تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بستنی 400هزارتومانی در برج میلاد+عکس
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
داداش اولا ببین داری چی می گی؟؟؟ Dodgy

اینجا همه ولایی هستند.
شما از کجا دونستید که همش زیر سر ایشونه ؟؟؟ Angry
خواهشا با مدرک حرف بزنید. Dodgy

به امید شیعه ی حقیقی علی بودن ...
اگ با منی :ببین جون من تو بگو کسی که از فرمان علنی رهبر سرپیچی کنه مطمئنا همچین کاری ازش بر میاد در ضمن چه ربظی به ولایی بودن داره!
داداش مگه همه صد در صد کار هاشون درسته . اگه اینطوری بود ایشون هم معصوم باید می بود و ...
هیچ کس تو این دنیا به جز افراد معدودی بی گناه و خبط و خطا نیستند ایشون هم یکیش.
به قول معروف هیچ گلی بی خار نیست.
شما هم خواهشا به نیمه ی پر لیوان نگاه کن برادر من.
ببین ایشون نسبت به بقیه چه دستاوردهایی برای این انقلاب ارزشمند به ارمغان آورده اند...
من نمی دونم اطلاعات شما در زمینه ی سیاست در چه حدی است ولی اینو خوب بدون که سیاست پیچیده تر از اونیه که فکرشو بکنی.
دوست عزیز ایشون اگه ولایت پذیر بود بعد از دو بار بی توجهی به دستور علنی امام حد اقل جبران می کردن به عنوان رییس جمهور به مسئول برج میلاد می گفتن چون امام فرمودن سرو این بستنی حرامه پس از همین الان سرو کردنش تو رستوران ممنوعه.در ضمن سیاست هرچی باشه طرف نباید بر ضد قانون اساسی عمل کنه. در ضمن فکر نکنی من طرفدار کسی هستم من از هردوشون بدم میاد و هیچکدومشونو به دیگری ترجیح نمیدم
در ضمن اصل در یک حکومت اسلامی پیروی از ولایته حالا هر کاری کرده باشه
چقدر در ضمن گفتم Big Grin
بنام ستار معاصی عاصیان

مطالب ذکر شده بسیار جالب بود.
نظر رهبر معظم هم حسن ختام خوبی بر این موضوع است.
ولی بعید میدانم با سرو بستنی طلا و اینگونه مسایل به قشر ضعیف فشاری وارد شود.
هم میهنانی که در برج میلاد بستنی 400 هزار تومانی سرو میکنند اگر همچین چیزی را در آنجا نداشته باشند مانند همیشه به دور از هرگونه سوء تبلیغ و گزارش هاو اطلاع رسانی ها و ...به دور از چشم همه ما آدما، سفرهاشان به آنتالیا و تایلند و سنگاپور و.... را ادامه میدهند.

قشر به قول معروف سواره هیچ وقت از ما پیاده ها نه خبر دارند و نه در این هیاهوی پست مدرن صدایی از ما به گوش آنها میرسد.

یا علی (علیه السلام) مدد است.
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان عزیز
اول :نظر اون نماینده محترم بدرد خودش میخوره ،قرارنیست برای جذب توریست اسلام وشرع رودور بزنیم.
دوم:پیشنهادمیکنم دوستان یکباردیگه پست شماره4همین تاپیک رومطالعه بفرمایند.
سوم:
(۱۵/شهریور/۹۰ ۱۲:۲۰)persia نوشته است: [ -> ]دوست عزیز ایشون اگه ولایت پذیر بود بعد از دو بار بی توجهی به دستور علنی امام حد اقل جبران می کردن به عنوان رییس جمهور به مسئول برج میلاد می گفتن چون امام فرمودن سرو این بستنی حرامه پس از همین الان سرو کردنش تو رستوران ممنوعه.در ضمن سیاست هرچی باشه طرف نباید بر ضد قانون اساسی عمل کنه. در ضمن فکر نکنی من طرفدار کسی هستم من از هردوشون بدم میاد و هیچکدومشونو به دیگری ترجیح نمیدم
عزیزدل
شماچرا همه چیزروباهم مخلوط میکنیBlush وظیفه رییس جمهور یک چیزدیگه است...
هرجایی برای خودش مسئول داره،اگر قراره جلوی این کارگرفته بشه وظیفه شهرداری هست که وارد عمل بشه....
کی برضدقانون اساسی عمل کرده؟
-------
دوست عزیز:
شما ازهرکی بدتون بیاد نظر شخصی شماست وقابل احترام ولی این دلیل نمیشه که مکررا تکرارش کنید.
یاحق.
(۱۵/شهریور/۹۰ ۱۱:۵۴)محمود نوشته است: [ -> ]می دونید قضیه چیه این اقا وامثالهم زشتی سخن خودشون رو نمی فهمم

برای جذب توریست تو شهری که ساکنانش از الاینده ها به ستوه امده اند
جالبه
بعد اگر برای جذب توریست هر کاری میشه کرد
خب یه دفعه یه کاواره و خانه فحشا راه بندازید تا مثل تایلند جذب توریست داشته باشیم بلکه ام بیشتر!

هر چند مطمءنم که این دوتا پست من پاک خواهد شد.

خانم پارسیان ولی اگر احساس مسوولیت می کنید پاک نکنید.
حالا خود دانید.

یاحق
اگه مضمون سخن اولتون من بودم که...
ولی در مورد اون توریست...خب لااقل می تونن که میراث ملی کشور رو حفظ کند.همین چند روز پیش حکم اعدام دریاچه ی ارومیه صادر شد یا اینکه تخت جمشید داره خراب می شه بعد اون وخت ما این جا نشستیم میگیم بستنی باشه نباشه چند باشه چند نباشه!اگه برین شیراز و تخت جمشید رو ببینید(که من خودم ندیدم ولی عکس هاشو دیدم!Blush)هر طرفش یه نفر امضا زده و یادگاری نوشته!DodgyAngryحتی یه نفرم نیست که اطلاعاتی بده.می تونستن این بنا را بازسازی کنن و اون وخت آمار توریست سر به فلک میکشید و دیگه اون چیزایی که شما فرمودید لازم نبود بسازن!؟AngelDodgyBlushWink
(۱۵/شهریور/۹۰ ۱۲:۵۴)rastin نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان عزیز
اول :نظر اون نماینده محترم بدرد خودش میخوره ،قرارنیست برای جذب توریست اسلام وشرع رودور بزنیم.
دوم:پیشنهادمیکنم دوستان یکباردیگه پست شماره4همین تاپیک رومطالعه بفرمایند.
سوم:
(۱۵/شهریور/۹۰ ۱۲:۲۰)persia نوشته است: [ -> ]دوست عزیز ایشون اگه ولایت پذیر بود بعد از دو بار بی توجهی به دستور علنی امام حد اقل جبران می کردن به عنوان رییس جمهور به مسئول برج میلاد می گفتن چون امام فرمودن سرو این بستنی حرامه پس از همین الان سرو کردنش تو رستوران ممنوعه.در ضمن سیاست هرچی باشه طرف نباید بر ضد قانون اساسی عمل کنه. در ضمن فکر نکنی من طرفدار کسی هستم من از هردوشون بدم میاد و هیچکدومشونو به دیگری ترجیح نمیدم
عزیزدل
شماچرا همه چیزروباهم مخلوط میکنیBlush وظیفه رییس جمهور یک چیزدیگه است...
هرجایی برای خودش مسئول داره،اگر قراره جلوی این کارگرفته بشه وظیفه شهرداری هست که وارد عمل بشه....
کی برضدقانون اساسی عمل کرده؟
-------
دوست عزیز:
شما ازهرکی بدتون بیاد نظر شخصی شماست وقابل احترام ولی این دلیل نمیشه که مکررا تکرارش کنید.
یاحق.
دوست عزیز من هی تکرار نکردم فقط اینو گفتم که بعد نیان بگن طرف مزدور فلانی و...

(۱۵/شهریور/۹۰ ۱۳:۰۴)آدامس نوشته است: [ -> ]
(۱۵/شهریور/۹۰ ۱۱:۵۴)محمود نوشته است: [ -> ]می دونید قضیه چیه این اقا وامثالهم زشتی سخن خودشون رو نمی فهمم

برای جذب توریست تو شهری که ساکنانش از الاینده ها به ستوه امده اند
جالبه
بعد اگر برای جذب توریست هر کاری میشه کرد
خب یه دفعه یه کاواره و خانه فحشا راه بندازید تا مثل تایلند جذب توریست داشته باشیم بلکه ام بیشتر!

هر چند مطمءنم که این دوتا پست من پاک خواهد شد.

خانم پارسیان ولی اگر احساس مسوولیت می کنید پاک نکنید.
حالا خود دانید.

یاحق
اگه مضمون سخن اولتون من بودم که...
ولی در مورد اون توریست...خب لااقل می تونن که میراث ملی کشور رو حفظ کند.همین چند روز پیش حکم اعدام دریاچه ی ارومیه صادر شد یا اینکه تخت جمشید داره خراب می شه بعد اون وخت ما این جا نشستیم میگیم بستنی باشه نباشه چند باشه چند نباشه!اگه برین شیراز و تخت جمشید رو ببینید(که من خودم ندیدم ولی عکس هاشو دیدم!Blush)هر طرفش یه نفر امضا زده و یادگاری نوشته!DodgyAngryحتی یه نفرم نیست که اطلاعاتی بده.می تونستن این بنا را بازسازی کنن و اون وخت آمار توریست سر به فلک میکشید و دیگه اون چیزایی که شما فرمودید لازم نبود بسازن!؟AngelDodgyBlushWink
عزیز من کی گفته تخت جمشید داره خراب میشهHuh
لطفا ضمن حرفاتون منبع موثق خبر رو هم ذکر فرمایید
به نظرتون این که ازش محافظت نمیشه و روش یادگاری مینویسن خودش خراب شدن نیست و این که ترمیمش نمیکنن باعث فرسایش سنگ های اون نمیشه؟
بعدش هم من منبع از کجا بیارم؟!Dodgyیعنی خودتون تا حالا نرفتین ببینین یا نشنیدین؟دریاچه ی اورومیه که تا همین چند وقت پیش به عنوان بزرگ ترین دریاچه ی داخلی ایران تو کتابای درسی مدرسه ها ازش یاد می شد حالا دیگه داره تبدیل به یه مرداب می شه و اونوخت ما...Angel
این لینکم ببنید صحت داره یا نه؟
من در این مورد نظری نمی دم

http://shahrdari23.blogfa.com/post-1.aspx

یاحق
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع