شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
ظاهرا دوستان هیجان زده شدند.اینکه فقط خداوند از آینده قطعی خبر داره که کسی شک نداره اما بعضی آینده ها با کمک تکنولوژی قابل پیشبینیه(فقط پیشبینی).پس هم امکان داره و هم نداره.برای مثال پیشبینی وضع هوا امر محالیه؟یا پیشبینی درصد رشد اقتصادی یا میزان شیوع بیماری سخته؟
خداوند از واقعیت قطعی خبر داره ولی بشر با ابزارات خودش حدس هایی میزنه و این کاملا متناسب با حکمت خداست.
این مورد هم که ممکنه 2012 خاص باشه من رد میکنم.از نظر من صرفا تبلیغاته برای عوام تا دست از کار و کوشش و رشد بردارند.ترس اونها از ایرانه و میخوان جو ناامیدی رو بین ما رشد بدن تا هم زمان با بحران اقتصادی اونها رشد اقتصادی ما هم متوقف بشه.شک نکنید این جریان از زمان آغاز بحران اقتصادی سال 2005 و 2008 قوت گرفته و 2009 فیلم شده و 2012 قرآن سر نیزه.

اما تحلیل من اینه!
قراره آمرکا ژاپن و جاهای مهم دنیا از بین بره!
آخ آخ آخ حالا آمریکا باید چه کار کنه؟
خوب مردم خوب دنیا گناه دارند!
خوب کجا از خاور میانه امن تر!
تشریفشون رو میارن خاور میانه پیش ما!
بفرمایید دم در بده!
به نام خدا
با سلام خدمت تمام دوستان
حتماً شنیده اید که هیچ کس حتی خود حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از زمان ظهور خبر ندارد. این در واقع به این معناست که ظهور ایشان اصلاً زمان خاصی ندارد بلکه به شرایط مکان بستگی دارد و هر گاه این شرایط محیا شد، بدون توجه به اینکه در چه سالی هستیم، حضرت ظهور خواهند کرد.
سوال اینجاست که پس چگونه است که ائمه معصومین (علیهم السلام) درمورد وقایع آن دوران پیش بینی هایی کرده اند که با توجه به اطرافمان گاهاً تحقق آنها را به چشم می بینیم؟
پاسخ را با توجه به یک تفکر در فیزیک خواهیم داد. در فیزیک امروز دانشمندان معتقدند که اگر حالت کنونی جهان را به طور کامل دریابیم می توانیم آینده آن را به طور دقیق پیش بینی کنیم. اگر چه این حرف کاملاً درست نیست، اما در واقع پیش بینی ائمه اطهار (علیهم السلام) نیز به همین روش انجام شده است. آنها با در نظر گرفتن روحیات، علائق، تمایلات و سایر نیروهایی که از سوی طبیعت بر انسانها وارد می شود، آینده ی آنها در آخر الزمان را پیش بینی کرده اند.
پیش بینی های سال های نابودی دنیا نیز بر همین اساس انجام می گیرد. با نگاهی به کارهای گروههای فراماسونری، پیشرفت علم و خدمت آن به جنگ افروزی، اثر پروانه ای وارد بر جهان، کمرنگ شدن ایمان مردم و ... نه چندان سخت می توان به جنگی بزرگ، بلایای طبیعی بی سابقه و در کل زوال جهان پی برد.
پس بیایید که در این مورد عمیقتر بیندیشیم.
سلام
باید به اطلاع دوستان برسونم که این دانشمند برای سال 2007 هم این چنین پیش بینی کرده بود که دروغ از آب دراومد
آمریکا کاملا نابود میشه یعنی اینکه نظم نوین جهانی حاکم میشه و یه آمریکای تازه به وجود میاره
البته این یه نظر شخصیه.
(۲۰/شهریور/۹۰ ۱۹:۴۶)fire man نوشته است: [ -> ]سلام باید به اطلاع دوستان برسونم که این دانشمند برای سال 2007 هم این چنین پیش بینی کرده بود که دروغ از آب دراومد آمریکا کاملا نابود میشه یعنی اینکه نظم نوین جهانی حاکم میشه و یه آمریکای تازه به وجود میاره البته این یه نظر شخصیه.
منبع شما؟
منظور از جمله "به جهتی نامعلوم" "به دلیلی نامعلوم است" که بد ترجمه شده است
که به جازبه و جهت مدار با هم بر میگردد
همون که دوستمون گفت رو من باش موافقم.
در مورد پروژه ی هارپ .
البته به هیچکدوم از حرف های این ادما نمیشه اعتماد کرد
بسم الله الرحمن الرحیم
فَارْتَقِبْ يَوْمَ تَأْتِي السَّمَاءُ بِدُخَانٍ مُّبِينٍ
[٤٤:١٠]
پس به انتظار روزی باش که آسمان دودی آشکار بیاورد،
يَغْشَى النَّاسَ هَٰذَا عَذَابٌ أَلِيمٌ
[٤٤:١١]
که همه مردم را فرا می گیرد، این عذابی دردناک است.
روایات زیادی از ائمه علیهم اسلام نیز هست
پس کمی فکر کنیم که اگر اتفاق بیفتد چه سود یا ضرری در انتظار ماست
این حرف میزنن که اگه یه زمانی اتفاقی نیفتاد و یه اتفاق خیلی خیلی کوچکتر (توسط خودشون) افتاد مردم خدارو شکر کنن!
یعنی به مرگ میگیرن تا به درد راضی بشیم