۱۱/مهر/۹۰, ۱۷:۳۰
به نام خداوند هدایت گر
جاتون خالی داشتم از زیارت بر میگشتم . با اتوبوس ویژه که دیدم هوا گرمه و اقای راننده کولر ...
رفتم جلو و گفتم اقای راننده کولر رو روشن کنید و شروع کردیم به صحبت و از فرهنگ ایرانی و ......
دیدم میگه حضرت ادم وقتی میوه درخت رو خورد چیز هایی فهمید که نباید میفهمید و خدا بیرونش کرد ...
چند تا نظر دیگه هم در مورد پیامبران داد و گفت که پیامبران هم گناه کار بودند و ...
اولش قصد صحبت نداشتم گفتم حتما نمیدونه منابعش کتب عهدین هست . گفتم اقای راننده ببخشید منابع شما چیه؟!گفت سفر پیدایش !
گفتم این که مال مسیحیا هست و این منابع تحریف شده ... گفت نه من 7 سال هست دارم انجیل و تورات رو میخونم و بهش ایمان دارم .
دیگه وارد صحبت شدیم و با هم کلی حرف زدیم که چیزایی که یادم مونده رو خدمت شما عرض میکنم صحبتهای من با رنگ ابی و صحبتهای ایشون با رنگ مشکی
خوندنش خالی از لطف نیست ..
البته به صورت خلاصه مینویسم که هم مفید باشه هم حوصله شما سر نره!
ایشان نزدیک 45 سال داشت
===============
هیچ کس معصوم نیست و همه گناه کرده اند برای همین هیچ کس نمیتواند فرد دیگری را مجازات کند
یعنی شما میفرمایید حتی پیامبران هم گناه کرده اند ؟
بله همه پیامبران بجز حضرت مسیح گناه کرده اند .
خوب میشه بفرمایید مثلا چه گناهانی؟
حضرت موسی یک نفر رو با مشت کشت!
مگر کشتن گناه داره؟! خوب گاهی لازمه برای دفاع از خودت یا مسایل دیگری کسی رو کشت ! مثلا خود خداوند قومی رو عذاب میکنه . خودتون که قبول دارید.
پیامبرای دیگه چی؟
جواب نداد .
حضرت ادم هم با خوردن میوه ممنوعه گناه کرد .
خوب ترک اولی داریم . گاهی بعضی کارها گناه نیست و مقداری به تفصیل براش توضیح دادم
بعد هم قبل از رسالت و بعد از رسالت جریانش فرق میکنه!
اگر پیامبران هم گناه و اشتباه کنند که نمیشه اعتماد کرد بهشون! اونوقت هدایت خدا ناقص میشه و معلوم نیست چی رو درست میگن چی رو غلط!!
با این وضع کل دین میره زیر سوال!
حالا چرا اینقدر به مسیح علاقه مند شدی؟
وقتی انجیل رو خوندم زندگیم رو متحول کرد !
چطور تحولی؟
به ارامش رسیدم
خوب بله ادیان الهی همه مایه ارامش بشر هستند و یکی پس از دیگری هم دیگه رو کامل میکنند . قران هم تکمیل کتب عهدین است و پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم ایشان را کامل کرده اند . شما با ادامه راه اونها باید به سعادت نزدیک بشی و ارامش خودت رو تکمیل کنی
در اسلام بسیار بالاتر از ارامش رو تجربه خواهی کرد
از کجا به حقانیت مسیح پی بردی؟
از روی انجیل . و تورات . چون انجیل و مسیح ادامه راه موسی بودند . مسیح مرده رو زنده میکرد . کور رو شفا میداد .
خوب پیامبر اسلام هم معجزات خودش رو داشته . کور هم شفا داد مرده رو هم زنده کرد. و از اون بهتر قران معجزه باقی است ...
کی گفته ایشان معجزه داشته؟
کی گفته مسیح معجزا داشته ؟
در انجیل و کتب قدیم امده
خوب تاریخ رو قبول داری؟ همون دلیلی که برای اون قضیه داری من هم برای تایید پیامبر اسلام میارم . و چون حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نزدیکتره تاریخ شهادت بهتر و صحیح تری میده .
اگر هم تورات و انجیل رو قبول داری که از همونها برات مدرک بیارم؟
کجای انجیل نوشته شده ؟!!
الان حضور ذهن ندارم اما اگه بخوای یا ایمیل بده یا شماره تا برات بفرستم
انجیل بارنابا رو قبول داری؟
نه . اون یک انجیل تقلبی و ساختگیه ....
اگر مدارک تاریخی بهت نشون بدم که حضرت مسیح عروج کرده و به صلیب کشیده نشده چی؟
اینها رو جعل کرده اند
باستان شناسان مسیحی این ها رو پیدا کردند . جریان غار بحر المیت رو براش گفتم .
میخوای این کتابها و مدارک رو بدم بخونی؟
نه . من ایمان دارم . چیزی نمیتونه ایمان من رو ازم بگیره
خوب خدار ا شکر . اینها رو بخون یا ایمانت قوی تر میشه یا متوجه میشی اسلام ادامه ادیان خداییه .
"خیلی ترسید وقتی این مدارک رو میخواستم نشونش بدم "
گفتم خوب نترس مگه دنبال حقیقت نیستی؟!!
ادامه دارد به امید خدا
جاتون خالی داشتم از زیارت بر میگشتم . با اتوبوس ویژه که دیدم هوا گرمه و اقای راننده کولر ...
رفتم جلو و گفتم اقای راننده کولر رو روشن کنید و شروع کردیم به صحبت و از فرهنگ ایرانی و ......
دیدم میگه حضرت ادم وقتی میوه درخت رو خورد چیز هایی فهمید که نباید میفهمید و خدا بیرونش کرد ...
چند تا نظر دیگه هم در مورد پیامبران داد و گفت که پیامبران هم گناه کار بودند و ...
اولش قصد صحبت نداشتم گفتم حتما نمیدونه منابعش کتب عهدین هست . گفتم اقای راننده ببخشید منابع شما چیه؟!گفت سفر پیدایش !
گفتم این که مال مسیحیا هست و این منابع تحریف شده ... گفت نه من 7 سال هست دارم انجیل و تورات رو میخونم و بهش ایمان دارم .
دیگه وارد صحبت شدیم و با هم کلی حرف زدیم که چیزایی که یادم مونده رو خدمت شما عرض میکنم صحبتهای من با رنگ ابی و صحبتهای ایشون با رنگ مشکی
خوندنش خالی از لطف نیست ..
البته به صورت خلاصه مینویسم که هم مفید باشه هم حوصله شما سر نره!
ایشان نزدیک 45 سال داشت
===============
هیچ کس معصوم نیست و همه گناه کرده اند برای همین هیچ کس نمیتواند فرد دیگری را مجازات کند
یعنی شما میفرمایید حتی پیامبران هم گناه کرده اند ؟
بله همه پیامبران بجز حضرت مسیح گناه کرده اند .
خوب میشه بفرمایید مثلا چه گناهانی؟
حضرت موسی یک نفر رو با مشت کشت!
مگر کشتن گناه داره؟! خوب گاهی لازمه برای دفاع از خودت یا مسایل دیگری کسی رو کشت ! مثلا خود خداوند قومی رو عذاب میکنه . خودتون که قبول دارید.
پیامبرای دیگه چی؟
جواب نداد .
حضرت ادم هم با خوردن میوه ممنوعه گناه کرد .
خوب ترک اولی داریم . گاهی بعضی کارها گناه نیست و مقداری به تفصیل براش توضیح دادم
بعد هم قبل از رسالت و بعد از رسالت جریانش فرق میکنه!
اگر پیامبران هم گناه و اشتباه کنند که نمیشه اعتماد کرد بهشون! اونوقت هدایت خدا ناقص میشه و معلوم نیست چی رو درست میگن چی رو غلط!!
با این وضع کل دین میره زیر سوال!
حالا چرا اینقدر به مسیح علاقه مند شدی؟
وقتی انجیل رو خوندم زندگیم رو متحول کرد !
چطور تحولی؟
به ارامش رسیدم
خوب بله ادیان الهی همه مایه ارامش بشر هستند و یکی پس از دیگری هم دیگه رو کامل میکنند . قران هم تکمیل کتب عهدین است و پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم ایشان را کامل کرده اند . شما با ادامه راه اونها باید به سعادت نزدیک بشی و ارامش خودت رو تکمیل کنی
در اسلام بسیار بالاتر از ارامش رو تجربه خواهی کرد
از کجا به حقانیت مسیح پی بردی؟
از روی انجیل . و تورات . چون انجیل و مسیح ادامه راه موسی بودند . مسیح مرده رو زنده میکرد . کور رو شفا میداد .
خوب پیامبر اسلام هم معجزات خودش رو داشته . کور هم شفا داد مرده رو هم زنده کرد. و از اون بهتر قران معجزه باقی است ...
کی گفته ایشان معجزه داشته؟
کی گفته مسیح معجزا داشته ؟
در انجیل و کتب قدیم امده
خوب تاریخ رو قبول داری؟ همون دلیلی که برای اون قضیه داری من هم برای تایید پیامبر اسلام میارم . و چون حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نزدیکتره تاریخ شهادت بهتر و صحیح تری میده .
اگر هم تورات و انجیل رو قبول داری که از همونها برات مدرک بیارم؟
کجای انجیل نوشته شده ؟!!
الان حضور ذهن ندارم اما اگه بخوای یا ایمیل بده یا شماره تا برات بفرستم
انجیل بارنابا رو قبول داری؟
نه . اون یک انجیل تقلبی و ساختگیه ....
اگر مدارک تاریخی بهت نشون بدم که حضرت مسیح عروج کرده و به صلیب کشیده نشده چی؟
اینها رو جعل کرده اند
باستان شناسان مسیحی این ها رو پیدا کردند . جریان غار بحر المیت رو براش گفتم .
میخوای این کتابها و مدارک رو بدم بخونی؟
نه . من ایمان دارم . چیزی نمیتونه ایمان من رو ازم بگیره
خوب خدار ا شکر . اینها رو بخون یا ایمانت قوی تر میشه یا متوجه میشی اسلام ادامه ادیان خداییه .
"خیلی ترسید وقتی این مدارک رو میخواستم نشونش بدم "
گفتم خوب نترس مگه دنبال حقیقت نیستی؟!!
ادامه دارد به امید خدا

( البته به دوستان ا.ر.م.ن.ی فروم بر نخوره ها )