تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شعوبیه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
نقل قول:از خدا بدور، ایا شما جای خدا نشسته اید و قضاوت میکنید.
در ضمن اسلام یعنی تسلیم شدن دربرابر خدا و هر کس هر دینی داشته باشه و به خدا ایمان داشته باشه مسلمانه. آیا اینطور نیست؟

بسم الله

بنده جای خدا ننشسته ام و قضاوت نکردم .... عین جمله ای که بنده نوشته ام در پست قبلی-------------->
نقل قول:باید خدمت جناب عالی عرض کنم که کسانی که برای اسلام نرفتندو فقط برای وطن و ناموس رفتند خب خونشون که هدر نرفته مملکتشون و ناموسشون حفظ شده و ما با اونها کاری نداریم اصلا ... اجرشون با خدا... ولی الگوی ما باید انسانهای اهل آخرت باشند....
بنده این رو میگم که کسانی که هدف اخروی نداشته اند الگوی ما نیستند و ماهم کاری با ایشون نداریم هرچند کارشون بسیار ارزشمند و قابل تقدیر باشد ...

نقل قول:
ما فرد متخصص نمیخواهیم، فرد متعهد میخواهیم. (امام خمینی (رحمة الله علیه))

افراد کسی بودند که درک کردند اولین گزینه یک فرد متعهد اینه که در کاری که میخواهی انجام بدی متخصص هم باشی. ولی افرادی کار را توی دست گرفتند که اولین گزینه را نداشتند و فقط اسم اسلام را به کارهاشون بستند و نتیجه این شد ...

شما خیلی کوچکتر و بی تجربه تر و کم علم تر از آن هستی که معنای این جمله امام را بفهمی ...
برادر چون که صد آمد نود هم پیش ماست... امام نگفتند که فرد نباید متخصص باشد و فقط باید تعهد داشته باشد... بلکه در کنار تخصص تعهد هم باید باشد شما هیچ وقت دیدی یک رفتگر شهرداری بتواند کار پزشک را بکند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرچند خیلی متعهد باشد و بخواهد جان انسانها را نجات بدهد... این حرف خنده داریست!!!!!!!!! و هیچ عقل سالمی یک همچنین ایده بیخودی نمیدهد... پس شما هم نیا و حرف امام را اینگونه ساده لوحانه تفسیر نکن...
بنده به این دلیل که بحث سیاسی نشود توضیحاتم را ادامه نمیدهم.
بنده ختم ادامه این بحث رو اعلام میکنم و درخواست دارم دیگر مسائل سیاسی را پیش نکشید.... وگرنه بنده حذف خواهم کرد تا اینجا هم اجازه بحث دادم باید جوابگوی مدیران ارشد تالار باشم...

حال بپردازیم به بحث اعراب و کاری که در حمله هایشان به ایران زمین کردند...

ببین برادر اینها هیچکدوم به پای اسلام نوشته نمیشه (حداقل از نظر بنده) چون اکثر اوقات دین و مذهب دستاویزی برای حاکمان بوده تا به مقصد برسند... مانند قرون وسطی در اروپا... حالا یک شخصی که حمله کرده و اگر جنگ ها و کشتارها طبق سنت پیامبر و دستور قرآن بوده ماهم حرفی نداریم و اونجایی که اینطور نیست ما این رو پای اسلام نمیزاریم ... حسابش هم با خود خدا...
من بیام و یک فرد رو بکشم بعد بگم چون من مسلمونم برحقم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب کردم کشتم؟؟؟؟؟؟ شما هم با این حرف از اسلام زده میشید؟؟؟؟ نه برادر من دلیل اینکه میبینید الان مردم از اسلام دارن زده میشند به دلیل سوء تبلیغات گشترده و بافته شدن داستان های خیالی ست که چهره ائمه و اسلام رو خدشه دار کنند ... و مردم هم یک ذره مطالعه نمیکنند کتب معتبر رو تا یاد بگیرند و هر حرفی به خوردشان نرود... طرف میره فیس بوک ... چه توهین هایی که به ائمه نشد در اونجا ... ماهواره چه سوء تبلیغاتی که نمیکند...

بهر حال این جای خالی قلب رو یک چیزی باید پر کند دیگه ... وقتی که قلب از حب دنیا پر شد حب اسلام و آخرت بیرون میرود... اصلا برای اکثر مردم مهم نیست که اسلام حقیقی چیست؟؟؟؟ دغدغه نداریم ببینیم حق چیست!!!!

الان که میبینید این همه مسلمان شیعه در ایران هست ... این یعنی که دل مردم با اسلام است ... حتما چیزی دیده اند از ائمه و پیامبر و خدا و قرآن و عشقی در وجودشون نسبت به این ها وجود دارد که شیعه شده اند... وگرنه هیچ چیز زورکی در ذهن مردم نمیرود و اعتقاد نمیشود...
یا الله
دوست من اون جنگها یکی از هزاران دلایلی بود که شعوبیه گری بوجود آمد.
خوش حالم که حرف خود من را میزنید. من خودم یک تاپیک داشتم به اسم، رفتار اعراب را به پای اسلام نگذارید. گویا از دیشب تا به حال این تاپیک حذف شده است.
در ضمن گل من شما هم که حرف امام را مثل من تفسیر کردید. بعد میگید من نمیفهمم؟ من شعور ندارم؟ عجب مسلمانی هستید!
بعد تهدید میکنید که حذف میکنید! عجب، فعلا قدرت دست شما است. پس در حقیقت دارید اعتراف میکنید که تاپیکها را بر اساس سلایق شخصی پاک میکنید! خوب اینم باز از نظر من اشکالی نداره و به نظر من توهین به افراد جامعه چه رو در رو باشه چه در سایه سایبر بی جواب نمیمونه. جوابش با کسی که جای حق است.
وقتی شما به عنوان یک فرد عادی که چند صباحی یک قدرت بی اهمیت در دست دارید و این چنین به این قدرت غره میشید، نباید از کساییکه قدرت واقعی در دست دارند و غره میشوند، خرده گرفت. اجر شما با خدا.
نقل قول:بعد میگید من نمیفهمم؟ من شعور ندارم؟
بسم الله

لطفا متن نوشته بنده را بخوانید و در حرف توی دهن من نگزارید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من کی گفتم شما شعور نداری؟؟؟؟؟ من کی گفتم شما نفهمی؟؟؟؟؟ خوبه خواجه حافظ شیرازی هم خاک براش خبر برده که محمد790 توی تالار مخالف دعوا و جدل و توهین و این حرفهاست...
این حرف شما با حرف من زمین تا آسمون فرق میکنه؟؟؟؟؟ من توهین نکردم و نخواهم کرد...

نقل قول:
پس در حقیقت دارید اعتراف میکنید که تاپیکها را بر اساس سلایق شخصی پاک میکنید!
نه عزیز دل من من گفتم که چون بحث سیاسی میشه من مجبور به حذف کردن میشوم... نگفتم اگه مخالف سلیقه من حرفی بزنی حذف میکنم
آقا توی این تالار بحث سیاسی ممنوعه.... من چه کنم؟؟؟ مشکلی داری برو با کسی که قوانین تالار رو وضع میکنه طرف شو.

نقل قول:
خوش حالم که حرف خود من را میزنید.
خیلی خوشحالم که عقیده مان یکی است و یک جای مشترک داریم... ولی فرق حرف بنده با شما این است که بنده حرفم را رک وراست میگم ولی شما آنچنان دو پهلو حرف میزیند که آدم نمیفهمه کدوم طرف طناب رو دارند میکشند؟؟؟؟؟
حرف تون رو کامل و واضح بیان کنید تا اینجور کج فهمی ها پیش نیاد برادر من.

بنده که با شما پدر کشتگی یا خصومت شخصی ندارم که ... بنده حرف منطقی میزنم اگر اینطور نبود شما بیا به من اعتراض کن... و حرف رو منطقی و واضح بیان کن. برداشت محمد عزیز هم از تفسیر شما از کلام امام مثل بنده بوده مثل اینکه... چون از پستشون معلومه...

لطفا واضح منظورتون رو مشخص کنید از این به بعد.

یا الله
اقای مریدی قدیمیا مثلای قشنگی میزدن

بفرما و بشین و بتمرگ سه تاش یه معنی رو میرسونه ولی این کجا و اون کجا
جناب محمد من از شما چنین انتظاری را نداشتم.

نقل قول:در ضمن مواردی را که از تاریخ طبری عنوان کردید کذب است

برای اثبات حرفم از اینجا کتاب را دانلود کنید و بخوانید.

پاراگراف مربوطه

نعیم شبانگاه یک دسته سوار با وی ..... و نعیم شبانگاه به آنها تاخت و از شهر غافلشان کرد و بجنگید و پایمردی کرد تا وقتی که از پشت سر صدای تکبیر شنیدند و هزیمت شدند و چندان از آنها کشته شد که کشتگان را با نی شمار کردند و غنمیمتی که خدا در ری نصیب مسلمانان کرد همانند غنایم مداین بود. (تاریخ طبری، جلد پنجم، ص 1975).

در ضمن خود تاریخ طبری برای حمایت از اعراب نوشته شده است و خیلی از بخشهای اون حذف شده. خود تاریخ طبری زیاد منبع قابل استنادی نیست ولی با کنار هم گذاشتن جندین تاریخ و نتیجه گیری میتوان چنین نوشت.

درباره تاریخ طبری مطالعه نمایید.
http://www.pasokhgoo.ir/node/38428
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع