هدايت در مسير درست ضروري ست؛ ولي از نظرگاه قرآن، بودن در طبقه‌اي و يا نبودن در طبقه‌ ديگر فی­نفسه داراي ارزش نيست، بلكه ارزش فرد يا طبقه، در گرو نحوه‌ رفتارها، بينش‌ها، آگاهي‌ها و ايماني است كه وي در آن قرار داشته و گام مي‌زند.
درباره جمله
ولی یک اتفاق عالی برای همه می افته. و اون اینه دیگه مردم سر عقایدشون تو سر هم نمیزنند. دیگه بخاطر اینکه این چی داره و چی نداره مشکل ندارند دیگه با هم سر ناسازگاری نمیزارند.
آیا همین معنی را نمیدهد؟
اساس مهدویت در شناخت حق و از بین بردن تمامی باطل در دنیاست.
از ناظرین محترم خواهش میکنم قبل از دادن هر نظری اول قلب مطلب را درک کنند بعد نظر بدهند و اونم محکوم کنند.
اولین جملات حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) پس از ظهور
وقتی وجود مبارک ولی عصر أرواحنا فداه جلوه می‌کند، ندائی که طنین انداخت و ندایی که از آن حضرت به گوش عالمیان می‌رسد، این است: اُذَکِّرُکُمُ اللهْ أیُّهَا النّاسْ وَ مُقامَکُمْ بِینَ یَدَی رَبَّکُمْ اوّلین حرف این است: مردم! من شما را به مبدأ و معاد که هُوَ الأوَّلُ وَ الآخِر است، متذکّر می‌کنم.

جهان بشریت وقتی به ثمر می‌رسد و میوه شاداب می‌دهد که انسان کاملی به عنوان «مهدی موجود موعود» عجلّ الله تعالی فرجه الشَّریف ظهور کند، که وارث همه انبیاء و اولیای الهی است. برای چنین ظهوری و ظهور چنین ذخیره‌ای چندین شرط لازم است که قسمت مهم آنها شرائط تحصیلی است،‌ نه حصولی. یعنی امت اسلامی باید آن شرائط فرهنگی را تحصیل کنند. نباید منتظر بود که آن شرائط خود به خود حاصل بشود تا وجود مبارک ولی عصر ارواحنا فداه ظهور کند؛ معنای «انتظار» تحصیل شرائط حضور و ظهور اوست. امتی منتظر مهدی موجود موعود (سلام الله علیه) است که شرایط ظهورش را فراهم بکند، وگرنه منتظر نخواهد بود!

اولین شرط، رشد فرهنگی امت اسلامی است؛ زیرا امام که معارف الهی را عرضه می‌کند، وقتی جامعه از رشد فرهنگی والائی برخوردار باشد، بهتر می‌فهمد، و بهتر دفاع می‌کند. نه خود گرفتار جهل و تجاهل خواهد شد، نه اجازه می‌دهد دیگران از جهل و تجاهل عوام یا عوام زده سوء استفاده کنند؛ این اولین وظیفه است. و دومین وظیفه شهامت و شجاعت است در اجرای مَنویات پیامبر گرامی اسلام علیه و علی آله آلاف التحیّه و الثناء، که در حقیقت احکام و حِکَم الهی است. این دو اصل را به عنوان بهترین شرایط انتظار و تحصیل چنین شرایط، اسلام برای ما مقرر کرده است.

از وجود مبارک امام باقر (علیه‌السلام) رسیده است: وقتی ولی عصر أرواحنا فداه ظهور می‌کند که ذات أقدس إله لطفی نسبت به امت انسانی و اسلامی داشته باشد، و دست مرحمت إله بر بالای سر امت اسلامی کشیده بشود، که عقل اینها و اندیشه اینها کامل باشد؛ اینها اندیشوران فرزانه خواهند بود، و خردمندان مُتبحّر و حکیم. آنچه که در جامعه اسلامی می‌گذرد و حکومت می‌کند، «فرهنگ دینی» است. با این رشد مردم شرایط علمی ظهور حضرت را فراهم کرده‌اند. طبق این روایتی که از امام باقر (علیه‌السلام) رسیده است؛ تا مردم عاقل نشوند، معارف دین را درست نشناسند، و معنای امامت را درست ارزیابی نکنند، توفیق انتظار ولی عصر أرواحنا فداه نصیب آنها نخواهد شد.

وقتی وجود مبارک ولی عصر أرواحنا فداه جلوه می‌کند، ندائی که طنین انداخت و ندائی که از آن حضرت به گوش عالمیان می‌رسد، این است: اُذَکِّرُکُمُ اللهْ أیُّهَا النّاسْ وَ مُقامَکُمْ بِینَ یَدَی رَبَّکُمْ اوّلین حرف این است: مردم! من شما را به مبدأ و معاد که هُوَ الأوَّلُ وَ الآخِر است، متذکّر می‌کنم. شما به یاد بیاورید خدا را که مبدأ آفرینش شماست، و به یاد بیاورید لحظه‌ای که در حضور خدا حاضر می‌شوید برای پاسخ دادن به سئوالات الهی؛ که در برابر دستورات او چه کرده‌اید

دوّمین شرط که مربوط به مدیریت و مدبریّت و شهامت و شجاعت در اجرای احکام الهی است، بیانی است که باز از وجود
امام زمان

مبارک امام باقر(سلام الله علیه) رسیده است که یاران راستین ولی عصر و اصحاب آن حضرت،‌ اَجری مِنْ لِیثْ وَ اَمضَی مِنْ سِنانْ۱؛ یعنی از شیر شجاع‌تر، و از نیزه تیزترند. نمونه اینگونه از شهامت‌ها را در دفاع مقدّس ۸ ساله، مردم ایران اسلامی نشان داده‌اند. زن و مرد، بزرگسال و میانسال و نوسال نشان دادند که برای حفظ دین می‌توان از شیر با شجاعت‌تر بود، و از نیزه تیزتر بود، و هرگونه خطری را با جان خرید! پس اگر از نظر رشد فرهنگی به آن نِصاب راه یافتند، و از نظر شهامت و شجاعت به این نِصاب بار یافتند؛ آنگاه شرایط ظهور را تحصیل کرده‌اند.

طنین دعوت مردم به مبدأ و معاد

وقتی وجود مبارک ولی عصر أرواحنا فداه جلوه می‌کند، ندائی که طنین انداخت و ندائی که از آن حضرت به گوش عالمیان می‌رسد، این است: اُذَکِّرُکُمُ اللهْ أیُّهَا النّاسْ وَ مُقامَکُمْ بِینَ یَدَی رَبَّکُمْ؛۲ اوّلین حرف این است: مردم! من شما را به مبدأ و معاد که هُوَ الأوَّلُ وَ الآخِر۳ است، متذکّر می‌کنم. شما به یاد بیاورید خدا را که مبدأ آفرینش شماست، و به یاد بیاورید لحظه‌ای که در حضور خدا حاضر می‌شوید برای پاسخ دادن به سئوالات الهی؛ که در برابر دستورات او چه کرده‌اید.

اگر کسی مبدأ را متذکّر بود، و معاد را متذکّر بود؛ مشکل اخلاقی، حقوقی، فقهی و مانند آن نخواهد داشت. منشأ همه تیرگی‌ها و تبهکاری‌های ما غفلت از مبدأ و معاد است. لذا وجود مبارک ولی عصر أرواحنا فداه وقتی ظهور کرد، اوّلین سخنش این است: مردم! به یاد روز حساب باشید. اگر کسی بداند تمام کارها تحت حساب است، و در برابر هر فکر و اندیشه‌ای که دارد باید پاسخگو باشد؛ در برابر هر قیام و رفتار و گفتار و نوشتاری که ارائه کرده است، باید جوابگو باشد؛ چنین انسانی جز بر اساس آیه سوره اسراء حرکت نمی‌کند که: رَبِّ اَدخِلْنِی مُدخَلَ صِدقْ وَ اَخرِجنِی مُخرَجَ صِدقْ۴؛ هر کاری که می‌خواهد وارد بشود به نام و یاد خدا، از آن کار بیرون بیاید به نام و یاد خدا.

باتشکر
آیدین
نقل قول:عدالت را در فلسفه «هر چیز در جای خود» معنی کرده‌اند

هرچیزی جای خود ؟
میشود بفرمائید شما که از علم غیب اطلاعای ندارید چطور این حق را به خود میدهید که راجع به حکومت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نظریه بدهید ؟ ایا این با معنی عدالت سازگار است .

تکلیف خودتان را مشخص کنید

نقل قول:چون به کپی پیست علاقه داری برات میارم.

توهین به مدیران و ناظران عواقب شدیدی دارد امیدوارم قوانین را مطالعه کرده باشید !!!
و من و دیگران هیچ ارزشی برای کپی پیست قائل نیستیم .
نقل قول:میشود بفرمائید شما که از علم غیب اطلاعای ندارید چطور این حق را به خود میدهید که راجع به حکومت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نظریه بدهید ؟ ایا این با معنی عدالت سازگار است
تکلیف خودتان را مشخص کنید
دوست من چرا نظریه! دوست داری بگم شما هرچی میگی درسته؟ کجاش اشتباه؟؟
اصلا من نظریه دادم! شما با حدیث و آیات بگو اشتباه کردم. اشاره کن جایی گفته بعد از ظهور 2 عامل مهم توحید و عدالت نیست. ثابت کن ظهور امام زمان در حد یک شهردار نمونه پایین آوردی.
در ضمن میشه بپرسم چه عواقبی داره؟ نعوذ بالله معصوم که نیستید از شما بترسم. آخرش میخواهید بن کنید؟ بخاطر حرف حق زدن؟ این عدالت شماست بکنید چه باکی است؟ بعد شما بگید اگر 10 نفر تایید کردند که چون به کپی پیست علاقه داری برات میارم. در مقابل عدم درک مطلب من آوردم حق با شماست رسما معذرت میخواهم. عذر خواهی وظیفه یک مسلمان است. کاری که من ندیدم در این فروم بشه. ولی تا همین آلان من 1 بار خواسته ام. آنهم فقط به دلیل اینکه یک جمله که مربوط به بحث نبوده در مطلب بوده است. البته توهین آمیز نبوده فقط جوابیه به بحث دیگری بوده است.
بحث در مورد بعد از ظهور نیاز به این داره که اصلاً ما بفهمیم زندگی جامعه موحدان با زندگی امروز که اکثر مردم دنیا بی عقل هستند بنابر آیات و روایات چه فرقی داره

ما الفبای حیات ایمانی را نمیدونیم
می خوایم در مورد چیزهایی اظهار نظر کنیم که در حد ما نیست

من قبلاً دلایلی رو ذکر کردم که به طور مثال چرا پس از ظهور دیگه فقر وجود ندارد؟

تحولاتی در نوع زندگی مردم به وجود میاد که اصلاً شاید به ذهن ما هم خطور نکند
یکی از ساده ترین هاش اینه که بسیاری از مردم طی الارض پیدا میکنند
اما چرا و چگونه؟

دوستان از شما تقاضا دارم بروید در قرآن ببینید که منافق در جامعه ی مومنان چگونه عمل میکند و سخن میگوید و از چه تکنینک هایی استفاده میکند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و برای پیش برد اهدافش چگونه عمل میکنه و چه گونه سخن میگه و هدفش از بیان برخی مطالب چیه و اگه دستش رو بشه چگونه مسیرش رو سعی میکنه که تغییر بده در عمل و کلام!!!!!!!!
نقل قول: اصلا من نظریه دادم! شما با حدیث و آیات بگو اشتباه کردم. اشاره کن جایی گفته بعد از ظهور 2 عامل مهم توحید و عدالت نیست. ثابت کن ظهور امام زمان در حد یک شهردار نمونه پایین آوردی.

بعد از ظهور حضرت تمامی اصول پنجگانه ی دین و تمامی فروع دهگانه ی دین به شکل کامل اجرا میشود نه یکی کمتر نه یکی بیشتر ...حواستون باشه اینجا با بچه دبستانی طرف نیستید هر دفعه یه موضعی میگیرید .

نقل قول:بخاطر حرف حق زدن

معنی کلمه ی حق چیست ؟

نقل قول:دوستان از شما تقاضا دارم بروید در قرآن ببینید که منافق در جامعه ی مومنان چگونه عمل میکند و سخن میگوید و از چه تکنینک هایی استفاده میکند!!

علی 110 عزیز نیازی به قران نیست خطبه ی 194 نهج الباغه حضرت علی در سیمای منافقان میگوید :

وصفشان دارو . گفتارشان درمان ...اما کردارشان دردیست بی درمان !!بر رفاه و اسایش مردم حسد میورزند !!!!

چقدر این قسمت بولد شده شبیه به گفتار اقای مریدی در صفحه ی اوله که میگه بعد از ظهور مردم امنیت ندارن و به این حرفها باور نداره

در ادامه میفرماید :

بر بلا و گرفتاری مردم می افزایند و امیدواران را ناامید میکنند

قسمت بولد شده چقدر به حرفهای ایشون شبیهه .

انها در هر راهی کشته ای و در هر دلی راهی و بر هر اندوهی اشک ها میریزند

دقت کردید بعد از اینکه گفتم اگه خلاف قانون حرفی بزنید چه مدیحه سرایی کردند :

نقل قول:این عدالت شماست بکنید چه باکی است؟ بعد شما بگید اگر 10 نفر تایید کردند که چون به کپی پیست علاقه داری برات میارم

در ادامه میفرماید :
مدح و ستایش به یکدیگر قرض میدهند (مثله ایشون و کاربر فیمه مدرن )و انتظار پاداش میکشند . اگر چیزی بخواهند اصرار میکنند و اگر ملامت شوند پرده دری میکنند. و اگر داوری کنند اسراف میورزند انها برابر هر حقی باطلی و برابر هر دلیلی شبهه ای و برای هر زنده ای قاتلی و برای هر دری کلیدی و برای هر شبی چراغی تهیه کرده اند .
با اظهار یاس میخواهند به مطامع خویش برسند و بازار خود را گرم سازند

چقدر شبیهه به این قسمت از حرفهاشون :

نقل قول:چون به کپی پیست علاقه داری برات میارم.

و در ادامه میفرماید :

و کالای خود بفروشند . سخن میگویند اما به اشتباه و تردید می اندازند .وصف میکنند ما فریب میدهند . در اغاز راه را اسان و سپس به تنگ ناها و بن بست ها میکشانند

درست مثله ایشون که اول یه چیز ساده رو گنده کرد و اخرش واسه ما از قران و فلسفه دلیل میاورد .

و در ادامه میفرماید :

انها یاوران شیطان و زبانه های اتش جهنم میباشند : انها پیروان شیطانند و بدانید پیروان شیطان زیانکارند
من کی گفتم که بعد از ظهور امنیت نیست؟ انقدر شما بی دلیل به دیگران اهانت کردید که وقتی یک نفر یک سوال ساده میپرسد فکر میکنید دنیا را رو سرتون میخواهد خراب کنه.
اول برید رسمت معرفت یاد بگیرید بعد بیا از اسلام حرف بزن. 4 تا حدیث کپی کردن که نشد هنر. هنر اونه که به کسی بهتان نبندی اگر منظورشو نمیفهمی. این مشکل از شماست نه من.
دلم برای شما و امثالهم میسوزه که چقدر زندگی را برای خودتون سخت کردید. همینه که فکر میکنید داره بشما ظلم میشه. در حقیقت این حس خود کوچک بینی شماست که داره خودتون را اذیت میکنه.
تا پست 9 تقریبا همه چیز عادی بود تا اینکه شما اومدید که شعبده بازی کنید و حاشیه بسازید؟ واقعا برای شما متاسفم که حتی جرات این را نداری که سن را در پروفایلت مشخص کنی. نمیدونم من با یک نوجوان و شور و هیجان یک نوجوان طرفم یا با عقل سلیم یک انسان بالغ.
در ضمن توی اون صحبتها چیزی درباره توهین به مدیران نیست شما که دارید میبندید، ببندید دلتون یکم خنک شه. چه دنیای کوچیکی برای خودتون ساختید و توش سر گرم هستید. غافل از اون بالا که داره میبینتتون که چطور از صحبتهای فرستاده هاش به نفع خودتون استافده میکنید.
دوباره خوندم تازه فهمیدم. که منظور شما از بچه دبستانی چیه؟ مرسی به این نکته اشاره کردید. یادم نبود دیپلم گرفتید بابا.
من عذر میخواهم که فکر میکردم دانا ترید این اشتباه از من بود. شرمنده روی همتون. باید سطح حرفامو عوض کنم.
در رابطه با اصول پنجگانه 3 اصل اون برای مسلمانان است که توحید اولین و مهمترین است و اگر کسی به امام زمان اعتقاد داشته باشه به نبوت و معاد هم اعتقاد داره. در مورد 2 اصل شیعه که امامت و عدل است. با ظهور حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به امامت میرسه و چیزی که مهمتر به نظر میاد همون عدالت است. که اگر خوب دقت کرده باشید من هم به توحید و عدالت اشاره مستقیم کردم. بطن کار را بچسب سطی نگاه نکن.
در مورد فروع دین هم همینطوره. پس دقت کن توی پاسخ دادن. کسی که مسلمان است و امام را با چشمانش میبینه میتونه بگه امامت نیست؟ میتونه بگه نماز نیست؟ میتونه بگه روزه نیست؟ باز هم بیشتر دقت کنی میبینی باز حرف خودم را با هزار ناسزا گفتن تحویل خودم دادی.
در مورد بستن منافق به من. باز اشکالی نداره خدا اون بالا نظاره گره میبینه که شما ها دارید با دینش چطوری بازی میکنید و دینشو چه طوری به سخره گرفتید. جای حق نشسته یک روز نشونتون میده که چه کردید. البته داره نشون میده ولی فعلا کور و کر هستید چرا که مهری بر گوش و چشم خود گذاشتید که اون مهر خودبینی خود شماست.

نقل قول:دوستان از شما تقاضا دارم بروید در قرآن ببینید که منافق در جامعه ی مومنان چگونه عمل میکند و سخن میگوید و از چه تکنینک هایی استفاده میکند!!
علی 110 عزیز نیازی به قران نیست خطبه ی 194 نهج الباغه حضرت علی در سیمای منافقان میگوید

در روز روشن دارید میگویید نیاز به قرآن نیست؟ مگر مسلمان چنین حرفی میزند. شما یا .... یا ......
ببین چقدر ساده میشه از یک حرف ساده منظور دار برداشت کرد. برید خودتونو واقعا اصلاح کنید.
نقل قول:دلم برای شما و امثالهم میسوزه که چقدر زندگی را برای خودتون سخت کردید. همینه که فکر میکنید داره بشما ظلم میشه. در حقیقت این حس خود کوچک بینی شماست که داره خودتون را اذیت میکنه.

با اظهار یاس میخواهند به مطامع خویش برسند و بازار خود را گرم سازند

نقل قول:در ضمن توی اون صحبتها چیزی درباره توهین به مدیران نیست شما که دارید میبندید، ببندید دلتون یکم خنک شه. چه دنیای کوچیکی برای خودتون ساختید و توش سر گرم هستید. غافل از اون بالا که داره میبینتتون که چطور از صحبتهای فرستاده هاش به نفع خودتون استافده میکنید.

اگر چیزی بخواهند اصرار میکنند و اگر ملامت شوند پرده دری میکنند. و اگر داوری کنند اسراف میورزند

نقل قول:در مورد بستن منافق به من. باز اشکالی نداره خدا اون بالا نظاره گره میبینه که شما ها دارید با دینش چطوری بازی میکنید و دینشو چه طوری به سخره گرفتید. جای حق نشسته یک روز نشونتون میده که چه کردید.

انها در هر راهی کشته ای و در هر دلی راهی و بر هر اندوهی اشک ها میریزند
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع