شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام خدمت دوستان
برادر ها و خواهران گرامی اگر کسی کتاب اولین دانشگاه آخرین پیامبر نوشته شهید دکتر سید رضا پاک نژاد هست رو داره نمیدونم چند جلده داره و یا میدونه از کجا میشه تهیه کرد به من سریع اطلاع بده
از همتون خواهش میکنم اگرکسی این کتاب رو داره هزینه کتاب و هزینه پست رو هم خودم میدم بهم سریع برسونه فکر کنم 12 یا 22 جلده
شدیدا نیاز دارم
منتظرتون هستم
به امید حق و ظهور حضرت حجه بن الحسن علیه السلام
با سمه تعالی
اسم نویسنده اش فکر کنم دکتر سید رضا پاک نژاد باشد .
اولین دانشگاه و آخرین پیامبر (22 جلد) نوشته: شهید دکتر رضا پاک نژاد ، انتشارات کتابفروشی اسلامیه 1361
ممنون
اصلاح شد
هر کسی تو این زمینه میتونه کمک کنه دریغ نکنه
چون شدیدا نیاز دارم
به نظر کتاب کمیابی میاد چون توی سایت های فروش کتاب اثری ازش نبود!
سلام. مثل اینکه مطالب خیلی خوبی هم داره ...
این کتاب فوق العادست
تو این کتاب با استفاده از اسناد خود دانشگاه هاوایی ثابت میکنه که حضرت محمد صل الله علیه و آل خود یک فرد فیلسوف دکتر مهندس گیاه شناس جانور شناس معلم دانشمند نابغه فیزیک شیمی هندسه و..... هستش
اون کسی که کتاب رو به من معرفی کرد گفتش که من وقتی این کتاب رو خوندم دوباره شهادتین خودم رو گفتم و از نو مسلمان شدم
ایشون فقط سه جلد اول این کتاب رو دارند که قراره شنبه بیارن بخونم
ولی شنیدم 22 جلد هست این کتاب
راستین عزیر هم یه نوید هایی به من دادن که گفتن تا یکشنبه صبر کنم
توکل بر خدا
(۱۷/تیر/۹۰ ۰:۱۴)ONLY66 نوشته است: [ -> ]این کتاب فوق العادست
تو این کتاب با استفاده از اسناد خود دانشگاه هاوایی ثابت میکنه که حضرت محمد صل الله علیه و آل خود یک فرد فیلسوف دکتر مهندس گیاه شناس جانور شناس معلم دانشمند نابغه فیزیک شیمی هندسه و..... هستش
اون کسی که کتاب رو به من معرفی کرد گفتش که من وقتی این کتاب رو خوندم دوباره شهادتین خودم رو گفتم و از نو مسلمان شدم
ایشون فقط سه جلد اول این کتاب رو دارند که قراره شنبه بیارن بخونم
ولی شنیدم 22 جلد هست این کتاب
راستین عزیر هم یه نوید هایی به من دادن که گفتن تا یکشنبه صبر کنم
توکل بر خدا
من هم خیلی علاقه مند شدم به این کتاب.
خواهش میکنم اگر این کتاب گیرت امد حداقل چکیده ی مطالبش رو روی سایت بذاری .
اگه اینکارو بکنی دعات میکنم که خدا هرچی میخوای بهت بده گرچه حدس میزنم تو هم مثل خودم و بیشتر کاربرای سایت یک چیزو در اولویت از خدا بخوای اونهم ظهور منجی موعوده.
سلام
میخواستم ببینم بین همسنگرا کسی لینک دانلود 104 جلد بحار الانوار رو دارین؟
البته pdf
txtاخه توی کامپیوتر من قاط میزنه
یا حق
دعا کنید این کتاب گیرم بیاد همه رو میدم اسکن میکنم بصورت پی دی اف میذارم تا همه دانلود کنند
خدمت به شماها به خداوندی خدا قسم بالاترین عبادته ، شما ها که این همه عشق به مولا دارید
قربون همتون بشم من
به امید ظهور مولا که به قول استاد صد البته نزدیکه