۲۱/دی/۸۹, ۱۶:۱۶
مرد در سايه صدقهاش باشد تا حكم كردن ميان مردمان در روز قيامت فرارسد، چون خداى تعالى خلق را برانگيزاند، گناهكاران را در تاريكى ميبرند، نيكوكاران را ندا می كنند: باز ايستيد تا ما نيز بنور شما بيائيم، جواب دهند كه: ما اين نور را از دنيا آورديم و شما را از اين نور سودى نباشد؛ باز گرديد و از دنيا بياريد، پس خداى تعالى جمله را برهنه و گرسنه در عرصات نگاه دارد، و از هول و هيبت و عظمت آن روز مرد نداند كه مرد است، و زن نداند كه زنست، و از گرماى قيامت آدمی تا بگردن در عرق باشد و ميجوشد ... ، دلها بر گلو آمده و چشم از هم باز كرده و خيره بمانده و كس را توان آن نباشد كه سخنی گوید، هر كه نيكى كرده باشد در این حال عَمَلش بفريادش میرسد، پس خداى تعالى ميان خلق حكم كند و هر يكى بيكى درآويزد و دعوى بر ديگرى كند، يكى گويد: بچه جرم خون من بريختى؟- ديگرى گويد: چرا بر من ظلم كردى و حقّ من ببردى؟- و ديگرى گويد: چرا بر من بهتان نهادى و بدان چه خداى تعالى مرا داده بود چرا غيبت كردى؟ و من بخويشتن مشغول بودم چرا سخن ناپسنديده درباره من گفتى؟
برين گونه هر يكى بخصمى ديگرى برخاسته باشد و مادر از فرزند و شوهر از زن و برادر از برادر و دوست از دوست ميگريزد و رو ميگرداند قال اللَّه تعالى: يَوْمَ يَفِرُّ الْمَرْءُ مِنْ أَخِيهِ* وَ أُمِّهِ وَ أَبِيهِ* وَ صاحِبَتِهِ وَ بَنِيهِ* لِكُلِّ امْرِئٍ مِنْهُمْ يَوْمَئِذٍ شَأْنٌ يُغْنِيهِ. و خداى تعالى خلایق را از هر وجهى ميپرسد :
بعضى را گويد: شما راصحّت دادم چرا نماز نكرديد؟ و زندگانى دادم، بهرزه و بيهوده بسر آورديد؟ و عمر را بباد برداديد، و معصيت همى كرديد و از خلق پوشيده ميداشتيد، و از ايشان شرم ميداشتيد و من ميديدم و از من شرم نداشتيد، و شما را توانگرى دادم تا با مستمندان مواسات كنيد بر ايشان تكبّر كرديد و حقير داشتيد و حقّ ايشان باز گرفتيد و در معصيت بكار برديد، و شما را بينائى دادم تا بصنع من نگريد شما بحرام نگريستيد، و شما را شنوائى دادم تا [در كار] آواز قرآن خواندن و وعظ شنيدن كنيد شما گوش با سرود كرديد و نوحه را پيشه ساختيد، و شما را زبان دادم تا ذكر و تسبيح من كنيد؛ شما دروغ و فحش گفتيد و زبان در مردم كشيديد و سخن چينى كرديد، و شما را كتاب و شرع فرستادم و صلاح از فساد و حرام از حلال را تبیین كردم و از اين روز شما را آگاه كردم؛ شما پشت بر كتاب من كرديد و بحرام و حلال باك نكرديد و ازين روز ياد نكرديد، بجلال قدرم كه قدم فرا پيش ننهيد تا حجّت نياريد،
راستش ترسیدم ادامشو براتون بیارم. خدا آخر و عاقبت هممونو ختمِ به خیر کنه...
راستی امید به رحمت خدا هم سر جاش هست اما حدیث داریم که کسی واقعاً به رحمت خدا امید داره که به همون نسبت هم از معصیت کردنش میترسه!!!!
ان شاالله مطلبی هم در باب رحمت خدا در روز قیامت خدمت دوستان عرض خواهم کرد اما همونطور که دیدید محور این بلایا و مصیبت ها حق الناس است
و خداوند عادل در حق الناس با کسی شوخی نداره و حق مظلوم و ذی حق رو خواهد ستاند
اولین قطره خون شهید تمام حق الله رو پاک میکنه اما حق الناس....
یا علی .... التماس دعای فراوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان...
شهاب الأخبار با ترجمه متن 33 الباب الاول
برين گونه هر يكى بخصمى ديگرى برخاسته باشد و مادر از فرزند و شوهر از زن و برادر از برادر و دوست از دوست ميگريزد و رو ميگرداند قال اللَّه تعالى: يَوْمَ يَفِرُّ الْمَرْءُ مِنْ أَخِيهِ* وَ أُمِّهِ وَ أَبِيهِ* وَ صاحِبَتِهِ وَ بَنِيهِ* لِكُلِّ امْرِئٍ مِنْهُمْ يَوْمَئِذٍ شَأْنٌ يُغْنِيهِ. و خداى تعالى خلایق را از هر وجهى ميپرسد :
بعضى را گويد: شما راصحّت دادم چرا نماز نكرديد؟ و زندگانى دادم، بهرزه و بيهوده بسر آورديد؟ و عمر را بباد برداديد، و معصيت همى كرديد و از خلق پوشيده ميداشتيد، و از ايشان شرم ميداشتيد و من ميديدم و از من شرم نداشتيد، و شما را توانگرى دادم تا با مستمندان مواسات كنيد بر ايشان تكبّر كرديد و حقير داشتيد و حقّ ايشان باز گرفتيد و در معصيت بكار برديد، و شما را بينائى دادم تا بصنع من نگريد شما بحرام نگريستيد، و شما را شنوائى دادم تا [در كار] آواز قرآن خواندن و وعظ شنيدن كنيد شما گوش با سرود كرديد و نوحه را پيشه ساختيد، و شما را زبان دادم تا ذكر و تسبيح من كنيد؛ شما دروغ و فحش گفتيد و زبان در مردم كشيديد و سخن چينى كرديد، و شما را كتاب و شرع فرستادم و صلاح از فساد و حرام از حلال را تبیین كردم و از اين روز شما را آگاه كردم؛ شما پشت بر كتاب من كرديد و بحرام و حلال باك نكرديد و ازين روز ياد نكرديد، بجلال قدرم كه قدم فرا پيش ننهيد تا حجّت نياريد،
راستش ترسیدم ادامشو براتون بیارم. خدا آخر و عاقبت هممونو ختمِ به خیر کنه...
راستی امید به رحمت خدا هم سر جاش هست اما حدیث داریم که کسی واقعاً به رحمت خدا امید داره که به همون نسبت هم از معصیت کردنش میترسه!!!!
ان شاالله مطلبی هم در باب رحمت خدا در روز قیامت خدمت دوستان عرض خواهم کرد اما همونطور که دیدید محور این بلایا و مصیبت ها حق الناس است
و خداوند عادل در حق الناس با کسی شوخی نداره و حق مظلوم و ذی حق رو خواهد ستاند
اولین قطره خون شهید تمام حق الله رو پاک میکنه اما حق الناس....
یا علی .... التماس دعای فراوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان...
شهاب الأخبار با ترجمه متن 33 الباب الاول