(۲/بهمن/۸۹ ۲۱:۲۵)علی 110 نوشته است: [ -> ]الان وقت ندارم
عجالتاً تنها کسانی اجازه ی بازگشت می یابند برای بودن در رکاب آقا که عمری را با این آرزو زیسته اند و متناسب با این امید و آرزو تقوا داشته اند و عمل کرده اند
منتظران حقیقی که صاحب عملند نه منتظران زبانی
حداقل شرط برای بودن در رکاب آقا این هست که حقوق مالی بر گردنش نباشه
نه خمس و نه زکات و نه دین مالی
این مینیمم هست
که امام حسین هم اعلام کردند که اگر کسی بر عهده اش دین مالی دارد نباید با من باشد
شرمنده باید فعلاً بروم ادامه اش اگر توفیقی بود و عمری بعداً
یا علی
با سلام کسی که نماز قضا به گردن دارد یا حق الناس یا گناهانی به گردن دارد به فرض اجل مهلت نداد یا اقا الان ظهور کردند با او چگونه برخورد میکنند و اگر سعی بر اصلاح داشت ولی به پایان نتوانست برساند و اقا امد چگونه می شود ؟ با تشکر
سلام وحید جان
با یک مثال سعی میکنم پاسخ رو در حد وسعم خدمتت عرض کنم
ببین وحید جان یه روز یکی میاد پیش یکی از امامان معصوم و میپرسه چرا آدمها باید در ازای یه عمر محدود و کوتاه در این دنیا تا ابدیت در اون دنیا در سعادت یا شقاوت باشند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب معصوم: به این علت که اون کسی که تا ابد در سعادت به سر میبره نیتش این بوده که تا وقتی که زنده هست ولو 1000 سال ولو بینهایت سال بندگی خدا رو بکنه و اون کسی هم که تا ابد در شقاوت هست نیتش این بوده که تا وقتی که زنده هست ولو تا 1000 سال یا بینهایت سال عصیان خدا رو انجام بده
اینجا جایگاه نیت مشخص میشه
اما یکی از نشانه های صداقت در نیت این هست که شخص متناسب با نیتش عمل هم میکنه!!!!!
یعنی چی؟
یعنی اون کسی که قصد توبه کرده و نیت داره تا گذشته رو جبران کنه باید شروع به خواندن نماز قضا و ادای حقوق حق داران بکنه و در این بین اگر هم اجل محلت نداد باید به فضل خدا امیدوار و خوش گمان باشه و بدون که بر طبق آیات قرآن و روایات
کسانی که نیت حقیقی توبه کردند و در حد توانشون هم عمل کردند مورد رحمت خدا واقع میشوند
و این دور از فضل و رحمت و کرم خداست که جز این گمان رو به خدا داشته باشیم
حتماً تاپیک
فقط کسانی که حق الناس به گردن دارند بخوانند رو هم مطالعه کن که قسمت مهمی از پاسخ هم در اونجا هست!!!!
یا علی و التماس دعا