تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: از روز قیامت چه خبر؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
مرد در سايه صدقه‏اش باشد تا حكم كردن ميان مردمان در روز قيامت فرارسد، چون خداى تعالى خلق را برانگيزاند، گناهكاران را در تاريكى ميبرند، نيكوكاران را ندا می كنند: باز ايستيد تا ما نيز بنور شما بيائيم، جواب دهند كه: ما اين نور را از دنيا آورديم و شما را از اين نور سودى نباشد؛ باز گرديد و از دنيا بياريد، پس خداى تعالى جمله را برهنه و گرسنه در عرصات نگاه دارد، و از هول و هيبت و عظمت آن روز مرد نداند كه مرد است، و زن نداند كه زنست، و از گرماى قيامت آدمی تا بگردن در عرق باشد و ميجوشد ... ، دلها بر گلو آمده و چشم از هم باز كرده و خيره بمانده و كس را توان آن نباشد كه سخنی گوید، هر كه نيكى كرده باشد در این حال عَمَلش بفريادش میرسد، پس خداى تعالى ميان خلق حكم كند و هر يكى بيكى درآويزد و دعوى بر ديگرى كند، يكى گويد: بچه جرم خون من بريختى؟- ديگرى گويد: چرا بر من ظلم كردى و حقّ من ببردى؟- و ديگرى گويد: چرا بر من بهتان نهادى و بدان چه خداى تعالى مرا داده بود چرا غيبت كردى؟ و من بخويشتن مشغول بودم چرا سخن ناپسنديده درباره من گفتى؟
برين گونه هر يكى بخصمى ديگرى برخاسته باشد و مادر از فرزند و شوهر از زن و برادر از برادر و دوست از دوست ميگريزد و رو ميگرداند قال اللَّه تعالى: يَوْمَ يَفِرُّ الْمَرْءُ مِنْ أَخِيهِ* وَ أُمِّهِ وَ أَبِيهِ* وَ صاحِبَتِهِ وَ بَنِيهِ* لِكُلِّ امْرِئٍ مِنْهُمْ يَوْمَئِذٍ شَأْنٌ يُغْنِيهِ. و خداى تعالى خلایق را از هر وجهى ميپرسد :

بعضى را گويد: شما راصحّت دادم چرا نماز نكرديد؟ و زندگانى دادم، بهرزه و بيهوده بسر آورديد؟ و عمر را بباد برداديد، و معصيت همى كرديد و از خلق پوشيده ميداشتيد، و از ايشان شرم ميداشتيد و من ميديدم و از من شرم نداشتيد، و شما را توانگرى دادم تا با مستمندان مواسات كنيد بر ايشان تكبّر كرديد و حقير داشتيد و حقّ ايشان باز گرفتيد و در معصيت بكار برديد، و شما را بينائى دادم تا بصنع من نگريد شما بحرام نگريستيد، و شما را شنوائى دادم تا [در كار] آواز قرآن خواندن و وعظ شنيدن كنيد شما گوش با سرود كرديد و نوحه را پيشه ساختيد، و شما را زبان دادم تا ذكر و تسبيح من كنيد؛ شما دروغ و فحش گفتيد و زبان در مردم كشيديد و سخن چينى كرديد، و شما را كتاب و شرع فرستادم و صلاح از فساد و حرام از حلال را تبیین كردم و از اين روز شما را آگاه كردم؛ شما پشت بر كتاب من كرديد و بحرام و حلال باك نكرديد و ازين روز ياد نكرديد، بجلال قدرم كه قدم فرا پيش ننهيد تا حجّت نياريد،

راستش ترسیدم ادامشو براتون بیارم. خدا آخر و عاقبت هممونو ختمِ به خیر کنه...
راستی امید به رحمت خدا هم سر جاش هست اما حدیث داریم که کسی واقعاً به رحمت خدا امید داره که به همون نسبت هم از معصیت کردنش میترسه!!!!
ان شاالله مطلبی هم در باب رحمت خدا در روز قیامت خدمت دوستان عرض خواهم کرد اما همونطور که دیدید محور این بلایا و مصیبت ها حق الناس است
و خداوند عادل در حق الناس با کسی شوخی نداره و حق مظلوم و ذی حق رو خواهد ستاند
اولین قطره خون شهید تمام حق الله رو پاک میکنه اما حق الناس....

یا علی .... التماس دعای فراوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان...

شهاب الأخبار با ترجمه متن 33 الباب الاول
سلام
مطلب خوبی بود.
ولی می تونم بپرسم کجاش ترسناک بود
اکثر کسانی که ناراحتی قلبی دارن پیرمردها هستند که اونا این مطالبو از ما بهتر می دوننSmile
اولین بار که کتاب سیاحت غرب رو می خوندم مو به تنم سیخ شد و نزدیک بود .... بزنم
ولی وقتی بیشتر در مورد قیامت و اون دنیا تحقیق کردم دیدم همه چی به خوده ما بستگی داره فقط خود ما...
از حق الناس و عدل خدا اگه نمیترسیم برادرم
از یوم تبدل الارض غیر الارض اگه نمیترسیم
از روزی که خدا میگه از هول هراسش مرد نمیدونه که مرد هست و زن نمیدونه که زن هست اگه نمیترسیم
ریشه اش شاید یه چیزی باشه
از وصف قیامت مومنین زیادی تا حالا جان باختن!!!!!!!!
اگه ما ککمون هم نمیگزه
یکیش خود من شاید مال یه چیزایی هست؟!!!
هان داداشم؟
(۲۱/دی/۸۹ ۱۷:۱۶)علی 110 نوشته است: [ -> ]از وصف قیامت مومنین زیادی تا حالا جان باختن!!!!!!!!
راست میگی؟Huh
یعنی از ترس فکر قیامت مردن؟ امکان نداره.
ولی در کل ماها از بس غرق لذات این دنیا شدیم دیگه به سختی قیامت فکر نمی کنیم در واقع وقت نمی کنیم
نه توهم و تجسم عقلی
رنگ امیر المومنین هنگام اذان و وضو می پریده و به لرزه می افتاده تمام بدنشون
این به خواطر معرفت به خدا و عظمت خداست برادرم
خطبه همام که حتی وصف قیامت هم نبوده وصف مومنین واقعی بوده که به وسیله ی مولا علی انجام شده اما از عظمتش همام جان میده!
من برات دعا میکنم fear جان
شما هم برای من دعا کن
آدم هر چی بیشتر بدونه بیشتر معرفت به یک مساله پیدا میکنه و بیشتر عمق فاجعه رو متوجه میشه..
شاید ما 10 سال دیگه معرفت و شناختمون نسبت به قیامت بیشتر بشه و واقعا بترسیم..مردن که نه و لی واقعا بیشتر حواسمون به کارامون باشه..
خدا انشاءالله به ما فهم و معرفت نسبت به خیلی چیزها رو بده..
در دنیا اتفاقات زیادی داره میفته که فقط اهل دل میفهمن..خوش به حالشون..Exclamation
(۲۱/دی/۸۹ ۱۷:۳۷)علی 110 نوشته است: [ -> ]نه توهم و تجسم عقلی
رنگ امیر المومنین هنگام اذان و وضو می پریده و به لرزه می افتاده تمام بدنشون
این به خواطر معرفت به خدا و عظمت خداست برادرم
خطبه همام که حتی وصف قیامت هم نبوده وصف مومنین واقعی بوده که به وسیله ی مولا علی انجام شده اما از عظمتش همام جان میده!
من برات دعا میکنم fear جان
شما هم برای من دعا کن
بهتره برات دعا نکنم چون دعای یه آدم گناهکار مورد قبول نیست.
تو برام دعا کن چون قلب پاکی داری شاید روی قلب سیاه من یه کاری کردUndecided
fear عزیز میدونی با این جمله که چون دعای یه آدم گناهکار مورد قبول نیست بزرگترین توهین رو به خدا و رحمانیت خدا میکنی برادرم
این همون چاله ای هست که شیطان توش افتاد یعنی یأس از رحمت خدا و سعی میکنه از همین طریق خیلی ها رو هم کله پا کنه
یه روز حضرت موسی میره برای مناجات با خدا
به خدا میگه ای خدای مومنین جواب میاد لبیک
به خدا میگه ای خدای عابدان جواب میاد لبیک
به خدا میگه ای خدای متقین جواب میاد لبیک
...
به خدا میگه ای خدا گناهکاران جواب میاد لبیک لبیک لبیک!!!!!!!!!!!!!!
موسی به خدا میگه خدایا چرا سه بار گفتی لبیک؟
خداوند رحیم میفرماید
ای موسی اون مومنین و عابدان و متقین و ... هر کدوم به ایمان و عبادت و تقوا و ... خودشون دلخوشن
اما بندگان گنه کار من به هیچ چیز جز من امید ندارم و من کسی نیستم که امید امید واری رو وابگذارم و اگر بندگان گنه کارمن شدت اشتیاق من به بازگشتشون رو میدونسن هر آینه جان میسپردن
پس شیطون و لعنت کن و در حق خودت و پدر ومادر من دعا کن برادرم
وبدون خدا مفرماید در قرآن ای بندگان من که بر خودتون (در گناه و اسرار بر گناه) اسراف کردید (لاتقنطوا من رحمة الله إن الله یغفر الذنوب جمیعا) (از رحمت خدا نا امید نباشید و شک نکنید که خداوند تمام گناهانتان را می آمرزد)
بابا خدا خیلی دمش گرمه
خییییییییییییییییییییییییییییییییییلییییییییییییییییییییییییی
یا علی برادرم
سر رشته گم کرده ایم؟ همین بیابیم خود را که عاجزیم. هر بندی و هر ترددی که پیش آید، بگویم ای الله ما عاجزیم، تو دانی، تو کنی هر چه کنی...
قدر سینه ای را که محبت خدا درونش لانه کرده بدانیم. به قول عارف دلسوخته، حاج آقای دولابی، یوسف اون جام طلا رو توی بساط کسی گذاشت که دوستش داشت. (بنیامین). اگر می بینی چیزی درونت گذاشته اند بدان که دوستت داشته اند، قدر خودت را و حب الله را و حب اهل بیت را که در میان سینه ات داری بدان.
(۲۱/دی/۸۹ ۱۶:۱۶)علی 110 نوشته است: [ -> ]از هول و هيبت و عظمت آن روز مرد نداند كه مرد است، و زن نداند كه زنست،

بعضى را گويد: شما راصحّت دادم ...
و شما را توانگرى دادم تا با مستمندان مواسات كنيد بر ايشان تكبّر كرديد و حقير داشتيد و حقّ ايشان باز گرفتيد و در معصيت بكار برديد،
و شما را بينائى دادم تا بصنع من نگريد شما بحرام نگريستيد،

...و شما را كتاب و شرع فرستادم و صلاح از فساد و حرام از حلال را تبیین كردم و از اين روز شما را آگاه كردم؛
شما پشت بر كتاب من كرديد و بحرام و حلال باك نكرديد و ازين روز ياد نكرديد،
به جلال قدرم كه قدم فرا پيش ننهيد تا حجّت نياريد،

(۲۱/دی/۸۹ ۱۶:۱۶)علی 110 نوشته است: [ -> ]راستش ترسیدم ادامشو براتون بیارم. خدا آخر و عاقبت هممونو ختمِ به خیر کنه...
[/b]

خدا خیرش بده که ادامه اش را نیاورده
Smile
Confused
Sad
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع