تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کتاب اشک روان بر امیر کاروان یا همون خصائص الحسین
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
مدتی بود در این فکر بودم که چطور میشه امام حسین رو بهتر شناخت ؟ حکمت برگزاری مجالش آقا چیه ؟ تفاوت گریه بر امام حسین علیه السلام با بقیه گریه ها در چیه ؟ یک روز که از کنار کتاب فروشی میگذشتم بی اختیار وایستادم با اینکه کلاسم دیر شده بود اما نگاهمو به ویترین دوختم . دنبال یه چیزی میگشتم . نمیدونستم چی .تااینکه به این عنوان بر خوردم " اشک روان بر امیر کاروان " به نظرم خیلی شاعرانه اومد . رفتم تو گفتم آقا اون کتابو میخام . پیر مرد یه نگاه مهربون به من انداخت گفت دخترم این از کتابهایی که آرزو داشتم من ترجمه اش میکردم . فهمیدم که باید آدم اهل علمی باشه ، خلاصه خیلی تعریف کرد . گفت : یه خورده گرونه ها ( باخنده ) گفتم : آقا کتاب خوب ارزش خریدن داره . یه احسنت غلیظ گفت و اومدم بیرون . باید اعتراف این کتاب زمینه ساز اولین سفر من به کربلا شد . چون واقعیت کربلا رو خلقت این زمین شریف رو کامل توضیح داده . آدمو حریص میکنه که بره اونجا رو ببینه . امیدوارم این کتاب رو بخونین . اگه تونستم فایل دانلوشو پیدا میکنم براتون تو همین تاپیک قرار میدم . راستی این کتاب از علامه شوشتری از جمله سخنوران و مداحانی که سخنانشون تاثیر زیادی روی مردم اشت . خدایش رحمت کناد . حاج آقا فاطمی نیا در معرفی این کتاب و نوسنده اش می فرماید : « علامه ، مجتهد کبیر شیعه، آشیخ جعفر شوشتری قدی سره ... میدانید ما بزرگان زیادی داریم و داشتیم .اما میگویند هر گلی یک بویی دارد . شیخ دو قبضه امام حسین بود . مرجع تقلید بود . مقلد داشت و حتی یک وقت نسخه ای از رساله اش را من پیدا کردم که در بمبئی چاپ شده بود . در ایران که هیچ در هند هم مقلد داشتند .ولی گفته بود تا عمر دارم روضه خواندن را برای ابی عبدالله ترک نخواهم کرد .یک چیزی نشانش داده بودند . حضرت دست به سرش کشیده بود . نمی توتنست به کسی بگوید .یک مختصری گفته بودبه همان اندازه ای که عقل ما می رسد . کتابی نوشته به نام خصائص الحسینه اصلاً مطالب آن کتاب در هیچ جا نیست .
آدرس های مرجع