اول بابت طولانی شدن پستهای خودم عذرخواهی می کنم اما این موضوعی که مطرح کردین یکسالی هست که به طور تخصصی راجع بهش تحقیق میکنم و مدارک و مستندات هم بسیار دارم. بنابراین حرف برای گفتن زیاد دارم اما سعی میکنم بحثها رو جمع کنم که خیلی طولانی نشه.
در اینکه صهیونیزم انسان پرست هست شکی نیست دوست عزیز. این آقایان که اتفاقا ادعای اصلی آنها عقلگرایی است مطمئنا بر اساس عقل محاسبه گر خود عمل می کنند. ممکن نیست کاری کنند که سود و نفع شخصی براشون نداشته باشه. اصلا بحث من هم همین هست که ارتباط اونها با شیطان یک ارتباط دو طرفه هست بر اساس این فرمول که: دنبال کردن اهداف ابلیس و شیاطینش (ابلیس روی هدفش که نابودی بشر است قسم خورده) در قبال تامین زیورهای دنیا از ثروت و قدرت و شهوت و ... اینکه اونها 10 میلیون برده گرفتند و باعث نابودی انسانهای یک قاره شدند، اصلا تضادی با اینکه این خواسته شیطان بوده نداره. مثلا راه رسیدن به ثروت و قدرت اشرار یهود در غارت و چپاول و برده داری آفریقاییان بوده که از طرفی این خواسته مهم ابلیس و شیاطین هم هست.
اما مشکلات شما با مستند ظهور:
نقل قول:رواج این فکر که قدرت یهود از شیطان پرستیست ( در حالی که علتش نیرنگ و جاسوسی یهود است و نه اعمال مذهبی خرافاتی)
دوست عزیز در پست قبل هم گفتم چنین چیزی در مستند ظهور نیست. برداشت شما اشتباه بوده. ما در تعالیم اسلامی داریم که شیاطین هم می توانند از جن باشند و هم از انسان. شرارت هم می تواند سر منشا انسانی داشته باشد هم سر منشا اجنه. شما انگار فراموش کردین که در حال حاضر جمعیت بسیار زیادی اجنه موازی با ما زندگی می کنند و اکثرشون تابع ابلیس هستند و در زمره لشکر او. ابلیس هم دشمن قسم خورده بشر هست. متاسفانه شما خیلی دارین مادی به قضیه نگاه می کنین. ما حتی در قرآن داریم که عده ای اجنه می پرستند. این عده چه کسانی هستند؟ همین فراماسونرها و کابالیستها و ساحران بزرگ و کاهنین اعظم و ... از نظر من احتمالا بتها هم نمادی از اجنه بودند. خدایان مولوخ، بعل، هوروس، کریشنا، کالی و بسیاری دیگه همگی ابلیس یا شیاطین شروری بودند که به صورتهای مختلف بر انسان ظاهر شدند و با انجام کاری فوق العاده از دید بشر، آنها را فریب داده اند به پرستش خودشان.
داستان آلیستر کرالی که واضحه چطور با یکی از بزرگان جنیان ارتباطی داشته و یکی از خروجی هاش کتابی بوده تحت عنوان کتاب قانون که طی سه روز توسط همون جن بهش دیکته شده...
اما ما این برداشت رو نکردیم که چون صهیونیست با اجنه ارتباط داره این قدرت الانش به خاطر همون ارتباط هست. در قرآن احوال قوم بنی اسرائیل قابل مطالعه هست. همیشه پای اجنه در میان نبوده. این ساده انگاری هست که همه چیز رو گردن اجنه بندازیم. مثل اینکه بگیم شیاطین در قرآن، فقط منظور اجنه هست که البته اینطور نیست.
به نظرم این برداشت شما از مستند ظهور اشتباه هست. میشه دقیقا بگین کجای مستند باعث شده شما چنین برداشتی کنین؟
نقل قول:اگر شما کسانی را دیدید که از مدنا بدشان آمده درست است ولی متاسفانه گویا فقط به اطراف خود در ایران نگاه کردید . من بسیاری از افراد را دیدم که بعد از دیدن این مستند تازه شیفته این قدرت شده اند . کسانی که در کل به خدایی اعتقاد ندارند و خدا را در زندگی خود موجودی ضعیف دیده اند با دیدن این قدرتها جدب شده اند . نمونه آن دوست خود من در کانادا چند سالی بود در فضای غرب به این فکر میکرد که خدا زایده ذهن بشر است و بعد از دیدن این مستند به این نتیجه رسیده ذهن بشر قدرت بالاتری هم دارد . من هم میگویم دید ما نباید محدود به ایران باشد . کشوری که حتی بی دین ترین افراد آن با لفظ خدا غریبه نیستند . در جهانی که جوان جویای قدرت و تخلییه روح خود است چه اثری دارد ؟
برادر عزیز من هم مثالی از کافران و بیخدایان رو آوردم که با دیدن مستند به خداپرستی برگشتند. اینکه دوست شما یا سایرین میرن دنبال قدرت شیاطین به خودشون مربوطه. این یعنی اونها رقابت خیر و شر رو پذیرفتن. خدا و شیطان رو پذیرفتن و خودشون میخوان سراغ شیطان برن. کسانی که چنین اعتقادی دارن و در این مستند چهره منفور اونها به تصویر کشیده شده باز هم میخوان برن سراغ قدرتهای شیطانی، خوب کاری از دست ما بر نمیاد. اونها دیر یا زود به حزب شیطان می پیوستن هر چند با همین وضعیت فعلیشون هم جزو لشکر ابلیس هستند.
در مورد مدونا من مثال زدم تا به برهنگی مستند که مثل روز روشن دلیلش واضحه ایراد نگیرین. اتفاقا تحقیقات من بیشتر در حوزه غرب بوده نه ایران فقط میگم جای تاسفه که جامعه ما هم داره کم کم مسیر 100 درصد غلط جامعه غرب رو دنبال میکنه.
قرار نیست همه با دیدن مستند ظهور از خواب بیدار بشن. اولین مانع خود فرد هست که دوست داره در خواب بمونه و هیچ کاریش نمیشه کرد. نمونه اش دوست نزدیک خود من هست که الان کاملا اعتقادش رو به خدا از دست داده و علیرغم دیدن مستند، دوست نداره از دنیای خوش خودش دل بکنه و بیدار بشه از خواب غفلت. خوب واقعا من تمام تلاشم رو کردم اما دیگه کاری از دست من بر نمیاد چون اون خودش اینطور میخواد. اینکه دوست کانادایی شما جذب نیروی شیطانی شده به خاطر این هست که نمیخواد به دین خدا و محدودیتها و قوانین و بایدها و نبایدهای اون دین برگرده. معلومه که میخواد بره سراغ راهکارهای دیگه. اینجا هم کاری از دست شما بر نمیاد.
بالاخره مستندی که با هدف افشای سیستمی شیطانی ساخته بشه باید حقایق شیطانی بودن سیستم رو مطرح بکنه تا دینداران واکسینه بشن. حالا اینکه یک عده بخوان علیرغم تاکید زیاد این مستند بر شیطانی و پلید بودن چیزی سراغ اون برن، به خاطر حماقت خودشون هست نه اینکه مستند مقصر بوده.
مثل اینکه بخوای در مورد راه های پیشگیری از بیماری ایدز، ملت رو آموزش بدی و یکی از راه های اون که مقاربت جنسی باشه رو مطرح کنی، بعد طرف ببینه و جذب مقاربتهای جنسی و زنا بشه. این حماقت فرد رو میرسونه. نمیشه به خاطر حماقت اون فرد، مردم رو در مورد این بیماری و راه های اون آگاه و واکسینه نکرد ...