تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نگاهی به مجموعه کارتون های لاک پشت های نینجا
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
من چند وقتي بود روي كارتون ها تحقيق ميكردم بعد خوردم به كارتوني به نام(لاك پشت هاي نينجا).
بعد قسمت هاي مختلف آن را در تلويزيون(شبكه دو) ديدم.
يكبار موضوعي جند قسمتي گذاشت كه به موجودات فرازميني اشاره داشت.
آن موجودات، صورتي رنگ بودند و با يك موجود هم جنس خودشان دشمني داشتند كه دقيقا همان دشمن ،دشمن لاك پشت ها بود.
موجوداتي تقريبا 50 سانتي بودند و بايد در بدن يك رباط قرار ميگرفتند تا كاملا مثل لاك پشت ها دست و پا داشته باشند و ارتباط برقرار كنند.
داستانش خيلي مفصله و منم سر شمارو درد نميارم ولي جالب تر از اين اين است كه در مسابقاتي به نام نگزس از تمام سيارت موجوداتي ميامدند تا مبارزه كنند.
در اين مسابقه چند موجود تك چشم هم ديده ميشد.
بعد از اون يك كارتون آمد با همان نام ولي مثل فيلم سينمايي تك قسمتي بود.
در اون هم همه ي لاك پشت ها بودند ولي بايد با موجودات قوي( چند موجود كه رييس آنها هم تك چشم بود)مبارزه ميكردند البته خود اون موجودات قوي دنبال 7،8 تا غول(مثلا يك گوريل تك چشم) ميگشتند.
حالا يك تصوير از اين كارتون تك قسمتي را ميبينيد.
[تصویر: Teenage_Mutant_Ninja_Turtles%5Byekmobile.com%5D.jpg]
حالا من يك سوال دارم.
آيا اين كارتون ماسونيست يا نه؟
سلام
بنده هم به این مورد فکر کردم.موردی که به نظر بنده مشکوک هست انگشت های لاک پشت ها هست که غیر طبیعی و به شکل دست شیطان پرست ها طراحی شده.اما نماد خاصی پیدا نکردم.
درسته.ولي اگه اون قسمت هارو هم ميديديد شايد حرف مرا قبول ميكرديد.
تنها اشکال این سریال :داروینیسمه ...البته نمیدونم تا چه حدی به پیدایش لاک پشت ها اشاره شده توی صدا و سیمای ایران ولی طرفداران این سریال میدونن که لاکپشت های نینجا در یه جهش ژنیتکی به این وضع در اومدن .

2.استاد لاکپشت ها یک موشه : تطهیر چهره ی یهودی ها که بهشون میگفتن موش کثیف و در این سریال هم ادم خوب و مقدس یک موشه .

عنوان تاپیک به : نظر شما راجع به لاک پشت های نینجا چیست ؟
تغییر پیدا میکنه
یا علی
به قول پسر داداش ما : "لاک پشت های نینی جان"
خوب این مدل فیلم ها و سریال ها حداقل ضرری که دارند قهرمان سازی افراطی ، مشغولیت ذهنی کودکان ، کاهش علاقه کودکان به قهرمان های الهی و واقعی ، کوچک کردن اسطوره ها و معجزات الهی و این جور مسائله.
یادمه وقتی کوچیک بودم کتاب داستان پیامبران کتاب مورد علاقم بود ، یکی هم بعدها داستانهای شاهنامه بود.اما بچه های الآن چی ، نه خیبر گشایی امیرالمومنین براشون جذابیت داره ، نه شکاف دریا ، وقتی یک قهرمان کارتونی از این بزرگترش رو راحت انجام می ده!
بچه ها جالبه بگم که این کارتون بشدت فراماسونی است برای یانکه تلویزیون 2 فصل آن راپخش کرده من فصل سوم آنرا از میهن دانلود گرفتم در تیتراز این فصل عکسی نشان میدهد که در این عکس یک هرم قرار دارد وروی آن نوشته شده earth protection force یعنی نیروی محافظ زمین در ضمن در یکی از این قسمت ها از داروین هم اسم برده میشود
نقل قول:بچه ها جالبه بگم که این کارتون بشدت فراماسونی است برای یانکه تلویزیون 2 فصل آن راپخش کرده
لطفا بدون دلیل صحبت نکنید این حرفهایی که زدید یک درصد هم این سریال رو فراماسونری نمیکنه
(۱۴/شهریور/۹۰ ۲۳:۰۰)mahdi_haji نوشته است: [ -> ]من چند وقتي بود روي كارتون ها تحقيق ميكردم بعد خوردم به كارتوني به نام(لاك پشت هاي نينجا).
بعد قسمت هاي مختلف آن را در تلويزيون(شبكه دو) ديدم.
يكبار موضوعي جند قسمتي گذاشت كه به موجودات فرازميني اشاره داشت.
آن موجودات، صورتي رنگ بودند و با يك موجود هم جنس خودشان دشمني داشتند كه دقيقا همان دشمن ،دشمن لاك پشت ها بود.
موجوداتي تقريبا 50 سانتي بودند و بايد در بدن يك رباط قرار ميگرفتند تا كاملا مثل لاك پشت ها دست و پا داشته باشند و ارتباط برقرار كنند.
داستانش خيلي مفصله و منم سر شمارو درد نميارم ولي جالب تر از اين اين است كه در مسابقاتي به نام نگزس از تمام سيارت موجوداتي ميامدند تا مبارزه كنند.
در اين مسابقه چند موجود تك چشم هم ديده ميشد.
بعد از اون يك كارتون آمد با همان نام ولي مثل فيلم سينمايي تك قسمتي بود.
در اون هم همه ي لاك پشت ها بودند ولي بايد با موجودات قوي( چند موجود كه رييس آنها هم تك چشم بود)مبارزه ميكردند البته خود اون موجودات قوي دنبال 7،8 تا غول(مثلا يك گوريل تك چشم) ميگشتند.
حالا يك تصوير از اين كارتون تك قسمتي را ميبينيد.
[تصویر: Teenage_Mutant_Ninja_Turtles%5Byekmobile.com%5D.jpg]
حالا من يك سوال دارم.
آيا اين كارتون ماسونيست يا نه؟

وقتی شما میگید تو اون مسابقه لاک پشت ها باید چند موجود قوی که رییس آنها تک چشمه مبارزه کنن پس این کارتون ضد فراماسونهSmile
حرف شما درسته ولي مگه حرف هاي مرا كامل نخونديد؟
مگه همه بايد باآدم خوب باشن بعد يك چشم باشند تا ماسوني باشه.
همين فيلم ماتريكس.مگه اينا خودشونو بد نشون ندادند؟
يك كم تحقيق و بررسي هم خوبه.!!!!
اصلا اينم غلط ولي درباره ي مسابقات نگزس و اون موجودات فرا زميني چه ميگوييد؟
با تشكر از همه
يا علي
مهدي
چون توی ایران نمی تونن مثل این کارتون رو بسازن حسودی می کنیم
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع