۳/بهمن/۸۹, ۲۰:۵۰
۴/بهمن/۸۹, ۱:۰۴
(۳/بهمن/۸۹ ۱۳:۴۶)ياس نوشته است: [ -> ]در مورد سوال اول جز بعضي قطعات الكترونيكي ما براي تمام كالاهاي اسرائيلي(حتي لب تاپ)جايگزين داريم و راه هر توجيهي خدا رو شكر بسته ست .البته همون قطعات هم ممكنه جايگزين هايي در دنيا داشته باشند ولي متاسفانه در ايران بهشون دسترسي نداريم.
سوال دوم هم پيچيده نيست بلكه تكليف كاملا روشن هست و اين كار اگر با آگاهي صورت بگيره حرام هست. هنوز اينقدر در تسخير كالاهاي اسرائيلي نيستيم كه جز با فروش اونها راهي براي امرار معاش نباشه.
1-لطفا اسم لپ تاپ جایگزین رو بفرمایید .
2- سوال دوم رو چه طور می فرمایید پیچیده نیست و تکلیف روشن است ؟
به عنوان مثال این همه مغازه در سطح شهر داریم که محصولات صهیونیستی رو میفروشن .آگاهانه و ناآگاهنه
به هر حال درآمد اینها چگونه است ؟ از طرف کدام مرجع فتوا اعلام شده حرام است ؟
از سایر دوستان هم خواهشمندم که نظرشان را در این مورد بفرمایند .
۴/بهمن/۸۹, ۱۰:۱۲
(۴/بهمن/۸۹ ۱:۰۴)m.shirazi80 نوشته است: [ -> ](۳/بهمن/۸۹ ۱۳:۴۶)ياس نوشته است: [ -> ]در مورد سوال اول جز بعضي قطعات الكترونيكي ما براي تمام كالاهاي اسرائيلي(حتي لب تاپ)جايگزين داريم و راه هر توجيهي خدا رو شكر بسته ست .البته همون قطعات هم ممكنه جايگزين هايي در دنيا داشته باشند ولي متاسفانه در ايران بهشون دسترسي نداريم.
سوال دوم هم پيچيده نيست بلكه تكليف كاملا روشن هست و اين كار اگر با آگاهي صورت بگيره حرام هست. هنوز اينقدر در تسخير كالاهاي اسرائيلي نيستيم كه جز با فروش اونها راهي براي امرار معاش نباشه.
1-لطفا اسم لپ تاپ جایگزین رو بفرمایید .
2- سوال دوم رو چه طور می فرمایید پیچیده نیست و تکلیف روشن است ؟
به عنوان مثال این همه مغازه در سطح شهر داریم که محصولات صهیونیستی رو میفروشن .آگاهانه و ناآگاهنه
به هر حال درآمد اینها چگونه است ؟ از طرف کدام مرجع فتوا اعلام شده حرام است ؟
از سایر دوستان هم خواهشمندم که نظرشان را در این مورد بفرمایند .
سلام با نظرتون موافقم قبلا هم گفتم بحث واقعا پچيده اي هست و به اين راحتي نميشه گفت كه واضح هست!
۴/بهمن/۸۹, ۱۷:۱۱
نقل قول:كار واقعا دشوار و سختيه كه بخوايم اين كار و بكنيم به هر جا نگاه كنيم بازارا و بهترين جنسا پر از اجناس صهيونيستيه بنظر پيدا كردن جايگزين هم با اطمينان همراه نيست اينجوري دچار وسواس مي شيم شما مي تونيد اطمينان بدين كه كدوم اجناس از اين حيطه خارج هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با چه اطميناني؟!!!!!!!!!!!!!هیچی سخت نیست....سخت میگیریم....
واقعا راه حل چيه تنها كاري كه از دستمون در اين مورد بر مياد اينكه بگيم خب من سعي ميكنم استفاده نكنم و اطرافيانم رو آگاه كنم؟
حتي فكر كردن بهش هم سخته واقعا دوستاني كه گفتن،اين كار رو مي تون بكنن؟
به نظرم بيشتر در اين مورد بايد بحث و گفت و گو كرد و راه حلي بهتر را پيدا كرد بنظر بايد از راه ديگه اي وارد عمل شد اما چه راهي نمي دونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولي در هر حال من تمام سعيمو مي كنم اما راه حلي كه ارائه دادين بنظرم ناقصه
اما بازم ميگم تمام سعيمو مي كنم.
فعلا بهترین راه اینه که مصرف نکنیم،چون نه توانایی داریم جلوی تولیدشونو بگیریم ونه راه حل بهتر....
لااقل اونایی که جایگزین دارن حتی با کیفیت پایین تر....
اگه کسی واقعا قصد تحریم روداشته باشه میتونه...
۴/بهمن/۸۹, ۱۷:۳۶
اینم یک لیست تقریبا کامله
من خودم هم از کافی میکس مارک نسکافه رو استفاده می کردم که دیگه از این محصول استفاده نمی کنم
![[تصویر: tq08k3vsw633aisoqp.gif]](http://up.iranblog.com/images/tq08k3vsw633aisoqp.gif)
من خودم هم از کافی میکس مارک نسکافه رو استفاده می کردم که دیگه از این محصول استفاده نمی کنم

![[تصویر: tq08k3vsw633aisoqp.gif]](http://up.iranblog.com/images/tq08k3vsw633aisoqp.gif)
۴/بهمن/۸۹, ۲۳:۰۱
سلام
1-فكر مي كنم چند تا برند باشه ولي يكيش كه مطمئن هستم سوني هست.
2- اگر دقت كرده باشيد من لينك فتاواي مقام معظم رهبري رو گذاشتم. در مورد ساير مراجع هم مي تونيد به احكام تجارت با غير مسلمان و معامله با كفار مراجعه كنيد. نظر تمامي مراجع در مورد معامله اي كه به ضرر مسلمانان تمام شود يكسان است چون استناد به آيه اي از قرآن(و لن يجعل الله للكافرين علي المومنين سبيلا)ميشه. مگر اينكه شك داشته باشيم معامله با اسرائيل به ضرر مسلمين باشه!
در پاسخ به دوست خوبم بهار: ما موظف به عمل به دونسته هامون هستيم حالا همين ها رو كه مي دونيم تحريم مي كنيم بقيه ش هم وقتي معلوم شد تحريم مي كنيم
وسواس و ناراحتي چرا؟ ... هرچند چه بهتر كه وابستگي مون به هر نوع كالاي خارجي كمتر باشه.
بعدم گفتيد حتي فكر كردن بهش هم سخته واقعا دوستاني كه گفتن،اين كار رو مي تون بكنن؟
واقعا اين قدر هم سخت نيست. ما كه عمل كرديم و تونستيم. ضمن اينكه بايد ياد بگيريم براي ايستادن پاي ارزش هامون هزينه كنيم، اجرش هم به همينه. ولي مطمئنم خود شما هم به زودي اين رو حس ميكنيد كه اون قدر كه اولش به نظر مياد كار سختي نيست.
امام علي (علیه السلام) ميفرمايند كه :هنگامي كه از چيزي مي ترسي خود را در آن بيفكن! زيرا گاهي ترسيدن از چيزي از خود آن سخت تر است...(حكمت 175 نهج البلاغه)
اينكه گفتيد راه حل ناقصه من دو تا نگاه رو در تحريم اسرائيل گفتم و توي پرانتز تاكيد كردم اينها وظايف ما "به عنوان فرد" هستن يعني يك مصرف كننده. وگرنه در نقش هاي ديگه وظايف ديگه اي هم داريم(مثلا اگر توليد كننده يا متخصص يا ... باشيم) بنابراين در نگاه كلي راه حل تحريم لازم هست اما كافي نيست و فقط يك قطعه از پازل شكست اقتصادي اسرائيله. اما اينكه به عنوان مصرف كننده از راه ديگه اي جز تحريم وارد بشيم فكر اشتباهيه.
البته به نظر من تمام اين بحث ها باز يه جورايي برميگرده به مورد اولي كه گفتم. اگر مقلد باشيم با ديدن حكم مراجع ديگه جاي بحثي نمي مونه.
1-فكر مي كنم چند تا برند باشه ولي يكيش كه مطمئن هستم سوني هست.
2- اگر دقت كرده باشيد من لينك فتاواي مقام معظم رهبري رو گذاشتم. در مورد ساير مراجع هم مي تونيد به احكام تجارت با غير مسلمان و معامله با كفار مراجعه كنيد. نظر تمامي مراجع در مورد معامله اي كه به ضرر مسلمانان تمام شود يكسان است چون استناد به آيه اي از قرآن(و لن يجعل الله للكافرين علي المومنين سبيلا)ميشه. مگر اينكه شك داشته باشيم معامله با اسرائيل به ضرر مسلمين باشه!
در پاسخ به دوست خوبم بهار: ما موظف به عمل به دونسته هامون هستيم حالا همين ها رو كه مي دونيم تحريم مي كنيم بقيه ش هم وقتي معلوم شد تحريم مي كنيم
وسواس و ناراحتي چرا؟ ... هرچند چه بهتر كه وابستگي مون به هر نوع كالاي خارجي كمتر باشه. بعدم گفتيد حتي فكر كردن بهش هم سخته واقعا دوستاني كه گفتن،اين كار رو مي تون بكنن؟
واقعا اين قدر هم سخت نيست. ما كه عمل كرديم و تونستيم. ضمن اينكه بايد ياد بگيريم براي ايستادن پاي ارزش هامون هزينه كنيم، اجرش هم به همينه. ولي مطمئنم خود شما هم به زودي اين رو حس ميكنيد كه اون قدر كه اولش به نظر مياد كار سختي نيست.
امام علي (علیه السلام) ميفرمايند كه :هنگامي كه از چيزي مي ترسي خود را در آن بيفكن! زيرا گاهي ترسيدن از چيزي از خود آن سخت تر است...(حكمت 175 نهج البلاغه)
اينكه گفتيد راه حل ناقصه من دو تا نگاه رو در تحريم اسرائيل گفتم و توي پرانتز تاكيد كردم اينها وظايف ما "به عنوان فرد" هستن يعني يك مصرف كننده. وگرنه در نقش هاي ديگه وظايف ديگه اي هم داريم(مثلا اگر توليد كننده يا متخصص يا ... باشيم) بنابراين در نگاه كلي راه حل تحريم لازم هست اما كافي نيست و فقط يك قطعه از پازل شكست اقتصادي اسرائيله. اما اينكه به عنوان مصرف كننده از راه ديگه اي جز تحريم وارد بشيم فكر اشتباهيه.
البته به نظر من تمام اين بحث ها باز يه جورايي برميگرده به مورد اولي كه گفتم. اگر مقلد باشيم با ديدن حكم مراجع ديگه جاي بحثي نمي مونه.
۵/بهمن/۸۹, ۱۰:۳۵
![[تصویر: 5iw4ckywcseyeq31asfq.jpg]](http://up.iranblog.com/images/5iw4ckywcseyeq31asfq.jpg)
بارکد محصولات شرکت های اسراییلی
![[تصویر: m9860gt2bhre7i4lhsw.jpg]](http://up.iranblog.com/images/m9860gt2bhre7i4lhsw.jpg)
تولیدگنندگان مواد غذایی (توجه داشته اسم تولیدکنندگان را می گذارم که ممکن است هر کدام با چند نام تجاری محصولاتشان را تولید کنند):
![[تصویر: jt35hbb4jtkzrmvb52x.jpg]](http://up.iranblog.com/images/jt35hbb4jtkzrmvb52x.jpg)
Libbys
Maggi
Kitkat
Sara lee
Nescafe
Cerelac
Osem
Nestle
McDonald
Starbucks
Buitoni
Shreddies
تولیدکنندگان نوشیدنی:
Coca Cola
Fanta
Sprite
Pepsi
Dr pepper
Kia ora
Sunkist
Danone
Vittel
Perrier
Schweppes
Fruitopia
Litt
الکترونیک و رایانه:
Intel
IBM
HP
Pioneer
Bosch
Motorola
Ipod
Philips
Siemens
Babylon
تولیدکنندگان لوازم آرایشی، عطر و ادکلن:
Origins
HR
Revlon
Estee Lauder
Kimberly- Clark
Kotex
Vichy
Lancome
L'oreal
رسانه های تصویری، فیلم، انتشارات:
CNN
CNBC
Star
Time
FOX News
Sky
Disney
Warner
20 Century
ABC
![[تصویر: 1pmy7h0uk5uvhohgo2zm.gif]](http://up.iranblog.com/images/1pmy7h0uk5uvhohgo2zm.gif)
۶/بهمن/۸۹, ۰:۵۸
البته با توجه به منع قانوني كالاهاي با باركد اسرائيل وارد كشور ما نمي شن و اكثرا كالاهاي مصرفي ما توليد كشورهاي ديگه يا متاسفانه ايران هستند. بنابراين زياد دنبال باركد اسرائيل نگرديم.
آب معدني دماوند هم متعلق به شركت صهيونيستي فرانسوي دنون هست.
آب معدني دماوند هم متعلق به شركت صهيونيستي فرانسوي دنون هست.
۶/بهمن/۸۹, ۲:۴۲
سلام
1سوال
یه بنده خدایی مغازه خدمات کامپیوتری داره.صلاح در اینه که این شرکتها رو تحریم کنه و از نون خوردن بیوفته؟،یا با کارش هر روز تبلیغ محصولات اینارو بکنه؟؟؟؟
راستی تو تبلیغ LG یه دایره به آدم چشمک میزنه؟؟؟؟؟!!!
![[تصویر: lg-smartphone-star.jpg]](http://static.product-reviews.net/wp-content/uploads/lg-smartphone-star.jpg)
1سوال
یه بنده خدایی مغازه خدمات کامپیوتری داره.صلاح در اینه که این شرکتها رو تحریم کنه و از نون خوردن بیوفته؟،یا با کارش هر روز تبلیغ محصولات اینارو بکنه؟؟؟؟
راستی تو تبلیغ LG یه دایره به آدم چشمک میزنه؟؟؟؟؟!!!
![[تصویر: lg-smartphone-star.jpg]](http://static.product-reviews.net/wp-content/uploads/lg-smartphone-star.jpg)
۶/بهمن/۸۹, ۱۷:۳۲
cpu من و خیلی از دوستان دیگه حتی در ادارات دولتی اینتل هست و پرینترم ها هم در ادارات Hp هست و بعضی ها جایگزین دارند مثل پرینتر ولی cpu رو باید چه کار کرد البته من هم نامردی نمی کنم هر چی فیلم مستند می سازند مجانی دانلود می کنم تا عوضش در بیاد