۲۴/دی/۹۰, ۱۳:۲۹
۲۴/دی/۹۰, ۱۵:۴۵
با سلام خدمت دوست گرامی mohammmad عزیز
می خوام اول از زحماتتون تشکر کنم مستند خوبی بود
اینکه همیشه به هوش باشیم و آماده و توطئه ها رو آنالیز کنیم خوبه اما دوستان با اجازتون چند نکته رو هم یاد آور میشم:
1- عدم تاکید و بزرگنمایی روی پروژه 2012 .
به نظر می رسد فعلا پروژه 2012 بیشتر شبیه جنگ روانی و بر هم زدن آرامش فکری و ایمانی ملت ایران و یا در کل نظم فکری ملت های دنیاست. و تلقین هراس و استرس.
خود انتظار برای وقوع یک اتفاق هولناک در این سال چیزی است که امریکا خواستار آن است. یادمان باشد به اعتراف خود آمریکایی ها ، امریکا از آزار ملت ها لذت می برد.
بنابر این امکان دارد این تاریخ به طور مداوم تمدید شود تا نوعی روحییه باز دارندگی از پیشرفت و امید به آینده و زندگی از ملت ها و خصوصا ایرانی ها گرفته شود .
شک نکنید این چیزی است که غرب خواستار آن است .و از هر جنگی ویرانگر تر است.
2- پروژه هارپ یک پروژه شیطانی دیگر
چرا بحث هارپ از سری و مخفی بودن خارج شده و علنی گشته است؟
ببینید هم سنگران عزیز ممکن است و باز تاکید می کنم ممکن است کار هایی با هارپ انجام شود اما نه به این بزرگی که رسانه ای میشود و شیاطین سعی می کنند اتفاقات طبیعت معلول هارپ جلوه دهند .
بزرگترین شیطنت پشت پرده عبارت است از تلقین اینکه
نعوذ بالله چیزی به نام وجود اقدس خداوند در امورات عالم دخیل نیست و این تجهیزات ساخت دست ماست که آن را هر گونه که بخواهیم به کار می گیریم و به هر که می خواهیم خیر یا زیان می رسانیم !!!
3-یکی از سه احتمال از همه قوی تر است
به نظر خود بنده از سه احتمالی که برای سال 2012 ذکر شد
احتمال عملیات خود زنی یعنی تخریب ابراج البیت در مکه از همه قوی تر است .
در پایان باز از شما تشکر می کنم و منتظر قسمت سوم مجموعه هستم.
در پناه خداوند متعال باشید.
می خوام اول از زحماتتون تشکر کنم مستند خوبی بود
اینکه همیشه به هوش باشیم و آماده و توطئه ها رو آنالیز کنیم خوبه اما دوستان با اجازتون چند نکته رو هم یاد آور میشم:
1- عدم تاکید و بزرگنمایی روی پروژه 2012 .
به نظر می رسد فعلا پروژه 2012 بیشتر شبیه جنگ روانی و بر هم زدن آرامش فکری و ایمانی ملت ایران و یا در کل نظم فکری ملت های دنیاست. و تلقین هراس و استرس.
خود انتظار برای وقوع یک اتفاق هولناک در این سال چیزی است که امریکا خواستار آن است. یادمان باشد به اعتراف خود آمریکایی ها ، امریکا از آزار ملت ها لذت می برد.
بنابر این امکان دارد این تاریخ به طور مداوم تمدید شود تا نوعی روحییه باز دارندگی از پیشرفت و امید به آینده و زندگی از ملت ها و خصوصا ایرانی ها گرفته شود .
شک نکنید این چیزی است که غرب خواستار آن است .و از هر جنگی ویرانگر تر است.
2- پروژه هارپ یک پروژه شیطانی دیگر
چرا بحث هارپ از سری و مخفی بودن خارج شده و علنی گشته است؟
ببینید هم سنگران عزیز ممکن است و باز تاکید می کنم ممکن است کار هایی با هارپ انجام شود اما نه به این بزرگی که رسانه ای میشود و شیاطین سعی می کنند اتفاقات طبیعت معلول هارپ جلوه دهند .
بزرگترین شیطنت پشت پرده عبارت است از تلقین اینکه
نعوذ بالله چیزی به نام وجود اقدس خداوند در امورات عالم دخیل نیست و این تجهیزات ساخت دست ماست که آن را هر گونه که بخواهیم به کار می گیریم و به هر که می خواهیم خیر یا زیان می رسانیم !!!
3-یکی از سه احتمال از همه قوی تر است
به نظر خود بنده از سه احتمالی که برای سال 2012 ذکر شد
احتمال عملیات خود زنی یعنی تخریب ابراج البیت در مکه از همه قوی تر است .
در پایان باز از شما تشکر می کنم و منتظر قسمت سوم مجموعه هستم.
در پناه خداوند متعال باشید.
۲۴/دی/۹۰, ۱۶:۲۶
سلام
پس قسمت سوم چی شد؟؟؟
راستی این هم لینک های مستقیم دانلود:
پس قسمت سوم چی شد؟؟؟

راستی این هم لینک های مستقیم دانلود:
۲۷/دی/۹۰, ۶:۳۰
سلام آقا محمد
مستند بسیار خوبی بود دستتون درد نکنه
حقیقتش 6 اسفند استاد رائفی پور میاند دانشگاهمون و قرار شده موضوع سخنرانیشون 2012 باشه. دنبال کلیپ میگشتم که بین سخنانشون پخش کنم و راجع به 2012 باشه که به نظرم این مستند خوبیه برای پخش کردن.
میخواستم ببینم قسمت 3 قبل از 6 اسفند اماده میشه یا نه؟
و اینکه این مستندتون رو میشه به صورت یک جا (هر سه قسمت در یک قسمت) و با کیفت بالا تهیه کرد؟
و اینکه غیر از این مستندتون کلیپ دیگری نیز سراغ دارید که مربوط به 2012 باشه که پخش کنم؟
مستند بسیار خوبی بود دستتون درد نکنه
حقیقتش 6 اسفند استاد رائفی پور میاند دانشگاهمون و قرار شده موضوع سخنرانیشون 2012 باشه. دنبال کلیپ میگشتم که بین سخنانشون پخش کنم و راجع به 2012 باشه که به نظرم این مستند خوبیه برای پخش کردن.
میخواستم ببینم قسمت 3 قبل از 6 اسفند اماده میشه یا نه؟
و اینکه این مستندتون رو میشه به صورت یک جا (هر سه قسمت در یک قسمت) و با کیفت بالا تهیه کرد؟
و اینکه غیر از این مستندتون کلیپ دیگری نیز سراغ دارید که مربوط به 2012 باشه که پخش کنم؟
۶/بهمن/۹۰, ۵:۰۳
صاحب تاپیک کجاست؟ چرا جواب نمیده؟ 

۶/بهمن/۹۰, ۶:۱۸
سلام دوست عزیزم
راستش همون طور که قبلا هم خدمت دوستان گفتم ، یه سری افراد که صلاح نمیدونن در مورد این موضوع بحثی بشه و کوچکترین بحث در این مورد رو تبلیغ میدونن و به شدت با تبلیغش مخالف هستند ، از ساخت قسمت سوم جلوگیری کردند.
اما در مورد این دو قسمت:
بالاترین کیفیت قابل آپلودش رو توی همین تاپیک گذاشتم
کیفیت اصلیش 1 گیگ و خورده ای شد
که برای آپلود با برنامه ی یولید کانورتش کردم که حجمش کمتر شه اما علاوه بر کم شدن حجمش ، اگر توجه کرده باشی صداش هم خراب شد
شما میتونی واسه 6 اسفند مطالب ذکر شده در این مستند رو به صورت یک مقاله مانند قبل از سخنرانی استاد قرائت کنید و همزمان با قرائت مستند رو هم پخش کنی (بدون صدا)
اگر هم خواستی خودم متن کامل مستند رو واست تایپ می کنم توی یه صفحه ی وورد و برات توی همین تاپیک میزارم.
در هر صورت منتظر تصمیمت هستم داداش گلم
یا علی
راستش همون طور که قبلا هم خدمت دوستان گفتم ، یه سری افراد که صلاح نمیدونن در مورد این موضوع بحثی بشه و کوچکترین بحث در این مورد رو تبلیغ میدونن و به شدت با تبلیغش مخالف هستند ، از ساخت قسمت سوم جلوگیری کردند.
اما در مورد این دو قسمت:
بالاترین کیفیت قابل آپلودش رو توی همین تاپیک گذاشتم
کیفیت اصلیش 1 گیگ و خورده ای شد
که برای آپلود با برنامه ی یولید کانورتش کردم که حجمش کمتر شه اما علاوه بر کم شدن حجمش ، اگر توجه کرده باشی صداش هم خراب شد
شما میتونی واسه 6 اسفند مطالب ذکر شده در این مستند رو به صورت یک مقاله مانند قبل از سخنرانی استاد قرائت کنید و همزمان با قرائت مستند رو هم پخش کنی (بدون صدا)
اگر هم خواستی خودم متن کامل مستند رو واست تایپ می کنم توی یه صفحه ی وورد و برات توی همین تاپیک میزارم.
در هر صورت منتظر تصمیمت هستم داداش گلم
یا علی
۶/بهمن/۹۰, ۱۵:۲۴
سلام بر شما دوست عزیز
حقیقتش بدون صدا و قرائت متن مستند از جذابیت اون کم میکنه ولی چاره ای نیست.احتمالا متن مستند رو قرائت میکنم و مستند رو بدون صدا نشون میدم.بازم ازتون تشکر میکنم.امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشید.
حقیقتش بدون صدا و قرائت متن مستند از جذابیت اون کم میکنه ولی چاره ای نیست.احتمالا متن مستند رو قرائت میکنم و مستند رو بدون صدا نشون میدم.بازم ازتون تشکر میکنم.امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشید.
۶/بهمن/۹۰, ۱۹:۲۳
يعني يه مشت ادم بيكار علاف!
من ابله هم ميام اينجور تاپيكارو ميخونم...!
تا كي ميخوايد تاريخ بازي كنيد خودتون؟
۷/بهمن/۹۰, ۲:۱۲
سلام
مهندس، دارن میگن از قسمت سوم جلوگیری شده. شما میگی تاریخ؟!
مهندس، دارن میگن از قسمت سوم جلوگیری شده. شما میگی تاریخ؟!

۷/بهمن/۹۰, ۵:۲۷
(۶/بهمن/۹۰ ۱۹:۲۳)Vblock نوشته است: [ -> ]يعني يه مشت ادم بيكار علاف!اگر منظور از تاریخ بازی همون 2000 ، 2006 ، 2012 و اینجور تاریخاس که واسه قیامت ارائه میشه ، که اون ربطی به ما نداره که بخوام جواب بدم.
اما اگر روی صحبتتون در این جمله ( تا كي ميخوايد تاريخ بازي كنيد خودتون؟ ) به ما ست ، منظورتون رو بیان کنید تا جواب بدم.
![[تصویر: 2012mostanad.jpg]](http://www.saaer.org/up/2012mostanad.jpg)