تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: درد دل یک جوان 20 ساله
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
قبول دارم متن کتاب های معارف سنگین شده،اما تاثیر استادها رو نمی تونیم نادیده بگیریم...
چند ترم پیش ما برای یکی از درسهای معارفممون،یه استاد روحانی داشتیم،محیط دانشکده های فنی هم که از همه دانشگاه ها ناجورتره،بچه ها اول ترم همه اش اکراه داشتن سر کلاس بیان،
اما همون روحانی (که هر جا هست،خدا حفظش کنه)،خیلی تاثیر گذاشت رو بچه ها...خیلی آدم آگاهی بود و در عین دیندار بودن،خوب با جامعه مدرن جلو اومده بود...
تو همون کلاسها در مورد حجاب و صبر خیلی رومون اثر گذاشت..
ببینید وقتی موقع حرف زدن میشه،هممون میایم مسئولین و بعد هم افراد بدپوشش رو متهم می کنیم و ... .
من نمیگم هیچ مسئولی مقصر نیست،اما خودِماهایی که بعد ها یا حتی الان می تونیم روی کسانی موثر باشیم یا اگر قراره جائی مدرس بشیم و حتی دوستانی که پدر/مادر هستند،در این زمینه می تونیم خیلی موثر باشیم...
بهتره دنبال اینکه بگردیم مقصر رو پیدا کنیم و گیر بدیم بهش،از همین الان هرکاری تو زمینه فرهنگ سازی و آموزش (چون حقیقتا" خیلی ها نمی دونن چه قدر این بدپوششی شون روی بقیه اثر منفی داره) از دستمون برمیاد،انجام بدیم..
حالا من کار ندارم که مطلب ژورنالیستی بود یا واقعی اما اصل مطلب درسته

بابا مثه آدم جوون ها رو مزدوج کنید اینقدر سخت گیری متعصبانه نکنید این اوضای افتضاح 20 سال دیگه گندش در میاد ها ...

ضرغامی هم ببینه خجالت بکشه با این صدا و سیمایی که ساخته ؛ این جور دلقک بازی ها و فشن بازی ها مال پشت ماهواره نشینی ه که مقصر تا حد زیادی صدا و سیماست که هیچی هیچی هیچی نداره.
به نام یزدان پاک
به نظر من تاثیر رفتار بسیار بیشتر است تا حرف.
اگر به عنوان مثال یک خواهر محجبه با اطرافیان خودش رفتار خوبی داشته باشد(حتی با بد حجاب ها) طوری که همه اطرافیانش دوستش داشته باشند و به قول معروف حرفش سند باشد. 100% تاثیر مثبت میگذاره و چه بسا الگوی اطرافیانه خودش بشه بدونه اینکه حتی با حرفش نقش تبلیغی داشته باشد.

در پناه حق باشید
یا علی مدد
چی بگم.... دوستان همه حرف ها رو زدند
ولی کو گوش شنوا ....
باز ما جوونا میمونیم و مشکلاتمون
به قول سعدی سنگ را بسته اند و سگ را ول Big Grin
فقط پاشون به پپشت میز برسه دیگه تمومه .....
سر کلاس نمیدونم باید به کجا نگاه کنم ..... دور تا دور آدم میشنن هر طرف رو نگاه کنی هستند
جدیدا مد شده موهاشون رو از عقب هم میزارند بیرون ..... نمیدونم اون دنیا چه طور میخواهند جواب بدن Angry
بالای کلاس هامون یه تابلو زده شده "امان از لحظه غفلت که شاهدم هستی "
همین یه جمله بعضی وقتا نجاتم میده Blush
با سلام

چیز دیگه ای برای گفتن نمونده!
هر چی باید گفته شود گفته شده!

اسلام کابالایی و یا اسلام بودایی دین امروزی خیلی از مردم شده! (به مقالات آقای رائفی پور رجوع کنید)

اونطوری که من دقت کردم این اسلام از سال 1381 در کشور آغاز شده و تا کنون ادامه دارد
خدا لعنت کنه کسانی را که این نوع اسلام را در کشور ترویج دادند و بر آن پافشاری می کنند و برای تقویتش از هیچ کاری دریغ نمی کنند.

با همان هایم که در دین غش زدند .... ریشه ی اسلام را آتش زدند

خدا یار و نگهدارتان باد
حجاب ...
فقط برای خواهران و مادران ما نیست حجاب برای برادران و پدران ما هم هست
متاسفانه امروزه مرز بی حجابی فقط خانوم ها نیستند بلکه آقایان هم بی حجاب شدند!
حالا این بی حجابی آقایان هم خیلی جای بحث دارد!
اما محیط دانشگاه ها...!
امام خمینی (رحمة الله علیه) : اگر دانشگاه ها اصلاح شود مملکت اصلاح می شود.
ببین دیگه اون موقع چی گفتند اصلاً جای شکی نگذاشته اگه توی دانشگاه ها که الان یک مکان بیشتر ترویج مد و ... شده تا یک محیط فرهنگی بماند حرف ها زیاد است ولی باید از خودمان شروع کنیم به قول بزرگی جهانی فکر کنیم فردی عمل کنیم
سلام.به نظر من جوونا جنبه آزادی ندارن.میدونید چرا؟ توی دوره محصلی همه به اجبار از لباس فرمی که مدارس میدن استفاده میکنن.تا میان دانشگاه میبینن اجباری توی فرم لباس پوشیدن نیست با هر تیپی که میرن مهمونی میان دانشگاه.پس حقشونه واسه دانشگاه لباس فرم بیارن Big Grinکه دانشجوها بفهمن دانشگاه میان که درس بخونن نه اینکه مدل مو و لباس جدید رو نشون بدن .مثلا جدیدا مانتو بلند مد شده که آخرین دکمه جلوی مانتو از یه جایی تموم میشه که خداییش خیلی ضایست.خدا کنه مانتوهای شیک جلو بسته که نه بلند باشه نه کوتاه رو مد کنن.Heart
بنام ستار معاصی عاصیان

درد و دل زیاده و گوش شنوا کم.
ولی باید یه یا علی بگیم و خودمون شروع کنیم.مگر نه اینکه اول هر اصلاح و خود سازی خود انسانه.پس اول خودمون

دوستان بسیار زیبا فرمودند که دیگه بعضی ها دارن فساد رو عرضه میکنند،درسته بسیار سخت و مشکله و هرکی بگه تحمل کن و گناه نکن فقط حرفش رو زده،از بیرون گود ایستادن و میگن لنگش کن....Dodgy

ولی بیاید از خودمون و دوستای خوبمون که به هم اعتماد داریم شروع کنیم و انشالله زمینه ذهنیت خلاق اسلامی رو در دانشگاههامون رواج بدیم.
متاسفانه الان اکثر مذهبی ها مون نه درس خونن نه دارای تحصیلات که سرازیر بشن تو این دانشگاهها،اگرم بیان بقول دوستمون مثل فنر میمونن و می پرن و تن به جو حاکم میدن.Angry

در پناه ایزد پاکHeart
یا علی (علیه السلام) مدد است.
برای چی یه نهضت عظیم برای ازدواج زودهنگام به راه نمی اندازیم. ( البته ازدواج زودهنگام تو اسلام نداریم . از بس سن ازدواج رفته بالا و ازدواج ها شده دیر هنگام من این واژه رو بکار بردم .)

من خودم چند تا ایده عالی دارم . کلا مشکل ازدواج رو در ایران ریشه کن می کنه . البته چند صد ملیاردی هزینه داره اما اگه سرجمع در نظر بگیری چند هزار هزار ملیارد جلو ضرر ازدواج نکردن رو میگره .
ولی به نظر من ازدواج به وقتش خوبه نه زود هنگام.چون من هرکیو دیدم که زود ازدواج کرده پشیمونه.حتی دیدم آدمایی که زود ازدواج کردن با اینکه مشکلی هم نداشتن ولی بعد از ازدواج رفتن طرف جنس مخالف.به نظر من باید رشد عقلی کامل بشه بعد برن دنبال همسر .رشد سن زیاد ملاک نیست.اگه سن ازدواج رفته بالا به نظر من از بس فساد توی جامعه زیاده که نه پسرا دختر خوب گیر میارن نه دخترا پسره خوب.نه اینکه نباشه ولی تعدادشون کمه .نمیشه اعتماد کرد
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع