تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تربیت جنسی کودکان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
ببینید عزیزان برای این که آموزش مسائل جنسی بدیم احتیاجی به کتب درسی و غیر درسی نداریمBig Grin
مثلا من یه داداش کوچیتر از خودم دارم13.5سالشه.میاد بهم میگه داداش من چطوری به دنیا اومدم؟معنی این کلمه چیه؟ و .... که البته بعضیاش 50-ساله.Big GrinBig GrinBig GrinDodgyDodgyDodgy
بهش میگم معنی این کلمه خیلی زشته .تو بدون زشته ولی کاری نداشته باش یعنی چی و بکار هم نبر.
یا میگم خدا بابا و مامانت رو دوس داشت گفت اینهم یه پسر میدم بهتون و ....Big GrinBig GrinBig Grin
لازم نیست بگم فلان و بهمان شد و چیشد که شد و توشدی این.DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyAngry
اگه هم اضافی بحرفه میگم برو از بابات بپرس Big GrinBig GrinBig Grin
اگه زیاد تر حرف زد یکی میخوابونم زیر گوشش تا یادش بمونه تو کار بزرگ تر ها دخالت نکنه....(شوخی)Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinDodgy
خوب وقتی داداشت از شما جواب نگیره میره سراغ یه منبع دیگه.
این طور نیست؟
كلا تايپيك خوبيه.اين مشكليه كه تو اين دوره و زمونه خيلي بچه ها و نوجوونا دارنAngel
همین رو عرض کردم خدمتتون دیگه
وقتی نیاز ها توسط خودمون برآورده نشه منبع خیلی بهتری براش تامین میکنند که نیاز رو برطرف کنه ولی یه فرقی داره اونم اینه که چیزی که میخوان رو یاد میدن نه چیزی که واقعیت داره.
در اسلام فکر کنم این مورد به درستی اشاره شده اگر عزیزی آشنایی داره لطفا منبع اسلامیش رو بیاره
(۲۶/آبان/۹۰ ۱۷:۲۲)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]خوب وقتی داداشت از شما جواب نگیره میره سراغ یه منبع دیگه.
این طور نیست؟
نهBig Grinحتما از من جواب میگیره.من هیچ وقت اونو بیجواب نمیذارم.تا حد امکان و تا جایی که شرم و حیا اجازه بده بهش رک و راست همه چی میگم...
(۲۵/آبان/۹۰ ۲۳:۲۲)mahdyshr نوشته است: [ -> ]من همیشه برام سوال بوده و هست که در آموزش جنسی و بیان مسائل جنسی تا کجا باید پیش برود؟

و مثلا یکی از مواردی که سوال من رو بیشتر می کند خود قرآنه. همون طور که می دونیم قرآن برای سن خاصی نیست و کودکی که زبان عربی بداند(مثلا عرب باشد) و مفاهیم کلمات را بفهمد می تواند قرآن را بخواند. شما سوره نسا رو بخونید. ببینید خداوند در مورد چه مسائلی صحبت کرده و فرض یک کنید یک بچه مثلا دو- سه ساله داره این مسائل رو می خونه.

و من باز هم این سوال برام وجود دارد در مورد تربیت جنسی کودک و بیان مسائل باید تا کجا پیش رفت؟

ممنون

عزیزم ، بچه دو - سه ساله سوادش کجا بود که بتونه بخونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟WinkWinkWink
برای بچه ها آیات ساده تر و روان تر و مناسب تر میگذارند تو کتب درسیشون ...
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع