تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خیلی خوب برای اسلام و تبلیغ اسلام دارد هزینه می شود
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام

به نظر مردم ایران ، بسیار عالی و کلان دارد هزینه برای تبلیغات اسلام و کارهای اسلامی می شود و رسیدن مادی به حزب اللهی ها

هم که بسیار است !

مثلا یک مثال بزنم ؛ چند سال پیش به موزه تهران قدیم رفته بودم که یادگارها و تصاویر تهران قدیم بود ( این موزه خود نیز یک

ساختمان اشرافی قدیمی 150 ساله در خیابان فخرآباد منطقه 12 است ) و از آن موزه لذت بردم ، چندروز پیش به یکی از دوستانم

که آنجا را ندیده بود ، گفتم که برویم آنجا را ببینم ! وقتی به آنجا رسیدیم دیدیم که این موزه به خانه مداحان تبدیل شده

است ! حیف آن ساختمان زیبا که به پاتوق مداحان بدصدا تبدیل شده ، حتی اگر می خواستند یک دفتر به آنها بدهند ، یک

ساختمان معمولی را به آنها می دادند و نه این عمارت زیبا را !

از این سنخ کارها مدام صورت دارد می گیرد و مرتب به هر شکل ممکن اسلام دارد تبلیغ می شود و مدام کارهای

اسلامی-پسند صورت می گیرد ! که باآنچه که جنگ نرم نامیده شده بجنگند و هرسال هزینه های میلیارددلاری

بیشتری را ج ا ایران برای کارهای اسلامی از پول نفت هزینه می کند !

Dodgy
HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh!!!!!!!! another open mind
سلام و درود خداوند متعال بر شما
خیلی عذر می خوام

امیدوارم خداوند امثال من را به راه راست هدایت کند.
دوست عزیز و خوب من با توجه به جملاتی که درج فرموده اید من احساس می کنم شما نسبت به دین بدبین هستید و با کلماتی مثل حزب اللهی ها مداحان .... احساس نفرت درونی خود را بروز می دهید.
اول از همه می خوام بدونم حجت دین اسلام بر شما کیست؟ مثلاً اگه یه شخصی ریش داشته باشه از نظر شما حجت اسلام هست یا مثلاً حزب اللهی. مثلاً ممکن نیست که یک نفر ریش داشته باشد و یقه پیراهن خود را ببندد و بعد آدم بکشد.؟؟؟ یا مثلاً یک شخصی لباس رو حانیت بپوشد و دزدی کند و محاسنش را به شراب خزاب دهد آیا این مساله به پای دین خدا نوشته می شود؟؟؟ یا مثلاً فلان کسک که در سپاه فعال است آیا اگر خانه کسی را با قدرتش مصادره کند جزو حزب الله یا همون حزب خداست؟؟؟؟

از دوستان عزیزم خواهش می کنم اولاً با این دوست گرامی محترمانه بحث کنند و ایشان رو به تمسخر نگیرن و حرف های ایشون رو بشنون.
(۲۴/شهریور/۹۰ ۹:۵۰)hesam110 نوشته است: [ -> ]خیلی عذر می خوام
این مکان تغریباً نزدیک به ماست. امکانش هست که آدرس دقیق رو به من هم بدید تا مثل شما بیدار شوم و چشمم باز شود.

میدان دروازه شمیران ، خیان فخرآباد( شهید محسن مشکی) ،
سلام و درود خداوند متعال بر شما
خیلی عذر می خوام

دوست عزیز و خوب من با توجه به جملاتی که درج فرموده اید من احساس می کنم شما نسبت به دین بدبین هستید و با کلماتی مثل حزب اللهی ها مداحان .... احساس نفرت درونی خود را بروز می دهید.
اول از همه می خوام بدونم حجت دین اسلام بر شما کیست؟ مثلاً اگه یه شخصی ریش داشته باشه از نظر شما حجت اسلام هست یا مثلاً حزب اللهی. مثلاً ممکن نیست که یک نفر ریش داشته باشد و یقه پیراهن خود را ببندد و بعد آدم بکشد.؟؟؟ یا مثلاً یک شخصی لباس رو حانیت بپوشد و دزدی کند و محاسنش را به شراب خزاب دهد آیا این مساله به پای دین خدا نوشته می شود؟؟؟ یا مثلاً فلان کسک که در سپاه فعال است آیا اگر خانه کسی را با قدرتش مصادره کند جزو حزب الله یا همون حزب خداست؟؟؟؟

از دوستان عزیزم خواهش می کنم اولاً با این دوست گرامی محترمانه بحث کنند و ایشان رو به تمسخر نگیرن و حرف های ایشون رو بشنون.

واقعاً عذر می خوام من ویرایش ها رو اشتباه ارسال کردم

دوست گلم جناب hesam110
شمااول ارسال های این کاربر رو مشاهده بکن تا متوجه بشی ایشون اصلا ارزش بحث کردن رو داره یا نه ؟ بعد بیا با ایشون بحث کن.

به نظر من ایشون خیلی شبیه به یکی از کاربران گذشته هستند که به اسلام و اعتقادات ما توهین میکرد و یک مدت نبود
و در نتیجه نرود میخ اهنین در سنگ.
وقت باارزشت رو تلف نکن حسام جان.

به ایشون از همین الان هشدار میدم توهین کردن به اشخاص یا اعتقادات , شایعه پراکنی , دروغ و هر مضخرافاتی رو به هر کسی نسبت دادن نتیجه و عواقب بدی رو براشون خواهد داشت.
AngryAngryAngry

باسلام
بله من هم با این موضوع مخالفم که به دین و اعتقادات خودمون بدبینی کنیم البته قصد طوهین به هیچکس رو ندارم و فقط دارم نظر میدم.
اینم خوب میدونمن که اگر کسی به دین اسلام اعتقادات داشته باشه و شیعه هم باشه نمیتونه به همون دینی که اعتقاد داره و میپرستش بی احترامی کنه و ازش بد بگه اونم دین اسلام.
حالا یه اشتباهی کردن یه موزه بزرگ رو به مداح خونه تبدیل کردن تازه به نظر من اصلا کار مسلمونا نبوده و اونا اصلا اینجا کاره ای نیستن میدونی که چند نفر بر کشور کنترل دارن؟

باتشکر
آیدین
آنتی ماسون عزیزم
ممنون که لطف کردی و زمان ارزشمندت رو گذاشتی و مطلب من رو خوندی و همین طور تایپ کردی. سپاس گذارم.
اما به نظرم ایشون هم یکی مثل منه. یعنی خودم رو از ایشون دور نمی بینم. درست هم نمی بینم که بگم ایشون ارزش وقت گذاشتن رو نداره. اولاً من کسی نیستم که وقتم از ایشون با ارزش تر باشه. ثانیاً ایشون هم یه بنده خداست مثل من شاید مقرب تر از منه. ولی دل پری داره که شاید چیزایی که اون دیده رو من ندیدم.
مگه من از پیامبر خدا بالاترم که بخوام در مقابل توهین کسی ناراحت بشم و به دل بگیرم. پیغمبر خدا به پیرمرد یهودی که هر روز از پشت بام بر سر مبارکش فضولات حیوانات رو می ریخت وقتی دید چند روزی پیداش نیست عیادت کرد و احوالش رو جویا شد. ایشون مختارن در پیغام خصوصی به من هر توهینی رو بکنن. و من هم به دل نمی گیرم. من مطمئنم از تو صحبت های ایشون می شه مطالب خوبی رو جمع کرد که شاید با هزاران شب مطالعه بحث به دست نیاد. فقط از ایشون هم متقابلاً در خواست دارم به اعتقادات دیگران احترام بذارن و به کسی توهین نکنن و اگر خیلی ناراحت شدن به من بگن.
اتفاقاً به نظر شخص من آنقدر به امثال این دوستمون تندی شده همچین دیدی نسبت به اسلام پیدا کرده. راستش و بخوای منم بودم اگر همیشه تو جمع مومنان و مدعیان با من ثقیل رفتار می شد می گفتم اینا که پیروش هستند اینجورین پس دین و مکتبشان هم اینگونه هست و عطایش را به لقایش می بخشیدم.
دوست من بیا و بقیه صحبت هایت را بگو و با هم درد دل کنیم. من می خوام با هم یه گپ دوستانه بزنیم. البته اگر لایق می دونیااااا..
خیلی مخلصیم...
حسام جان ایشون اصلا مسلمون نیستند میخوای پستی که در اون گفتن مسلمون نیستند رو نشون بدم ؟
گفتم که ارسال های ایشون رو بخون تا بفهمی که ایشون ارزش وقت تلف کردن رو ندارن و مقابل منطق که کم میاوردند خودشان را به کوچه ی علی چپ میزنند و سریع غیبشان میزند.ایشون مامور شدن تا به اعتقادات ما توهین کنند و در جستجوی حقیقت نیستند.
روی نام کاربریشون کلیک کن و کل ارسال هاشون رو جستجو کن و بخون تا بفهمی ایشون به شدت انسان مغالطه کار و سفسسطه گری هستند که ما رو یک مشت متعصب مذهبی میدونن و خودشون رو یک عالم کل به همه چیز میدونن که در عین حال اسلام رو قبول ندارن .
(۲۴/شهریور/۹۰ ۱۰:۳۲)ANTI MASON نوشته است: [ -> ]حسام جان ایشون اصلا مسلمون نیستند میخوای پستی که در اون گفتن مسلمون نیستند رو نشون بدم ؟
گفتم که ارسال های ایشون رو بخون تا بفهمی که ایشون ارزش وقت تلف کردن رو ندارن و مقابل منطق که کم میاوردند خودشان را به کوچه ی علی چپ میزنند و سریع غیبشان میزند.ایشون مامور شدن تا به اعتقادات ما توهین کنند و در جستجوی حقیقت نیستند.
روی نام کاربریشون کلیک کن و کل ارسال هاشون رو جستجو کن و بخون تا بفهمی ایشون به شدت انسان مغالطه کار و سفسسطه گری هستند که ما رو یک مشت متعصب مذهبی میدونن و خودشون رو یک عالم کل به همه چیز میدونن که در عین حال اسلام رو قبول ندارن .

آقا جون اصلا نیست آفلاینه بزارین هر موقع آن شد بعد میام بحثو میکشیم شاید اومد و ناراحت شد و دلیلاشو گفت
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع