۱۲/اسفند/۹۰, ۱۳:۴۳
۱۲/اسفند/۹۰, ۱۳:۵۹
(۱۲/اسفند/۹۰ ۱۳:۴۳)blue.blood نوشته است: [ -> ](۱۹/مهر/۹۰ ۱۱:۲۶)وحید110 نوشته است: [ -> ]در مورد هدایت یک نکته رو هم اضافه کنم .یه چیزی خوندم توی قرآن، خیلی عجیبه ...
هدایت امری است عظیم که خداوند در قبال کار اندک ما اهدا میکند . پس وقتی شما کاری نکنید خداوند به شما ایمان و هدایت اهدا نخواهد کرد .
مضمونش اینه که
کسایی که کافر شدن، از قبل از اینکه به این دنیا بیان، کفر ورزیدن ...
همه ی ما قبل از اینکه به دنیا بیایم، یه بار شهادت دادیم، ولی از همون موقع، یه سری به دروغ شهادت دادن ...
خدا هرکس رو بخواد هدایت میکنه، ولی یه سری راه برشون بستست ... یه سری از روز اول کافر آفریده شدن !!!
پیدا کنم حتما میارم اصل آیه رو .
به قول سنیا، خدا همچین هم عادل نیست ...
اگه از درس فارغ بشم، حتما با دلیل ادامه میدم .
سعی کنید این Topic بسته نشه، این یه پیشنهاد نیست /.
نمیدونم چرا با اینکه میدونید مطرح کردن شبهه خلاف قانون تالاره بازهم ....
بعدشم که جواب ندیم میگین پس این شبهه درسته!!!!
۱۲/اسفند/۹۰, ۱۴:۰۶
نقل قول:کسایی که کافر شدن، از قبل از اینکه به این دنیا بیان، کفر ورزیدن ...
همه ی ما قبل از اینکه به دنیا بیایم، یه بار شهادت دادیم، ولی از همون موقع، یه سری به دروغ شهادت دادن ...
خدا هرکس رو بخواد هدایت میکنه، ولی یه سری راه برشون بستست ... یه سری از روز اول کافر آفریده شدن !!!
[b]لا إکراهَ فِی الدَّین قَد تَبَیَّنَ الرُّشدُ مِنَ الغَیَّ فَمَن یَکفُر بِالطَّاغوتِ وَ یُؤمِن بِالله فَقَد
استَمسَکَ بِالعُروَةِ الوُثقی لاَنفِصامَ لَها والله سَمِیعٌ عَلِیمٌ(256)[/i]
[b]الله وَلِیُّ الَّذین آمَنوا یُخرِجُهُم مِنَ الظُّلُماتِ إِلی النُّور وَ الُّذینَ کَفَروا أولیاؤُ هُمُ
الطَّاغوتُ یُخرِجُونَهُم مِنَ النُّور إِلَی الظُّلُماتِ أُولئِکَ أصحابُ النَّارِ هُم فِیها خالِدُونَ(257)[/i]
[b][/i]
در دين هيچ اجبارى نيست. و راه از بيراهه بخوبى آشكار شده است. پس هر كس به طاغوت كفر ورزد، و به خدا ايمان آورد، به يقين، به دستاويزى استوار، كه آن را گسستن نيست، چنگ زده است. و خداوند شنواى داناست. * خداوند سرور كسانى است كه ايمان آوردهاند. آنان را از تاريكيها به سوى روشنايى به در مىبرد. و [لى] كسانى كه كفر ورزيدهاند، سرورانشان [همان عصيانگران=] طاغوتند، كه آنان را از روشنايى به سوى تاريكيها به در مىبرند. آنان اهل آتشند كه خود، در آن جاودانند.»
د
منظورم رو درست نرسوندم . این اضافه به پست قبلیش بود
خداوند همیشه هدایتش بر بندگانش جاریست وقتی بنده با اختیاری که خداوند به او داده نخواهد هدایت شود و حجت های اشکار خداوند را انگار کند قائدتا خداوند نیز او را هدایت نخواهد کرد
مثال شاید گویا نباشه
اما مثل اینه که پدری به فرزندش مدام عملا و اخلاقا و با صحبت میگه فرزندم بیا تا راه درست رو نشونت بدم و خوشبختت کنم . فرزند تمکین نکنه و محل نزاره و بر عکس عمل کنه خوب پدر همیشه در حال هدایته ولی پسر نمیخواد پدر هم هدایتش نمیکنه
یعنی خود فرزند راه هدایت رو مسدود میکنه
د
نقل قول:ر مورد هدایت یک نکته رو هم اضافه کنم .
هدایت امری است عظیم که خداوند در قبال کار اندک ما اهدا میکند . پس وقتی شما کاری نکنید خداوند به شما ایمان و هدایت اهدا نخواهد کرد .
خداوند همیشه هدایتش بر بندگانش جاریست وقتی بنده با اختیاری که خداوند به او داده نخواهد هدایت شود و حجت های اشکار خداوند را انگار کند قائدتا خداوند نیز او را هدایت نخواهد کرد
مثال شاید گویا نباشه
اما مثل اینه که پدری به فرزندش مدام عملا و اخلاقا و با صحبت میگه فرزندم بیا تا راه درست رو نشونت بدم و خوشبختت کنم . فرزند تمکین نکنه و محل نزاره و بر عکس عمل کنه خوب پدر همیشه در حال هدایته ولی پسر نمیخواد پدر هم هدایتش نمیکنه
در مورد خدا چون خداوند قدرتش نا محدوده بزور میتونه بنده رو هدایت کنه . اما چون خودش خواسته که اختیار داشته باشه پس این لفظ رو بکار میبره که به این دلیل(اختیار و نخواستن بنده ) هدایتش نکردم
۱۲/اسفند/۹۰, ۱۴:۰۶
(۱۲/اسفند/۹۰ ۱۳:۴۳)blue.blood نوشته است: [ -> ](۱۹/مهر/۹۰ ۱۱:۲۶)وحید110 نوشته است: [ -> ]در مورد هدایت یک نکته رو هم اضافه کنم .یه چیزی خوندم توی قرآن، خیلی عجیبه ...
مضمونش اینه که
بسم الله الرحمن الرحیم
طرح این سوال نشان دهنده اینست که شما به مختار بودن انسان اعتقاد ندارید...
انسان ها از زمان به وجود آمدن و آفرینش موجوداتی مختار بوده اند (برای اثبات کافیه به ماجرای اشتباه حضرت آدم و حضرت حوا اشاره کنیم) و این مختار بودن تنها زمانی که به زمین میایند نیست...
خداوند همه انسان ها را پاک و معصوم می آفریند همانطور که جناب علی110 و جناب وحید110 اشاره کردند هدایت خود را نیز مشمول همه انسان ها قرار میدهد. این خود انسان است که خوبی یا بدی را انتخاب میکند
این که ما انسان های فراموشکار عهد و پیمانی که در زمان آفرینش بسته ایم را به یاد نداریم نشاندهنده جبر در این امر نیست. بلکه نفوس آدمی واحد هست و ما همانی هستیم که در آن زمان پیمان راست یا دروغ بسته ایم و اگر الان هم از ما پیمان بگیرند همان پاسخ را خواهیم داد چون انتخاب ما اینست.
در پناه حق
۱۲/اسفند/۹۰, ۱۴:۱۶
(۱۲/اسفند/۹۰ ۱۳:۴۳)blue.blood نوشته است: [ -> ]یه چیزی خوندم توی قرآن، خیلی عجیبه ...
مضمونش اینه که
نکته ی اول
پسر خوب در مباحث علمی کار به یه چیزی خوندم به این مضمون درست نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اونم مباحث به این مهمی
پس یا اول قائده ی مناظره ی علمی رو سعی کن رعایت کنی
یا شبهه بی سند نیافکن که اگر خداییی نکرده عامل گمراهی بشیم
حساب و کتابی در کار است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوماً شما آیه اش را بیاور، جواب شبه ات را به لطف خدا بگیر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ثالثاً اگر حقیقتاً سوال داری برو تحقیق کن نه این که برای اینکه زیر بار امر و نهی های دین خدا هم نری خودت رو با این مسائل دلخوش کنی و فکر هم کنی که درست داری فکر میکنی برو توی اینهمه سایت رفع شبهه و جوابشون رو بخون اگه عقلانی نبود بعد یه چیزی
رابعاً خدایی که عادل نباشد اصلاً خدا نیست و به درد پرستش نمیخوره
خامساً ما نفهمی خود و عقل ناقص خود را در تحلیل مسائل به پای ظلم دیگری نباید بگذاریم!!!!!!!!!
به طور مثال یه بچه ی کوچولو که صبح عسل خورده بعد از یک ساعت خربزه هوس میکنه و باباش هم بهش نمیده، عقلش هم نمیرسه که توضیحات پدرش رو بفهمه بعد با خودش میگه عجب بابای ظالمی دارما!!!!!!!!!
عقل و علم و فهم ما هم در برابر علم خداوند هیچ است و تحلیلهای بر مبنای عقل و علم و فهم ناقص ما در بسیاری از مواقع با توجه به نقص اطلاعات ورودی میتونه غلط باشه
۱۲/اسفند/۹۰, ۱۴:۲۲
چرا واسه ی خودت تفسیر میکنی ؟!
کجایه این حرف من بوی جبر و عدم اختیار میده ؟؟؟
من توی همین تالار Nتا پست گذاشتم که آقا زور نگید ، هرکی هرکاری دلش بخواد میکنه، چون خدا آدم رو آزاد آفریده ...
بعد، این چه ربطی به حرف من داره ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
انسان ها از زمان به وجود آمدن و آفرینش موجوداتی مختار بوده اند (برای اثبات کافیه به ماجرای اشتباه حضرت آدم و حضرت حوا اشاره کنیم) و این مختار بودن تنها زمانی که به زمین میایند نیست...
من توی همین تالار Nتا پست گذاشتم که آقا زور نگید ، هرکی هرکاری دلش بخواد میکنه، چون خدا آدم رو آزاد آفریده ...

۱۲/اسفند/۹۰, ۱۴:۲۸
(۱۲/اسفند/۹۰ ۱۴:۰۶)وحید110 نوشته است: [ -> ]نقل قول:در مورد هدایت یک نکته رو هم اضافه کنم .
مثال شاید گویا نباشه
در مورد خدا چون خداوند قدرتش نا محدوده بزور میتونه بنده رو هدایت کنه . اما چون خودش خواسته که اختیار داشته باشه پس این لفظ رو بکار میبره که به این دلیل(اختیار و نخواستن بنده ) هدایتش نکردم
یه توضیح تکمیلی
خدا ابتدا به خیر میکند
کریم و رحیم و جواد است
و صاحب فضل است که بی استحقاق می بخشد
قبل از اینکه هر کاری هم بخواد در راستای هدایت شدنش انسان انجام دهد خدا هم هدایت درونی اش میکند از راه فطرتش هم هدایت خارجی اش میکنه
یک قائده ی کلی
خدا منفعل نیست که اول مخلوق کاری کند بعد منفعل نسبت به کار مخلوق خدا کاری کند
خداوند فاعل است و خالق تقدیر و قوانین عالم تکوین
آنچه که معمولاً به عنوان عکس العمل یاد میشه همان قوانین تکوینی است که خدا در آفرینش جاری کرده
مانند قانون : والذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا
هر کس حقیقتاً در راه ما تلاش و مجاهدت کند به تحقیق به راه های خود هدایتش میکنیم
خدا ابتدا به خیر میکند
در هر زمینه ای و بی استحقاق مخلوقش
بی استحقاق مورد هدایت اولیه قرارش میدهد
بی استحقاق روزی میدهد کافر و مشرک و منافق را حتی چون رحیم است و رحیم صفت رحمت عام پروردگار است
و...
حال اگر شما هم قدمی بردارید شامل رحمت رحیمه ی خاص اوست کریم میشید
و هدایت مضاعف خداوند شامل حال شما میشود
۱۲/اسفند/۹۰, ۱۴:۳۴
نکته ی اول
پسر خوب در مباحث علمی کار به یه چیزی خوندم به این مضمون درست نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اونم مباحث به این مهمی
پس یا اول قائده ی مناظره ی علمی رو سعی کن رعایت کنی
یا شبهه بی سند نیافکن که اگر خداییی نکرده عامل گمراهی بشیم
حساب و کتابی در کار است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوماً شما آیه اش را بیاور، جواب شبه ات را به لطف خدا بگیر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ثالثاً اگر حقیقتاً سوال داری برو تحقیق کن نه این که برای اینکه زیر بار امر و نهی های دین خدا هم نری خودت رو با این مسائل دلخوش کنی و فکر هم کنی که درست داری فکر میکنی برو توی اینهمه سایت رفع شبهه و جوابشون رو بخون اگه عقلانی نبود بعد یه چیزی
رابعاً خدایی که عادل نباشد اصلاً خدا نیست و به درد پرستش نمیخوره
خامساً ما نفهمی خود و عقل ناقص خود را در تحلیل مسائل به پای ظلم دیگری نباید بگذاریم!!!!!!!!!
[/quote]
اولا حق با شماست
دوما گفتم دانشگاه تعطیل بشه واسه ی عید، میارم
سوما من هنوز سوالی نکردم ! یه اشاره کردم
البته من دشمنتون نیستم و شما رو هم دشمن نمیبینم
ما فقط اختلاف نظر و عقیده داریم
چهارم، اینم یه سوال بزرگه که جای بحث داره ... البته ، من هنوز سوالی نکردم .
پنجم ...
آره، بازم حق با شماست .
۱۲/اسفند/۹۰, ۱۴:۳۴
(۱۲/اسفند/۹۰ ۱۴:۲۲)blue.blood نوشته است: [ -> ]یه چیزی خوندم توی قرآن، خیلی عجیبه ...
مضمونش اینه که
پسر خوب اگه در یک مبحث مهم و مناظره ی علمی مثل اینجا داری بحث میکنی
حق نداری با یه چیزی خوندم اطلاع بدی
مستند آیه رو میاری بعد که آوردی روش بحث میکنیم مستند و مستدل
اگه کسی خوند و انحراف و شک براش پیش اومد شمایی که همین جوری نوشتی اون دنیا مسئولی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن مبحث ایمان و کفر قبل از این دنیا مباحث مربوط به عامل ذر هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و هنگامى را كه پروردگارت از پشت فرزندان آدم ذريه آنان را برگرفت و ايشان را بر خودشان گواه ساخت كه آيا پروردگار شما نيستم؟ گفتند بله گواهى داديم تا مبادا روز قيامت بگوييد ما از اين [امر] غافل بوديم (۱۷۲)
وَإِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِن بَنِي آدَمَ مِن ظُهُورِهِمْ ذُرِّيَّتَهُمْ وَأَشْهَدَهُمْ عَلَى أَنفُسِهِمْ[b] أَلَسْتُ بِرَبِّكُمْ قَالُواْ بَلَى شَهِدْنَا أَن تَقُولُواْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هَذَا غَافِلِينَ ﴿۱۷۲-اعراف﴾
۱۲/اسفند/۹۰, ۱۴:۳۹
(۱۲/اسفند/۹۰ ۱۴:۲۲)blue.blood نوشته است: [ -> ]چرا واسه ی خودت تفسیر میکنی ؟!
یه چیزی خوندم توی قرآن، خیلی عجیبه ...
مضمونش اینه که
دقت کن، من اصلا سوالی نپرسیدم !!!!!!
شما همه ی کاراتون همین شکلیه !؟؟!!؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام مجدد خدمت شما
اگر پست بنده را مجددا بخوانید متوجه منظورم میشین و لزومی نمیبینم به دلیل درست نخواندن یا درست متوجه نشدن (یا نداشتن علاقه به متوجه شدن) شما دوباره توضیح بدم...
بله بنده شبهاتی که مطرح میشود به شکل سوال هایی میبینم که باید به اونها پاسخ داد زیرا نه به دین خودم شک دارم و نه به عدل خداوند
در کل پاسخ دادن به این سوال (یا شبه ) شما کار درستی نبود زیرا اولا خلاف مقررات سایت عمل کردید
ثانیا موضوعی که مطرح کردید بدون سند و مدرک بود
یا حق.
.