تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: به راحتی آب خوردن، آدم بکشید!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
امروز صبح توی مترو تبلیغ آب معدنی آکوافینا(Aquafina) رو دیدم؛ احتمالا شما هم چشمتون بهش خورده. (با این مضمون: سالم ترین آب معدنی بدون نیترات در ایران؛ و زیرش هم برای شیر فهم شدن ما گفته: نیترات مضرترین ماده موجود در آب می باشد!) این تبلیغ رو چند باری دیده بودم ولی امروز چشمم افتاد به آرم Pepsi روی آب معدنی آکوافینا!
من نمی دونم این چه صیغه ایه که حلقمون برای فحش دادن به اسرائیل پاره کنیم و روز قدس پرچمش آتیش بزنیم، که چی؟ که آقا اسرائیل اخه و تفه و جیز! اون وقت از تریبون های رسمی این مملکت، محصولاتشون تبلیغ میشه! آخه اینم شد کار؟ بالاخره حرف شما چیه؟ بگید تا ما تکلیف خودمون بدونیم.
به نظرم بعضی از چیزها به شرافت آدم بر می گرده و ربطی به دیانت و سیاست و این چیزا نداره! مطمئنا هیچ کس دوست نداره پولش صرف کشتن یه آدم بشه! درسته یا بهم دورغ گفتن؟ اگه دروغ گفتن بگین ها! تعارف می کنین؟ (با صدای جواد عزتی)
در همینجاس که بلوتوث کبیر می فرماید: تو نبودی که می گفتی این اسرائیل پست است؟ تو نبودی که می گفتی نباید باهاشان مبادله داشته باشیم؟ تو نبودی که کشتن کودکان را تقبیح می کردی؟ آه خدای من! چه زود فراموش کردید!
بعد از تبلیغ نستله(Nestle) در تلویزیون، چشممان به تبلیغ پپسی(Pepsi) در مترو تهران روشن!
اینهمه آب معدنی! این که دیگه موبایل نیست که بگین نوکیا(Nokia) آنتن دهیش عالیه؛ کامپیوتر نیست که بگین اینتل(Intel) محشره! این حضرات هم، اگر از پس امروز بود فردایی، خودشون باید جواب اون بچه های فلسطینی رو بدن!
کاملا با حرفت موافقم.!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
منتظر بزرگوار همينه!چيزي غير از اين باشه بايد بگي چرا نيس!به اين مي گن نفوذ!بد كسايي كه به اصطلا خودشون روشن فكرن بر مي گردن مي گن اينا اقتصاد كشوره چرا اين حرفارُ مي زنيد اخر اين اقتصادمون رشد نمي كنه كه انقد تو سر محصول مي زنيد!!!!!!
واقعن من نمي دونم با هر كوكا كولا يا هر كوفتو.... مي خريم يه بچه بي زبون فلسطني مي كشيم چه طوري مي خوايم جواب بديم اون دنيا؟الله اكبر!!!!!!
نفوذ یعنی این:
اکثر بچه های ایرانی قرار داد گلستان و ترکمانچای رو حفظند اما از آخال و هرات و ...کمتر خبر دارند.
اکثرا روسیه رو بزرگترین عامل تجزیه ایران و جداشدن یک بخش کوچک ایران مثل ایروان و مغان و....میدونند اما اگه کتاب تاریخ 3ام دبیرستانو نگاه کنید درعین ناباوری می بینید انگلیس بیشترین تجزیه هارو طبق قرارداد های مختلف از ایران جداکرده .
و به قول معلم تاریخ ما: این از نفوذ انگلیسه که تنفر نسبت به شوروی سابق بین ایرانی ها بیشتر از تنفر به انگلیسه
حالا ببینید اونا چجوری ما رو تبلیغ!!!؟؟! می کنن:

چندی پیش جوكی به زبان انگلیسی در دنیای نت زاده شد ! كه نكات ارزشمندی را در خصوص سیاست های رسانه های آمریكایی در بر داشت .
ترجمه فارسی جك به شكل زیر است :

مردی دارد در پارك مركزی شهر نیویورك قدم میزند كه ناگهان میبیند سگی به دختر بچه ای حمله كرده است.

مرد به طرف آنها می دود و با سگ درگیر می شود .

سرانجام سگ را می كشد و زندگی دختربچه را نجات می دهد.

پلیسی كه صحنه را دیده بود به سمت آنها می آید و می گوید:

« تو یك قهرمانی »

فردا در روزنامه ها می نویسند :

” یك نیویوركی شجاع ، جان دختر بچه ای را نجات داد “

آن مرد میگوید :

« اما من نیویوركی نیستم »

پس روزنامه های صبح مینویسند :

” آمریكایی شجاع جان دختر بچه ای را نجات داد “

آن مرد دوباره میگوید :

« اما من آمریكایی نیستم »

« خوب ، پس تو اهل كجا هستی ؟ »

« من ایرانی هستم ! »

فردای آنروز روزنامه ها اینگونه می نویسند :

« یك تندروی مسلمان ، سگ بی گناه آمریكایی را كشت ! »

----------------------------------------------------------------------

با اینکه میگن جوک سیاسیه ولی من معتقدم عین واقعیته...
حقیقت جامعه امروز ما همینه!!!!!!!HuhHuhHuh
سلام
مشکل به این جا ختم نمیشه من با یه موضوعی خیلی مشکل دارم من و شما از فرماسون ها اطلاعاتی داریم نخبگان حاکم بر ما بیش از ما می دانند من وشما از فیلم هایی با اهداف ماسونی که برای ذهن ما طراحی شده آگاهیم نخبگان حاکم بر ما بیش از ما اما نمی دانم چرا این فیلم ها از تلویزیون نمایش داده میشه در انتشارات فیلم ها هست تبلیغ میشه فروش بالا داردو کسی هم نمی گوید بابا قرار است با این فیلم ما تخریب شویم چرا باید جوانان ما مدیران آینده ی ما این ها را ببینند و متاثر از آنها شوند و شما کتاب و مقاله و همایش برگذار کنید که جوانان چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید من متوجه نشدم
منظور شما از این تاپیک و موضوع تبلیغات و اینا چیه ؟
بسم الله الرحمن الرحیم
وقتی به دوستم گفتم نوکیا و ... اسرائیلی اند باور نمیکرد بعدش هم که گفتم خریدش حرامه بازم شک و تردید به خرج میداد.
از خانم امام جمعه که خودش هم حوزوی است پرسید گفت منع نکرده اند ولی درمورد حرام بودنش چیزی نمیدونه؟! باید از شوهرش بپرسه؟!
واقعا چرا این شکرت ها تو ایران فعالیت می کنند. مگه نمی گید حرامه خرید این محصولات. پس چرا؟؟؟؟؟؟؟؟

خواهشمندیم اگه کسی از کار این مسئولین سردرمیاره ودراین مورد اطلاعی داره برای ما هم بگه که شیرفهم بشویم.

با تشکر یاعلی
بدون شرح!کلیک بفرمایید!
[تصویر: 4nssk6zbhc78ao41x907_thumb.jpg]
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع