تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: توهین به مقدسات اسلام بر روی البسه!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
خدا جمیاً لعنتتان کند سخت
انشاءالله خودمان به رهبری آقا به درک واصلتان میکنیمSleepy
متاسفانه خيلي از عكسهايي كه در اين بحث گذاشته شده ديده نميشه! مثل ارسال شماره 10 توسط آقا محسنHuh
____________________ممنون________________________:s
خبر مهر - شرکت صهیونیستی موسوم به "دلال" (Dalal) در تولیدات جدید خود که شامل دستمال صورت و دستشویی می شود دست به اقدام توهین آمیزی زده است. این شرکت صهیونیستی در این اقدام موهن عبارت "بسم الله الرحمن الرحیم" را بر روی دستمالهای تولیدی درج می کند!
[تصویر: 700599_orig.jpg]
تولیدات جدید این شرکت صهیونیستی، واکنش فلسطینیان را در پی داشته و آنان خواستار برچیدن این عبارت مقدس از روی دستمالهای تولیدی شده اند.
من یه مشکلی دارم
هیچ وقت نمی تونم این عکس هارو مشاهده کنم
لطفا اگه کسی میتونه یه باره دیگه عکسارو بذاره
اخیرا شلوارهای چینی به پاساژهای تهران آمده (با قیمت پایین ومتاسفانه پر فروش)که روی جیب های عقب آن کلمه مقدس الله و عبارت «بسم الله الرحمن الرحیم» درج شده است.

[تصویر: 155000809_orig.bmp]
[تصویر: shalvar_chini.jpg]
تولید کفش زنانه به شکل اسم محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
[تصویر: 143414_664.jpg]

جملات مقدس “لا اله الا الله” و “محمد رسول الله”، “ الله” و “تکبیر” "لا محمد و لا اسلام" روی کفش
[تصویر: 45656.jpg]

[تصویر: N_7268.jpg]
[تصویر: securedownload1.gif]
کشور چین تا حالا کمونیست بوده و از سال 1949 هم ازادی دین در این کشور اعلام شده و با این وضع بیشتر مردم کشور چین بدون دین(بالای 40 درصد)هستند.
درضمن
طبق سیاست های جدید کشور های امریکا و اسرائیل قرار هست که این بدون دین بودن در چین و حتی کل دنیا بیشتر بشه .
کشور چین بعد یک سال بعد شاهد تغبرات بزرگی میشه که حتی شاید یوان چین(پول رسمی این کشور) به جای دلار وارد عرصه ی اقتصاد دنیا بشه.
به هر حال
دارن خوب روش کار میکنن و این تازه اولش هست
جای تاسف داره که دشمنان اسلام اینقدر در راه نابودی اسلام (البته به خیال باطل خودشون) هوشیارو بیدار هستند، و از طرف دیگر ما تو سنگر داره خوابمون میبره، این با ماست که تا ظهور بیدار بمونیم...

منبع
هيش كدوم از اين عكسا كه دوستان گذاشتن بدون ف ي ل ت ر .ش ك ن يا در سايت دانشگاه باز نميشن
Angelنميذاريد معصوميت ما از دست نره!! همتون ميخواين آدم بچه مثبت نمونه دنبال V p N برهDodgy
نقل قول:هيش كدوم از اين عكسا كه دوستان گذاشتن بدون ف ي ل ت ر .ش ك ن يا در سايت دانشگاه باز نميشن
[تصویر: angel.gif]نميذاريد معصوميت ما از دست نره!! همتون ميخواين آدم بچه مثبت نمونه دنبال V p N بره[تصویر: dodgy.gif]

سلام دوست خوبم

ممنون از اطلاع رسانیتون Smile
بنده تا الان دو بار عکس ها رو دردو سرور مختلف آپلود کردم ولی متاسفانه عمر سرور ها ظاهراً 2-3 ماه بوده و بعد از گذشت مدتی فی*ل*تر شدن
ان شاء الله امشب مجدداً در یک سرور دیگه آپلود می کنم ، ان شاء الله این سرور فی*ل*تر نشه Rolleyes
(۳۱/تیر/۹۰ ۳:۱۹)Unname28 نوشته است: [ -> ]اطلاع رسانی چه فایده ای دارد؟ به جای این که کاری کنیم...

همين اطلاع رساني باعث ميشه دست كم دشمناي دينمون رو بشناسيم و تاجاييكه ممكنه ديكران رو هم اكاه كنيم
همين اكاهي ما و بقيه مسلمونا كلي به ضررشون تموم ميشه
مطمئنا جز خودشون وكسايي كه تواينجور كارا دست دارن ادماي معمولي تو دنيا مخالف تمسخر يه دين الهين

يامهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع