بسم الفتاح ( فتاح : گشاینده)
سلام علیکم
هدایت شعوانه
امروز داستانی برای شما عزیزان قرار داده ام که مربوط به هدایت یک زن مفسد بوده است که توبه می کند و به زن صالحی تبدیل می شود. می توانید کلیپ را دانلود و داستان را با موسیقی متن زیبایی گوش دهید.
و اما
این داستان چند درس دارد که بنده چند تا از آنها را برایتان نقل می کنم.
هر کسی می تواند در یک لحظه به فردی پاک تبدیل شود و همانطور بالعکس می تواند در یک لحظه به بدترین فرد تبدیل شود.
و آن هم به خاطر سه چیز به نام های شهوت ، خشم و عقل است.
اگر ما بخواهیم فردی را امر به معروف و نهی از منکر کنیم بایستی با زبان خوش سخن بگوییم. همانطور که پیامبر با اخلاق اسلام را به مردم شناساند.هماطنوری که در قرآن آمده است:
قُولُوا لِلنَّاسِ حُسْنًا (البقرة/83)
با مردم با زبان خوش سخن بگویید.
خداوند در قرآن فرموده مردم نه مومنین ، یعنی همه !!!
پس متوجه باشید که در امر به معروف و نهی از منکر از راهی درست وارد شوید تا مردم را به سمت خود جذب کنید ، نه اینکه دفع کنید.من شاهد هستم که برخی ها زمانی دختر و یا پسر بدی رامی بینند ، او را لعنت می کنند و از خدا مرگ آنها را می خواهند.دیگه از این عجیب تر که زنی مفسد هدایت شده است!!!
ما باید هدایت آنها را از خدا بخواهیم ، نه نابودی آنها. اگر می توانید آن را امر به معروف و نهی از منکر کنید ، اینکار را انجام دهید در غیر اینصورت ، طوری عمل نکنید که او نسبت به کارش اطمینان بیشتری کسب کند و نسبت به اسلام نیز نفرت!!!
عزیزانم شما می توانید با اخلاص توبه نمایید ، اگر گناهی انجام داده اید و نسبت به آن پشیمانید.
در توبه همیشه بر بندگان باز است همانطور که خداوند می فرمایند:
َأَنَّ اللَّهَ هُوَ التَّوَّابُ الرَّحِيمُ(التوبة/104)
خداوند توبهپذير و مهربان است
اما چند نکته در رابطه با توبه:
إِنَّمَا التَّوْبَةُ عَلَى اللَّهِ لِلَّذِينَ يعْمَلُونَ السُّوءَ بِجَهَالَةٍ ثُمَّ يتُوبُونَ مِنْ قَرِيبٍ فَأُولَئِكَ يتُوبُ اللَّهُ عَلَيهِمْ وَكَانَ اللَّهُ عَلِيمًا حَكِيمًا(النساء/17)
پذيرش توبه از سوي خدا، تنها براي کساني است که کار بدي را از روي جهالت انجام ميدهند، سپس زود توبه ميکنند. خداوند، توبه چنين اشخاصي را ميپذيرد؛ و خدا دانا و حکيم است.
وَلَيسَتِ التَّوْبَةُ لِلَّذِينَ يعْمَلُونَ السَّيئَاتِ حَتَّى إِذَا حَضَرَ أَحَدَهُمُ الْمَوْتُ قَالَ إِنِّي تُبْتُ الْآنَ وَلَا الَّذِينَ يمُوتُونَ وَهُمْ كُفَّارٌ أُولَئِكَ أَعْتَدْنَا لَهُمْ عَذَابًا أَلِيمًا(النساء/18)
براي کساني که کارهاي بد را انجام ميدهند، و هنگامي که مرگ يکي از آنها فرا ميرسد ميگويد: «الان توبه کردم!» توبه نيست؛ و نه براي کساني که در حال کفر از دنيا ميروند؛ اينها کساني هستند که عذاب دردناکي برايشان فراهم کردهايم.
يا أَيهَا الَّذِينَ آمَنُوا تُوبُوا إِلَى اللَّهِ تَوْبَةً نَصُوحًا(التحريم/8)
اي کساني که ايمان آوردهايد بسوي خدا توبه کنيد، توبهاي خالص.
در چند روز آینده چند سخنرانی در رابطه با توبه خواهم گذاشت ان شاالله.
التماس دعا دارم.
برای تعجیل در ظهور صلوات
یاحق