تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: واکنش مولکولهای آب به اذکار، افکار و مفاهیم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۱۸/اسفند/۹۰ ۲۳:۴۲)mahdy_mir نوشته است: [ -> ].البته ظاهرا چون سنی ها نوشتن پس آخر سوره نام علی العظیم ذکر نشده . قیمتش ارزونه .

سلام دوست عزیز
یعنی چی سنی ها نویشتن؟؟؟؟؟؟
در ضمن علی العظیم 100% نیاز نیست تهش بنویسند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یعنی چی؟؟؟؟؟شما از رو چه ادعایی و یا حدیثی سندی موثق داری ارائه کنید ماهم فیض ببریم!
اینی که من دارم الان از بسم الله الرحمن الرحیم سوره یاسین شروع شده به صورت دایره وار نوشته شده تا آخر ظرف به آیه «فسبحن الذی بیده.....» خاتمه پیدا کرده چیزی اضافه بر سوره نوشته نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بسم الله الرحمن الرحیم
با تشکر از mhvvhm عزیز
هاااااااااااااااااای مای نیم ایز داگماس
سلام
یادم میاد راجب ظروف منقش به آیت الکرسی شنیده بودم که خوردن آب در ظرفی که آیت الکرسی نوشته شده خیلی خوبه
کلا اگه میشود همه قرآن رو داخل یک ظرف نوشت و خورد دیگه عالی میشود
چون حتی واو یک کلمه خدا اثرات خاص خودشو داره چه برسه به جزء جزء آیات خدا
یا حق
(۱۹/اسفند/۹۰ ۱۴:۴۳)mhvvhm نوشته است: [ -> ]
(۱۸/اسفند/۹۰ ۲۳:۴۲)mahdy_mir نوشته است: [ -> ].البته ظاهرا چون سنی ها نوشتن پس آخر سوره نام علی العظیم ذکر نشده . قیمتش ارزونه .

سلام دوست عزیز
یعنی چی سنی ها نویشتن؟؟؟؟؟؟
در ضمن علی العظیم 100% نیاز نیست تهش بنویسند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یعنی چی؟؟؟؟؟شما از رو چه ادعایی و یا حدیثی سندی موثق داری ارائه کنید ماهم فیض ببریم!
اینی که من دارم الان از بسم الله الرحمن الرحیم سوره یاسین شروع شده به صورت دایره وار نوشته شده تا آخر ظرف به آیه «فسبحن الذی بیده.....» خاتمه پیدا کرده چیزی اضافه بر سوره نوشته نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به نام خدا

سلام

گرامی , حرف من جنبه منفی نداشت . همه میدانیم برادران اهل سنت قران رو بصورت صدق الله العظیم در آخرش تلاوت میکنند .
اون کاسه ای که ما دیدیم همینطوری بود . پس احتمالا کار اهل سنت باید باشه .

ما شیعه ها به این صورت میگیم ... صدق الله علی العظیم .. و چه پایان زیباییست.Wink

قیمتی که من پرسیدم 2000 تومان بود برای همین گفتم ارزونه . همین .

ممکنه کاسه در طرح های مختلفی باشه و کاسه شما هم به اون طریق بوده . در ضمن منکر اثرات مثبت آب خوردن در این کاسه ها نیستم . قطعا کلام خدا دارای اثرات مثبت مختلفی است .
ممنونم
نکته قشنگی بود.خیلی وقتا ما هاخیلی راحت از کنار یه چیزایی میگذریم که اون چیزها میتونن اثرات عجیبی توی روح و روان ما حتی جسم ما دارن...
من خودم وقتی دارم غذا درست میکنم هر بار که در حین پخت و پز آیه الکرسی به غذام خوندم واقعا خوشمزه شده...Wink
این لینک برای دیدن عکس ها چون پاک شدند

http://parscactus.samenblog.com/print/163.htm

فقط نکتش اینه که نباید به قضیه نگاه پوزیتیویستی بهش بشه

همین
(۲۳/فروردین/۹۳ ۲:۳۲)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]فقط نکتش اینه که نباید به قضیه نگاه پوزیتیویستی بهش بشه
مردم،پوزیتیویستی یعنی بسیار طبیعی و تجربی،مثل قوانین بدن انسان.(Wink)
لزومی به نگاه پوزیتیویستی نیست. کافیه قیود عقلانی علوم تجربی رو قبول داشته باشیم و به ناصحیحی گزاره "این نظریات که از سوی موسسات علمی مورد تا ئید قرار گرفته" آگاه باشیم.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع