تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: لطفا جواب دهید
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
یک سری سوال چند وقتی است ک ذهنم را درگیر کرده البته به جواب های فرضی که زاده ی ذهن خودم هست رسیدم ولی دوست دارم جواب های کامل و مطمئنی داشته باشم و ترجیح دادم این سوالات را در یک تایپیک جدا مطرح کنم چون با سوالات دیگه کمی متفاوت استHuh
دوستان شما بهتر از منت اعداد ماسونی را میشناسید 9 - 11 - 13 - 33 - 666 و.....
سوال :
1 - چرا حضرت علی در 13 رجب به دنیا آمدند؟
2 - چرا شماره تلفن ائمه در قرآن 3333 است ؟ ( عبارت شماره تلفن ائمه یک اصطلاح است و منظور سوره ی 33 آیه ی 33 است)
3 - چرا تعداد آیات قرآن 6236 تا است ؟ ( 6 اول و آخر مشخص است و 2 را در 3 ضرب کنیم 6 میشود یعنی از 6236 سه تا 6 خارج می شود )
4 - چرا پلی در شهر اصفهان است که 33 پلچه دارد ؟
5 - چرا دختران در 9 سالگی به سن تکلیف می رسند ؟ و چرا حضرت فاطمه (سلام الله علیها) 9 سال با حضرت علی (علیه السلام) زندگی کرد؟
6 - چرا در بالای گنبد مساجد و حرم ها یک لامپ کروی نورانی یا یک شی کروی است ؟
دوست گرامی
با تشکر از دقت نظر شما
اپتدا اشاره کنم افریده های خداوند فی نفسه همه از روی حکمت و زیبا هستند .
این بشر مختار است که به بعضی از ایات خدا رنگ میدهد . و ممکن است این رنگ خدایی نباشد .

اعداد ارزش ذاتی ندارند . بلکه اعتباریند . یعنی 33 ارزش خاصی ندارد فی نفسه . ولی ممکن است کسی 33 کار بد انجام دهد . فرد دیگری 33 کار خوب!

به نظر شما فردی که 33 کار خوب انجام داده چون 33 تاست کار بدی از اب در می اید ؟

بسیاری از اعدادی که شما نوشتید قبل از فراماسونها وجود داشته است . و اینکه هر کسی از یک عدد استفاده خاصی کند ان عدد را نحس و بد نمیکند.
این تفکر شیطانی است که بد است . 666 یک قرار داد اعتباریست . که کلمه ای را اعتبار عددی داده اند و با قوانین اعتباری به صورت عدد نوشته اند . پس هر 666 شی بد نیست!
در واقع شما اگر دقت کنید هیچ عدد نحسی در کلام قران و ائمه (علیه السلام) نمیبینید
یک مثال دیگر یک فرد از تولد تا 40 سالگی همه این اعداد را در سن خود پشت سر میگذارد . ایا در 9 سالگی شیطانی زندگی میکند!!
به کار بردن نماد همراه با تفکر خاص توسط افراد خاص ... قرینه تشخیصی است و اصالت ذاتی ندارد
در مورد 33 پل هم وقتی عکسش در اب می افتد 66 میشود که عدد خداست
در مورد روش محاسباتی که فلان در فلان ضرب شود و با فلان جمع شود . کار بیهوده و عبثی است . با این محاسبات هر عددی را میتوان به عدد دیگر تبدیل کرد .
حتی با محاسبات قانونی علم جفر یا کابتلا هم میشود از یک عدد به صد ها کلمه رسید . در واقع یم عدد نماینده بسیاری از کلمات است

[font=arial, helvetica, sans-serif]در زیر نمونه های زیادی برای شما قرار میدهم :[/font]

[font=arial, helvetica, sans-serif](ابوبکر = 231-----الصدوق= 231----- الر ( از حروف قرآنی ) = 231)[/font]

[font=arial, helvetica, sans-serif]ابابکر = 226----- موفق = 226---- یا طاهر=226)[/font]

[font=arial, helvetica, sans-serif]عمر =310----یا محب المحسنین =310----میسر=310 )[/font]

[font=arial, helvetica, sans-serif]یزید = 31------ یا ودود = 31 ----- یا هادی =31 ------- یا بدوح =31 )[/font]

[font=arial, helvetica, sans-serif](عثمان = 661------- ساتر = 661------ستار = 661 )[/font]

[font=arial, helvetica, sans-serif](قد افلح المومنون =446----بالابلیس عمر=446)[/font]

[font=arial, helvetica, sans-serif](عباس =133------باب حسین = 133----- ج ل ق=133)[/font]

[font=arial, helvetica, sans-serif]( مارد = 245---- مادر =245---- مدار = 245---- مراد =245 )[/font]

[font=arial, helvetica, sans-serif](علی ولی الله =222---- کرب = 222---- بکر = 222 ---- رکب = 222 ----- کبر = 222---- برک = 222---- ربک = 222)[/font]

[font=arial, helvetica, sans-serif](علی ابن ابی طالب = 218----- سم مسیح = 218 ------ ابن لعينه=218------ابنه لعین =218)[/font]

[font=arial, helvetica, sans-serif](ام الکتاب = 495 -------- الشيطان ابوالجان=495------- وهوامیر المومنین=495)[/font]

[font=arial, helvetica, sans-serif](محمد يزيد علي=233----------البر =233)[/font]

[font=arial, helvetica, sans-serif](انا علی امیر المومنین=640-------- نار لعين بالمومنين=640)[/font]

[font=arial, helvetica, sans-serif](کافر = 301 ----- کفار= 301-------فکار = 301 --------فکرا = 301 )[/font]

[font=arial, helvetica, sans-serif]( خر = 800 ---- رخ = 800 [تصویر: 01.gif])[/font]

[font=arial, helvetica, sans-serif](چه بی خرد =824----- چه بخرید = 824----- چه بد خری =824----چه خر بدی = 824[تصویر: 01.gif])[/font]

[font=arial, helvetica, sans-serif]( شیر را ادم می خورد =1616-------------ادم شیر را می خورد =1616------------ شیر ادم را می خورد = [تصویر: 36.gif]1616)[/font]

[font=arial, helvetica, sans-serif]( قابیل ،هابیل با بیل کشت =956---------- قابیل با بیل هابیل کشت =956------------با بیل قابیل ، هابیل کشت =956[تصویر: 12.gif])[/font]

[font=arial, helvetica, sans-serif]( کمر=260------ کرم = 260---------مکر = 260)[/font]

این ها عبارات ساده بودند که نوشتم اگر بنا بر ساختن دو عبارت طولانی تر باشد که با هم مساوی باشند چه ورق ها که میتوان سیاه نمود تا عمر هست می توان نوشت و عمر را به بطالت گذراند

پس زیاد به این مسایل توجه نفرمایید .
یا علی(علیه السلام)
سلام.
باتوجه به جوابی که آقا وحید داد که حرفی باقی نمونده!ولی من هم در حد وسع خودم جواب شما رو میدم.
ببینید،این که اون ها این اعداد رو نماد خودشون قرار دادن که دلیل بر نحس و عبوس بودن این اعداد نیست.این که دلیل نمیشه ما به این خاطر دیگه از این اعداد استفاده نکنیم.ممکنه یه نفر تو۳۳سالگی شهید شده باشه.پس این شهدا جاشون تو جهنمه؟!معلومه که نه.
یه دلیل دیگه.شاید این ها به قول استاد رائفی تو دهنی باشه برای اونا.مثلا که یه تو دهنیش اینه که به اونا اشاره شده که اون۷۲تا جن که میپرستیدید مقدس نیستند.این۷۲نفر شهدای کربلا مقدسند که در راه خدا پر پر میشن.
یه دلیل دیگه.فرض کنید یه مسلمون بیاد یه ساختمون۱۳طبقه بسازه اهداش کنه به چند فقیر و محتاج.کاملا در راه خدا.
یه ماسون هم بیاد یه ساختمون۱۳طبقه بسازه،برای استفاده استفاده افراد جن گیر.یا احضار روح.یا از این نوع کارها.کاملا در این راه
به این اشخاص اهدا کنه.
حالا این۱۳با اون۱۳ تفاوتی نداره؟
هر گردی گه گردو نیست.
امیدوارم جوابتون رو داده باشم.
التماس دعا.
سازنده ی 33 پل گفته این پل 33 دهنه در یک طرف و 33 دهنه در طرف دیگه داره که رو هم میشن 66 تا که ابجد الله است
به نظر من از اونجا که فراماسونها به ظاهر و باطن هر کلمه یا عدد توجه وافی و کافی رو دارند تا بتونن ازش به نحوی در جهت منافعشون استفاده کنن . آیا احتمال نمیدید بخوان شما رو نسبت به مقدساتتون بد گمان کنن ؟ علم به اینکه این اعداد در دستگاه ماسونی چه هدفی داره فقط برای اینکه بتونیم دست اونا رو بخونیم نه اینکه نسبت به دست نوشته های خودمون بدگمان بشیم . یا حق Wink
به قول استاد رائفی پور این چیزها (مثال هایی که زدید جناب7zahra7) یه تودهنی ای به این صهیونیست هاست !
ممنون از جواب همتون
این که می فرمایید مقدس بودن بعضی اعداد در فرماسون ها دلیل بر عدم استفاده از اون اعداد توسط ما نیست باید عرض کنم که درست است ولی همان طور که می دانید در اسلام همه چیز هزاران دلیل وجود دارد و ریزه کاری هایی وجود دارد که آدم را شگفت زده می کند یه مثال : وقتی نماز شب می خونیم در نماز وتر مستحب است که هنگام بیان عبارات دست راست پایین و دست چپ مقابل صورت باشد این موضوع شما را یاد چه می اندازد؟
درست است آقای رائفی پور در یکی از سخنرانی هاشون عکسی از یکی از مجسمه ی فرماسون های قدیم نشون دادند که دست هایش به شکل خاصی بود یعنی برعکس ما دست راست بالا و دست چپ پایین مجسمه ی یکی از فرماسون های آمریکا هم به این شکل ساخته بودند متاسفانه الان عکسش را ندارم تا براتون بذارم.
من کاملا به این موضوع ایمان دارم که وجود این اعداد بی دلیل نیست و کاملا اهداف خدایی دارد تا نکته ای را به ما بیاموزد مثل 72 تن .اما می خواهم بدانم این نکات چه هستند؟
راستی این که می فرمایید با ضرب کردن اعداد چیزهای زیادی به دست می آید باید عرض کنم که کاملا حق با شماست ولی من بارها دیده ام که استادان و آگاهان جامعه برای این که شاگردهای آنها تعداد آیات قرآن را یاد بگیرند از این روش استفاده می کنند.
اینها زاییده ی توهمات یک عده استاد نماست ، که از این مسائل برای معرکه گیری استفاده کردن . . .
جناب ماسون یاب
لطفا منطقی و متین در مورد سوال اظهار نظر بفرمایید . نه اینکه شخص گوینده را بکوبید .

مدتی است فقط کار شما شده تکه انداختن به ایشون ! فکر میکنید این اثر دارد؟

با ایشون مخالفید یا نه نمیدانم . اما این روش بحث و گفتمان نیست !

هیچ سودی هم به حال شما ندارد . ادبیات شما جدیدا بسیار تند و زننده شده . با این روش انتقادهای احساسی راه را بر نقد صحیح میبندید!

به قولی ایشون پوستین رو ول کرد بگید پوستین هم ولش کنه!

این پست شما شده نوعی اسپم که هز جا میرسید یکی رو مینویسید

یا حق
به نظر من این حرفایی که شما زدید یه چیز بسیار شایع رو تو این تالار رو رد میکنه. اینجا خیلی ها تلاش میکنن و با تغییر زبان دادن نوشته ها و عدد درآوردن از اونا و بعدش ضرب و تقسیم و رادیکال گیری و توان رسانی و فاکتوریل و اینا یه عددی که بر اینا بخش پذیر بشه پیدا کننBig Grin
آدرس های مرجع