تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نظر شما در مورد چادر ملی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
سلام دوستان.
1-به نظر شما چادر ملی حجاب کاملی هست؟اصلا حجاب هست؟
2-شما با طرحهای مختلف چادر موافق هستید،یا اینکه حجاب برتر رو فقط همون چادر معمولی میدونید؟

ممنون میشم دوستان به این دو سئوال پاسخ بدن.
به صورت خلاصه اگر بخواهم عرض کنم،
حجابی برتر هست که پوشانندگی بیشتر داشته باشه یعنی ابعاد بدن رو نا مشخص تر کند. حالا می خواد چادر معمول و سنتی باشد یا: عکس زیر
البته با چادر ملی بالذات و کلا مخالفم .چون نه الگوی مناسبی دارد و نه پوشانندگی مناسب!

[تصویر: 9b3kym0373f6nqgpt3c.jpg]
البته بدون پوشیه اش!Blush
(من این عکس رو بیشتر از اندازه گفتار دوست دارم. خیلی بیشتر از خیلی!)
والا من از پوشش خیلی خوشم میاد . ولی حیف که بعضا معنی حجاب فقط چادره.

ادمی که پوشیده باشه ، به نظر بنده کافیه. البته پوشش در حد اسلام نه این که بهش ادا در بیاره و از این کارا.

یه مانتو و شلوار شیک و یه مقنعه یا شال ، میتونه خیلی بهتر از بعضی از چادری های توی خیابون باشه. که 5 دققه یه بار چادرشونو باز میکنن یا نصفه میزنن و . . .

البته نمیش منکر این شد که بهترین و قشنگ ترین مدل حجاب چادره.
سلام رفقا به نظر من چادر ملی حجاب کاملیه و اگه نمونه ها و مدل های مختلف داشته باشه تعدادی از کسانی که به دنبال مد هستند هم به جای تعویض مکرر لباسهای تنگ و بدن نما از مدل های مختلف چادر استفاده می کنن .
با سلام
به نظر بنده وقتی بحث حجاب به میان می آید ، بحث چادر و ... نیست. بحث پوشش است. چه مرد چه زن.
شما رعایت کن اصولی رو که ذکر شده، با هر چیز که تونستی مهم نیست.
این چادر ملی هم از همون داستان هاییه که...
چادر زنان عرب (عبا) رو پایینشو به هم دوختند شد چادر ملی. اصولا با مانتو فرقی نداره.
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

حجاب داشتن ، یعنی اینکه طوری لباس بپوشیم که کاملا پوشیده باشیم .
این طرحهای مختلف چادر هم بد نیست ، ولی در صورتی که به مانتوی کلاه دار!!!!!!!!! تبدیل نشه .
چادرهایی مثل ، چادر ملی و بقیه انواع چادر که به اصطلاح برای راحتی خانوما درست شده ، در صورتی حجاب محسوب میشن که از پوشانندگی کامل برخوردار باشن ...

مهم پوشیده بودن به طور کامل است .
سلام آره خیلی از کسایی که از چادر ملی استفاده می کنن بخاطر این هست که هم میخوان پوشیده باشن و هم راحت...
البته دشمن همه جا هست و همیشه طرحای خودشو پیاده میکنه...
جدیدا بعضیا چادر اندامی! میپوشن و یا شال چادرو دور گردنشون میندازن...
کسی که واقعا بخواد پوشیده باشه میدونه چی بپوشه و چجوری بپوشه وگرنه چادر ملی و معمولی و عربی... بهانه ست.
منظورم اینه همه ما معنی حجابو میدونیم، همینطور میدونیم بهترین حجاب چی هست، حالا اینکه ازش استفاده می کنیم یا سوء استفاده، بستگی به خود انسان داره...
سلام
ممنون از نظرات دوستان.
چادر ملی!!!Huh
یه توضیح کوچیک در مورد بعضی از پستها بدم.
دوستانی گفتن که یه پوشش مانتوی معمولی و یه شال کافیه برای حجاب و...
دوستان عزیز تو این آشفته بازار بد حجابی بهتره به خاطر اینکه بعضی از دوستان جوانتر که نوشته های شما رو میخونن دچار اشتباه نشن کمی در مورد نوع پوششی که ازش حمایت میکنید توضیح بدین.
مثلا در مورد مانتوی سنگین یا چادر ملی که شبیه به مانتو شده و رنگ و...
من از دوستان خواهش میکنم به این موضوع دقت کنن که مانتویی که هم گشاد باشه(تا اندازه ای که اندام شخص موقع راه رفتن مشخص نباشه)و هم دوخت دکمه هاش درست باشه(تا بالای ران و کمر نباشه که موقع راه رفتن همون بد حجابی کامل رو تداعی کنه)،میشه گفت تقریبا اصلا تو بازار نیست!!!!!!
مانتویی که هم گشاد باشه هم بلند و هم جای دوخت دکمه هاش درست باشه.پس وقتی دوستان میگن یک "مانتوی سنگین "باید این رو در نظر بگیرن که اصلا همچین مانتویی که هدف حجاب رو تامین کنه اصلا وجود خارجی نداره.(حداقل توی تهران)
اما در مورد چادر ملی.چادر ملی اگه با دوخت درست(تقریبا همونی که دوستمون عکسش رو گذاشتن)باشه،(البته مدلهای دیگه هم هست)همون کار چادر خودمون رو انجام میده با راحتی بیشتر.
اما متاسفانه الان توی جامعه ما چادر ملی تبدیل شده به یک مانتو فقط کلاه دار.دیگه خیلی کم میشه چادر ملی رو پیدا کرد که چادر باشه نه مانتو.الان خانومها همون چادر ملی رو شروع کردن به تنگ کردن و ...خوب این هیچ فرقی با مانتو نداره و بد حجابی رونق داده و میده.
خواهش میکنم از دوستان وقتی میخوان چادر ملی رو تایید کنن این مسئله رو مد نظر قرار بدن که چادر ملی که دارین تایید میکنید کدوم نوع چادر ملی هست.چون وقتی توی جامعه اون نوع تنگ چادر ملی رونق پیدا کرده ،شما نوعی که میگین من از چادر ملی حمایت میکنم ناخودآگاه دارین از اون نوع تنگ که توی جامعه جا افتاده حمایت میکنید.
در مورد رنگ هم باید بگم که برای اینکه رنگ پوشش رو انتخاب کنید بهتره که به فلسفه حجاب دقت کنید.
ما توی مسئله چادر به سه مسئله باید دقت کنیم.یک رنگ،دو نوع،سه طرح.هر سه باید با فلسفه حجاب تطبیق داشته باشه.
و کاملا مشخص هست که چه رنگی بهتر حجاب رو رعایت میکنه.
البته توی این مورد خانوم ها بهتر می تونن نظر بدن . من شنیدم نظر مقام معظم رهبری این بوده که :
برای کسی که مانتو می پوشه ، چادر ملی یک درجه پیشرفت هست
و برای فردی که چادر معمولی می پوشه ، چادر ملی یک درجه پسرفته
(۳۰/مهر/۹۰ ۵:۳۰)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]والا من از پوشش خیلی خوشم میاد . ولی حیف که بعضا معنی حجاب فقط چادره.

ادمی که پوشیده باشه ، به نظر بنده کافیه. البته پوشش در حد اسلام نه این که بهش ادا در بیاره و از این کارا.

یه مانتو و شلوار شیک و یه مقنعه یا شال ، میتونه خیلی بهتر از بعضی از چادری های توی خیابون باشه. که 5 دققه یه بار چادرشونو باز میکنن یا نصفه میزنن و . . .

البته نمیش منکر این شد که بهترین و قشنگ ترین مدل حجاب چادره.

البته حیف که معنی دینداری هم اینروزها تغییر کرده الگوی یک بانوی معتقد اگر پوشش حضرت زهرا سلام الله علیها باشد به چادر حیف نمیگوید.پوشش درحد اسلام هم درآیه حجاب مشخص شده .وبهترین الگوبرداری هم توسط ایشان انجام شده.
والبته اینروزها معنی پوشش شیک روخیلی میبینیم.

بارها هم گفتیم بازهم میگیم لطفاحساب بعضی روبه جمع نذارید.وگرنه خیلی ازافرادی که مانتو میپوشندهم حجاب درستی ندارند.ولی دلیل نمیشه که مدام توسربقیه کوبید.

بنده به عنوان شخصی که ازچادر استفاده میکنم به دوستم ،همکارم،همکلاسم وبقیه افرادی که دوروبرم هستند وپوشش بغیر ازچادر دارند به دید یک انسان پاک نگاه میکنم ولاغیر.وبخودم اجازه نمیدم فکری جزاین داشته باشم.
------------------------
چادرملی هم اگر خصوصیات چادر روداشته باشه(پوشیده باشه وجلب توجه نکنه)برای محیط کار مناسبه.

یاحق
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع