تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اخبار ویژه دفاع مقدس وشهدا
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
۲۰ بهمن ۱۳۸۹
یالثارات از بالن هوا کردن ستاد دهه فجر استان چهارمحال بختیاری انتقاد کرد .

به گزارش خبر آنلاین ،هفته نامه یالثارات در ستون سیاست به روایت یک همولایتی نوشت:

یکی از مسئولان ستاد دهه فجرچهار محال بختیاری :امسال به یاد 2400 شهیدان استان 2400 بالن هوا می کنیم .(جمهوری اسلامی 17/11/89)

1- بد نیست دوستان شیوه خجالت را کنار گذاشته و شیوه های دیگری مثل برگزاری 2400 مسابقه ماست خوری یا ترکاندن 2400 ترقه یا در کردن 2400 فشفشه و امثالهم را امتحان کنند .

2- البته شایسته است از فعالیت های ارتجاعی و غیر فرهنگی مثل برگزاری مسابقه براساس وصیتنامه های شهدا ،معرفی کتب ارزشمند دفاع مقدس (مثل پرواز بی نهایت ،سلام بر ابراهیم ،خاک های نرم کوشک ) و اهدای آن به نوجوانان و بر پایی مسابقات تحقیق گروهی درباره شهدا در میان دانش آموزان تبیرستانی در جهت زنده نگهداشتن یاد شهدا خودداری شود !
به این میگن بزرگداشت سکولاریزه شده
بهتر ه به احترام شهدا شون یک کار دیگه که در شان شهداست انجام بدن..آخه بالن هوا کردن چه کاریه..
همون هزینه را بذارن و به نیت همون شهدا به خانواده های فقیر کمک کنن!هرکاری غیر از بالن هواکردن یا کارها بیمورد دیگه ... در شان و مقام شهدا نیست..
اين دوستاني كه بالن هوا مي كنند فكر مي كنند كه تاريخ مصرف اينجور كاراي فرهنگي تمام شده، و براي قشر جوان و نوجوان حالا ديگه نشستن تو يك مراسم و گوش كردن به سخنران سخته!

ويا خواندن كتاب و نوشتن مقاله يا عكس يا نقاشي يا طراحي يا برگزاري مسابقه هاي مختلف ديگه قديمي شده.

و بعد مي خواهند يه جوري تو ذهن بچه ها و بقيه حالي كنن كه چقدر شهيد داديم و اله و بله ....

خب نتيجه اش همين ميشه كه هست و از اون طرف رقابت جانانه ايران و اس ر ا ئ ي ل بر سر ركوردهاي گينس اون هم در دهه مبارك فجر
بعضي اوقات بايد فكر كنيم كه آيا ما تو بازي اوناييم و يا اونا تو بازي ما!
ا پیکر سردار رشید اسلام «شهید عبدالحسین برونسی » شنبه تشییع می شود
به گزارش خبرگزاری شبستان، رئیس کمیته مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح، از تایید هویت صد در صد پیکر بی‌سر شهید «عبدالحسین برونسی» براساس آزمایش‌های DNA خبر داد.

سردار سیدمحمد باقرزاده تصریح کرد: بر اساس آزمایش به عمل آمده طی چند روز گذشته از استخوان «femur» چپ و راست پیکر کشف شده، که در اختیار مرکز تحقیقات ژنتیکی قرار گرفت، رابطه فامیلی تعلق پدر ـ فرزندی و همچنین رابطه مادر ـ فرزندی با نمونه خون‌های سرکار خانم «معصومه سبک‌خیز» به عنوان همسر شهید، «مهدی و عباسعلی برونسی» به عنوان فرزندان شهید «عبدالحسین برونسی» مورد ‌تأیید قرار گرفت.

وی افزود: آزمایشات مولکولی تعیین هویت، موسوم به انگشت‌نگاری DNA به وسیله بررسی مناطق STR با نمونه استخوان شماره 3376 مورد تأیید قرار گرفت و پیکر شهید «عبدالحسین برونسی» با 100 درصد قطعیت تأیید شد.

شایان ذکر است، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اعلام کرد: پیکر این شهید سرافراز روز شنبه (17 اردیبهشت) همزمان با شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) در مشهد مقدس تشییع می شود.

[تصویر: IMAGE634399585221152031.jpg]
تصاویری از تشییع پیکر شهید برونسی در مشهد.
[تصویر: 93033_741.jpg]

[تصویر: 93032_931.jpg]

[تصویر: 93034_502.jpg]

[تصویر: 93037_471.jpg]

[تصویر: 93039_378.jpg]
بسم الله الرحمن ارحیم
[تصویر: 674074_orig.jpg]
http://www.mehrnews.com/mehr_media/image...0_orig.jpg
[تصویر: 674069_orig.jpg]
به نقل از خبر گزاری مهر/
زندگی یک جانباز در حمام متروکه/ تنها آرزویم مرگ است
ورامین، روستای عباس آباد، انتهای روستا، یک حمام متروکه آدرس محل زندگی جانباز نابینای جنگ تحمیلی است که سابقه 210 روز حضور در جبهه دارد. جانبازی که اگر روستاییان غذایی به او ندهند شاید از گرسنگی جانش را از دست بدهد.
به گزارش خبرنگار مهر، پس از گذشت 22 سال از جنگ تحمیلی و ایجاد سازمانی دولتی برای حمایت و دفاع از حقوق جانبازان و خانواده شهدا و ایثارگران این پرسش در جامعه مطرح است که چرا هنوز شاهد زندگی رقت بار گروه زیادی از جانبازان جنگ تحمیلی هستیم؟

اخباری همچون زندگی یک جانباز شیمیایی (کارتن خواب) در خیابانهای تهران، هزاران جانباز روستای نسار دیره و سردشت بدون پزشک و کلینیک، عدم پذیرش فرزندان جانبازان زیر 50 درصد در مدارس شاهد، اعتراض جانبازان به کمیسیونهای تعیین درصد جانبازی، ماجراهای واردات خودرو و تحویل خودرو به جانبازان و صدها خبر دیگر در سالهای اخیر تیتر رسانه های کشور بوده است بی آنکه پاسخی از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران داده شود.

شهر ورامین - روستای عباس آباد - انتهای روستا- حمام متروکه آدرس محل زندگی جانباز نابینای جنگ تحمیلی است که اگر روستائیان غدایی به او ندهند شاید از گرسنگی جانش را از دست بدهد.

غلامعلی ظفرعلی
جانبازی افغانی است که هفت ماه و 23 روز سابقه حضور در جبهه دارد و حدود دو سالی است که در حمامی متروکه در حاشیه شهر ورامین زندگی می کند. این جانباز 48 ساله سالهاست که در تاریکی زندگی می کند و از ناحیه دو چشم نابیناست.

رزمنده چالاک گردان مقداد تیپ محمد رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) امروز در سایه سهل انگاری مسئولان زندگی می کند. وقتی از او پرسیدم پدرجان آیا مدرکی داری که ثابت کند در جبهه بودی و جانباز شدی؟ از زیر پتویی که سالها شسته نشده بود کیسه حاوی مدارکش را بیرون آورد و گفت: همین کاغذ پاره ها از زندگی من مانده است.

کارت شناسایی سابقه جبهه با مهر بسیج که تمامی سوابقش را ثبت کرده بود همراه با برگه ای که بنیاد جانبازان گواهی می داد غلامعلی ظفرعلی دارای 30 درصد از کار افتادگی است.

از این جانباز افغانی پرسیدم چه آرزویی داری گفت: مرگ تنها آرزوی من است. جایی را نمی بینم. کسی را ندارم حتی همسرم هم سالهاست از من جدا شده و فرزندی ندارم و مسئولان هم مرا فراموش کرده اند و در این حمام متروکه بیتوته کرده ام و هرشب منتظرم یا درندگان مرا پاره کنند و یا ماری یا گزنده ای مرا نیش بزند... آیا مرگ توقع زیادی است؟

به راستی اگر حاج رضا باصری فرمانده گردان مقداد ظفرعلی را پیدا نمی کرد کسی سراغی از این کهنه سرباز هشت سال دفاع مقدس می گرفت؟ روایت جانبازانی مانند غلامعلی ظفرعلی سالهاست در کشور تکرار می شود. فرمانده اش که پیگیر پرونده اوست می گوید: نهایت پاسخی که به من دادند این بود: باید تحت پوشش کمیته امداد قرار بگیرد.

پیرمرد گوشهایش سنگین شده بود و یک سوال را چند بار تکرار می کردم. برای پاسخ به هر سوال کمی تامل می کرد و بعد پاسخ می داد. پس از هر مرتبه پاسخ دادن به سوالاتم می گفت: حالا چکار می کنند، وضع من تغییر می کند؟ نه می توانستم قولی بدهم و نه او را امیدوار کنم زیرا گزارشها و گفتگوهایی مانند شرح حال ظفرعلی را بارها نوشته ام اما وضعیت زندگی آنها هیچ تغییری نکرده بود.

پیراهنش را بالا زد و گفت: جوون لاغر شدم... ولی یک روز بدن قوی داشتم و به تنهایی با تیربار یک گردان را حریف بودم. ظفرعلی در حالی که با تیربار از ورود تانکهای عراقی به خط مقدم جلوگیری می کرده بر اثر اصابت گلوله تانک مجروح شده بود.

به او گفتم آقا ظفرعلی چای داری؟ گفت: نه برای چند روز قبل است. بعد از زیر پتو یک کیسه کوچک بیرون آورد و گفت: یک تکه نان و یک عدد گوجه دارم برای شام... بفرمائید شام...

وقتی که از این جانباز نابینا خداحافظی می کردم غروب شده بود و او با چوب دستی که به دست داشت لنگان لنگان مرا تا درب حمام بدرقه کرد....

--------------------

گزارش از سید هادی کسایی زاده
[تصویر: 674040_orig.jpg]
[تصویر: 674041_orig.jpg][/b]
ببخشید رتبه رو اشتباه زدم میخواستم 5 بزنم نه 1
دیگه هم نتونستم عوضش کنم
ولی خیلی خیلی متاثر شدم
متاسفانه در جامعه ما خیلی از مسایل را بد اجرا میکنند.
نه برنامه ریزی درستی وجود دارد و نه در اجرا...
در شهر ما در میادین و بلوار های شهر تابلوهایی را نصب کرده اند که روی هر کدام از انها عکس شهیدی است
هر کس ببینید فکر میکند دولت کلی بودجه صرف ان کرده . اما جالب است بدانید تمام هزینه ان را که 350 هزار تومان است بابت هر شهید از خانواده انها دریافت میکنند.
کافی است پای درد دل بچه های شهدا و یا جانبازان و خانوادهه های ایشان بنشینید . هر کس هم نداند گمان میکند که خبری است .

ان که پندارد که حال مردم دنیا خوش است ................برق را در خرمن مردم تماشا کرده است

برق=اتش

گاهی برای خودم محاسبه میکنم که خداوند چگونه میخواهد کسانی را که با مال مردم خوری و سهل انگاری موجبات فقر و فحشای ملت را درست میکنند مجازات کند؟ واقعا که فقط از دست خودش بر میاید

یکی ماشین 3.000.000.000 تومانی سوار میشود . با پول ملت در کانادا بهترین ویلا ها را دارد . از دانشگاه منچستر دکترا میگیرد . در کانادا اتوبان میسازد . یک عده هم برای نان شب باید .....
جز در صفای اشک دلم وا نمیشود / باران به دامن است هوای گرفته را

اتل متل توتوله
چشم تو چشم گلوله
اگر پاهات نلرزيد
نترسيدي، قبوله

ديدم که يک بسيجي
نلرزيد اصلا پاهاش
جلو گلوله وايساد
زل زده بود تو چشاش

گلوله هم اومد و
از دو چشم مردونه
گذشت و يک بوسه زد