تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: WWW چیست؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
از بیخ و بن نباید این موضوع رو رد کرد ولی نباید خیلی هم جدی پیگیر شد.
اگر اینجوری باشه که شما میگی به عنوان مثال goog.com هم در ابجد میشه فلان yahoo.com هم میشه فلان
این جوری داری وقت خودمون رو با بازی کردن با این چیزا تلف میکنیم و از موضوعات جدی تر دور میشیم.
خوب حالا ما فرض میگیریم که www بشه 666 میشه کسایی که این رو میگن به من بگن چی کار کنم ؟
این رو من قبول کردم به چه دردم میخوره ؟
هر بار که سایت باز کردم بگم بسم الله ؟
سلام دوستان. توطئه جهانی شیطان خیالبافی نیست. تو رو خدا اینقدر خوش خیال نباشید.Smile
(۲۴/آبان/۹۰ ۱۶:۳۸)yektaparast نوشته است: [ -> ]سلام دوستان. توطئه جهانی شیطان خیالبافی نیست. تو رو خدا اینقدر خوش خیال نباشید.Smile
اگر این یک توطئه باشه که به نظرم نیست,چه توطئه به درد نخور وناکارامدیه.چون نه سود آنچنانی داره براشون ونه تا حالا کسی اینو فهمیده بود.به خدا گیر الکیم درست نیست.
اگه زیاد تو نخ این جور چیزا برین همیشه هماهنگی ها و تناقص های جالبی در هر چیزی و هر موضوعی پیدا میشه . به هر حال ما فهمیدم که نماد تک چشم برای یک شبکه تلویزیونی یا نماد تعداد بازدید کننده در اینترنت ربطی به انجمن های مخفی ندارد. کم کم همه چیز مشخص میشه چون اگه این طور بود تا الان مقام معظم رهبری تا حالا اسمی از این انجمن ها به میان می آورد مثل صهیونیست ها.AngryAngryAngry
به نظر من بیش از اینکه 666 مطرح باشه همون تار جهان گستر مطرح ه یعنی یک تار مجازی که کل جهان رو در تور خودش گرفتار کرده .
مهم این است که در حال حاضر این فضای مجازی شکل گرفته و مشکلاتی بس بدتر از فضای واقعی را برای افراد به وجود آورده است.
صحبت های دکتر عباسی بسیار جالب بودند.
اینکه آدم ها در این فضای مجازی کاملا خودشان را تغییر میدهند.
مشکلاتش که در کشور خودمان دیده میشود.چون متاسفانه مثل سایر فناوری ها قبل از اینکه فرهنگش جا بیفتد,وارد شد.
(۲۴/آبان/۹۰ ۲۱:۴۶)parisan نوشته است: [ -> ]مهم این است که در حال حاضر این فضای مجازی شکل گرفته و مشکلاتی بس بدتر از فضای واقعی را برای افراد به وجود آورده است.
صحبت های دکتر عباسی بسیار جالب بودند.
اینکه آدم ها در این فضای مجازی کاملا خودشان را تغییر میدهند.
مشکلاتش که در کشور خودمان دیده میشود.چون متاسفانه مثل سایر فناوری ها قبل از اینکه فرهنگش جا بیفتد,وارد شد.
بله به نظر من هم ما توی فضای مجازی وکلا در مورد وسائل الکترونیکی مشکلات عظیمتری داریم تا اینکه دنبال اینجور چیزابریم.
به نام خدا

سلام دوستان به نظر من بعضی وقت ها کش دادن یک مطلب واقعا کار بیهوده ای هست
خب اگه اینی که میگین درست باشه هم مشکلی نیست مهمش اینه که ما الان در همین فضایی که شاید اونا با اهداف خاصی ساختند داریم درست بر ضدشون عمل می کنیم
یعنی از ابزار خودشون دقیقا ضد خودشون استفاده می کنیم!
به امید ظهور مولامون
یا علی
بسم الله الرحمن الرحیم

به نظر من اگه این یک چیز الکی بود چرا باید این سه حرف اول همه سایت ها می یومد در صورتی که وجودش اصلا لازم نیست تازه اگه به فرض مثال تو عبری معنی نداشته باشه تو عربی معنی که داری

بهدشم به دوستان توصیه می کنم خیلی دنبال این نماد ها نرید چون اگه تا آخر عمرتونم وقت بگذارید با ز یه نماد ÷یدا می کنید چون کلا براساس نماد کار می کنن فقط شناخت برخی ها لازمه وگرنه روی هر چیز نگاه کنی نماد فراماسونی می بینی مثلا شاید بعضی هاتون بدونین روی هر چیزی که بار کد خورده باشه نماد شی طان هم هست [تصویر: 9k=]
خلاصه اینا رو رها کنید این چیزا ما رو از اصل قضیه دور می کنه شایدم این نماد ها هم دامی از خود گور به گور شدون با شه برای دور کردن ما از حقیقت
ايا ميدانستيد معني همونwww
ورلد وايد وب هستشWink
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع