(۱۲/آبان/۹۰ ۱۸:۱۱)علی 110 نوشته است: [ -> ]خداوند ناظر نیست فقط
آیه ای که در هدر تالار نوشته شده را روزی چند بار با دقت بخوانید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم ما وظایفی داریم در امر به معروف و نهی از منکر
هم دشمنان دین و خدا کارهایی را میکنند
اما اثر بخش به تمام این فعالیت ها منحصر خداست
و مجدداً دعوت میکنم شما را تا آیه ی قرآن را که در هدر تالار هست را مطالعه کنید
ما باید به تکلیف خود عمل کنیم و کوتاهی نکنیم
اما در نوع محاسبه ی شما که میگید: (۹/آبان/۹۰ ۱۸:۵۳)یاران مهدی نوشته است: [ -> ]حرفم اصلاح میکنم....
در آینده اگه قرار باشه وضع به همین شکل ادامه کنه (شیوه ی تبلیغ اقلیت ها و بیکاری ما!)از هر پنج نفر دونفر جزو اقلیت ها میشن!
اراده ی خداوند کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا ناظر نیست!!!!!!!!!!!!!!!!
اراده ی خداوند اثر بخش است
شما و من به تکلیف خود باید عمل کنیم حرف شما درست است
اما باید هواسمان باشد
که اثر بخش به فعالیتهای کافران و مومنان و صاحب تمام قلوب و کسی که در نهایت امر هدایت به دست اوست تنها فقط و فقط خداست
ما باید یاد بگیریم معادلات ذهنی خود را توحیدی کنیم!!!!!!!!!!!!!
خیلی ببخشید علی آقا ولی وقتی افرادی که تو صدا سیما نقش اصلب دارن بهایی ان!(نه اوناکه فقط اسمو منصب دارن!!)
یا وقتی میبینیم زرتشتی ها میان با رواج پیرامین تو مدارس رقص شعله ی خودشون رو حلال میکنن! یا وقتی وزارت ارشادت از طریق ناخودآگاه ذهنی و موسیقی رو مردم اثر میذاره! یا مثلا بعضی افراد مثلا با گفتن متال بازی کاره بدیه بعضی الفاظ رو برات جا میندازن
یا وقتی میخوای امر به معروف کنی نیتت خالصانه والهی وواقعا برای رضایت آقا نیست انجام میدی بعد اثر نمیکنه میگی چرا!
دیگه اینارو من چه جوری توحیدیش کنم!
شما باید این جوری همه ی اینها رو توحیدی کنی که
اثر بخش شدن تمام این فعالیت ها فقط به اذن خداست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و این ها بر هر کسی اثر بخش نیست
و این که مهم این است که ما به قدر توان و در حیطه ی اختیارمان همه جوره سعی در درست اعتقاد داشتن و درست عمل کردن و درست سخن گفتن داشته باشیم که تکلیف ما است
بعد از اون چه پیش آید به ما ربطی ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
توحیدی اش می شود این آیه ی شریفه:
بسم الله الرحمن الرحیم
یُرِیدُونَ أَن یُطْفِؤُواْ نُورَ اللّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَیَأْبَى اللّهُ إِلاَّ أَن یُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ.
ترجمه: آنها میخواهند نور خدا را با دهان خود خاموش کنند، ولی خدا جز این نمیخواهد که نور خود را کامل کند هر چند کافران کراهت داشته باشند. (سوره ی توبه - آیه ی 32)
ضمن احترام فراوانی که برای دغدغه ی پاک و خدایی شما قائل هستم
اما توجه به این نکته ضروری است که این فعالیتها برای اثر داشتن نیاز به اذن خدا دارد
اثر بخش فقط خداست
ما هم موظفیم تا میتوانیم امر به معروف و نهی از منکر کنیم و این کار را هم از اعمال و رفتار و اعتقادات و گفتار خودمان آغاز کنیم
که :
إن تنصر الله ینصرکم
و
حسبنا الله و نعم الوکیل
و
کفی بالله
یا علی[/b]
همیشه یه داستان از تو ذهنم بیرون نمیره!
براتون تعریف میکنم!
ما در یه مکانی یه سری خواهرایی رو میدیدیم که زیاد ضع ظاهزی خوبی نداشتن و میدونستیم اگر بهشون بگیم گوش میکنن(یعنی امر به معروفو میپذیرن) بعد هرچی بهشون میگفتیم انگار نه انگار خودموم متعجب مونده بودیم!
بعد یه عالمی بهمون گفت امر به معروفا و نهی از منکرا وقتی اثرداره که واقعا برای رضای خدا وحجتش باشه یعنی واقعا اون لحظه دلت بسوزه برای امام زمان!و واقعا نیتت خالص باشه!
آقا وقتی مارفتیم برای امر به معروف وقتی واقعا دلمون شکست و واقعا برای رضای خدا گفتیم سری اثر کرد!
به خاطره همین حرفاتونو قبول دارم
ولی حالا اینجا اثر داد ولی جاای دیگه حرف نزده سنمونو میکوبونن تو سرمون واصلا اجازه حرف زدن نمیدن
مخصوصا همین مدعیان خوبی!
سلام
من بازم سوال دارم!
میدونید چند وقته خدا بهم توفیق خیلی کارا رو بهم داده نمیدونم ولی انگار دارم از مراقبت های نفسانیم کم میشه!!!!
یه جورایی مغرور دارم میشم و حتی خودمو از کسانی که گناهای قبلا منو انجام دادن بالاتر میبینم!
واقعا لعنت بر شیطون!!!!!!
سلام
جوب سوالمو گرفتم!
به قول علی آقا ماهمیشه باید در برابر خدا خودمونو فقیر بدونیم و همیشه برای احتیاجاتمون پیشش تضرع کنیم!
خب سوال بعدیم!
ما تو دین اسلام از عدالت الهی خیلی حرف میزنیم مثلا میگیم هرکسی کاری انجام میده به اندازه ی کاری که انجام داده دستمزد میگیره و اگر غیراز این باشه اون پول حرامه!
حالا تو جامعه ی ما مگه چند درصد از افراد واقعا کاره مفید میکنن!مثلا امریکا اگه از 6صبح تا 12 شب یه سره کار نکنی کلا اخراجت میکنن و افراد کار میکنن تا شغل و حقوقی داشته باشن!ولی تو جامعه ما واقعا کسی کار نمیکنه حتی معلم هم یه سری حق الناس هایی انجام میده!مثلا میری سره کار یه ریز با کامپیوتر تواینترنته!
پس یعنی یه جورایی این پولایی که میگیرن باید حروم باشه ! والان بیشتر جامعه ی ما لقمه حرام میخورن چون واقعا کاره خاصی نکردن که پولشو گرفتن!
لطفا یه نفر اینو برای من باز کنه!نمیدونم ولی همش دام با جامعه به تناقض میرشم!آره قبول دارم محیط رو ما نمیسازیم و بیشتر تحت تاثیر پست مدرن و... هست ولی ما که جامعه اسلامی هستیم چرا!
سلام
ممنون از جواباتون!
یه چیزی میخوام بگم شاید به نظرتون خنده دار بیاد ولی خوب....
من همیشه نسبت به اهل بیت مثله یه سفره نگاه میکردم که غذای روحی متفاوتی داره و هرکسی نسبت به نیازش از یه نوع از اون استفاده میکنه!
ولی من نمیدونم چی میخوام که بدونم چی بردارم!
شما بهترین رو بخواهید ((هدایت)) و ((خداوند))
و انچه به مصلحت شماست
در پناه خدا
(۱/آبان/۹۰ ۱۴:۰۸)یاران مهدی نوشته است: [ -> ]سلام
من یه سوال دارم!
راسته میگن آیت الله ناصری گفته 313 نفر یاران تعدادشون کامل شده!
اگه راسته بگید من طاقتشو دارم!
نه نشده
ما حدیثی داریم که بمحض پیدا کردنش در صفحه قرار می دهم که میفرماید :
7 روز قبل از آنکه یاران حضرت مهدی به 313 نفر برسند 70 عالم میمیرند و دنیا درهم میشود به طوری که
در این مدت 7 روز هر لحظه تمام بلایای طبیعی به وقوع می پیوندد
و تا ظهر روز 6 طول میکشد و سپس در عصر روز6 یاران حضرت کامل شده و سپس طی 3 روز
حضرت ظهور میکنند.
اگر میخواهید بدانید در این 3 روز هم چه میشود بپرسید/ هم آیه و سوره و حدیث را در اختیارتان قرار میدهم
و هم توضیحاتش را ک از زبان امام جعفر صادق و دیگر اعمه معصومین بوده است.
من در خدمتم
یا علی .....
(۳۰/آبان/۹۰ ۱۰:۴۱)یاران مهدی نوشته است: [ -> ]سلام
من بازم سوال دارم!
میدونید چند وقته خدا بهم توفیق خیلی کارا رو بهم داده نمیدونم ولی انگار دارم از مراقبت های نفسانیم کم میشه!!!!
یه جورایی مغرور دارم میشم و حتی خودمو از کسانی که گناهای قبلا منو انجام دادن بالاتر میبینم!
واقعا لعنت بر شیطون!!!!!!
اگر نمازهای انسان سر وقت باشه هیچگاه انسان دچار غرور و تکبر نمیشه......
توکل برخدا دار که او مشکل گشاست و
بر غیر او نکن که مشکل زاست
یا علی حق نگه دارتان
(۳/آذر/۹۰ ۱۸:۵۷)یاران مهدی نوشته است: [ -> ]سلام
جوب سوالمو گرفتم!
به قول علی آقا ماهمیشه باید در برابر خدا خودمونو فقیر بدونیم و همیشه برای احتیاجاتمون پیشش تضرع کنیم!
خب سوال بعدیم!
ما تو دین اسلام از عدالت الهی خیلی حرف میزنیم مثلا میگیم هرکسی کاری انجام میده به اندازه ی کاری که انجام داده دستمزد میگیره و اگر غیراز این باشه اون پول حرامه!
حالا تو جامعه ی ما مگه چند درصد از افراد واقعا کاره مفید میکنن!مثلا امریکا اگه از 6صبح تا 12 شب یه سره کار نکنی کلا اخراجت میکنن و افراد کار میکنن تا شغل و حقوقی داشته باشن!ولی تو جامعه ما واقعا کسی کار نمیکنه حتی معلم هم یه سری حق الناس هایی انجام میده!مثلا میری سره کار یه ریز با کامپیوتر تواینترنته!
پس یعنی یه جورایی این پولایی که میگیرن باید حروم باشه ! والان بیشتر جامعه ی ما لقمه حرام میخورن چون واقعا کاره خاصی نکردن که پولشو گرفتن!
لطفا یه نفر اینو برای من باز کنه!نمیدونم ولی همش دام با جامعه به تناقض میرشم!آره قبول دارم محیط رو ما نمیسازیم و بیشتر تحت تاثیر پست مدرن و... هست ولی ما که جامعه اسلامی هستیم چرا!
کی گفته ما محیط رو نمیسازیم ؟؟؟!!!!
اتفاقا برعکس این ما هستیم ک محیط رو میسازیم / اکثر کسانی ک اینجا هستن از قشر جوانند و این جوانان هستن ک جامعه رو میسازند و این فکر ک جوانان نمیتوانند روی محیط اطراف و دیگران تاثیر بزارن یک حرف پوچ و بیهوده است.
یکبار امتحان کنید : بین اقوام خودتان با یکی از بچه ها ک سن کمتری دارد و میفهمد رابطه محبت آمیزی ایجاد کرده و تا چند ساعت یکسره بدون توجه به عملکرد شخص و انجام کاری آسان را به او آموزش دهید (کاری ک در یک مدت کم بتوانید شخص را آزمایش کنید)/بهش محبت کنید/حال : ( پس از گذشتن از مراحل بالا و چند ساعت) از شخص بخواهید کاری را ک به او آموزش داده اید را برایتان انجام دهد
و در ادامه کاری را که به او یاد ندادین (آسان باشد/مثل:روشن کردن تی وی - آوردن جرعه ای آب- اذیت کردن کسی ) را از او بخواهید.
نتیجه اش را خودتان ببینید و در اینجا ذکر کنید/
حتما متوجه میشوید ک چطور میتوانید تاثیر گذار باشیم.
********** در مورد جامعه هم سری بعدی راهکارهای جلوگیری از این وقایع را بازگو میکنم.
یا علی
(۸/آذر/۹۰ ۱۰:۴۰)یاران مهدی نوشته است: [ -> ]سلام
ممنون از جواباتون!
یه چیزی میخوام بگم شاید به نظرتون خنده دار بیاد ولی خوب....
من همیشه نسبت به اهل بیت مثله یه سفره نگاه میکردم که غذای روحی متفاوتی داره و هرکسی نسبت به نیازش از یه نوع از اون استفاده میکنه!
ولی من نمیدونم چی میخوام که بدونم چی بردارم!
علم بخواه و سلامتی ک بتوانی در آینده ای نه چندان دور جامعه ای اسلامی تر از اسلامی بسازی
تا زمینه های ظهور فراهم بشه
موفق باشی به امید حق
یا علی
بابا یه سوال مبهم که جوابشو دارما ولی نسبت بهش یه جوریم!
چرا جدیدا میگن دین شخصیه وفردیه!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اینطوری باشه که پیامبر و تبلیغ وامر به معروف ونهی از منکر همه هیچه!
بله این یه موضوع جدیدیه که تو جامعه رواج پیدا کرده!
به همین بهونه که هرکسی دینش به خودش مربوط میشه از تمام امربه معروف ها جلوگیری میشه!
به نظر من این یه جنگ روانیه!
مثلا اگه نگاه کنید کشوری مثله آلمان داره تمام اقلیت هارو وهر فردی رو باهر دینی ت خودش جا میده!آره قبول دارم رفتارهای انسانیشون از ما بهتره ولی اونا همشون یه رباتن وفقط کشورشون داره توعلم پیشرفت میکنه درصورتیکه روز به روز پست تر میشن وبه حیوانیت نزدیک تر!وخانواده ای براشون نمیمونه وزندگی براشون معنی نداره!
منم با این حرف که دین شخصیه مخالفم!