۱۴/اسفند/۸۹, ۱۶:۵۱
۱۴/اسفند/۸۹, ۱۶:۵۶
سلام دوستان در گام اول از همه ی دوستانی که اینجا اعلام آمادگی کردند در خواستدارم که در مورد اشاعه دروغ و فریب در مورد نعوذابالله امام مهدی بودن پادشاه اردن با توجه به مطالب خروج سفیانی اقدام به اطلاع رسانی بفرماید
و همچنین اقدام بلاگفا و سایر هکرها در هک کردن و یا بستن سایت های مهدوی و ارزشی اطلاع رسانی کنند و کمک کنند تا فشاری به جبهه کفر در این زمینه وارد بشه و افکار عمومی هم از این هجمه مطلع شوند
و همچنین اقدام بلاگفا و سایر هکرها در هک کردن و یا بستن سایت های مهدوی و ارزشی اطلاع رسانی کنند و کمک کنند تا فشاری به جبهه کفر در این زمینه وارد بشه و افکار عمومی هم از این هجمه مطلع شوند
۱۴/اسفند/۸۹, ۱۸:۰۷
سلام
من هم یه وبلاگ در مورد فراماسونری و دشمنان اسلام و فتنه گذشته و جنگ نرم دارم.
ادرسشم اینه که این پایین نوشتم.
به امید ظهور
http://www.jangenarm2010.mihanblog.com
من هم یه وبلاگ در مورد فراماسونری و دشمنان اسلام و فتنه گذشته و جنگ نرم دارم.
ادرسشم اینه که این پایین نوشتم.
به امید ظهور
http://www.jangenarm2010.mihanblog.com
۱۴/اسفند/۸۹, ۲۱:۱۴
در این وب سایت (وبلاگ) سعی می کنم که قدم کوچکی در بیدار کردن افکار عمومی بردارم.
۱۵/اسفند/۸۹, ۱۵:۳۸
۱۵/اسفند/۸۹, ۱۷:۴۲
سلام و سپاس از ترتیب اثر این موضوع مهم
من که وبلاگی ندارم اما حتما یه سری به وبلاگ دوستان عزیز میزنم
یا علی مدد
من که وبلاگی ندارم اما حتما یه سری به وبلاگ دوستان عزیز میزنم
یا علی مدد
۱۵/اسفند/۸۹, ۱۸:۰۲
در گام دوم به زودی انشاالله مجموعه ای تهیه خواهد شد بر طبق موثق ترین آیات و روایات در باب علایم حتمیه ی ظهور از معتبر ترین منابع و در تالار قرار داده میشود
پس از قرار گرفتن این پست در بخش علایم آخرالزمان و جامعه مهدوی اقدام به پخش آن نمایید برای آگاهی عمومی
از دوستانی هم که دوست دارند در این مورد به حقیر کمک کنند مرا با پیام خصوصی در جریان بگذارند تا منابع رو خدمتشان معرفی کنم
یا علی
پس از قرار گرفتن این پست در بخش علایم آخرالزمان و جامعه مهدوی اقدام به پخش آن نمایید برای آگاهی عمومی
از دوستانی هم که دوست دارند در این مورد به حقیر کمک کنند مرا با پیام خصوصی در جریان بگذارند تا منابع رو خدمتشان معرفی کنم
یا علی
۱۸/اسفند/۸۹, ۲۰:۰۲
۲۵/فروردین/۹۰, ۲۱:۳۹
سلام
دوستان، مطالبی رو که فکر میکنید در تالار مفید هست و خودتون از اونها استفاده کردید با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع در سایتها و وبلاگهای خود برای استفاده ی سایرین قرار بدید
یا علی
دوستان، مطالبی رو که فکر میکنید در تالار مفید هست و خودتون از اونها استفاده کردید با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع در سایتها و وبلاگهای خود برای استفاده ی سایرین قرار بدید
یا علی
۲۵/فروردین/۹۰, ۲۱:۴۷
afmw.blogfa.com
anti freemason weblog
afmw.blogfa.com
اینم ماله منه
anti freemason weblog
afmw.blogfa.com
اینم ماله منه