تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اولین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
این تالار نوری بود در زندگی من خیلی موثر بود از وقتی با این تالار آشنا شدم خیلی چیزها یاد گرفتم تازه معنی مسلمان شناسنامه ای بودن رو می فهمم...!به وسیله ی این تالار بود که تونستم خدا رو بیشتر حس کنم و بیشتر به سمتش برم .
خداوند هر که را بخواهد هدایت می کند...
من به این جمله ایمان پیدا کردن و لمسش کردم من آدمی بودم که متاسفانه آهنگ زیاد گوش می دادم برام صداش فرقی نداشت چه زن چه مرد خیلی هم گوش می کردم در وهله ی اول خدا رو شکر می کنم که این عادت بد رو به وسیله ی آشنایی با این تالار ترک کردم و الان جز ناله ی فراق برای مولایم چیزی گوش نمیدهم. البته این یکی از مواردی بود که قابل می تونستم اینجا ذکر کنم.!!
از همه ی کاربران تالار ممنونم که بینش من رو بالاتر بردید و در آخر هم اولین سالگرد افتتاح تالار رو تبریک میگم به قول دوستان امیدوارم در دوران ظهور در گردان بیداری اندیشه حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشیم و خدمت کنیم.
ان شاء الله ظهور اقا رو تبریک بگیم
خیلی مبارک باشد...
ان شاء الله خداوند هدیه ای شایسته رحمت و عظمت خودش،به مناسبت تولد تالار،به همه ی اعضاء،خصوصا" مدیران و مدیران ارشد عطا کند..
یک سال گذشت.خیلی زود.Angel
چه فراز و نشیب هایی که طی نشد.چه نگرانی ها و اضطراب هایی که ایجاد نشد.با همه اینها,این تالار با اقتدار سرا پا ایستاد.
به همه دوستان عزیز تبریک عرض میکنم.
انشاءالله جشن آینده با حضور آقا(عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشد.
به به
مباركه
خبر مي كردين زودتر تا هديه بياريم.
ايشالا پير شين!100 سال 200 سال
بسم الله

بنده هم یک ساله شدن فعالیت تالار رو تبریک میگم.
آرزو میکنم که در ادامه فعالیت،این تالار بسیاری را از خواب به سوی بیداری هدایت کند.
آرزو میکنم همگی شما در راه حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شوید.(شما هم در حق من این دعا را بکنید)
از تمامی مدیران و کاربران تالار تشکر میکنم.(اجرکم عند الله)

التماس دعا...
سلام
منم گرچه دیر اومدم اینجا، ولی اومدم دیگهBlush

پیام تبریک به تالار عزیز!!(فقط مخصوص تالار):

Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart

خــــــــــــــــــــــــیلی خوشحالم از اینکه تو به دنیا(مجازی!) اومدی

Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart

واسه همه کاربرای تالار از مدیر ارشد تا کاربرای جدید آرزوی سلامت و سعادت دارم...

یا حق
خیلی وقت بود تولد نرفته بودم . تالار عزیزم تولدت مبارک . ایشاالله 1000 ساله بشی . تو یکی از افتخارات زندگی من هستی .بچه ها کیک آوردن منم برات کادو آوردم !!!!
بسم الله الرحمان الرحیم
سلام

اولین سالگرد افتتاح تالار بیداری اندیشه بر امام غایب علیه السلام وتمام منتظران و اندیشه بیداران جهان مبارک بادHeart
من از لحظه ی تولد سخن می گویم..
تولدی برای بیان یک توحید ناب الهی..
تولدی برای شناخت یک سیره پاک نبوی..
تولدی برای ایجاد یک بصیرت ناطق علوی..
تولدی برای تحقق یک حیای زیبای فاطمی..
تولدی برای شهادت یک شعور سرخ حسینی..
تولدی برای ظهور یک انتظار پویای مهدوی..
.
.
.
من از لحظه ی تولد سخن می گویم..
تولد بیداری اندیشه