۳۱/شهریور/۹۰, ۱۱:۳۳
مدتی بود در این فکر بودم که چطور میشه امام حسین رو بهتر شناخت ؟ حکمت برگزاری مجالش آقا چیه ؟ تفاوت گریه بر امام حسین علیه السلام با بقیه گریه ها در چیه ؟ یک روز که از کنار کتاب فروشی میگذشتم بی اختیار وایستادم با اینکه کلاسم دیر شده بود اما نگاهمو به ویترین دوختم . دنبال یه چیزی میگشتم . نمیدونستم چی .تااینکه به این عنوان بر خوردم " اشک روان بر امیر کاروان " به نظرم خیلی شاعرانه اومد . رفتم تو گفتم آقا اون کتابو میخام . پیر مرد یه نگاه مهربون به من انداخت گفت دخترم این از کتابهایی که آرزو داشتم من ترجمه اش میکردم . فهمیدم که باید آدم اهل علمی باشه ، خلاصه خیلی تعریف کرد . گفت : یه خورده گرونه ها ( باخنده ) گفتم : آقا کتاب خوب ارزش خریدن داره . یه احسنت غلیظ گفت و اومدم بیرون . باید اعتراف این کتاب زمینه ساز اولین سفر من به کربلا شد . چون واقعیت کربلا رو خلقت این زمین شریف رو کامل توضیح داده . آدمو حریص میکنه که بره اونجا رو ببینه . امیدوارم این کتاب رو بخونین . اگه تونستم فایل دانلوشو پیدا میکنم براتون تو همین تاپیک قرار میدم . راستی این کتاب از علامه شوشتری از جمله سخنوران و مداحانی که سخنانشون تاثیر زیادی روی مردم اشت . خدایش رحمت کناد . حاج آقا فاطمی نیا در معرفی این کتاب و نوسنده اش می فرماید : « علامه ، مجتهد کبیر شیعه، آشیخ جعفر شوشتری قدی سره ... میدانید ما بزرگان زیادی داریم و داشتیم .اما میگویند هر گلی یک بویی دارد . شیخ دو قبضه امام حسین بود . مرجع تقلید بود . مقلد داشت و حتی یک وقت نسخه ای از رساله اش را من پیدا کردم که در بمبئی چاپ شده بود . در ایران که هیچ در هند هم مقلد داشتند .ولی گفته بود تا عمر دارم روضه خواندن را برای ابی عبدالله ترک نخواهم کرد .یک چیزی نشانش داده بودند . حضرت دست به سرش کشیده بود . نمی توتنست به کسی بگوید .یک مختصری گفته بودبه همان اندازه ای که عقل ما می رسد . کتابی نوشته به نام خصائص الحسینه اصلاً مطالب آن کتاب در هیچ جا نیست .