شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام پیشنهاد می کنم در مورد یهود هم اطلاع رسانی را بیشتر کنیم
آقای مهدی طائب در این مورد کار کردند و دو کتاب دارند که خیلی می تونه به ما کمک کنه
1.تبار انحراف 2.مهار انحراف (البته کتاب دوم به علت اینکه به نقش یهود در بعد از مرگ پیامبر می پردازد چاپش ممنوع شد)
ما باید ربط بین فراماسون ها و یهود را پیدا کنیم
علت این که قران در مبحث دشمن شناسی مهم ترین دشمن را یهود می داند و اونها را از کفار هم خطرناک تر از اسلام می داند را باید بدانیم
مباحث آقای طائب در این دو کتاب می تونه در ساخت مستند مفید باشه
دوست عزيز البته آقاي تائب يه سخنراني در مورده كتاب دنيا بازيچه ي يهود هم دارن كه خيلي عالي در مورد 11 سپتامبر صحبت ميكنه.اگه كمي تو گوگل سرچ كنين پيداش ميكنين.همين كتاب دنيا بازيچه ي يهود هم خيلي عاليه و به خيلي از جنايات يهود و مراتب آن اشاره ميكنه.اين كتاب هم به صورت پي دي اف و فايل جاوا براي گوشا در اينترنت هست.
ممنون
این سخنرانی را قبلا گوش کردم ولی این سخنرانی تنها قسمت کوچکی از مجموعه سخنرانی(من فقط 39 تا از این سری را گوش دادم)است که بعدا تبدیل به کتاب تبار انحراف و مهار انحراف شد
تبار انحراف ؛ پژوهشی در دشمن شناسی تاریخی
این کتاب فوقالعاده جذاب، تحقیقی است با موضوع دشمن شناسی با محوریت یهودشناسی و در یک مجموعه پژوهشی به نقش و فعالیتهای یهود برای ضربه زدن به غیریهود میپردازد. این کتاب که جلد اول مجموعه تبار انحراف است به دشمن شناسی تاریخی از آفرینش تا ختم نبوت اختصاص دارد.
بهتون توصیه می کنم حتما اینو بخونید من تا تمومش نکردم خوابم نبرد ...
دانلود متن كتاب با فرمت pdf
---------------------------
به امید روزی که 313 نفر مرد پیدا شن ....
سلام، من در مورد کتاب های تبار انحراف و مهار انحراف یه جستجو تو تالار انجام دادم. تنها دو تاپیک برای این دو تا کتاب با ارزش دیدم (که یکیش همین تاپیکه).
این فروم که برای دشمن شناسی درست شده و تاکید خیلی زیادی روی مستند ظهور داره. به نظرم اگر اهمیت این کتاب ها از اون مستند بیشتر نباشه، یقیناً کمتر هم نیست. من خودم حداقل دو بار این کتاب ها رو خوندم چندبار دیگه هم باید بخونمشون. به دوستان توصیه میکنم این دوتا کتاب رو فراموش نکنند.
البته تهیه این کتاب ها، مثل باقی کتاب هایی که در زمینه یهود هستند، سخته.
این کتاب فوقالعاده جذاب، تحقیقی است با موضوع دشمنشناسی با محوریت یهودشناسی و در یک مجموعه پژوهشی به نقش و فعالیتهای یهود برای ضربه زدن به غیریهود میپردازد. این کتاب که جلد اول مجموعه تبار انحراف است به دشمن شناسی تاریخی از آفرینش تا ختم نبوت اختصاص دارد. سرفصلهای مهم کتاب: آغاز تاریخ بنیاسرائیل، نخستین سازمان بنیاسرائیل، عصر حاکمت موسی(علیه السلام)، انحطاط بنیاسرائیل، کشتن پیامبران، یهود و عصر بعثت، تروریسم تاریخی یهود، از مدینه تا قدس، شهادت رسولالله و...
ناشر:ابتکار دانش
نويسنده: مهدی طائب
اینجا
سلام
ممنون میشم اگر مشخصات کامل کتاب مثل انتشارات رو بفرمایید ، شاید امکان تهیه اون در نمایشگاه کتاب باشه
ضمنا اگر کتاب دوم اصلا پیدا نمیشه و پی دی افش رو دارید ، ممنون میشم بذارید
در پناه حق
سلام دوستان
لینک خرید این کتاب با ارزش.
http://www.v-montazar.com/data.asp?lang=1&id=5512
کتاب "تبار انحراف؛ پژوهشی در دشمن شناسی تاریخی"
کتاب تبار انحراف، پژوهشی در جریان شناسی انحرافات تاریخی با موضوع دشمنشناسی و با محوریت یهودشناسی، تجدید چاپ شد.
کتاب تبار انحراف به نقش و فعالیتهای یهود در طول تاریخ برای ضربه زدن به غیریهود میپردازد. این کتاب که جلد اول مجموعه دشمن شناسی تاریخی است که از زمان آفرینش تا ختم نبوت اختصاص دارد و سرفصلهای مهم آن عبارتند از: آغاز تاریخ بنیاسرائیل، نخستین سازمان بنیاسرائیل، عصر حاکمت موسی(علیه السلام)، انحطاط بنیاسرائیل، کشتن پیامبران، یهود و عصر بعثت، تروریسم تاریخی یهود، از مدینه تا قدس، شهادت رسولالله و... .کتاب تبار انحراف، تالیف جمعی از محققین و با اشراف حجت الاسلام مهدی طائب توسط موسسه لوح و قلم تهیه و تنظیم و چاپ پنجم آن (چاپ اول ناشر) مرداد 1390 در 350 صفحه و با شمارگان 5000 نسخه منتشر شده است.
علاقهمندان برای تهیه این کتاب میتوانند به آدرس قم، خیابان شهداء(صفائیه)، کوچه 37(سپاه)، فرعی پنجم پلاک 104 موسسه فرهنگی ولاء منتظر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) مراجعه کنند یا با شماره تلفن های 7749458 ـ 0251 و 09192511036تماس بگیرند.
مرکز پخش انحصاری: قم، خیابان آیت الله مرعشی نجفی، روبروی پاساژ قدس، ساختمان کوثر، انتشارات سوره مهر، شماره تماس: 7839402
من به صدرای عزیز هم گفتم به بقیه هم میگم
در حمل و خرید و فروش این کتاب چند وقتیه منع های قانونی شدید ایجاد شده
فقط مراقب باشید.....